ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Tuotepakkaus syyliin ja varsiluomiin

Yhdistelmäpakkaus | Wart & Mole Kit -ihon syyliin ja varsiluomiin

Wart & Mole Kit tuotesetin avulla pääset helposti eroon syylistä, luomista ja muista ihon pienistä näpyistä. Tuote on suunniteltu kotikäyttöön ja se on helppokäyttöinen. Tämä palkintoja voittanut setti sisältää luomille ja syylille tarkoitetun luonnollisen voiteen, suojavoiteen sekä muut tarvittavat välineet täydentämään all-in-one-settiä.

 • Käyttö luomille, syylille ja näpyille
 • Täydellinen setti, joka sisältää kaiken tarvittavan
 • Sopiva sekoitus luonnollisia ainesosia
 • Ei päivittäistä voiteen levitystä
 • Voittanut useita palkintoja
 • Suunniteltu helppoon kotikäyttöön

Wart & Mole -setin ei tee ainutlaatuiseksi pelkästään sen helppokäyttöinen sisältö vaan myös voiteen sisältämä ainutlaatuinen koostumus. Tuote sisältää vain hienoimpia luonnollisia, kasviperäisiä ainesosia, jotka ovat kerätty ympäri maailmaa, taaten tuotteen korkean laadun. Lisäksi, tuote ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai lisäaineita, joten tiedät täsmälleen mitä ihollesi levität.

 • Vegaaninen
 • Kaikki ihotyypit
 • Vegetaarinen
 • Cruelty-Free
69.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mitä syylät ja luomet ovat?

Syylät - Syylät aiheutuvat ihmisen papilloomaviruksesta (HPV). Syylät ovat tulehtuneita, pieniä ihon hyvänlaatuisia kasvaimia, jotka ovat usein ihonvärisiä. Papilloomaviruksen päästessä rikkoutuneen ihon kautta kehoon, aiheuttaa se usein helposti leviäviä syyliä. Papilloomavirusta tavataan yli 100 erilaista muotoa, jotka kaikki ovat hieman erilaisia, mutta jotka kaikki kehittyvät helposti lämpimissä ja kosteissa olosuhteissa.

Luomet - Lähestulkoon jokaisella ihmisellä on luomia ja luomet voivat poiketa ulkonäöltään hyvinkin paljon riippuen henkilöstä. Luomet ovat yleensä väriltään tumman ruskeita, mutta voivat olla myös kellertäviä tai jopa tummansinisiä. Luomet voivat olla tasaisia, koholla olevia, laajoja tai ihonsisäisiä. Luomia voi olla missä tahansa ihmisen keholla, mutta yleisimmät paikat ovat kädet, pää ja niska. Jos luomia ilmestyy kasvoihin, ovat ne hyvin yleisesti kutsuttu “kauneuspilkuiksi”, mutta muualla vartalossa luomien halutaan yleensä olevan näkymättömiä.

Wart & Mole Kit tuotesetin kansainväliset palkinnot

 • World Genius Inventions Exposition - Hopeamitali
 • INPEX XVII 2001 - Kultamitali-voittaja
 • I-TEX 2000 - Kultamitali-voittaja
 • 27th International Exhibition of Invention - Pronssimitali-voittaja
 • Tuklas Award - Uskomattomin ja Ainutlaatuisin Keksintö

Wart & Mole Kit tuotesetti sisältää:

Käyttöohjeet

 1. Puhdista alue mukana tulevalla puhdistusaineella käyttäen vanulappua tai pese alue käyttäen saippuaa ja vettä.
 2. Valmistele alue:
  1. Luomet & Näpyt - Raaputa (voimakkaasti) luomen tai näpyn pintaa mukana tulevalla lastalla ja/tai hammastikulla (riippuen koosta). Raaputa riittävästi, jotta voide imeytyy hyvin, mutta älä kuitenkaan niin, että luomi tai näppy alkaa vuotamaan.
  2. Syylät - Raaputa syylän pinta kauttaaltaan (poista kukkakaalimainen päällys tarpeen mukaan) mukana tulevan ruostumattoman neulan avulla.
 3. Avaa voide ja sekoita sisältö huolellisesti mukana tulevan lastan avulla.
 4. Käyttäen lastan päätä, levitä voidetta ohut kerros luomen pinnalle kunnes luomi on kokonaan peittynyt. Käytä voidetta kuitenkin riittävästi peittämään alue. Älä levitä voidetta terveelle, ympäröivälle iholle. Muista - pienempi määrä voidetta riittää pidemmälle!
 5. Sulje purkki huolellisesti, jotta voide ei kuivu.
 6. Anna voiteen imeytyä 20 minuuttia.
 7. Pese voide hellävaraisesti pois, kun se on kuivunut ja muuttunut valkoiseksi. Käytä apuna vettä tai vanulappua.
 8. Mikäli luomi tai syylä on iso, saatat joutua toistamaan käsittelyn useampia kertoja - toista tällöin kohdat 4-6.
 9. Rupi muodostuu normaalisti 24 - 48 tunnin aikana. Varo repimästä rupea tai poistamasta rupea ennenaikaisesti! Voit kylpeä ja käydä suihkussa normaalisti.
 10. Odota 1-3 viikkoa (5 viikkoa suurempien luomien ja syylien kohdalla) ruven tippumista pois itsekseen.

Avainainesosat

Cashew Plant
Cashew
Latinankieliseltä nimeltään tunnettu Anacardium Occidentale. Cashewpuu kasvaa luonnonvaraisesti Koillis-Brasiliassa, mutta sitä tavataan myös maissa kuten Vietnam, Nigeria, Intia ja Norsunluurannikko. Cashewpähkinästä on eristetty 16 erilaista fenoliyhdistettä, joita on tutkittu niiden suojaavien ja antibakteeristen ominaisuuksien vuoksi. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää.
Vijgen Plant
Viikuna
Latinankieliseltä nimeltään Ficus Carica, jota kutsutaan yleisesti viikunaksi. Viikuna kasvaa luonnonvaraisena Lounais-Aasiassa ja Itäisen Välimeren alueella. Se on suosittu hedelmä syötäväksi, sillä tutkimusten mukaan viikuna sisältää runsaasti fenoleita, orgaanisia happoja ja muita yhdisteitä. Yksi viikunan yhdisteistä, Metanoli, on paljon tutkittu sen antibakteerisen ominaisuuden vuoksi. Lue lisää täältä.
Stinkende Gouwe Plant
Greater Celandine (Keltamo):
Suosittu kasviyrtti, jota käytetään erityisesti Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Afrikassa. Greater Celandine (Chelidonium Majus) on tunnettu sen erinomaisten hyötyjen vuoksi. Kasvi ja sen yhdisteillä (alkaloideilla kuten kelidoniini, cheliteryriini ja berberiini) on laaja bioaktiivinen toimintaympäristö ja sitä on tutkittu sen bakteereilta suojaavien vaikutusten vuoksi. Lue lisää täältä o täältä.
Citroen
Sitruuna
Sitrushedelmän kuoren sanotaan sisältävän runsaasti flavonoideja, joilla on keskeinen fysiologinen ja ekologinen rooli. Niiden sanotaan olevan myös paljon käytetty kaupallisissa tarkoituksissa ja sitruunan kuoresta tehdyn öljyn tiedetään tutkimusten perusteella olevan potentiaalinen antibakteerinen öljy. Lue lisää täältä.

Täydellinen ainesosaluettelo (voide)

Aktiiviset ainesosat: Cashew (Anacardium occidentale), Viikuna (Ficus Carica), Greater Celandine Plant (Chelidonium Majus) (Keltamo), Situuna (Citrus Limon).

Muut ainesosat: Ionisoitu vesi, Talkki.

Varotoimet

Wart & Mole Kit voide on valmistettu käyttäen luonnollisia ainesosia joten se on turvallinen käyttää ulkoisesti. Ennen ensimmäistä käyttökertaa, suosittelemme lukemaan huolellisesti täydellisen ainesosaluettelon mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden vuoksi. Lisäksi suosittelemme konsultoimaan lääkäriä mikäli sairastat autoimmuunitautia tai muuta parantumatonta tautia. Koska käsittelet ihosolukkoa, saattaa rupia ja arpia ilmentyä. Normaalisti nämä häviävät viimeistään 90 päivän kuluessa. Tuote on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille.

Lue lisää
Tuotepakkaus syyliin ja varsiluomiin Yhdistelmäpakkaus | Wart & Mole Kit -ihon syyliin ja varsiluomiin

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(4)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

80.00% pohjautuen 5 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Tilasin voiteen skeptisellä asenteella, sillä en ole kuullut mistään muusta voiteesta millä voisi poistaa luomia kotona. Minulla oli kaksi todella häiritsevän isoa luomea jalassani, ja halusin testata voidetta siltä varalta että se toimisikin, niin ei tarvitse lähteä poistattamaan luomia lääkärissä. Vaikka voide olikin kalliimpi mihin olen tottunut, ja voidetta oli paketissa todella vähän mukana, oli se silti mielestäni hintansa arvoista! Luomeni lähtivät pois, ja olen todella tyytyväinen tuotteeseen! Vahva suositus!

N Niina N
Verified Purchase

Toimii hyvin eikä ärsytä ihoa

I Iida
Verified Purchase

Helppo käyttää!

N Nick
Verified Purchase

Saapui nopeasti. Plussaa sitä että paketissa ei lue sisällöstä mitään.

C Chrissi
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös