Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Wundercleanse Kulmakarvojen Puhdistusaine

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Wundercleanse kulmakarvojen puhdistusaine on ihanteellinen poistamaan pölyä, hikeä, talia ja meikin jäämiä. Lisäksi poistaa puolipysyvät Wunderbrow-kulmakarvakuidut. Aina, kun siltä tuntuu, voit päästä nopeasti ja vaivattomasti eroon kuiduista.

 • Poistaa Wunderbrow kuidut tehokkaasti
 • Paljon tehokkaampaa kuin normaalit puhdistusaineet
 • Poistaa meikin, hien, pölyn ja talin
 • Nopea ja helppo käyttää
 • Ihoystävällinen ja luonnollinen
 • Sopii täydellisesti Permafix teknologian laukaisemiseen

Wundercleanse kulmakarvojen puhdistusaine poistaa puolikestävän kulmakarvavärin nopeasti ja kätevästi. Permafix teknologian kanssa Wunderbrow pysyy normaalisti useita päiviä ja normaaleilla puhdistusaineilla on yleensä vaikeuksia poistaa puolipysyvää kulmakarvameikkiä tehokkaasti. Siksi on saatavilla kulmakarvojen puhdistusaine, jolla poistat kestävän kulmakarvameikin helposti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Mikä on Wundercleanse kulmakarvojen puhdistusaine?

Se on täydellinen keino puhdistamaan kulmakarvat tehokkaasti ja perusteellisesti. Se myös poistaa puolikestävän kulmakynän, jonka Permafex teknologiaa voi olla vaikea laukaista normaalilla puhdistusaineella.


Wundercleanse kulmakarvojen puhdistusaine toimii tehokkaasti, ja se on täysin hellävarainen iholle aiheuttamatta ärsytystä tai muita oireita. Sen ainutlaatuinen koostumus tekee siitä yhden markkinoiden parhaista tuotteista kulmakarvojen puhdistukseen. Wundecleanse puhdistusainetta voidaan käyttää joka päivä poistamaan hikeä, meikin jäämiä, pölyä ja ylimääräistä rasvaa iholta.

Miten tämäpuhdistusaine toimii

Se on kehitetty erityisesti käytettäväksi yhdessä Wunderbrow kulmakynän puolikestävän värin poistamiseen. Wundercleanse poistaa nämä kuidut tehokkaasti ja hellävaraisesti.

Vaikka normaali puhdistusaine voi myös poistaa likaa ja pölyä, ja voit tehdä tämän jo puhtaalla vedellä, voi kuitenkin olla vaikeaa päästä eroon kulmakarvaväristä ja aknea aiheuttavista öljyistä, sillä ne eivät ole vesiliukoisia.

Tämä puhdistusaine toimii tehokkaasti misellien muodostusprosessin kautta. Sen tieteellinen lähestymistapa auttaa poistamaan iholta talin ja öljyn jäämät sen monien kemiallisten reaktioiden kautta. Wundercleanse koostuu erilaisten aktiivisten ainesten seoksesta, mikä eliminoi pienimmätkin epäpuhtaudet iholla. Lisäksi se sisältää glyseroli kapraattia, joka toimii luonnollisena aktivaattorina, joka auttaa lian tehokkaassa poistamisessa.

Kiitos sen tehoaineiden tämä kulmakarvojen puhdistusaine puhdistaa ihon tehokkaasti antaen sille samalla kosteutta ja vahingoittamatta karvatuppia.

Miten minun tulisi käyttää Wundercleanse puhdistusainetta?

Tämän puhdistusaineen käyttö on helppoa, nopeaa ja turvallista. Seuraa vain alla olevia ohjeita:

 • Kasta vanulappu tai vanutuppo puhdistusaineella
 • Poista epäpuhtaudet varovasti hieroen vanulapulla alueet, joista haluat poistaa lian tai Wunderbrow kulmakarvakuidut

Jos haluat käyttää puhdistuksen jälkeen Wunderbrow kulmakynää uudelleen, seuraa vain näitä ohjeita:

 • Huuhtele puhdistettu alue huolellisesti vedellä poistaaksesi kaikki jäämistöt Wundercleanse puhdistusaineesta
 • Kuivaa kulmakarvat huolellisesti ennen kulmakynän levittämistä

Mitkä ovat Wundercleanse puhdistusaineen ainesosat?

Tämä puhdistusaine sisältää tehokkaita ainesosia, jotka ovat täysin turvallisia ihmiskeholle.

Yksityiskohtainen aineosaluettelo: Isohexadecan, mineraaliöljy, eteeni / propyleeni / styreenikopolymeeri, butyleeni / etyleeni / styreenikopolymeeri glyseroli kapraatti ja silica dimethicone silylate.

Miten voin tilata tuotteen itselleni?

Wundercleanse kulmakarvojen puhdistusaineen tilaaminen ShytoBuylta on helppoa, turvallista ja huomaamatonta. Tarjoamme erilaisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Sinun tarvitsee vain painaa ”Lisää ostoskoriin” -painiketta ja voit aloittaa ostamisen jo tänään!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (100% pohjautuen 2 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

 • * Käytän säännöllisesti Wunderbrow kulmakarvaväriä, mutta ennen kuin laitan kulmat kuntoon uudestaan haluan poistaa vanhan värin. Olen yrittänyt hangata kaikenlaisilla silmämeikinpoistoaineilla yms mutta väri on ja pysyy. Tämän nesteen kanssa se kuitenkin onnistui paremmin kuin osasin kuvitella. Paras kaveri wunderbrowlle!
 • * Tehokas puhdistusaine!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi