Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Wunderbrow - Kulmakynä

Valitettavasti tuote on loppunut varastosta. Saatat tykätä näistä tuotteista

Ovatko kulmakarvasi ohuemmat kuin ennen tai eivätkö ne vain ole niin erottuvat kuin haluaisit niiden olevan? Ratkaisusi on Wunderbrow, jonka kynämäisen siveltimen avulla lisäät kulmakarvoihisi runsautta, väriä ja muotoa huomaamattomasti ja tehokkaasti.

 • Wunderbrow takaa hyvin muotoillut, kauniit kulmakarvat
 • Voi säilyä useita päiviä
 • Wunderbrow hyödyntää Permafix-geeliin perustuvaa teknologiaa
 • Auttaa saavuttamaan täyteläisemmät ja paksummat kulmakarvat, jotka erottuvat paremmin
 • Auttaa peittämään harmaat ja ohenevat karvat
 • 4 värivaihtoehtoa: tummanruskea, keskiruskea, punaruskea ja vaalea

Wunderbrow-kulmakynän mikrokuidut kiinnittyvät omiin kulmakarvoihisi, ja saavutat erottuvammat, kauniit kulmakarvat. Kulmakynän käyttäminen vie vain muutaman sekunnin ja tulos voi säilyä useita päiviä.

Lue lisää

Mikä Wunderbrow on?

Wunderbrow-kulmakynän Permafix-geeliin perustuvan teknologian avulla saavutat aiempaa täyteläisemmät ja runsaammat, kauniit kulmakarvat. Kynämäinen sivellin mahdollistaa tarkat ja kestävät tulokset.

Perinteiset kulmakynät ja -värit saattavat olla vaikeita käyttää eikä niiden tarjoama tulos välttämättä kestä pitkään. Kulmakarvojen parantamiseksi voidaan käyttää myös radikaaleja keinoja, kuten kosmeettista kirurgiaa tai jopa tatuoimista, mutta ne eivät ole parhaita vaihtoehtoja. Paras ratkaisu tähän mennessä on Wunderbrow-kulmakynä, jonka sisältämät kuidut ja värit tarttuvat kulmakarvoihisi ja pitävät kulmakarvat paikoillaan niin pitkään kuin haluat.

Teknologia

Wunderbrow-kulmakynä hyödyntää Permafix-geeliin perustuvaa teknologiaa. Geeli ei tartu vain olemassa oleviin kulmakarvoihisi, vaan myös ihoon, jotta tuotteen koostumus voisi vaikuttaa niin pitkään kuin mahdollista. Wunderbrow-kulmakynä on saatavilla neljässä värissä, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan värin.

Miten Wunderbrow voi säilyä useita päiviä?

Wunderbrow-kulmakynää voi verrata muihin saatavilla oleviin geelimäisiin rajauskyniin, joista se eroaa koostumuksensa ansiosta. Wunderbrow sisältää etyleeniä, propyleeniä ja styreeniä, jotka levityksen jälkeen muuttuvat vahaksi. Tämän vuoksi Wunderbrow-kulmakynän tarjoama tulos voi säilyä muita geelimäisiä rajauskyniä pidempään.

Miten Wunderbrow-kulmakynää käytetään?

Varmista, että kulmakarvasi ovat puhtaat ja kuivat ennen kuin käytät tuotetta. Aloita täyttämällä kulmakarvoissasi olevat tyhjät kohdat. Luodaksesi erottuvammat kulmakarvat, käytä kulmakynää koko kulmakarvojen alueelle. Kulmavärin poistaminen onnistuu vanutupon tai -lapun sekä Wundercleanse kulmakarvojen puhdistusaineen avulla.

Miten tilaan tuotteen?

Tuotteen tilaaminen ShytoBuysta on helppoa, nopeaa ja huomaamatonta. Lisää tuote ostoskoriin ja aloita tilaaminen!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (85% pohjautuen 8 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.81% pohjautuen 226 )

 • * Hyvä värivaihtoehdot!
 • * Todella tyytyväinen. Nopea toimitus ja tuote toimii. Ei lisättävää.
 • * tämä on jotain mitä olen etsinyt. Laadukas tuote. Luonnollinen lopputulos
 • * Eron huomaa!
 • * Todella laadukas
 • * Olen tottunut käyttämään normaalia kulmakynää. Illan mittaan se kuitenkin on jo osittain kadonnut. Tämä tuote oli pelastus.. TUlos on paljn luonnollisempi kuin kynällä ja kestää pitkään
 • * Video oli hyvä. Auttoi ensimmäisessä käyttökerrassa. Hyvä tuote!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi