ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Skin Doctors T-Zone Control Zit Zapper™ - Finnien pikapoistaja - 10ml Intensiivinen roll-on -koostumus
Skin Doctors T-Zone Control Zit Zapper™ - Finnien pikapoistaja - 10ml Intensiivinen roll-on -koostumus
Skin Doctors T-Zone Control Zit Zapper™ - Finnien pikapoistaja - 10ml Intensiivinen roll-on -koostumus
Skin Doctors T-Zone Control Zit Zapper™ - Finnien pikapoistaja - 10ml Intensiivinen roll-on -koostumus

Skin Doctors T-Zone Control Zit Zapper™

Finnipuikko roll-on

Yhteenveto

Rasvainen iho ei ole ainoastaan epämiellyttävää itsessään. Siitä koituu todennäköisesti myös lukuisia muita ongelmia, joihin kuuluvat läikät, kuten finnit ja näppylät. Skin Doctors on ottanut huomioon vahingon, jota nämä ongelmat voivat aiheuttaa itsetunnolle, ja on kehittänyt uraauurtavan lähestymistavan T-Zone Control Zit Zapper™ :in kehittämisessä. Siinä on käytetty tarkkaan mitattuja, kasvipohjaisia aktiivisia aineita, joiden tarkoituksena on karkottaa näpyt pelkällä taikasauvan heilautuksella.

  • Voimakas väline ihonhoitosettiisi
  • Rauhoittaa tulehtuneita näppyjä ja finnejä
  • Koostumus on sekä vahva että hellä
  • Sisältää teepuuta, hamamelista ja mentholia
  • Roll-on -puikko on nopea ja yksinkertainen
  • Ei sisällä parabeenejä

T-Zone Control Zit Zapper™ tarjoaa täsmällisen koostumuksen, jota voit käyttää kohdistumaan ihosi epätäydellisyyksiin ja liittää sen jokapäiväiseen ihonhoitoosi lähes käsittämättömän helposti. Voimakkaat luonnolliset ainesosat on yhdistetty tässä uskomattoman yksinkertaisessa, jätteettömässä ja erittäin tehokkaassa tuotteessa, joka perustuu innovatiiviseen tekniikkaan. Se antaa sinulle mahdollisuuden löytää uusi sisäinen luottamus ulkoiseen olemukseesi.

T-alueen rasvaisuus on monen ongelma

Erään ihoalueen tiedetään yleisesti kärsivän todennäköisimmin liiallisesta talista - tunnetun T-alueen! Liiallinen rasvantuotanto sekä - että rasvaisilla ihotyypeillä saattaa aiheuttaa läikikkyyttä, jota esiintyy erityisesti otsassa ja nenässä muiden kasvojen alueiden lisäksi. Koko kasvojen alueen kohtelemiseen samalla tavalla liittyy korkea muiden ongelmien riski, erityisesti siksi, että sekaiholla voi olla myös kuivan ihon alueita, jotka ärtyvät helposti. Siksi tarvitaan varovaista lähestymistapaa, jossa käytetään paikallisesti oikeanlaista tuotteen koostumusta.

Zit Zapper™ Skin Doctors:ilta

Puhdistusaineet ja rasvat ovat välttämättömiä kaikenlaisille ihotyypeille, mutta joskus paikallinen menetelmä on paras tapa huolehtia näppylöistä. Tämän mielessään pitäen Skin Doctors Cosmeceuticals on asiantuntevasti yhdistellyt innovatiivisia, suosittuja, luonnollisia happoja perinteisiin kasvituotteisiin. Zit Zapper™ kykenee käsissäsi kohdistumaan kuolleiden ihosolujen ja tukkoisten ihohuokosten erityisiin tarpeisiin kirkastaen ja puhdistaen, sekä samalla elvyttäen ja viilentäen. Käytitpä sitä T-alueella, tai muualla kasvoissasi tai vartalollasi, tämä prosessi kohdistuu suoraan niihin alueisiin, joista olet huolissasi, palauttaen niiden sileyden ja pehmeyden.

Tea Tree

Teepuu
Teepuuöljyä, tieteelliseltä nimeltään Melaleuca Alternifolia, pidetään ihanteellisena käytettäväksi bakteerien kertymistä vastaan. Se on täydellinen rasvaisen ja sekaihon epäpuhtauksien poistamiseen, ja se antaa läikikkään ihon tasapainottua sekä korjata itsensä luonnollisella tavalla.

Witch Hazel

Hamamelis
Tätä myös Hamamelis Virginiana -nimellä tunnettua erittäin suosittu a kasviperäistä ainesosaa pidetään hyödyllisenä sen supistavien ominaisuuksien vuoksi. Sillä on rauhoittavia, tyynnyttäviä kykyjä, jotka tasapainottavat täydellisesti muiden yhdisteiden ominaisuuksia. Se auttaa viilentämään tulehtunutta ihoa.

Salicylic & Glycolic Acids

Salisyyli- & Glykolihapot
Nämä luonnollisesti kasveissa, kuten sokeriruo’ossa esiintyvät yhdisteet ovat tulossa tunnetuiksi siitä, että niiden uskotaan auttavan sekä sameaan että tulehtuneeseen ihoon. Ne rauhoittavat, samalla edistäen kuorintaa, ja antavat kuolleiden ihosolujen poistua terveiden, raikkaiden kasvojen esiintuomiseksi.

Menthol

Mentholi
Tämä arvostettu piparminttua, puolanminttua ja eukalyptusta sisältävä ainesosa yhdistetään puhtaaseen raikkauteen. Se on ihanteellinen huokosille ja näppylöille, ja se viilentää ja puhdistaa, samalla stimuloiden nuorentumista. Se voi auttaa palauttamaan elinvoimaisen ihon.

Ainesosaluettelo

Vesi (Aqua), Isopropyl Alcohol, Melaleuca alternifolia (Teepuu) lehtiöljy, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Salicylic Acid, Hamamelis virginiana (Hamamelis) Kuori/Lehti/Oksauute, Zinc Sulphate, Camphor, Glycolic Acid, Menthol, Limonene*.

*Esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä.

Zit Zapper™:in käyttö

Zit Zapper™:in helppo, yksinkertainen koostumus, joka levitetään roll-on -puikolla on suunniteltu voimakkaaksi ja olennaiseksi osaksi ihonhoitotuotteidesi valikoimaa. Sitä kannattaa käyttää paikallisille näpyille suurempien alueiden asemesta. Levitä pieni määrä kahdesti päivässä, päivän aluksi sekä lopuksi, ainoastaan ongelma-alueille ja anna imeytyä. Käytä tarvittaessa, kunnes saavutat haluamasi lopputuloksen.

Ohjeita

Tämä sekä miesten että naisten käyttöön täydellinen, voimakas ihonkorjaaja auttaa läikissä, kuten finneissä ja näpyissä, käyttämällä parhaita saatavilla olevia luonnollisia raaka-aineita. Kuten mitä tahansa uutta ihonhoitotuotetta käytettäessä, suosittelemme kuitenkin lukemaan huolellisesti läpi ainesosaluettelon henkilökohtaisten allergioiden varalta. On myös hyvä tehdä ihoaluetesti 24 tuntia ennen ensimmäistä käyttöä.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(37)
4 Tähteä
(23)
3 Tähteä
(3)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

89.38% pohjautuen 63 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Ostin meidän teineille ja tykkäsit. Tarvitsee tilata uudestaankin.

M Marita
Verified Purchase

Mulla puhkeaa naama täyteen finnejä aina ennen kuukautisten alkua. Zip Zapperilla olen saanut aika hyvin näppylät kuriin. Kannattaa kokeilla:)

L Lissukka
Verified Purchase

Uskomaon tuote!!! Poistaa näpyn parissa päivässä. Pelastus!!!!!

n näppynaama
Verified Purchase

Erittäin hyvä tuote. Finnit vähenevät selkeästi käytön jälkeen, eikä siihen mene viikkoja. Tämä pieni ihmeidentekijä kannattaa olla aina kaapissa

l laura
Verified Purchase

Tyttäreni on teini-iässä ja finnit tekevät välillä arjesta ahdistavaa. Tämä on todella auttanut pahimpien näppyjen kanssa

M Merja Jalonen
Verified Purchase

Aivan ihana pieni puikko, kulkee kätevästi mukana ja on huomaamaton käyttää. Täydellistä

J Jaana
Verified Purchase

Wau miten kivasti tämä tuote toimi, aivan ihana. Suosittelen lämpimästi!

K Karoliina
Verified Purchase

ottimo per un'azione veloce

B Biagio
Verified Purchase

Molto comodo da usare

P Paolino
Verified Purchase

è molto pratico lo stick, che lo puoi portare nel beauty

A Alicia

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä