ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Naiset

ystävänpäivä 2022 inspiraatio

Helmikuun 14. päivä tunnetaan ystävänpäivänä, jolloin parisuhdetta kuuluisi vaalia. Tätä silmällä pitäen annamme sinulle 5 hienoa vinkkiä, kuinka sinä ja kumppanisi voitte viettää unohtumattoman päivän jonka muistatte epäilemättä hyvillä (ja kuumilla) muistoilla.

 • 1. Romanttinen illallinen 2 hengelle ystävänpäivänä

  Rohkea ystävänpäivä ei tarvitse olla kallis tapaus, kuten illallinen kaikista kalleimmassa ravintolassa. Tärkeintä on, että voitte parina nauttia toistenne seurasta, ja sen voi myös tehdä helposti kotona olohuoneessa.

  Kutsu siis kumppanisi romanttiselle kotitekoiselle illalliselle, jossa voit todella tehdä vaikutuksen kulinaarisilla taidoillasi tarjoamalla herkullisen 3 ruokalajin menun. Luo täydellinen tunnelma ruokapöytään käyttämällä paljon kynttilöitä, jotka luovat romanttisen hehkun syödessänne.

  Vaihtoehtoinen teksti: Nauti romanttisesta kynttiläillallisesta, jossa voitte flirttailla ja lähettää toisillenne vietteleviä katseita pöydän yli.

  Vaikka et viettäisi ystävänpäivää ravintolassa, on silti hyvä idea tehdä kaikki viimeisen päälle. Pue siis päällesi hienoja vaatteita, joissa tunnet olosi seksikkääksi. Tällä tavalla näytätte toisillenne, että tämä on hyvin erityinen ilta, jossa haluatte molemmat näyttää hyvin pukeutuneilta ja kauniilta toistenne vieressä. Kun illallinen on syöty, olette molemmat valmiina aistilliseen yöhön rakkauden merkeissä.

 • 2. Romanttinen hieronta

  Nautittuanne romanttisen illallisen jossa olette lähettäneet toisillenne vietteleviä katseita ruokapöydän yli, voitte siirtyä makuuhuoneeseen. On todella eroottinen kokemus antaa kumppanillesi vartalohieronta. Tarvitset siihen vain hyvän hierontaöljyn. Muista, että tavallisia voiteluaineita voi myös käyttää hierontaöljynä ja hyvää voiteluainetta voi tietysti myös käyttää jos/kun hieronta johtaa johonkin muuhun.

  Varmista että luot makuuhuoneeseen oikean tunnelman kynttilöiden ja romanttisen musiikin avulla. Ja vaikka sähkö on kallista näinä aikoina, on tärkeää nostaa huoneen lämpöä hyvin. Riisukaa vaatteet ja sido sitten kumppanin silmät. Tällä tavalla kumppanisi voi keskittyä täysin hierontaan. Ripottele hierontaöljyä kumppanisi vartalolle ja levitä sitä käsiin, selkään, niskaan ja käsivarsiin. Se on hyvä esileikki, ja hetken kuluttua voit alkaa hieromaan erogeenisempia alueita luodaksesi todella eroottisen tunnelman.

 • 3. Harrasta kuumaa seksiä luonnollisilla lisäravinteilla

  Romanttinen illallinen ja eroottinen hieronta voivat helposti johtaa seksiin. Varmistaakseen että homma toimii ja jättää molemmille hyvän mielen, voit yllättää kumppanisi ottamalla luonnollisen potenssipillerin, joka on saatavilla sekä miehille että naisille. Miehille voimme suositella potenssin parantajaa Viaman Viper Prota, joka sisältää sinkkiä, seleeniä ja kofeiinia, jotka parantavat erektiota ja antavat lisäenergiaa että ei varmasti jätään ketään kylmäksi. Naisille voimme suositella ViaHer Prota, joka on erityisesti naisille kehitetty potenssin lisääjä, joka sisältää gingko bilobaa, inkivääriä, humalaa ja B2-vitamiinia, jotka voivat auttaa lisäämään seksihalua ja energiaa. Molemmat lisäravinteet tulee ottaa 30 minuuttia ennen yhdyntää. Voitte hyödyntää tätä aikaa romanttisen hieronnan aikana. Tällä tavalla saatte luonnollisen lisäyksen seksihalulle ja energialle, joka voi jättää Duracell-kanit kakkoseksi.

  Ystävänpäivää leimaa rakkaus ja halu. Muista siis viettää laatuaikaa yhdessä.

 • 4. Roolileikki

  Jos haluat tehdä tunnelmasta vielä tuhmemman, voit kokeilla seksileluja makuuhuoneessa. Se voi olla mitä tahansa käsiraudoista, dildoista tai silmäsiteistä. Ainoastaan mielikuvitus on rajana sille mitä voi keksiä jotta saisi hiukan lisäjännitystä petijumppaan. Vaihtoehtoisesti voit heittäytyä roolipeliin, joissa pukeudut esimerkiksi poliisiksi tai sairaanhoitajaksi tai jotain aivan muuta. Ja jos teillä on rohkeutta ja luotatte toisiinne, voitte nauhoittaa itsestänne kuuman seksivideon- tietysti vain, jos molemmat osapuolet ovat mukana eikä kukaan koe siitä paineita.

 • Iltahali- ja satu

  Onnistuneen illallisen ja hyvän seksin jälkeen, jossa olette katsoneet toisianne viettelevästi silmistä silmiin ja antautuneet toistenne himolle, on aika halailla ja pussailla osoittaakseen että todella rakastatte toisianne. Se voidaan tehdä monella eri tavalla. Hyvä idea on makaa vierekkäin kun juttelette sängyssä. Tässä on tärkeää, ettei taas jutella arjesta ja huomisesta kinkkukiusauksesta. Ei mitään lapsista, työstä tai siitä, kuka tiiskaa. Puhukaa ja keskittykää toistenne unelmiin, loppujen lopuksi teidän kahden täytyy viettää laatuaikaa yhdessä tänä ystävänpäivänä.

  Toinen hyvä neuvo on lukea ääneen toisilleen. Se voi olla muun muassa eroottinen kirja tai lyhyt tarina. Sen ei tarvitse johtaa mihinkään villiin, mutta tuhma kirjallisuus voi helposti johtaa siihen, että tunnette uuden kipinän syttyvän.

Kaikista suurin on rakkaus

Kaikkien näiden vinkkien avulla voitte epäilemättä antaa itsellenne parhaat olosuhteet unohtumattomille treffeille rakkauden nimissä. Mutta riippumatta siitä, mitä päätätte tehdä ystävänpäivänä, tärkeintä on seurustella ja ylläpitää suhdetta- koskaan emme saa unohtaa, että suurin kaikista on rakkaus. Ja aivan kuten meidän on vaalittava kehoamme jotta olisimme terveitä, suhdetta on myös vaalittava, jotta elämässä olisi terveyden lisäksi myös rakkautta.