Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Volume500

30 kpl | Lisäravinne määrän lisäämiseen

Yhteenveto

Miehisyys on monimutkainen käsite, jossa on kyse useiden tekijöiden summasta. Yksi miehen voiman ja vahvuuden tärkeä osatekijä on siemenneste, ja sen määrä. Volume500 -tabletit lisäävät siemennesteen määrää sekä laatua, ja ne on luotu erityisesti tuomaan lisätehoa tälle elämän osa-alueelle. Tieteellisesti testattujen luonnonyrttien, mineraalien sekä vitamiinien yhdistelmä tarjoaa uutta elinvoimaa.

  • Ihanteellinen apukeino lisäämään sperman määrää & laatua
  • Sopii miehen keholle
  • Tehokas yrttien, mineraalien & vitamiinien sekoitus
  • Sisältää hedelmällisyyttä tukevaa sinkkiä
  • Sisältää ginseng & parsaa
  • Yksi kapseli päivässä
  • Miehille valmistettu

Miehisyyden käsite

Miehen itsetuntoon vaikuttavat useat tekijät - ja sperman määrä sekä laatu ovat näistä tärkeimpien joukossa! Vahvaa aistillisuutta pidetään usein merkkinä miehekkyydestä, elinvoimasta sekä suorituskyvystä. Jos tämä elämän osa-alue huolestuttaa, voivat sperman laadun parantaminen sekä sperman määrän lisääminen helpottaa oloa. Onneksi luonto tarjoaa ihanteellisen ratkaisun, joka voi todella tehostaa siemennestettä ja tuoda näin uutta voimaa sekä parempaa itsetuntoa.

Volume500

Volume500 -kapselit sisältävät kasviyrttejä, jotka tukevat mieskuntoon yhdistettyjä ominaisuuksia. Mukaan lisätyt vitamiinit ja mineraalit takaavat kokonaisvaltaisen menetelmän hyvinvoinnin tehostamista varten. Ginseng on yksi maailman tunnetuimpia, miehen keholle ihanteellisia stimulantteja, ja sen lisäksi nämä tehokkaat kapselit sisältävät koko joukon erinomaisia ainesosia. Vain yhden päivittäin nautitun kapselin avulla voit kokea, kuinka lisäät rohkeutta ja tehokkuutta intiimeihin hetkiin.

Ainesosat

Ginseng (Panax ginseng), Rakkolevä (Fucus vesiculosus L.), Selleri (Apium graveolens L.), Parsa (Asparagus officinalis L.), Värisaflori (Carthamus tinctorius L.), Sahapalmu (Serenoa repens), Inkivääri (Zingiber officinale), Viinirypäle (Vitis vinifera), Sinkki (Sinkkioksidi), B2-vitamiini (Riboflaviini), Seleeni (L-selenometioniini), Sakeutusaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa).

Käyttöohje

Volume500 -tabletit ovat täydellisen yksinkertainen ja helppo tapa miehisen itsetunnon parantamiseen. Lisäksi ne ovat hienovarainen ja huomaamaton apukeino. Ota yksi tabletti päivässä ison vesilasin kera. Suosittelemme ottamaan tabletin samaan kellonaikaan joka päivä, ja jatkamaan tuotteen käyttöä hyödyn säilyttämiseksi.

Suositus

Volume500 -tabletit on luotu tukemaan kehoasi, mutta ennen tuotteen käyttöönottoa ota huomioon muutama asia. Lue ainesosalista huolellisesti läpi mahdollisten allergeenien varalta. Muista, ettei tableteilla ole suoraa vaikutusta mihinkään erityisongelmaan tai diagnoosiin.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(7)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

76.00% pohjautuen 9 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Oon huomannu eroa! Ja tyttöystäväni tykkää!

H Henri
Verified Purchase

Hyvät kapselit ottaa!

T Teemu
Verified Purchase

Ollaan kyllä huomattu hieman eroa! ;)

H Helena
Verified Purchase

Nopea toimitus ja tuote kuten pitääkin.

H Hilla
Verified Purchase

Toimii!

H Hannele
Verified Purchase

Hyviä kapseleita.

U U
Verified Purchase

Ihoni väri on taas tasainen ja kuulas, hyvä tuote.

L L
Verified Purchase

Ihoni väri on taas tasainen ja kuulas, hyvä tuote.

P Piia
Verified Purchase

Nopea toimitus ja tuote kuten pitääkin.

L L

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä