Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Wrinkle MD Brow HA Infuusiojärjestelmä Hyaluronihappo infuusiojärjestelmä ryppyjen siloitukseen

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Wrinkle MD Brow HA -infuusiojärjestelmän korkealuokkainen anti-age -teknologia auttaa taistelussa otsan juonteita ja uurteita vastaan sekä edistää ihon kosteuden säilymistä ja nuoremman, pehmeämmän ihon saavuttamista. Tämän erinomaisen tuotteen avulla on mahdollista saavuttaa samanlaisia tuloksia kuin kasvoihin paikallisesti käytetyillä täyteaineilla, mutta ilman häiritseviä, kalliita ja epämiellyttäviä toimenpiteitä. Brow HA -infuusiojärjestelmä käyttää ainutlaatuista menetelmää, joka valjastaa hyaluronihapon luonnolliset anti-age -ominaisuudet aseeksi otsan epätoivottuja ryppyjä vastaan.

 • Vähentää näkyviä ryppyjä jopa 73%
 • Helppo ja mukava käyttää – käytön aikana kädet vapaana
 • Taistelee tehokkaasti ikääntymistä vastaan nanoteknologian avulla li>
 • Tarjoaa pitkäaikaisia tuloksia
 • Nopeavaikutteisen koostumuksen ansiosta jo yksi 30 minuutin hoitokerta viikossa saa ihon näyttämään nuoremmalta
 • Kahden vuoden takuu
 • 95% naisista kertoo ryppyjen vähentyneen jo kahdessa viikossa

Brow HA -infuusiojärjestelmän avulla saat samanlaisia tuloksia kuin ihotautilääkärien paikallisesti käyttämillä täyteaineilla, mutta hellävaraisesti ja turvallisesti omassa kodissasi. Tämä mahtava, ihon ulkopuolelta vaikuttava menetelmä on tehokas ryppyjen poistaja, ja sen tehokkuus on kliinisesti testattu – erinomaisin tuloksin. Jos siis suunnitelmissasi on joku erityinen tapahtuma, tai jos muuten vain haluat nauttia pehmeämmästä, nuorekkaammasta ihosta, tämä markkinoiden johtava tuote saattaa olla täydellinen juuri sinun tarpeisiisi!

Lue lisää

Mitä hyaluronihappo on?

Hyaluronihapon nimi saattaa kuulostaa epäilyttävältä, mutta se on kokonaan luonnontuote. Itse asiassa, sitä on melkein jokaisessa kehomme solussa. Tämä geelimäinen molekyyli imee itseensä vettä jopa 1000 kertaa oman painonsa verran ja on siten uskomaton apuväline ihon pehmentämisessä ja näkyvien ryppyjen häivyttämisessä. Melkein puolet kehon hyaluronihaposta sijaitsee ihossa –Wrinkle MD Brow HA -infuusiojärjestelmä auttaa kehon omien hyaluronihappovarastojen ylläpitämisessä ja häivyttää otsan alueen ryppyjä tehden ihosta sileämmän.

Hyaluronihappoa esiintyy kehossa luonnostaan, mutta ikääntymisen myötä luonnolliset varastot ehtyvät noin 40 ikävuodesta eteenpäin, usein jopa 80%. Kehon luonnollisen kosteuden vähentyessä ihokudos kuivuu, mikä voi johtaa ihon kollageenin ja elastiinisäikeiden rakenteen hajoamiseen, ja lopulta ryppyjen ilmestymiseen.

Miten tuote auttaa vähentämään ryppyjä?

Brow HA -infuusiojärjestelmä hyödyntää hyaluronihappomolekyylien levittämisessä edistyksellistä infuusioteknologiaa, jonka avulla pienet hyaluronihappomolekyylit pääsevät tunkeutumaan syvälle ihoon ryppyjen, juonteiden ja uurteiden poistamiseksi. Nämä molekyylit ovat noin 100 kertaa pienempiä kuin yleisesti käytössä olevissa anti-wrinkle -voiteissa ja -seerumeissa. Brow HA -infuusiojärjestelmä on tehokas ryppyjen poistaja – se käy kuivien juonteiden ja ryppyjen kimppuun kosteuttamalla ihoa saaden sen samalla näyttämään pehmeämmältä ja tasaisemmalta.

Wrinkle MD Brow HA -infuusiojärjestelmän laput lähettävät kivuttomia sähköimpulsseja, joiden kohteena ovat otsan hienot uurteet ja rypyt. Tämä täysin turvallinen tuote on hyvin hellävarainen – hoidon aikana tunnet vain pientä kihelmöintiä, josta tiedät tuotteen toimivan. Voit itse rentoutua ja nauttia tämän tuotteen huikeista tuloksista vähällä vaivalla!

Mitä pakkaus sisältää?

 • Aktivointipainike kahden vuoden takuulla
 • 5 HA Brow –infuusiolappua
 • Youth HA-seerumi (30 ml)

Näitä kolmea Brow HA -infuusiosysteemin komponenttia on helppo ja mukava käyttää, joten voit nauttia otsaryppyjen huomattavasta vähentymisestä ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Kuinka nopeasti voin odottaa tuloksia?

Wrinkle MD Brow HA -infuusiosysteemi on nopea ja tehokas ryppyjen poistaja. Monet käyttäjät raportoivat merkittävistä tuloksista jo yhden 30 minuutin hoitokerran jälkeen. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että suurin osa käyttäjistä havaitsee merkittäviä tuloksia jo kahden viikon käytön jälkeen. Vielä kuukaudenkin käytön jälkeen tulokset paranevat entisestään. Kuten muidenkin anti-wrinkle -tuotteiden tapauksessa, myös Brow HA -infuusiosysteemiä käytettäessä hoidon tulokset vaihtelevat henkilöstä toiseen. Tämä mullistava menetelmä mahdollistaa kuitenkin taistelun ikääntymistä vastaan helposti eikä sinun tarvitse muuttaa päivittäisiä kauneudenhoitorutiinejasi – todistetusti vain yksi 30 minuutin hoito kerran viikossa häivyttää otsan ryppyjä tehokkaasti ja kivuttomasti.

Miten käytän Brow HA -infuusiosysteemiä?

Jokainen lappu on tarkoitettu 30 minuuttia kestävään hoitoon eikä lappuja voi käyttää uudelleen. 24 tunnin sisällä ei tule käyttää useampaa kuin yhtä lappua. Paras tulos saavutetaan käyttämällä ensimmäisellä viikolla kahta lappua, jonka jälkeen viikoittain käytetään yhtä lappua. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja pehmeämmän, kiinteämmän ihon säilyttämiseksi suosittelemme Youth HA -seerumin käyttöä välittömästi jokaisen hoitokerran jälkeen.

Ainesosat

Wrinkle MD Brow HA –infuusiosysteemin aktiivisiin ainesosiin kuuluvat:

 • Hyaluronihappo – tämä luonnollisesti esiintyvä ainesosa tasoittaa epätasaista ihoa välittömästi ja parantaa merkittävästi ihon yleiskuntoa.
 • Dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetate – tämä neuropeptidi rentouttaa kasvojen lihaksia ja ehkäisee ilmejuonteiden syntymistä. Ainesosa on turvallinen ja hellävarainen vaihtoehto kasvojen täyteaineille.
 • Palmitoyl tripeptide – stimuloi kollageenisynteesiä, kiinteyttää ihoa ja samalla häivyttää otsan näkyviä ryppyjä.

Turvallinen käyttö

Wrinkle MD Brow HA -infuusiosysteemiä tulee käyttää vain ohjeiden mukaisesti. Tuote soveltuu myös herkkäihoisille. Jos olet raskaana, sinulla on sydämentahdistin (tai vastaava laite), epilepsia, metalliset hammasraudat tai metalli-implantti, ota yhteys lääkäriisi ennen tuotteen käyttöä. Tuotetta ei tule käyttää rikkinäiselle tai tulehtuneelle iholle.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (100% pohjautuen 1 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Mieletön keksintö. Ulkonäöstä huolimatta mukava pitää otsalla. Jos vähääkään mietit, niin OSTA!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi