Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

WrinkleMD Infusion Skin Prep - Kasvojen Puhdistusaine

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Saavuta ihanteelliset tulokset anti-age -hoidoistasi WrinkleMD Skin Prep kasvojen puhdistusaineen avulla. WrinkleMD tarjoaa laajan valikoiman erinomaisia anti-age-tuotteita, mutta saadaksesi parhaan hyödyn, tulee sinun ennen hoitoja varmistaa, että ihosi on täysin puhdas. Tämä fantastinen puhdistusaine pelaa tärkeää roolia maksimoidessa mahdollisuuksiasi saavuttaa erinomaisia tuloksia. Se varmistaa, että kaikki anti-age tuotteet tulevat vaikuttamaan ihollasi nopeasti ja tehokkaasti.

  • Suunniteltu käytettäväksi ennen Brow ja Eye HA Infuusiojärjestelmän käyttöä
  • Auttaa HA Infuusiolaastareita kiinnittymään paremmin
  • Edistää peptidien kulkeutumista ihon pintakerrosten läpi
  • Nopeasti toimiva ja tehokas
  • Tarjoaa pitkäkestoisia tuloksia
  • Alkoholiton
  • Suunniteltu satunnaiseen käyttöön - kerran viikossa on riittää

Toisin kuin monet muut puhdistustuotteet markkinoilla, Infusion Skin Prep on suunniteltu erityisesti tukemaan anti-age-tuotteiden tehokkuutta. Meikki, lika ja rasvajäännökset voivat hidastaa tai pysäyttää HA Infuusilaastareiden sisältämien ikääntymisen merkkejä ehkäisevien ainesosien hajoamisen. On siis tärkeää varmistaa, että ihosi on puhdas ja kuiva ennen laastareiden asettamista ihoosi, jotta saisit mahdollisimman parhaat tulokset. Infusion Skin Prep toimii puhdistaen ihosi antaen sille parhaan mahdollisen pohjan WrinkleMD:n anti-age-tuotteille.

Lue lisää

Mikä se on?

Infusion Skin Prep on puhdistusaine, joka on suunniteltu luomaan iholle ihanteellinen pinta ennen WrinkleMD HA Infuusiolaastareiden asettamista varmistaen, että ne kiinnittyvät turvallisesti kasvojesi ihoon antaen sinulle parhaat mahdolliset tulokset WrinkleMD anti-age-hoidoista. Näiden laastareiden oikeanlainen ja turvallinen kiinnitys on tärkeää, jos haluat saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset laastareiden sisältämistä aktiivisista ainesosista, kuten hyaluronihaposta, parantaen ihon kosteustasapainoa ja pehmentäen ihoa. Infusion Skin Prep kasvojen puhdistusaine tarjoaa parhaan mahdollisen pohjan HA Infuusiolaastareille ja se soveltuu koko kasvojen ja kaulan alueelle.

Miksi minun tulisi käyttää Infusion Skin Prep puhdistusainetta?

Päivän aikana iholle kerääntyy luonnollisesti likaa ja ympäristön jäämistöjä, joten on erittäin tärkeää puhdistaa iho säännöllisesti pitääksesi sen terveenä ja raikkaana. Kerran viikossa tehtävä hoito WrinkleMD Infusion Skin Prep puhdistusaineella ennen Brow tai Eye HA Infuusiolaastareiden käyttöä tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen tavan nauttia näiden ikääntymisen merkkejä poistavien laastareiden mahtavasta tehosta.

Miten käytän sitä?

Tämän puhdistusaineen käyttäminen on todella yksinkertaista. Hiero Infusion Skin Prep puhdistusainetta kevyesti kasvoihisi varmistaen, että ainetta ei pääse silmien alueelle ja pitäen huolta, että kaikki rypyt ja juonteet, joihin infuusiolaastarit asetetaan, tulee käytyä läpi. Tämän jälkeen huuhtele kasvosi ja taputtele kuivaksi varmistaen, että kaikki juonteet ovat täysin kuivia ennen infuusiolaastareiden asettamista, sillä kosteus voi estää laastareita tarttumasta kunnolla ihoon ja siten vähentäen niiden tehoa.

Turvallinen käyttää

Infusion Skin Prep puhdistusaine on valmistettu luonnollisista ainesosista, joten sinun ei tulisi kokea mitään ikäviä sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistat tuotteen ainesosat ennen käyttöä ja varmistat, että et ole allerginen millekään niistä. Mikäli olet epävarma tee herkkyys testi kämmenesi iholle tarkistaaksesi mahdolliset allergiset reaktiot.

Kuinka voin ostaa Infusion Skin Prep kasvojen puhdistusainetta ShytoBuylta?

Infusion Skin Prep kasvojen puhdistusaineen tilaaminen ShytoBuylta on helppoa, turvallista ja huomaamatonta. Tarjoamme erilaisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Sinun tarvitsee vain painaa ”Lisää ostoskoriin” -painiketta ja voit aloittaa ostamisen jo tänään!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi