ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Zymaderm Molluscum

13 ml Seerumi | Voide ontelosyylään (molluska)

Molluscum contagiosum -syylien oireisiin avuksi kehitetty Zymaderm molluscum on kivuton ja täysin luonnollinen, markkinoilla ainutlaatuinen tuote. Helposti levittyvän öljyn raaka-aineet on valikoitu huolellisesti ottaen huomioon ainesosien vaikutus leesioihin, syyliin ja tulehtuneisiin iho alueisiin. Tästä syystä se on ihanteellinen apu kaikille, jotka kärsivät molluskoista eli ontelosyylistä.

 • Voi auttaa Molluscum contagiosum -viruksen aiheuttamien oireiden lievittämisessä
 • Luonnollinen yhdistelmä huolellisesti valikoiduista raaka-aineista
 • Kivuton ja nykyaikainen ratkaisu
 • Auttaa häivyttämään syyliä ja leesioita
 • Voi vähentää ontelosyylien kutinaa ja ärtyneisyyttä
 • Helppo ja nopea levittää

Molluskat eli ontelosyylät voivat olla ärsyttävä ongelma ja epämiellyttävän näköisiä iholla. Monet haluaisivat löytää rajujen kemikaalien tai toimenpiteiden sijasta luontaistuotteista apua viruksen hallitsemiseen. Zymadermin huolella valikoidut eteeriset öljyt ja muut raaka-aineet auttavat lievittämään molluskan oireita luonnollisesti, ja kaiken lisäksi voit käyttää sitä mukavasti kotonasi.

 • Vegaaninen
 • CE-sertifioitu
 • Vegetaarinen
33.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mikä ontelosyylät eli molluskat on?

Molluskat on ihotulehdus, jonka aiheuttajana on Molluscum contagiosum -rakkovirus. Virus aiheuttaa pieniä näppylöitä tai leesioita, jotka esiintyvät joko yksittäin tai ryhmissä. Leesiot ovat yleensä 2-5 millimetriä leveitä, ihonvärisiä tai vaaleanpunaisia. Ne ovat koholla ihosta, ja niiden keskellä on kuoppa. Iho-oireita ilmestyy tavallisesti kainaloihin ja vatsan tai sukuelinten alueelle, mutta niitä voi esiintyä kehossa missä tahansa kämmenpohjia ja jalkapohjia lukuun ottamatta. Syylät eivät aiheuta kaikille kipua, mutta monille ne aiheuttavat epämiellyttävää kutinaa tai haittaavat esteettisistä syistä. Arvioiden mukaan syylät saattavat pysyä iholla kohtuullisesta kahdesta kuukaudesta jopa kahteen vuoteen, joten ei ole mikään ihme, että monet hakevat keinoja päästäkseen niistä nopeasti eroon.

Kuten monet muutkin virukset, ontelosyylä leviää kosketuskontaktin kautta. Virus saattaa levitä esimerkiksi koskemalla tartuntaa kantavan henkilön leesioita, koskemalla toisen paljasta ihoa esimerkiksi kontaktilajeja harrastaessa tai käsitellessä viruksen saastuttamia pintoja tai esineitä. Lähes jokainen voi saada Molluscum contagiosum -viruksen, mutta tietyillä ryhmillä riski on tavallista suurempi:

 • Henkilöt, joilla on heikko immuunijärjestelmä
 • Trooppisessa ilmastossa olevat
 • Kontaktilajien, kuten esimerkiksi rugbyn, harrastajat
 • Tiettyjä ihosairauksia sairastavat henkilöt

Mikä Zymaderm molluscum on?

Vuosia Molluscum contagiosum -virusta, sen syitä, oireita ja perinteisiä luonnonyrttihoitoja tutkittuaan, Zymadermin ihonhoidon asiantuntijat kehittivät Zymaderm molluscum –valmisteen, joka on luonnollinen ja kivuton apukeino ontelosyyliin ja niihin liittyviin tulehduksiin. Moderni ratkaisu yhdistää ainutlaatuisella tavalla kuusi luonnollista raaka-ainetta, eteeriset öljyt mukaan lukien, jotka on valittu perustuen sekä vaikutukseensa yksin käytettynä että yhdessä muiden aineiden kanssa. Nykyaikainen tuote suojaa ihoa bakteereilta ja tulehduksilta ja auttaa häivyttämään näkyviä ontelosyyliä. Se on täysin luonnollinen, EU:ssa hyväksytty ja siksi täysin ainutlaatuinen tuote markkinoilla

Luonnolliset raaka-aineet

Zymaderm molluscum -valmisteen luonnollinen raaka-aineyhdistelmä on valikoitu sillä perusteella, kuinka ainekset vaikuttavat ontelosyyliin. Täältä näet kaikki käytetyt raaka-aineet ja saat hiukan lisätietoa jokaisesta:

image of tea tree oil
Teepuuöljy
On peräisin australialaisen Melaleuca alternifolia -kasvin lehdistä ja nykyään suosittu aine ihonhoidossa. Se tunnetaan antibakteerisesta vaikutuksestaan, lievittää tulehdusta ja punoitusta sekä suojaa ja rauhoittaa ihoa.
image of lemon myrtle oil
Sitruunamyrttiöljy
saadaan höyrytislaamalla Myrtus communis -kasvin kukista, lehdistä ja varresta. Sitruunamyrtti tunnetaan raikkaan sitruunaisesta maustaan ja tuoksustaan. Öljyllä on tunnetusti rauhoittavia ominaisuuksia, ja sen sitraaliyhdisteiden uskotaan olevan antiseptisia.
image of canola oil
Rypsiöljy
tämä tärkeä öljy saadaan rypsikasvista, jonka tiedetään olevan hyväksi ihmisen terveydelle. Mitä tulee ihonhoitoon, rypsiöljyssä on kuivalle iholle hyödyllisiä, kosteuttavia rasvahappoja. Rypsiöljy myös toimii hyvin yhdistettynä muihin öljyihin.
image of coconut oil
Eroteltu kookosöljy
kookosöljyn pääraaka-aine on lauriinihappo, joka muodostaa noin 50% öljyn koostumuksesta. Lauriinihapon tiedetään olevan monin tavoin hyödyllistä iholle, ja sen uskotaan myös vähentävän haitallisten virusten, sienien ja bakteerien määrää iholla. Siksi se on erittäin suosittu raaka-aine ihonhoitotuotteissa.
image of clove bud oil
Neilikkaöljy
uutetaan kaakkoisaasialaisesta mausteneilikasta. Neilikan terälehdistä tehtyä öljyä on käytetty perinteisesti pienten haavojen hoidossa, koska sillä on uskottu olevan antimikrobisia, antimykoottisia ja antiseptisia ominaisuuksia, jotka lievittävät tulehdusta ja pitävät käsitellyn ihoalueen puhtaana.
image of silver nitrate
Hopeanitraatti
Albert Suuren 1200-luvulla luomaa yhdistettä on perinteisesti käytetty poistamaan pieniä määriä ei-toivottua kudosta ihosta. Sitä saa ostettua erikseen apteekista, mutta sen vaikutus tehostuu yhdessä muiden, vastaavalla tavalla vaikuttavien raaka-aineiden kanssa.

Miten ainetta käytetään

Yksi Zymaderm molluscum -tuotteen parhaista ominaisuuksista on sen helppokäyttöisyys. Levitä ainetta korkissa olevan siveltimen avulla suoraan käsiteltävälle ihoalueelle kahdesti päivässä. Muutaman käyttökerran jälkeen saatat huomata, että syylät ovat kasvaneet ja muuttuneet punaisiksi, koska ontelosyylävirus yrittää puolustautua öljyä vastaan. Tämä on täysin normaalia, ja voit jatkaa käyttöä suunnitelman mukaan.

Sopiiko Zymaderm molluscum lapsille?

Ontelosyylistä kärsivät niin aikuiset kuin lapsetkin, mutta suosittelemme keskustelemaan lääkärin tai muun lääketieteen ammattilaisen kanssa, ennen kuin käytät tuotetta alle 18-vuotiailla lapsilla. Käyttö on sallittua vain aikuisen seurannassa.

Turvallinen käyttää

Tuote on tehty luonnollisista raaka-aineista, ja käytetyt uutteet ovat EU:n hyväksymiä, joten ohjeiden mukaisella käytöllä ei tiedetä olevan sivuvaikutuksia. Tarkista kuitenkin tuotteen raaka-ainelista pakkauksesta varmistaaksesi, ettet ole allerginen millekään raaka-aineista. Älä käytä tuotetta sisäisesti. Vältä aineen joutumista silmiin. Jos tuotetta kuitenkin joutuu silmiin, huuhtele se pois puhtaalla, kädenlämpöisellä vedellä.

Lue lisää
Zymaderm Molluscum 13 ml Seerumi | Voide ontelosyylään (molluska)

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

82.50% pohjautuen 8 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Syyläni katosivat kokonaan noin viidessä viikossa

k känsikäs
Verified Purchase

Todella tehokas

l lauri p.
Verified Purchase

Tämä tuote on toiminut hyvin mollemmille lapsille. Voin nähdä parannusta jo muutaman levityskerran jälkeen. Nyt on kulunut 3 viikkoa ja syylät ovat melkein kokonaan poissa

T Tia
Verified Purchase

Olemme kokeilleen kaikenlaisia voiteita yms tyttäremme syylien hoitoon. Aloin jo olla kyllästynyt... Tämä zymaderm hoiti syylät ennätysvauhdilla. Olin ihan yllättynyt!

H Hanne
Verified Purchase

Meidän perheessä käytetään vain tätä!!! Ei haittaa syylät menoa :)

J Johanna A
Verified Purchase

2,5 vuotiaalla pojallani on noin 50 syylää käsissä, vatsassa ja jaloissa. Ainoa hoito olisi poistaa ne leikkauksilla. Ajatuskin hirvitti joten kokeilin tätä sillä näin hyviä arvosteluja tuotteesta. 1 kk ja KAIKKI syylät ovat poissa. En voisi olla enää tyytyväisempi!!!!!!!

H Hellu
Verified Purchase

Hyvä tuote!

L L. Jaakkola
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös