Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Ylipaino

Noin 54% suomalaisista miehistä ja 39% naisista on ylipainoisia. Jos olet koskaan joutunut dieetille tai yrittänyt laihduttaa tiedät, että vaikka kevyempi ruokavalio ja liikunta ovat tunnetusti tehokkaita tapoja pudottaa painoa, saatamme joskus tarvita pientä lisätukea näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Paikallaan junnaava paino ahdistaa, ja ylimääräinen rasva tuntuu jumittuneen ihon alle ikuisiksi ajoiksi. Elimistön tapa varastoida rasvaa riippuu monista tekijöistä, kuten perimästä, elämäntavasta sekä terveydentilasta. Ruokavalion avulla tapahtuvat suurimmat ja tehokkaimmat muutokset, mutta matkan tueksi löytyy myös runsaasti erilaisia lisäravinteita, luontaistuotteita sekä tehokkaita laitteita kotikäyttöön.

Yhä useammat pääsevät laihdutustavoitteeseensa luonnon omien superruokien ja painonhallintatuotteiden avustuksella. Laihdutusvalmisteiden kirjo on laaja, joten valitse itsellesi mieluisin tuote.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Oletko koskaan kamppaillut painonpudotuksen kanssa? Ylimääräisestä rasvasta eroon pääseminen, erityisesti vatsarasvan vähentäminen on monen haaveissa. Laihduttaminen ihanne mittoihin onnistuu helpoiten ruokavalion avulla, mutta kalorivajeen ylläpitäminen laihdutusta varten voi olla hankalata. Liikunta ei välttämättä tuo aina haluttuja tuloksia tai se ei ole mahdollista kaikille. Kehon tapa varastoida rasvaa on pitkälti kiinni myös perintötekijöistä, elämäntapavalinnoista ja terveydentilasta. Onneksi saatavilla monia ravintolisiä, luontaistuotteita ja innovatiivisia laitteita joiden avulla painonhallintaa on mahdollista saada tukea.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.