Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Tietosuoja

Tietosuojakäytännön sisältö

  1. Esittely
  2. Mikä on Comfort Click Ltd?
  3. Oikeusperustat, joihin luotamme
  4. Milloin keräämme henkilökohtaisia tietojasi?
  5. Millaisia ??henkilötietoja keräämme?
  6. Kuinka ja miksi käytämme henkilötietojasi?
  7. Tietojesi yhdistäminen henkilökohtaiseen suoramarkkinointiin
  8. Kuinka suojaamme henkilötietojasi
  9. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?
  10. Kenen kanssa me jaamme henkilötietosi?
  11. Missä henkilötietojasi voidaan käsitellä
  12. Millaiset oikeudet sinulla on omiin henkilötietoihisi?
  13. Kuinka voit estää henkilötietojesi käytön suoramarkkinointiin?
  14. Ota yhteyttä sääntelyviranomaiseen
  15. Jos asut Ison-Britannian ulkopuolella
  16. Onko sinulla kysyttävää?

Tietosuojakäytäntömme kuvaa erityyppisiä henkilötietoja, joita me voimme kerätä sinusta vieraillessasi verkkosivuillamme. Kerromme myös, kuinka tallennamme ja käsittelemme tietojasi sekä pidämme ne turvassa.

Ymmärrämme, että näet tällä sivulla paljon tietoa, mutta haluamme, että sinulle ilmoitetaan oikeuksistasi ja siitä, miten Comfort Click käyttää tietojasi. Kerromme myös, kuinka yhdistämme tietoja eri verkkosivustoillamme saadaksemme paremman kuvan sinusta.

Toivomme, että alla olevat osiot vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Jos sinusta tuntuu, että haluat saada lisätietoja, autamme sinua mielellämme.

Tuotteemme on suunnattu yli 18-vuotiaille.

On todennäköistä, että meidän on päivitettävä tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain. Voit aina tarkistaa mahdolliset muutokset tältä sivulta.

Kun käytät Comfort Click-sivustoa, Comfort Click Ltd on rekisterinpitäjä.

Comfort Click on Isossa-Britanniassa toimiva yritys. Kaikki evästeiden ja lomakkeiden kautta keräämämme henkilötiedot siirtyvät EU:sta ja muualta maailmasta Iso-Britanniaan.

Comfort Click Ltd - jota tässä asiakirjassa kutsutaan nimellä "Comfort Click" - koostuu useista toisiinsa liittyvistä yrityksistä:

Comfort Clickiin kuuluu osakkuusyhtiöitä, joita ovat Click Leaf Ltd ja Wisby Ltd. Näillä yrityksillä on yhteinen omistus ja ne ovat joko samantyyppisiä yrityksiä tai ne on perustettu auttamaan muita aikaisemmin mainittuja yrityksiä. Aina, kun me puhumme Comfort Clickistä, me viittaamme myös kaikkiin edellä mainittuihin yrityksiin.

"Me" ja "meidän" viittaavat Comfort Clickiin ja sen eri merkkeihin.

Tietosuojalaissa luetellaan useita eri syitä, joiden vuoksi yritys voi hankkia, kerätä ja käsitellä henkilötietojasi;

Suostumus

Tietyissä tilanteissa voimme kerätä ja käsitellä tietojasi sinun suostumuksellasi.

Esimerkiksi kun tilaat uutiskirjeemme. Kun keräämme henkilötietojasi, me selvennämme sinulle, mitkä tiedot ovat tarpeen tietyn palvelun edellyttämiseksi.

Sopimusvelvoitteet

Tietyissä tilanteissa saatamme tarvita henkilötietojasi sopimusvelvoitteidemme noudattamiseksi.

Jos esimerkiksi tilaat meiltä tavaran kotiinkuljetusta varten, keräämme osoitetietosi ostoksesi toimittamiseksi ja välitämme ne kuriirillemme, postiyrityksillemme ja maksupalveluyrityksellemme.

Lainsäädännön noudattaminen

Jos laki vaatii, meidän on ehkä kerättävä ja käsiteltävä tietojasi.

Voimme esimerkiksi välittää lainvalvontaviranomaisille tietoja ihmisistä, jotka ovat osallisina petoksissa tai muussa yritykseemme vaikuttavassa rikollisessa toiminnassa.

Oikeutettu etu

Tietyissä tilanteissa vaadimme tietojasi noudattamaan lakejamme tavalla, joka on osa liiketoimintaamme ja joka ei vaikuta olennaisesti sinun oikeuksiisi, etuihisi tai vapauteesi.

Käytämme esimerkiksi ostohistoriaasi lähettääksemme sinulle räätälöityjä tarjouksia.

Lähetämme sinulle suoramarkkinointiviestejä, kun ostat meiltä tuotteita, etkä halua kieltäytyä näistä viesteistä. Tätä kutsutaan yleisesti 'pehmeäksi valinnaksi'.

Ajoittain yhdistämme monien asiakkaiden ostohistorian trendien tunnistamiseksi ja varmistaaksemme, että pystymme vastaamaan kysyntään sekä kehittämään tai ostamaan uusia tuotteita.

Suostumuksellasi tai kun ostat kanssamme etkä halua kieltäytyä vastaanottamasta sähköposteja ("pehmeä valinta"), käytämme henkilötietojasi, mieltymyksiäsi ja tapahtumiesi yksityiskohtia pitämään sinut ajan tasalla sähköpostitse, verkkosivustoilla, tekstiviestillä ja puhelimitse erikoistarjouksista, alennuksista, tarjouksista, kilpailuista ja uusista tuotteista, joiden uskomme soveltuvan sinulle.

Laki, jota käytämme, on Englannin laki.

  • Kun vierailet millä tahansa verkkosivustollamme ja käytät asiakastiliäsi tuotteiden ja palveluiden ostamiseen tai kuponkien / tarjouskoodien lunastamiseen Comfort Click -palvelusta puhelimitse tai verkossa.
  • Kun teet ostoksia vierailijana (ilman käyttäjätiliä).
  • Kun luot tilin meille.
  • Kun teet ostoksia verkosta, keräämme tietoja evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Voit hallita niitä, kun vierailet verkkosivustollamme.
  • Kun ostat tuotteen puhelimitse, mutta sinulla ei ole tiliä (tai et halua käyttää sitä).
  • Kun olet tekemisissä kanssamme muun muassa sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebookissa ja / tai Instagramissa.
  • Kun liityt kanta-asiakasohjelmaamme.
  • Kun tilaat uutiskirjeemme tai rekisteröidyt.
  • Kun otat meihin yhteyttä, oli kyseessä sitten esimerkiksi tiedustelu, valitus tai ehdotus.
  • Kun osallistut kilpailuihin tai arvontoihin.
  • Kun täytät kaikki kyselyt, jotka lähetämme sinulle.
  • Kun kommentoit tai arvostelet tuotteitamme tai koko palvelumme.
  • Kuka tahansa voi pyytää henkilötietoja, joita meillä on heistä. Jos arvostelusi tai kommenttisi sisältää tietoja palvelumme tarjonneesta kumppanistamme, voidaan tämä tieto välittää heille, jos he niin pyytävät.
  • Kun olet antanut kolmannelle osapuolelle luvan jakaa kanssamme heidän hallussaan olevia tietoja sinusta.
  • Keräämme tietoja julkisesti saatavilla olevista lähteistä, kun olet antanut suostumuksesi tietojen jakamiseen tai jos tiedot julkistetaan laillisesti.
  • Nimi, sukupuoli, syntymäaika, laskutus- / toimitusosoite, tilaukset, kuitit, sähköpostiosoite, ensisijaiset maksutavat ja puhelinnumerot.
  • Salaamme salasanasi suojellaksemme henkilökohtaisia tietojasi.
  • Tietoja vuorovaikutuksestasi kanssamme joko verkossa, henkilökohtaisesti tai puhelimitse.

Keräämme esimerkiksi muistiinpanoja kanssasi käydyistä keskusteluistamme, yksityiskohtia tekemistäsi valituksista tai kommenteista, yksityiskohtia tekemistäsi ostoksista, katsomistasi tuotteista tai koriin lisätyistä tuotteista, tarjouskoodien lunastuksista, tuotemerkeistä, joista olet kiinnostunut, vierailemistasi verkkosivuista ja miten ja milloin otat meihin yhteyttä.

