Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

WrinkleMD ™ Eye HA Infuusiosysteemi

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Eye Ha Infuusiosysteemi on kehitetty johtavien dermatologien ja tutkijoiden kanssa edistämään ihosi pehmeyttä ja kiinteyttä vähentämällä ryppyjä. Tämä fantastinen tuote tarjoaa pitkäkestoisen helpotuksen ryppyjen ja juonteiden aiheuttamaan ärsytykseen kasvojesi herkillä alueilla. Se käyttää tiivistettyjä peptidejä ja ikääntymisen merkkejä vähentäviä ainesosia, jotka työskentelevät kohdistuen juonteisiin ja ryppyihin vähentäen niiden näkyvyyttä jopa 73 % antaen sinulle raikkaamman ja nuorekkaamman ulkonäön.

 • Vähentää näkyviä ryppyjä jopa 73%
 • Nopeasti vaikuttavat ainesosat tuovat tuloksia jo parissa viikossa
 • Auttaa kiinteyttämään ja pehmentämään kasvojen herkkiä alueita
 • 15 kertaa tehokkaampi kuin markkinoiden johtavat ryppyseerumit
 • Hyödyntää patentoitua ionidiffuusiotekniikkaa tunkeutuakseen ihon pinnan alle
 • Handsfree ja mukava käyttää
 • Tuottaa ihoa kiinteyttäviä peptidejä auttamaan vahvistamaan silmien ympärystää
 • Kahden vuoden takuu

WrinkleMD Eye HA Infuusiojärjestelmä sisältää ionifuusiotekniikkaa, joka toimii tuottaen peptidejä ja ihoa kosteuttavia hyaluroonihappoja syvälle ihon pinnan alle. Tämä vallankumouksellinen tekniikka voi vähentää ryppyjä jopa 15 kertaa enemmän kuin markkinoiden johtavat ryppyseerumit antaen sinun nauttia samoista tuloksista, kuin kasvojen täyteaineet, mutta täysin ilman kipua, epämukavuutta ja suuria kustannuksia.

Lue lisää

Kuinka se toimii?

Tämä tuote toimii lähettämällä pieniä molekyylejä syvälle ihon pinnan alle vähentäen näkyviä jopa suuria ja syviä ryppyjä ja juonteita niiden lähteeltä. Ionifuusio hualuroonihappo on molekyyli, joka on 100 kertaa pienempi kuin ne, joita käytetään normaaleissa ryppyvoiteissa ja -seerumeissa, mahdollistaen ainesosien pääsyn sinne, minne muut tuotteet eivät pääse. Kiitos Eye HA Infuusiojärjestelmän fantastisen menetelmän, voit saavuttaa nuorekkaamman ja terveemmän ulkonäön jo yhden viikoittaisen käytön jälkeen, missä markkinoiden muut tuotteet vaativat jokapäiväistä käyttöä.

Mikä on hyaluroonihappo (HA)?

Hyaluroonihapot ovat geelimäisiä molekyylejä, jotka esiintyvät luonnostaan kehon soluissa. Nämä molekyylit auttava pitämään kehon kosteutettuna säilyttäen ihon pehmeänä ja vähentäen näkyviä ryppyjä ja juonteita. Vaikka hyaluroonihappoja esiintyy jo luonnostaan kehossa, kun keho saavuttaa keski-iän, ne voivat olla vähentyneet jopa 80 %. Eye HA Infuusiojärjestelmä auttaa korvaamaan nämä menetetyt molekyylit käyttäen innovatiivista ionifuusiteknologiaa varmistamaan, että ihosi pysyy kosteutettuna.

Soveltuu herkälle silmänympärysiholle

Et ehkä ole huomannut sitä, mutta silmänympärysiho on neljä kertaa ohuempi kuin iho muualla kasvoissa. Tämän vuoksi se on alue, jossa ikääntymisen merkit näkyvät ensimmäisenä. Eye HA Infuusiojärjestelmä on kehitetty taistelemaan näitä vastaan parantaen ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta silmien ympärillä hyödyntäen pieniä hyaluronihappomolekyylejä, jotka tunkeutuvat syvälle ihon pinnan alle varmistamaan, että se pysyy kosteutettuna. Se myös lisää kehossa luonnollisesti esiintyviä ihoa kiinteyttäviä peptidejä auttamaan vähentämään näkyviä ryppyjä ja juonteita.

Toisin kuin markkinoiden muut tuotteet, jotka vaativat päivittäistä käyttöä ja voivat vetää ihoa käytön aikana Eye HA Infuusiosysteemi on suunniteltu käytettäväksi vain satunnaisesti vain kerran viikossa. Nämä helppokäyttöiset laastarit on helposti asetettavissa ihoon eivätkä ne vahingoita silmänympärystän herkkää ihoa. Tämä mahdollistaa maksimaaliset tulokset minimalistisella vaivalla.

Kuinka sitä käytetään?

Jos käytät tätä tuotetta ensimmäisen kerran, suosittelemme käyttämään hoitoa kahdesti ensimmäisen viikon aikana. Tämän jälkeen riittää, että käytät sitä kerran viikossa. Näin voit nauttia huomattavista tuloksista jo muutaman viikon käytön jälkeen. Jokainen kahdeksan laastarin täyttöpakkaus riittää noin kahdeksi kuukaudeksi, joten sinun ei tarvitse olla jatkuvasti täydentämässä varastoasi.

Kuinka nopeasti voin nähdä tuloksia?

WrinkleMD Eye HA Infuusiojärjestelmä on kliinisesti testattu vähentävän näkyviä ryppyjä ja juonteita. Monet käyttäjät ovat ilmoittaneet näkevänsä parannusta iholla jo ensimmäinen 30 minuutin hoidon jälkeen. Tutkimukset osoittavat, että useimmat käyttäjät nauttivat selkeistä tuloksista vain kahden viikon käytön jälkeen, ja heidän ihonsa vielä parantuneen seuraavien viikkojen ja kuukausien kuluessa.

Huomioithan, että kuten kaikilla ryppytuotteilla, tulokset voivat vaihdella käyttäjästä toiseen. Tämä vallankumouksellinen järjestelmä tarjoaa kuitenkin helpon tavan vähentää ikääntymisen merkkejä. Riittää, että käytät sitä vain yhden 30 minuutin hoitokerran verran viikossa.

Pakkaus sisältää:

 • Aktivointilaite kahden vuoden takuulla
 • 5 x Eye HA Infuusiolaastarisetti
 • Youth Serum HA (30 ml)

Turvallinen käyttää

WrinkleMD Eye HA Infuusiojärjestelmää tulisi käyttää vain ohjeiden mukaisesti. Kun käytät tätä tuotetta, varmista, että et aseta laastareita liian lähelle silmiäsi. Tämä tuote on sopiva myös herkkäihoisille. Jos olet raskaana, sinulla on sydämentahdistin, epilepsia tai käytät metallisia hammasrautoja tai metalli-implantteja, juttele lääkärisi kanssa ennen tuotteen käyttöä. Tätä ei tulisi käyttää rikkoutuneelle iholle tai tulehtuneille tai avonaisille haavoille.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi