NAUTI ILMAISESTA TUOTTEESTA OSTAESSASI VÄHINTÄÄN 50€ ARVOSTA
 • klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Kuvaava kuva kategoriaan YES

YES

Lajittele

Yes liukuvoiteen ja intiimisaippuan edut

100% orgaaninen

Kaikki Yes-tuotteet koostuvat vain orgaanisista ainesosista, mikä tarkoittaa, että ne ovat erittäin lempeitä ja sopivat myös herkkäihoisille.

Vaihtoehtoja

On olemassa useita muunnelmia Yes-tuotteista, joissa kaikissa on se etu, että ne ovat täysin luonnollisia. Valikoimassa on sekä öljy- että vesipohjaisia liukuvoiteita, joten voit olla varma, että löydät luonnontuotteen, joka sopii juuri sinulle.

Kosteuttava

Toisin kuin muut markkinoiden intiimituotteet, Yes Liukuvoiteet ja Intiimisaippua eivät kuivata ihoa. Koska kaikki tuotteet ovat luonnostaan kosteuttavia, voit käyttää niitä päivittäin.

Luotettava

Kaikki Yes-tuotteet ovat ihoa kosteuttavia ja sopivat myös niille, joilla on herkkä iho tai allergioita. Iso-Britanniassa Yes Vesipohjaista Liukuvoidetta määrätään myös reseptillä, sillä sen on kliinisesti todistettu torjuvan emättimen kuivuutta. Yes-tuotevalikoima on luotettava ja suosittu niin terveydenhuollon ammattilaisten kuin uskollisten asiakkaiden keskuudessa ympäri maailman. Se on yksi harvoista täysin orgaanisista intiimituotteiden tuotemerkeistä markkinoilla.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.