  • Kaikki kohteet, jotka ovat toivelistallasi tai luettelo tuotteista, joita kohtaan olet osoittanut kiinnostusta.
  • Kopiot asiakirjoista, jotka annat todistamaan ikäsi tai henkilöllisyytesi, jos laki sitä vaatii (mukaan lukien ajokortti ja / tai passi ja yleislaskut). Tämä sisältää nimesi, osoitteesi ja syntymäpäiväsi. Jos annat kopion passistasi, tiedot sisältävät myös syntymäpaikkasi, sukupuolesi ja kansalaisuutesi.
  • Tietoja ostosasetuksistasi.

Esimerkiksi missä sivustoistamme haluat käydä ja missä lunastat kaikki tarjouskoodiliput.

  • Yksityiskohtaiset tiedot vierailuistasi verkkosivustoillamme ja myös siitä, mistä verkkosivustosta tai hakukoneesta tulit meidän sivustollemme.
  • Internet-selaimesi evästeiden avulla kerätyt tiedot.

Pyydämme ja käytämme kerättyjä henkilötietojasi vain kiinnostavien tuotteiden ehdottamiseen ja ostokokemuksesi räätälöintiin kanssamme. Tietysti on sinun valintasi, jaatko tällaisia ??yksityiskohtia kanssamme.

  • Emme tallenna korttitietojasi, mutta tallennamme maksutavan.
  • Tuotearvostelut ja kommentit.
  • Parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen tarjoamiseksi me keräämme teknisiä tietoja internet-yhteydestäsi ja selaimestasi sekä maasta, jossa tietokoneesi sijaitsee, vierailun aikana katsotuista verkkosivuista, napsauttamistasi mainoksista ja kaikista kirjoittamistasi hakutermeistä. Keräämme myös simulointivideoita kokemuksestasi kanssamme ostokäyttäytymisen ymmärtämiseksi.
  • Sosiaalisen median profiilisi tai käyttäjänimesi, jos haluat meidän vastaavan palautteeseesi, kommentteihisi tai kysymyksiisi näiden kanavien kautta.

Me haluamme parantaa käyttökokemustasi ja saada mahdollisimman kattavan kuvan sinusta asiakkaana yhdistämällä tietoja, joita meillä on sinusta.

Käytämme näitä tietoja tarjotaksemme sinulle tarjouksia ja tuotteita, jotka todennäköisesti kiinnostavat sinua. Jäsenten (asiakkaat, joilla on meidän kanssamme tili) osalta yritämme tarjota sinulle asiaankuuluvia palkintoja.

Hankimme tietoja tietosuojalain mukaisesti. Tietojen hankkiminen auttaa meitä ymmärtämään asiakkaitamme ja tarjoamaan parhainta mahdollista palvelua.

Jos haluat muuttaa tapaa, jolla käytämme tietojasi, saat lisätietoja asiasta alla olevasta ”Mitkä ovat oikeuteni?”-kohdasta.

Jos päätät olla jakamatta henkilötietojasi tai pyydät, että emme ota sinuun yhteyttä, emme välttämättä pysty tarjoamaan joitain pyytämiäsi tai odottamiasi palveluita.

Näin käytämme henkilötietojasi:

  • Käsittelemään tekemäsi tilaukset verkkosivustoillamme. Jos emme kerää henkilötietojasi kassalla, emme voi käsitellä tilaustasi ja noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme. Esimerkiksi tietosi saatetaan joutua välittämään kolmannelle osapuolelle tilaamasi tuotteen toimittamiseksi. Voimme säilyttää tietosi tilauksen tekemisen jälkeenkin, jotta voisimme täyttää mahdolliset sopimusvelvoitteet, kuten hyvitykset, takuut ja niin edelleen.

Esimerkiksi tietojasi saatetaan tarvita, jotta ne voidaan välittää kolmannelle osapuolelle tilaamasi tuotteen tai palvelun toimittamiseksi. Voimme säilyttää tietosi tilauksen tekemisen jälkeen täyttääksemme kaikki sopimusvelvoitteet, kuten hyvitykset, takuut ja niin edelleen.

  • Me voimme vastata kyselyihisi, hyvityspyyntöihisi ja valituksiisi antamiesi tietojen perusteella. Voimme myös pitää näistä kirjaa pitääksemme sinut ajan tasalla ja osoittaaksemme, kuinka olemme kommunikoineet kanssasi. Teemme tämän sinulle kohdistuvien sopimusvelvoitteidemme, laillisten velvoitteidemme ja oikeutettujen etujemme perusteella. Meidän velvollisuutemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja ymmärtää, miten voimme parantaa palveluamme verkkosivustomme kautta saatujen tietojen, live chatin, viestien ja puheluiden perusteella.
  • Voimme lähettää sinulle sähköposti-ilmoituksia, kun laitat tuotteen ostoskoriin ja lopetat selaamisen ennen kassalle etenemistä. Tämä tapahtuu tietosuojalakien mukaisesti. Annamme sinulle seurantatiedot, jotta voit seurata tilaustasi. Tämä tapahtuu tietosuojalakien mukaisesti, jotta voimme parantaa asiakaskokemustasi ja antaa sinulle lisätietoja siitä, missä toimituksesi on ja milloin tilauksesi todennäköisesti saapuu.
  • Tietojen kerääminen suojelee yritystämme ja tiliäsi petoksilta ja muulta laittomalta toiminnalta. Tähän sisältyy henkilötietojesi käyttö tilin ylläpitoon, päivittämiseen ja suojaamiseen. Pidämme myös silmällä selaustoimintasi, jotta voisimme tunnistaa ja korjata kaikki ongelmat ja suojata verkkosivustojemme käyttäjäystävällisyyttä. Tämä tapahtuu tietosuojalakien mukaisesti.

Tarkistamme salasanasi sisäänkirjautumisen yhteydessä. Valvomme myös IP-osoitteita mahdollisten petollisten kirjautumisten tunnistamiseksi odottamattomista sijainneista.

  • Me estämme laittomat maksutapahtumat suojellaksemme yritystämme ja asiakkaitamme.
  • Jos me havaitsemme tai epäilemme laitonta toimintaa monitorointimme seurauksena, me käsittelemme näitä tietoja laittomien toimien estämiseksi tai havaitsemiseksi. Tavoitteenamme on suojella asiakkaitamme ja käyttäjiämme rikolliselta toiminnalta.
  • Suostumuksellasi tai aina, kun ostat meiltä tuotteita ja päätät olla vastaanottamatta päivityksiä. Me käytämme henkilötietojasi, mieltymyksiäsi ja aktiviteetteihisi liittyviä tietoja pitämään sinut ajan tasalla henkilökohtaisista tarjouksista, alennuksista, tarjouksista ja kilpailuista sähköpostitse, verkossa, tekstiviestitse tai puhelimitse.

Voit vapaasti milloin tahansa kieltäytyä yhteydenpidosta.

  • Lähettää sinulle päivityksiin, tarjouksiin ja tuotteisiin liittyviä viestejä postitse. Tämä tapahtuu yrityslakeja noudattaen.
  • Jos haluamme ilmoittaa sinulle tarjoamiemme palveluiden muutoksista. Näihin kuuluvat esimerkiksi tämän tietosuojakäytännön päivitykset, tuotteiden palautusilmoitukset ja tilauksiin liittyvät lain edellyttämät tiedot. Nämä viestit eivät sisällä mitään mainossisältöä, eivätkä ne vaadi etukäteistä suostumusta, kun ne lähetetään sähköpostitse tai tekstiviestinä. Jos emme käytä henkilötietojasi näihin tarkoituksiin, emme pystyisi noudattamaan lakisääteisiä velvoitteitamme.
  • Näytämme sinulle sinulle räätälöityä sisältöä. Sisällön räätälöimiseksi me käytämme järjestelmässämme olevia tietoja suosikkibrändeistäsi ja / tai tuotteistasi. Keräämme tietoja sinusta, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien ohjelmien käytön.

Saatamme esimerkiksi näyttää luettelon kohteista, joita olet äskettäin katsellut, tai tarjota sinulle ehdotuksia ostohistoriasi ja muiden meille jakamiesi tietojen perusteella.

  • Hallita arvontoihin ja kilpailuihin osallistumista. Tämä perustuu osallistumishetkellä antamaasi suostumukseen.
  • Kehittää, testata ja parantaa sinulle tarjoamiamme järjestelmiä, palveluja ja tuotteita. Teemme tämän laillisten liike-etujemme perusteella.

Tallennamme esimerkiksi selaimesi istuntotunnuksen, jotta voisimme ymmärtää tilannettasi paremmin, kun jätät meille palautetta ongelmista.

  • Noudatamme sopimukseen tai lakiin perustuvia velvoitteitamme jakaa tietoja viranomaisten kanssa.

Esimerkiksi kun meille annetaan oikeuden määräys jakaa tietoja lainvalvontaviranomaisten tai tunnustetun tuomioistuimen kanssa.

  • Lähettää sinulle kysely- ja palautepyyntöjä palvelujemme parantamiseksi. Nämä viestit eivät sisällä mitään mainossisältöä, eivätkä ne vaadi etukäteistä suostumusta, kun ne lähetetään sähköpostitse tai tekstiviestinä. Tämä auttaa meitä räätälöimään tuotteemme ja palvelumme sinulle.
  • Rakentaaksemme kattavamman kuvan siitä, kuka olet ja mistä pidät, ja ilmoittaaksemme liiketoimintapäätöksistämme ja kolmansien osapuolten ja julkisesti saatavilla olevien luetteloiden tiedoista. Olemme selventäneet tämän 'Millaisia ??henkilötietoja keräämme?'-osiossa. Kaikki tapahtuu tietosuojalakeja kunnioittaen.

Näiden tietojen yhdistäminen auttaa meitä mukauttamaan käyttökokemuksesi ja päättämään, millaista sisältöä jaamme kanssasi. Käytämme myös anonymisoituja tietoja asiakkaiden ostohistoriasta tunnistaaksemme eri maantieteellisten alueiden trendit. Tämä voi määrittää, mitä tuotteita näytämme lokalisoiduilla verkkosivustoilla ja / tai muilla sivustoilla, joilla käymme kauppaa.

  • Rekisteröityjen käyttäjiemme aluueella päättäksemme erilaisten algoritmien avulla, millaisia tietoja me näytämme sinulle. Toimimme suostumuksesi mukaisesti, kun rekisteröidyt jäseneksi. Jos et halua jatkaa tarjousten vastaanottamista, sinulla ei voi olla tiliä kanssamme.

Jos annat meille luvan, voimme käyttää ostosasetuksiasi tarjotaksemme sinulle räätälöityjä palkintoja.

  • Joskus meidän on jaettava tietosi kolmansien osapuolten kanssa, jos he tarjoavat jotakin palvelua (kuten kuljetusyritys). Ilman henkilötietojesi jakamista emme pysty täyttämään toimituspyyntöäsi tiettyinä aikoina ja päivämäärinä.
  • Evästekäytännöstämme löydät lisätietoja siitä, miten jaamme henkilötietoja kolmansille osapuolille.
  • Auta ilmoittamaan yrityspäätöksistä, esimerkiksi minkä kolmannen osapuolen verkkosivustojen kanssa teemme yhteistyötä varmistaaksemme, että mainonnamme tavoittaa asiakkaamme.

Comfort Click tallentaa kaikki kanssakäymiset. Tarkastelemme esimerkiksi kuinka usein teet ostoksia kanssamme tai kuinka paljon kulutat. Haluamme saada paremman yleiskuvan siitä, miten käytät palveluitamme ja mitkä asiat voivat vaikuttaa siihen, miten kommunikoimme kanssasi. Jos esimerkiksi ostat meiltä tuotteita säännöllisesti, tämä voi vaikuttaa siihen, mitä tarjouksia ja etuja meiltä saat. Toimimme lakisääteiden mukaisesti.

Kun ostat meiltä tuotteen, jonka toimittaa valmistaja tai toimittaja, välitämme heille yhteystietosi, jotta he voivat toimittaa ostamasi tuotteen. Sama koskee ostamasi tuotteen valmistajan tai toimittajan antamia takuita. Teemme tämän varmistaaksemme, että täytämme sopimusvelvoitteet sinua kohtaan.

Jos valmistajat tai toimittajat haluavat välittää tietosi kolmansille osapuolille tai käyttää niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen, heidän on toimitettava sinulle riittävät tiedot kenen kanssa he jakavat henkilötietojasi ja mihin tarkoituksiin aikovat käyttää niitä. Joissakin tapauksissa heiltä voidaan vaatia kysymään sinun suostumustasi. Jos he eivät anna sinulle näitä tietoja tai saa suostumustasi ja epäilet, että he ovat saattaneet jakaa henkilötietosi jonkun muun kanssa, sinulla on oikeus ottaa suoraan yhteyttä heihin.

Haluamme tarjota sinulle tarjouksia, jotka sopivat kiinnostuksen kohteisiisi. Me haluamme muodostaa sinusta asiakkaana paremman kuvan, joten me yhdistämme verkkosivustoillamme kerätyt henkilötiedot yllä kuvatulla tavalla, kuten esimerkiksi ostohistoriasi. Tätä tarkoitusta varten yhdistämme myös suoraan sinulta keräämämme datan, jonka saamme kolmansilta osapuolilta, joille olet antanut suostumuksesi tietojesi luovuttamiseen.

Tiedämme, kuinka paljon tietoturva merkitsee asiakkaillemme. Me käsittelemme tietojasi erittäin huolellisesti ja suojelemme niitä huolellisesti.

Suojaamme pääsyn verkkosivustojemme kaikkiin tapahtumien alueisiin SSL-sertifikaatin (tai muuten kutsutun) https-tekniikan avulla.

Pääsy henkilötietoihisi on suojattu salasanalla, ja arkaluontoiset tiedot, kuten maksukorttitiedot, on suojattu.

Valvomme järjestelmäämme säännöllisesti mahdollisten haavoittuvuuksien ja hyökkäysten varalta vahvistaaksemme tietoturvaa.

Aina, kun keräämme tai käsittelemme henkilötietojasi, säilytämme niitä vain niin kauan kuin on tarpeen siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty.

Säilytysjakson lopussa tietosi joko poistetaan kokonaan tai muutetaan nimettömiksi esimerkiksi yhdistämällä ne muihin tietoihin, jotta niitä voidaan käyttää tunnistamattomalla tavalla tilastollisiin analyyseihin ja liiketoiminnan suunnitteluun.

Esimerkkejä tietojen säilytysajoista;

Tilaukset

Kun teet tilauksen kanssamme, pidämme antamasi henkilötiedot viisi vuotta, jotta voimme noudattaa lakisääteisiä ja sopimusvelvoitteitamme. Tiettyjen tuotteiden, kuten sähkölaitteiden, yhteydessä säilytämme tietoja 10 vuotta.

Takuut

Jos tilauksesi sisälsi takuun, siihen liittyviä henkilötietoja säilytetään takuun päättymiseen saakka.

Jaamme henkilötietosi vain luotettavien kolmansien osapuolten kanssa.

Voimme jakaa tietojasi esimerkiksi kuljetusyritysten kanssa, estääksemme petoksia, käsitelläksemme reklamaatioita, voidaksemme räätälöidä sinulle tarjouksia ja niin edelleen.

Tässä on sääntö, jota sovellamme näihin kolmansiin osapuoliin tietojesi suojaamiseksi ja yksityisyyden suojaamiseksi:

  • Tarjoamme vain niitä tietoja, joita he tarvitsevat erityispalveluidensa suorittamiseksi.
  • He voivat käyttää tietojasi vain niihin tarkoituksiin, jotka määritämme heidän kanssaan tekemässämme sopimuksessa.
  • Teemme läheistä yhteistyötä heidän kanssaan varmistaaksemme, että yksityisyytesi on aina suojattu.
  • Jos lopetamme heidän palvelujensa käytön, kaikki heidän hallussaan olevat tietosi joko poistetaan tai tehdään anonyymeiksi.

Esimerkkejä kolmansista osapuolista, joiden kanssa työskentelemme, ovat:

  • Teknologiaan liittyvät yritykset, jotka tukevat verkkosivustoamme ja muita käyttämiämme liiketoimintajärjestelmiä.
  • Operatiiviset yritykset, kuten kuriirit, postiyritykset ja huoltoyritykset (jotka pakkaavat tilauksesi).
  • Markkinointiyritykset, jotka auttavat meitä hallitsemaan sähköistä viestintäämme kanssasi.
  • Google / Facebook näyttää tuotteita, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Tämä perustuu joko markkinointilupaan tai evästeiden hyväksymiseen verkkosivustoillamme. Katso lisätietoja evästeilmoituksestamme.
  • Tietoja käsittelevät yritykset varmistaakseen, että tietosi ovat ajan tasalla ja tarkkoja.
  • Voimme jakaa tietoja vilpillisestä tai mahdollisesti petollisesta toiminnasta petosten ehkäisemiseksi. Tähän voi sisältyä henkilöitä koskevien tietojen jakaminen lainvalvontaviranomaisten kanssa.
  • Meitä voidaan myös vaatia luovuttamaan henkilötietosi poliisille tai muulle lainvalvonta-, sääntely- tai hallintoelimelle, kotimaassasi tai muualla, pätevän pyynnön perusteella. Nämä pyynnöt arvioidaan tapauskohtaisesti, ja niissä otetaan huomioon asiakkaidemme yksityisyys.
  • Voimme aika ajoin laajentaa, vähentää, myydä tai siirtää yrityksiä, mikä voi tarkoittaa divisioonien tai koko liiketoiminnan siirtämistä uusille omistajille. Jos näin tapahtuu, henkilötietosi siirretään tarvittaessa uudelle omistajalle tai rekisterinpitäjälle tämän tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti.
  • Saat lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä.

Me teemme tällä hetkellä yhteistyötä seuraavien yritysten kanssa henkilökohtaisen kokemuksesi räätälöimiseksi:

Comfort Click on Isossa-Britanniassa toimiva yritys ja me siirrämme tietosi EU:n ulkopuolisiin Iso-Britanniaan. Saatamme joutua jakamaan henkilötietojasi kolmansien osapuolten ja toimittajien kanssa Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella.

Tietojesi suojaaminen Ison-Britannian ulkopuolella

Voimme siirtää sinulta keräämämme henkilötiedot kolmansien osapuolten tietojenkäsittelijöille maissa, jotka eivät ole Isossa-Britanniassa.

Tätä voidaan tarvita esimerkiksi tilauksen täyttämiseen, maksutietojesi käsittelyyn tai asiakastukeen.

Jos teemme tämän, me varmistamme, että tietosi saavat saman suojauksen kuin jos niitä käsiteltäisiin Isossa-Britanniassa.

Henkilötietojesi siirtäminen tapahtuu sovellettavien lakien mukaisesti ja käsittelemme tietoja tämän tietosuojakäytännön ohjaavien periaatteiden mukaisesti.

Sinulla on oikeus pyytää:

  • Pääsyä henkilötietoihin, joita pidämme sinusta, useimmissa tapauksissa ilmaiseksi.
  • Henkilötietojesi korjaamista, jos tietosi ovat virheelliset, vanhentuneet tai puutteelliset.
  • Sinusta hallussamme olevien tietojen poistamista tietyissä olosuhteissa, esimerkiksi kun peruutat suostumuksesi, tai jos uskot, että meillä ei ole laillista pakottavaa tarvetta kerätä tietojasi, tai kun tarkoitus, jota varten pidämme tietoja, on päättynyt (kuten takuun päättyminen).
  • Tiedostoja (CSV, GSHEET, PDF tai vastaava), jotka sisältävät meille aiemmin toimittamiasi henkilötietoja ja oikeuden siirtää tietojasi toiselle taholle, jos se on teknisesti mahdollista.
  • Henkilötietojesi käytön rajoittamista tietyissä olosuhteissa, kuten esimerkiksi silloin, kun teemme sinun tekemääsi valitukseen liittyvää päätöstä.
  • Lopetamme henkilötietojesi käsittelyn tietyissä olosuhteissa; esimerkiksi kun olet peruuttanut suostumuksesi tai vastustat tietojesi keräämistä.
  • Lopetamme henkilötietojesi käytön suoramarkkinointiin (joko tiettyjen kanavien tai kaikkien kanavien kautta).
  • Lopetamme henkilötietojesi suostumukseen perustuvan käsittelyn sen jälkeen, kun olet peruuttanut suostumuksesi.
  • Tarkastele kaikkia tehtyjä päätöksiä, jotka perustuvat yksinomaan tietojesi automaattiseen käsittelyyn (joten kukaan ihminen ei ole vielä tarkastanut tulosta ja asianmukaisia ??päätöksen perusteita).
  • Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa pyytääksesi käyttää näitä oikeuksia.
  • Jos päätämme olla tekemättä pyyntösi, selitämme hylkäyspäätöksemme perustelut.

Oikeutesi poistaa suostumus

Jos olet antanut meille suostumuksesi käyttää henkilötietojasi, sinulla on oikeus muuttaa mieltäsi milloin tahansa ja peruuttaa suostumuksesi.

Milloin luotamme tietoturvalakeihin

Voit pyytää meitä lopettamaan henkilökohtaisten tietojesi käsittelemisen, jolloin meidän on lopetettava henkilötietojesi käsitteleminen. Jos me uskomme, että meillä on laillinen pakottava syy jatkaa henkilötietojesi käsittelyä, meillä on oikeus jatkaa tietojesi keräämistä.

Suoramarkkinointi

Sinulla on oikeus lopettaa henkilötietojesi käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin kaikkien käytettyjen kanavien tai tiettyjen kanavien kautta. Kunnioitamme aina toiveitasi.

Henkilöllisyytesi tarkistaminen

Tietojesi luottamuksellisuuden suojaamiseksi pyydämme sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen tämän tietosuojakäytännön mukaisesti tekemiesi pyyntöjen jatkamista.

Jos olet valtuuttanut kolmannen osapuolen lähettämään pyynnön puolestasi, pyydämme heitä todistamaan, että heillä on lupa toimia puolestasi.

Voit lopettaa suoramarkkinointiviestinnän muutamalla tavalla.

  • Napsauta "peruuta tilaus" -linkkiä missä tahansa lähettämässämme sähköpostiviestissä ja me lopetamme sähköpostiviestien lähettämisen kyseiseltä yrityksemme brändiltä.
  • Jos sinulla on tili, kirjaudu sisään ja muuta asetuksiasi.
  • Kirjoita meille osoitteeseen Comfort Click, 106 Lower Addiscombe Road, Croydon CR0 6AD, UK.

Voi olla, että tulet vastaanottamaan viestejämme jonkin aikaa muutettuasi asetuksiasi, jos teemme järjestelmäpäivitystä.

Jos sinusta tuntuu, että tietojasi ei ole käsitelty asianmukaisesti, tai et ole tyytyväinen vastauksiime, jotka olemme antaneet sinulle henkilötietojesi käytöstä, sinulla on oikeus tehdä valitus viranomaiselle.

Voit ottaa heihin yhteyttä soittamalla numeroon 03031231113.
Tai käy osoitteessa ico.org.uk/concerns

Jos asut Iso-Britannian ulkopuolella, sinulla on oikeus jättää valituksesi asuinmaasi tietosuojavaltuutetulle.

Kaikille ulkomaisille asiakkaille

Tämä tietosuojakäytäntö toimitetaan englanniksi ja muilla kielillä. Jos englanninkielisen ja käännetyn version välillä on ristiriitaisuuksia, englanninkielinen versio on ensisijainen.

Kun teet tilauksen, selaat verkkosivustoamme, tai tilaat uutiskirjeemme, me käsittelemme henkilötietojasi. Sinulla on oikeus pyytää meitä olemaan käsittelemättä henkilötietojasi. Me kunnioitamme aina toiveitasi.

Joskus meidän on siirrettävä henkilötietojasi eri maiden välillä, jotta voisimme toimittaa pyytämäsi tuotteet. Siirrämme aina henkilötietosi Iso-Britanniaan ja saatamme myös siirtää henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka sijaitsevat Isossa-Britanniassa ja sen tai asuinmaasi ulkopuolella.

Yritämme varmistaa, että kaikki tämänkaltiaset asuinmaasi ulkopuolella olevat kolmannet osapuolet eivät saa käyttää henkilötietojasi muuhun kuin tarjoamiinsa palveluihin. Heidän tulisi suojella henkilötietojasi ja yksityisyyttäsi.

Varmistamme, että kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan heidän oikeutettujen etujensa mukaisesti. Näille kolmansille osapuolille voidaan soveltaa lakeja, jotka poikkeavat asuinmaasi lakipykälistä. Emme voi varmistaa, että henkilötietojesi ulkomaiset vastaanottajat noudattavat maassasi voimassa olevia lakeja.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan. Jos epäilet, että olemme rikkoneet tietosuojakäytäntöämme ja haluat valittaa tämän tietosuojakäytännön tai lakisääteisten tietosuojavelvoitteidemme mahdollisesta rikkomisesta, anna meille mahdollisimman paljon yksityiskohtia. Suhtaudumme kaikkiin yksityisyydensuojavalituksiin vakavasti. Tavoitteemme on ratkaista kaikki ongelmat tehokkaasti ja mahdollisimman nopeasti.

EU- ja ETA-maat

Jos lähetät meille henkilötietojasi suoraan, teet sen kotitaloutena tai yksityisenä asiakkaana. Jos haluat ostaa tuotteita yrityksellesi, ota yhteyttä tukkumyyjäämme. Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan siihen, miten meille toimittamiasi henkilötietoja käsitellään.

Toivomme, että tämä tietosuojakäytäntö on auttanut selkeyttämään tapaa, jolla käsittelemme henkilötietojasi.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan:

Tämän käytännön viimeisin päivitys tapahtui 30.1.2021.