Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Zit Zapper Voide 10ml Voide | Finnien ja akne näppyjen täsmäpuikko

Skin Doctors

22.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Skin Doctors Zit Zapper on nopeavaikutteinen ihonhoitotuote aknen ja finnien hoitoon. Tämän tehokkaan tuotteen on tieteellisesti todistettu estävän finnien ja epäpuhtauksien puhkeamista.

  • Kuivattaa finnit 8 tunnissa
  • Syväkuorii ja aukaisee ihohuokoset
  • Puhdistaa ihoa epäpuhtauksilta
  • Vähentää ihon punoitusta
  • Pääset finneistä eroon nopeasti Zit Zapperin avulla

Zit Zapper syväkuorii ja aukaisee huokoset alle kahdeksassa tunnissa. Tämä tieteellisesti testattu aknen ja finnien hoitoon tarkoitettu tuote myös kuivattaa finnit sekä vähentää tulehdusten aiheuttamaa ihon punoitusta jättäen ihon raikkaaksi ja terveen näköiseksi.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide
Koko: 10 ml

Mikä on Skin Doctors Zit Zapper finnien hoito?

outbreaks of spots and pimples

Skin Doctors Zit Zapper on nopeasti vaikuttava ihonhoitosarja, joka on tieteellisesti kehitetty estämään finnien ja epäpuhtauksien syntymistä. Tämän pienikokoisen ja helposti levitettyvän hoitotuotteen on todettu toimivan jopa alle kahdeksassa tunnissa, minkä johdosta Zit Zatter soveltuu mainiosti käytettäväksi yöunien aikana.

Vaikka on todennäköisempää, että kärsit aknesta teini-ikäisenä, voi tämä yleinen ihotauti uusiutua milloin tahansa. Aknen aiheuttaa usein propionebacterium, yleinen ihobakteeri, jonka aiheuttama erite tukkii ihohuokoset ja aiheuttaa tulehduksia. Taudin voi aiheuttaa myös hormonaaliset muutokset, ruokailutottumukset, vitamiinin puutos, stressi ja perinnölliset tekijät.

Miten Doctors Zit Zapper toimii?

Skin Doctors Zit Zapperin uusi tieteellinen koostumus kuivattaa finnit ja muut ihon epäpuhtaudet nopeasti jättäen ihon sileäksi ja raikkaaksi. Tämän hoitotuotteen on todettu tuottavan tuloksia jopa alle kahdeksassa tunnissa.

Milloin voin odottaa näkeväni tuloksia?

Levitä Skin Doctors Zit Zapperia suoraan niille kasvojen alueille, joilla on finnejä, näppylöitä tai epäpuhtauksia. Koska Skin Doctors Zit Zapperin aknea vastaan kehitetyn hoitomenetelmän on todettu toimivan jopa alle kahdeksassa tunnissa hoitaen finnejä, voit käyttää tuotetta yöaikaan nukkuessasi ja nähdä aamulla tulokset. Tämä on täydellinen tapa tuntea itsensä raikkaaksi ja terveeksi ilman tarvetta peittää finnejä ja näppylöitä raskaalla meikkikerroksella.

Mitä tuote sisältää?

Salisyylihappo - rauhoittaa ihoa ja vähentää punoitusta. Sitä käytetään ensisijaisesti antiseptisena ainesosana, sienitautien hoidossa sekä kuolleen kudoksen poistamiseen.

Taikapähkinä - toimii ihon raikastajana, paikallispuudutteena ja kasvovetenä. Taikapähkinä myös avaa ihohuokoset.

Glykolihappo - alfahydroksihapon kaltainen tuote. Se toimii voimakkaana ihon rikkoutumista estävänä ainesosana ja syväkuorii ihoa.

Kamferi ja mentoli - voidaan valmistaa synteettisesti hydraamalla tymolia. Mentoli jäähdyttää ihoa ja sitä voidaan myös käyttää paikallispuudutteena.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (92% pohjautuen 5 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

  • * Uskomaon tuote!!! Poistaa näpyn parissa päivässä. Pelastus!!!!!
  • * Erittäin hyvä tuote. Finnit vähenevät selkeästi käytön jälkeen, eikä siihen mene viikkoja. Tämä pieni ihmeidentekijä kannattaa olla aina kaapissa
  • * Tyttäreni on teini-iässä ja finnit tekevät välillä arjesta ahdistavaa. Tämä on todella auttanut pahimpien näppyjen kanssa
  • * Ostin meidän teineille ja tykkäsit. Tarvitsee tilata uudestaankin.
  • * Mulla puhkeaa naama täyteen finnejä aina ennen kuukautisten alkua. Zip Zapperilla olen saanut aika hyvin näppylät kuriin. Kannattaa kokeilla:)
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi