• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Wonder Legs

780mg 30 kpl | Terveellisemmät laskimot & verisuonet
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Jalat tuntevat usein ensimmäiseksi väsymystä ja uupumusta - kuka ei olisi tullut kotiin pitkän päivän jälkeen ja välittömästi nostanut jalkoja ylös rentoutuakseen? Jalkojen verenkierron tukeminen voi olla mainio keino tuoda jalkoihin takaisin voimaa ja energiaa, koska hyvä verenkierto saa jalat toimimaan paremmin ja tehokkaammin. Wonder Legs pyrkii antamaan sinulle luonnollisen, tehostavan, päivittäisen lisäravinteen, jotta sinä voit astella eteenpäin eloisasti ja asiaankuuluvasti.

 • Täydellinen väsyneille ja kolottaville jaloille
 • Sisältää voimakasta ranskalaisen rannikkomännyn kuorta
 • Punaisen viiniköynnöksen lehti tuo keveyden tuntua jalkoihin
 • C-vitamiini tukee verisuonien normaalia toimintaa
 • Vegaaneille ja kasvissyöjille sopiva
 • Kerran päivässä helposti nieltävä tabletti

Jos etsit keveyden, voiman ja kestävyyden tunnetta joka päivä, Wonder Legs -tabletit voivat olla juuri se, mitä sinä etsit. Se auttaa sinua olemaan paras mahdollinen versio itsestäsi ja lopettamaan päivän päätteeksi esiintyvän uupumisen. Tabletit sisältävät 4 luonnollista ainesosaa, joista jokainen on valittu huolella ja tarkkuudella.

 • Vegaaninen
 • Vegetaarinen

Mikroverenkierron taika jalkojen verenkierrossa

Hyvä verenkierto on ehdottoman tärkeää, jotta keho tuntuu terveeltä ja elinvoimaiselta. Mutta jalat ovat alakynnessä jo ennen kuin päivämme on alkanut - veren täytyy kulkea painovoiman vastaisesti, jotta se pääsee sydämeen. Lisäksi liikunnan puute yhdistettynä pitkiin istumis- tai seisomispätkiin voi aiheuttaa sen, että lähdemme kotiin alaraajoin, jotka tuntuvat raskailta kuin lyijy. Mikroverenkierto, jossa veri kiertää pienimpiin verisuoniinkin, voi olla yhtä tärkeää terveydelle kuin iso verenkiertokin.

Polyfenolien luonnollinen voima

Nämä uskomattomat orgaaniset kemikaalit löytyvät elintarvikkeista, kuten tumma suklaa sekä punaviini, ja näiden ruoka-aineiden takia olemme myös alkaneet ymmärtää polyfenolien terveysvaikutuksia. Polyfenolit ovat saaneet mainetta siitä, että ne luonnollisesti lisäävät verenkierron terveysvaikutuksia kehossa. Vuosien ajan polyfenoleja suositeltiin hieman varovaisemmin sanankääntein, kunnes tiedeyhteisö on vihdoin alkanut yhdistämään kasvispolyfenolit sydän- ja verisuoniterveyteen. Tämä pätee erityisesti jalkoihin, koska jalat joutuvat kamppailemaan kovemmin saavuttaakseen ihanteellisen verenkierron. Polyfenolien yhdistelmä voi olla merkittävä tekijä tässä asiassa.

Wonder Legs, ainutlaatuinen yhdistelmä

Nämä tehokkaat, kasvispohjaiset tabletit lähestyvät väsyneiden ja raskaiden jalkojen ongelmaa sekä niistä koituvia ulkoisia oireita yksinkertaisesti. Ainutlaatuinen ja täydellisesti balansoitu yhdistelmä kolmea eri kasvispohjaista ainetta ja yhtä päävitamiinia, voivat toimia yhdessä voimakkaasti, auttaen tuntemaan jalkasi kevyeksi ja voimakkaaksi.

Fantastinen nelikko

Ranskalainen rannikkomännyn kuori
Ranskalainen rannikkomännyn kuori
Tämä kasvispohjainen aine kerätään koskemattomasta metsästä, joka on altistunut vain meren voimalle. Se sisältää polyfenolisia yhdisteitä, jotka tunnetaan koko kehoa suojaavasta vaikutuksesta. Ainetta on testattu yli 100 kliinisessä kokeessa ja joissakin ranskalaisen rannikkomännyn kuori on voitu yhdistää terveellisiin verisuoniin ja vahvaan mikroverenkiertoon.
Mustapippuriuute (piperiini)
Mustapippuriuute (piperiini)
Tämä stimuloiva ja virkistävä mauste on muutakin kuin pelkkä pakollinen tuote keittiössä. Tärkeää maustetta käytetään ympäri maailman ja se tunnetaan monista hyödyistään sekä polttavasta mausta. Tulisuus syntyy eri ainesosista, etupäässä piperiinistä, jonka on ymmärretty tukevan ja lisäävän ravintoaineiden biosaatavuutta eli imeytyvyyttä elimistössä, jolloin keho voi hyötykäyttää ravintoaineita mahdollisimman hyvin
Punaisen viiniköynnöksen uute
Punaisen viiniköynnöksen uute
Viinirypäleet, tieteelliseltä nimeltä vitis vinifera, on yksi maailman eniten käytetyistä hedelmistä. Viiniköynnöstä onkin käytetty elämänpuun symbolina sen elvyttävien ominaisuuksien takia. Se sisältää voimakkaita polyfenoleja ja elvyttävä viinirypäleen siemenuute on liitetty terveellisiin verisuoniin ja verenkiertoon.
C-vitamiini
C-vitamiini
Tämä elintärkeä, vartaloa rakastava vitamiini löytyy appelsiineista ja muista sitrushedelmistä, joita käytetään ympäri maailman niiden terveyttä lisäävien vaikutusten takia. Vitamiini tunnetaan lukuisista koko kehon terveyshyödyistä ja sen tiedetään erityisesti myötävaikuttavan normaaliin kollageenituotantoon, joka edesauttaa verisuonten ja ihon toimintaa.

Ainesosat

Ranskalainen rannikkomännyn kuori (Pinus pinaster, L), punaisen viiniköynnöksen uute (Vinus vinifera, L) täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), L-askorbiinihappo, mustapippuriuute (Piper nigrum, L), emulgaattori (Cross-linked Sodium Carboxy Methyl Cellulose) , perunatärkkelys, päällysaine (magnesiumstearaatti, hydroksipropyyli metyyli selluloosa), paakkuuntumisenenstoaine (piidioksidi).

Wonder Legsin ottaminen

Tabletit on helppo ottaa ja ne sopivat varmasti elämääsi pienellä vaivalla. Ota yksi tabletti päivittäin ison vesilasin kanssa, mieluiten ennen ateriaa ja samaan aikaan päivästä. Päivittäinen käyttö, vähintään 3kk ajan on suositeltavaa. Suosittelemme tablettien pitkäkestoista käyttöä parhaan mahdollisen hyödyn saamiseksi.

Ohje

Tabletit koostuvat 4 luonnollisesta ainesosasta, joilla ei ole tiedettyjä haittavaikutuksia. Kuitenkin, on hyvä tarkistaa täydellinen ainesosaluettelo omien allergioiden varalta, niin kuin aina uusia lisäravinteita käytettäessä. Jos käytät säännöllisesti lääkkeitä, olet raskaana tai imetät, tarkista soveltuvuus lääkäriltäsi. Tabletit eivät sovellu alle 18-vuotiaille.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

90% pohjautuen 2 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Kylläpä helpotti kun näitä nappaili pari viikkoa. Suosittelen!

  M Matti small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jalkani ovat välillä kipeät, päätin kokeilla miten luontaistuote voisi helpottaa oloani. En osaa vielä sanoa miten tämä tuote vaikuttaa.

  M Maija small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.