ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Vuoden parhaat joululahjat aikuisille

Mistä on parhaat joululahjat tehty? Odotuksesta, yllätyksistä, mieltä nostattavista tuoksuista, käytännöllisyydestä. Joulu on ihanaa aikaa, mutta joululahjojen ostaminen vaatii suunnittelua, miettimistä ja ennakointia – ethän halua jättää lahjojen ostamista viime tippaan ja ostaa sukkia, satunnaisia kylpytuotteita tai lahjakortteja kauppoihin, joissa et ole varma lahjan saajan edes käyvän.

Totuus on, että joskus voi olla uskomattoman vaikea selvittää, mitä muille voisi ostaa joululahjaksi. Myös kaupoissa ravaaminen voi olla puuduttavaa, mikä taas tuo oman stressaavan lisänsä lahjojen metsästykseen. Nykyään onkin varsin suosittua ostaa joululahjat netistä.

Mistä sitten parhaat joululahjat löytyvät? No meiltä tietenkin! Me olemmekin laatineet iloksesi ja avuksesi oppaan, jonka avulla löydät lahjoja hemmottelusta pitäville ystävillesi, sukulaisillesi tai vaikkapa kumppanillesi. Joulu on antamisen ja saamisen ilojuhlaa.

Hampaiden valkaisupaketti

Valittaako lahjan saaja kenties kellastuneista hampaista? Hohtavan valkoiset hampaat ovat monen toivelistalla. Meidän Eco Masters mysmile-hampaiden valkaisupaketti voi siinä tapauksessa olla varsin tarpeellinen ja hyvä lahjaidea. Valkoiset hampaat lisäävät itsevarmuutta ja viehätysvoimaa.

Kahvi, viini, tupakka ja tee saattavat kuitenkin ajan myötä kellastuttaa hampaita. Eco Masters mysmile-hampaiden valkaisu tarjoaa avun tähän ongelmaan. Tämä tehokas hampaiden kotivalkaisu on mukava ja nopea ja tapa valaista hymy ja lisätä itsevarmuutta. Tuote sisältää greippiä, aloe veraa ja kamomillaa, jotka vaalentavat hampaita hellävaroen. Paketti sisältää valkaisua avittavan valon, muotin & geelin

Aktiivihiilijauhe ja Bambuhammasharja

Jos uskot, että lahjan saaja ilahtuisi hampaiden valkaisua auttavasta lahjasta, Eco Masters mysmile Aktiivihiilijauhe ja Bambuhammasharja voisi myös olla varsin mieluisa lahja. Onko hän kiinnostunut luonnonkosmetiikasta? Luuletko, että hän haluaisi valkaista hampaansa luonnollisella jauheella ilman haitallisia ja hampaita vahingoittavia kemikaaleja? Eco Masters mysmile Aktiivihiilijauhe ja Bambuhammasharja auttaa valkaisemaan hampaita nopeasti. Tuote sisältää aktiivihiililtä, mikä tarkoittaa, että hampaiden valkaisu hoituu ilman fluoria tai haitallisia kemikaaleja. Hampaiden valkaiseminen kotona ei ole koskaan ollut yhtä helppoa.

Tuloksena on raikas, puhdas ja häikäisevän kaunis hymy ympäristöystävällisesti ja luonnollisesti. Eco Masters mysmile Aktiivihiilijauhe ja Bambuhammasharja sisältää natriumbikarbonaattia & piparminttuöljyä ja se on pakattu ympäristöystävälliseen & kierrätettävissä olevaan pakkaukseen, eli se sopii myös ekoystävällisyydestä kiinnostuneille lahjan saajille. Tuotteen raikas piparmintun maku raikastaa hengityksen koko päiväksi.

U-Neck Niskahierontalaite

Lahjat, jotka auttavat rentoutumaan, voivat myös olla varsin mieluisia ja käytännöllisiä. Tekeekö lahjan saaja paljon töitä esimerkiksi päätteen äärellä? Valittaako hän jumissa olevista niskasta? U-Neck Niskahierontalaite auttaa rentoutumaan ja hoitaa urheiluvammojen, toimistotyön tai huonojen yöunien aiheuttamaa lihasjännitystä ilman, että lahjan saaja joutuu käymään fysioterapeutille.

U-Neck Niskahierontalaite käyttää uusinta teknologiaa ja voi auttaa rentouttamaan niskan lihaksia ja niskan jäykkyyttä. Se voi myös auttaa jännityksen aiheuttamaa päänsärkyä. Tuotteessa on 2 vuoden takuu, joka on voimassa ostopäivästä. Tämä laite auttaa lahjan saajaa tuntemaan olonsa energisemmäksi ja rentoutuneemmaksi.

Jaderolleri gua sha-hierojalla & kasvoseerumilla

Eco Masters jaderolleri gua sha-hierojalla & kasvoseerumilla on lahja, joka auttaa mieltä rentoutumaan ja ihoa kirkastumaan. Autan lahjan saajaa sukeltamaan muinaisen kiinalaisen ihonhoidon mystiseen maailmaan Eco Masters jaderolleri & gua sha-kasvohieroja sekä C-vitamiiniseerumin avulla, jotka yhdessä tarjoavat käytännöllisen ja tehokkaan kauneudenhoitopaketin.

Eco Masters jaderolleri gua sha-hierojalla & kasvoseerumilla-paketin teho perustuu perinteisten jaderullauksen, gua sha-kasvohieronnan ja nykyaikaisen anti age-seerumin yhdistelmään. Rauhoittava jaderullaus virkistää ja heleyttää ihoa ja gua sha-kasvohieroja auttaa rentoutumaan pitkän työpäivän jälkeen.

Seerumin kanssa käytettynä nämä kasvohieronnat auttavat ehkäisemään ikääntymisen näkyviä merkkejä, pigmenttihäiriöitä ja tummia silmänalusia ja tuomaan kasvoille nuorekkaan hehkun! Kaksipäinen jaderolleri on valmistettu 100% puhtaasta jadekivestä. Gua sha-kasvohieroja heleyttää ihoa hellävaroen ja auttaa virkistävää ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevää C-vitamiiniseerumia imeytymään ihoon kunnolla.

Eco Masters-paketti

Pitääkö lahjan saaja itsensä hemmottelusta? Eco Masters-paketti voi siinä tapauksessa olla varsin mieluisa lahja. Tämä ainutlaatuinen tuotepaketti auttaa viemään ihonhoitorutiinit uudelle tasolle – luonnollisesti. Paketti sisältää 3 lempeää ja ravitsemaa seerumia, sekä 3 in 1 dermarollerin, joka auttaa seerumeita imeytymään kunnolla. Paketti tukee ihonhoitorutiineja ja auttaa ihoa hehkumaan ja säkenöimään nuorekkaana. Tämä kattava Eco Masters-paketti sisältää 3 in 1 dermarollerin, retinolseerumin, C-vitamiiniseerumin, sekä anti-age-seerumin.

Hairgenesis hiuspaketti

Huolettaako lahjan saajaa hiusten oheneminen tai vaurioituminen? Siinä tapauksessa hiuspaketti voi mahdollisesti olla hänelle varsin antoisa ja oikea lahja. Tämä kätevä hiuspaketti sisältää 4 ainutlaatuista hiustenhoitotuotetta vaurioituneiden, hienojen tai ohenevien hiusten hoitamiseen: Hairgenesis Shampoo, Hairgenesis Conditioner, Hairgenesis-seerumi, ja Hairgenesis-tabletit. Hiuspaketti auttaa ja tukee hentojen ja vaurioituneiden hiusten hoitoa, ja auttaa itsevarmuuden palauttamisessa. Ole luova pakkaamisen kanssa ja tee lahjan pakkaamisesta hauska aktiviteetti. Sen sijaan, että antaisit hiuspaketin tavallisessa käärepaperissa tai tylsässä lahjapussissa, panosta paketointiin.

Tiivistetysti

Kuten näet, lahjojen ostaminen voi olla myös hauskaa, sillä meiltä voit löytää hyödylliset ja tarpeelliset joululahjat netistä. Olipa kyseessä sitten hiuspaketti tai hampaidenvalkaisusetti, meiltä löydät parhaat joululahjat. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Hauskaa ja antoisaa joulun odotusta!

Jaa