Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Zymaderm molluscum hoitotuote ontelosyylään
Zymaderm molluscum hoitotuote ontelosyylään

Zymaderm Molluscum

13 ml Seerumi | Ontelosyylät (molluskat)

Yhteenveto

 • Voi auttaa lievittämään Molluscum contagiosum -viruksen aiheuttamia oireita
 • Luonnollinen yhdistelmä huolellisesti valikoiduista raaka-aineista
 • Kivuton kotihoito saattaa vähentää ihon kutinaa ja ärtyneisyyttä
 • 13 ml öljy
 • Helppo ja nopea levittää korkissa olevan siveltimen avulla

Molluskat eli ontelosyylät voivat olla ärsyttävä ongelma ja epämiellyttävän näköisiä iholla. Monet tahtovat saada oireet kuriin luontaistuotteiden avulla, rajujen kemikaalien tai toimenpiteiden sijaan. Zymadermin huolellisesti valikoidut eteeriset öljyt ja muut raaka-aineet voivat auttaa lievittämään molluskan oireita luonnollisesti, ja kaiken lisäksi voit käyttää sitä mukavasti kotonasi.

Zymaderm Molluscum on kivuton ja täysin luonnollinen tuote. Helposti levittyvä öljy on ihanteellinen tuote kaikille, joille ontelosyylä eli molluska aiheuttaa ikäviä oireita.

 • Vegaaninen
 • CE-sertifioitu
 • Vegetaarinen

Mikä ovat ontelosyylät eli molluskat?

Ontelosyylä on ihotulehdus, jonka aiheuttaa on Molluscum contagiosum -rakkovirus. Virus aiheuttaa pieniä näppylöitä tai leesioita, jotka esiintyvät joko yksittäin tai ryhmissä. Nämä leesiot ovat yleensä 2-5 mm leveitä, ihonvärisiä tai vaaleanpunaisia. Ne ovat koholla ihosta, ja niiden keskellä on kuoppa. Iho-oireita ilmestyy tavallisesti kainaloihin ja vatsan tai sukuelinten alueelle, mutta niitä voi esiintyä vartalolla missä tahansa, lukuun ottamatta kämmenpohjia ja jalkapohjia.

Syylät eivät aiheuta kaikille kipua, mutta monet kertovat oireiden olevan epämiellyttävää kutinaa sekä esteettistä haittaa. Arvioiden mukaan syylät voivat pysyä iholla kahdesta kuukaudesta jopa kahteen vuoteen - joten ei ole mikään ihme, että monet etsivät nopeampia ratkaisuja.

Kuten useat virukset, myös ontelosyylä leviää kosketuskontaktin kautta. Virus saattaa levitä esimerkiksi koskemalla tartuntaa kantavan henkilön paljasta ihoa vaikkapa kontaktilajeja harrastaessa, tai käsittelemällä viruksen saastuttamia pintoja tai esineitä. Lähes jokainen voi saada Molluscum contagiosum -viruksen, mutta tietyillä ihmisryhmillä riski on tavallista suurempi:

 • Henkilöt, joilla on heikko immuunipuolustus
 • Trooppisessa ilmastossa olevat
 • Kontaktilajien, kuten esimerkiksi rugbyn, harrastajat
 • Tiettyjä ihosairauksia sairastavat henkilöt

Mikä on Zymaderm Molluscum?

Zymadermin ihonhoidon asiantuntijat tutkivat Molluscum contagiosum -virusta vuosien ajan, ja analysoivat sen syitä, oireita sekä perinteisiä luonnonyrttihoitoja. Tuloksena on Zymaderm Molluscum -valmiste, joka tarjoaa luonnollisen ja kivuttoman hoitokeinon ontelosyyliin, sekä niihin liittyviin tulehduksiin.

Öljy yhdistää kuusi luonnollista raaka-ainetta - eteeriset öljyt mukaan lukien - jotka on valittu sekä yksilöllisen, että yhdistetyn vaikutuksensa perusteella. Tuote auttaa suojaamaan ihoa bakteereita ja tulehduksia vastaan, ja saattaa auttaa häivyttämään jo ilmestyneitä ontelosyyliä. Zymaderm Molluscum on luonnollinen, EU:ssa hyväksytty tuote.

Luonnolliset raaka-aineet

Zymaderm molluscum -valmisteen luonnollinen raaka-aineyhdistelmä on valikoitu sillä perusteella, kuinka ainekset vaikuttavat ontelosyyliin. Täältä näet kaikki käytetyt raaka-aineet ja saat hiukan lisätietoa jokaisesta:

Miten ainetta käytetään

Yksi Zymaderm molluscum -tuotteen parhaista ominaisuuksista on sen helppokäyttöisyys. Levitä ainetta korkissa olevan siveltimen avulla suoraan käsiteltävälle ihoalueelle kahdesti päivässä. Muutaman käyttökerran jälkeen saatat huomata, että syylät ovat kasvaneet ja muuttuneet punaisiksi, koska ontelosyylävirus yrittää puolustautua öljyä vastaan. Tämä on täysin normaalia, ja voit jatkaa käyttöä suunnitelman mukaan.

Sopiiko Zymaderm molluscum lapsille?

Ontelosyylistä kärsivät niin aikuiset kuin lapsetkin, mutta suosittelemme keskustelemaan lääkärin tai muun lääketieteen ammattilaisen kanssa, ennen kuin käytät tuotetta alle 18-vuotiailla lapsilla. Käyttö on sallittua vain aikuisen seurannassa.

Turvallinen käyttää

Tuote on tehty luonnollisista raaka-aineista, ja käytetyt uutteet ovat EU:n hyväksymiä, joten ohjeiden mukaisella käytöllä ei tiedetä olevan sivuvaikutuksia. Tarkista kuitenkin tuotteen raaka-ainelista pakkauksesta varmistaaksesi, ettet ole allerginen millekään raaka-aineista. Älä käytä tuotetta sisäisesti. Vältä aineen joutumista silmiin. Jos tuotetta kuitenkin joutuu silmiin, huuhtele se pois puhtaalla, kädenlämpöisellä vedellä.

Ostetaan usein yhdessä

Zymaderm Molluscum
Zymaderm Molluscum

13 ml Seerumi | Ontelosyylät (molluskat)

35.99€

+
EmuaidMAX Salva
EmuaidMAX Salva

59 ml Salva | salva ongelmaihon hoitoon

61.99€

+
Skinception Intensive Stretch Mark Therapy
Skinception Intensive Stretch Mark Therapy

100 ml Voide | Silottava & Ravitseva Voide

43.99€

1 Tuote(tta)

35.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

86.67% pohjautuen 11 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Syyläni katosivat kokonaan noin viidessä viikossa

k känsikäs
Verified Purchase

Todella tehokas

l lauri p.
Verified Purchase

Tämä tuote on toiminut hyvin mollemmille lapsille. Voin nähdä parannusta jo muutaman levityskerran jälkeen. Nyt on kulunut 3 viikkoa ja syylät ovat melkein kokonaan poissa

T Tia
Verified Purchase

Olemme kokeilleen kaikenlaisia voiteita yms tyttäremme syylien hoitoon. Aloin jo olla kyllästynyt... Tämä zymaderm hoiti syylät ennätysvauhdilla. Olin ihan yllättynyt!

H Hanne
Verified Purchase

Meidän perheessä käytetään vain tätä!!! Ei haittaa syylät menoa :)

J Johanna A
Verified Purchase

2,5 vuotiaalla pojallani on noin 50 syylää käsissä, vatsassa ja jaloissa. Ainoa hoito olisi poistaa ne leikkauksilla. Ajatuskin hirvitti joten kokeilin tätä sillä näin hyviä arvosteluja tuotteesta. 1 kk ja KAIKKI syylät ovat poissa. En voisi olla enää tyytyväisempi!!!!!!!

H Hellu
Verified Purchase

Hyvä tuote!

L L. Jaakkola
Verified Purchase

Nopea apu syyliin.

E Elina
Verified Purchase

Syylä on poissa! Kaikki vastaavat tuotteet ei toimi ja en uskonut suoraan sanottuna että tämäkään toimisi, mutta kyllähän toimi.

K Kaarina
Verified Purchase

Hyvä kotihoito syylälaastareiden lisäksi

T Timo

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä