• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Brow HA Infusion

Infuusiolaastarit hyaluronihappo
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Palauta ihosi luonnollinen kauneus ja nuorekkuus ja nauti paremmasta itseluottamuksesta WrinkleMD Brow HA Infuusiolaastareiden kanssa! Jos olet kyllästynyt iän mukanaan tuomiin ryppyihin ja juonteisiin, mutta et halua turvautua kalliisiin kirurgisiin toimenpiteisiin tai tarpeettomiin hiustyylin muutoksiin peittämään ihoasi, tämä erinomainen tuote voi olla juuri se, mitä tarvitset. Nämä miellyttävät otsakarvalaastarit ovat erittäin helppo käyttää ja riittää, että käytät niitä vain 30 minuuttia viikossa, antaen sinulle mahdollisuuden elvyttää ja täydentää ihoasi nuorekkaampaan ulkonäköön poistumatta kotoasi.

 • Jokainen täyttöpakkaus sisältää 8 laastari - riittää noin 2 kuukaudeksi
 • Parhaan tuloksen saamiseksi, käytä yhdessä WrinkleMD HA Infuusiojärjestelmän kanssa
 • Turvallinen ja kustannustehokas vaihtoehto kirurgisille toimenpiteille
 • Patentoitu ionidiffuusio kiinteyttää ihoa nopeasti
 • Miellyttävä, kätevä ja helppo käyttää
 • Kohdistuu otsan ryppyihin, juonteisiin ja hienoihin juoviin
 • Helppo asettaa iholle, ei jätä sotkua

Kukaan ei ole vapaa ajan tuomista merkeistä - me kaikki saamme ryppyjä vanhetessamme, etenkin otsalle - mutta WrinkleMD Brow HA Infuusiolaastarit tarjoavat fantastisen ratkaisun hienojen juonteiden ja ryppyjen aiheuttamaan turhautumiseen. Nämä laastarit on suunniteltu sopimaan otsan iholle kohdistuen ikääntymisen merkkeihin patentoidun hyaluronihappo (HA) ionidiffuusio -teknologian kanssa. Nämä kätevät laastarit auttavat kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa antaen sinun nauttia terveemmän ja nuorekkaamman näköisestä ihosta.

Mitä ne ovat?

WrinkleMD Brow HA Infuusiolaastarit ovat olennainen osa WrinkleMD Brow HA Infuusiojärjestelmää. Nämä laastarit mahdollistavat hyaluronihappojen (HA) imeytymisen ihoon, auttaen ihoa säilyttämään kosteutensa ja edistäen siten pehmeämpää ja terveemmän näköistä ihoa. Hyaluronihappoja on kehossa luonnostaankin, mutta kehon vanhetessa meidän luonnolliset varastomme yleensä pienenevät, normaalisti 40 ikävuoden jälkeen. Brow HA Infuusiolaastarit lisäävät hyaluronihappojen imeytymistä kulmakarvojen alueella auttaen sinua vähentämään otsan ryppyjä. Nämä erinomaiset laastarit sisältävät ainutlaatuisen kaavan, joka tunkeutuu syvälle ihoon antaen sinulle mahdollisuuden nauttia pehmeästä ja kiinteästä ihosta pienellä vaivalla.

Miksi käyttäisin näitä?

WrinkleMD HA Brow Infuusiolaastarit vähentävät näkyviä ryppyjä turvallisesti ja tehokkaasti, erityisesti otsalta. Otsa on yksi suurimmista ja tasaisimmista alueista kehossa, joten pienimmätkin rypyt siinä voivat olla erityisen näkyviä. Brow HA Infuusilaastareiden ainutlaatuiset anti-age-ominaisuudet auttavat täydentämään näitä otsan alueen ryppyjä antaen sinulle raikkaamman ja nuorekkaamman näköisen ihon.

Näkyvän ikääntymisen puhkeaminen voi aiheuttaa todellisia ongelmia itseluottamukseen. Kukaan ei voi tuntea olevansa parhaimmillaan, jos he ovat tyytymättömiä ulkonäköönsä. WrinkleMD Brow HA Infuusiolaastarit työskentelevät yhdessä Brow HA Infuusiojärjestelmän hellävaraisten impullisen kanssa tarjoten ainutlaatuisen, turvallisen ja tehokkaan tavat voittaa ikääntyvän ihon ongelmat. Tämä tuote sisältää peptidejä ja lääketieteellistä hyaluronihappoa, joka on yksi kirurgisten täyteaineiden pääraaka-aine, mahdollistaen nauttia samanlaisista tuloksista, mutta ilman kipua, epämukavuutta ja kalliita kuluja.

Milloin minun tulisi käyttää WrinkleMD Brow HA Infuusiolaastareita?

Jos käytät WrinkleMD Brow HA Infuusiolaastareita ensimmäisen kerran, suosittelemme käyttämään niitä kahdesti ensimmäisen viikon aikana varmistaen, että saat parhaimman hyödyn irti ja tarjoten sinulle hyvän alun uudelle hoitomenetelmällesi. Ensimmäisen viikon jälkeen tulisi laastareita käyttää vain kerran viikossa säilyttääksesi nuorekkaamman ja terveemmän näköisen ihon. Pakkaus sisältää kahdeksan laastaria, joiden tulisi riittää noin kahdeksi kuukaudeksi, joten sinun ei tarvitse heti olla uusimassa pakettia. Jos olet käynyt läpi ihon täydennyshoitoja ja haluat ylläpitää saavuttamasi kiinteä ja rypytön iho, Brow HA Infuusiolaastarit tarjoavat sinulle erinomaisen mahdollisuuden tehdä niin - mukavasti omassa kotonasi.

Kuinka käytän niitä?

WrinkleMD Brow HA Infuusiolaastareita on erittäin helppo käyttää ja ne vievät aikaasi vain 30 minuuttia viikossa. Varmista, että ihosi on täysin puhdas ja kuiva, ennen kuin käytät laastareita varmistaaksesi optimaaliset tulokset. Jos sinun tarvitsee käyttää näitä laastareita useammin kuin kerran viikossa, suosittelemme jättämään käyttökertojen väliin 2-4 päivää. Parhaimpien mahdollisten tulosten saavuttamiseksi, suosittelemme käyttämään WrinkleMD Youth Serum HA:ta heti laastareiden käytön jälkeen ja kahdesti päivässä hoitokertojen välillä.

Miten voin tilata Brow HA Infuusiolaastareita ShytoBuylta?

WrinkleMD Infuusilaastareiden tilaaminen ShytoBuylta on helppoa, turvallista ja huomaamatonta. Tarjoamme erilaisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Sinun tarvitsee vain painaa ”Lisää ostoskoriin” -painiketta ja voit aloittaa ostamisen jo tänään!


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

Kirjoita arvostelu
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.