ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Voinko hyödyntää useampaa peniksen pidennysmenetelmää?

Mitä tulee peniksen pidentämiseen, sinulla riittää vaihtoehtoja. Jotkut menetelmät ovat tehokkaampia kuin toiset. Jotkut hellävaraisempia kuin toiset. Mikä menetelmä sopii sinulle, riippuu siitä, kuinka paljon aikaa ja olet valmis uhraamaan saavuttaaksesi tavoitteesi. Nopeampiin tuloksiin voi päästä hyödyntämällä useampaa eri peniksen pidennysmenetelmää.

Peniksen pidennys toimii samalla periaatteella kuin lihasten kasvattaminen muualla kehossa. Kun peniksen kudoksia venytetään, tapahtuu pieniä mikrorepeytymiä. Tämä puolestaan mahdollistaa uusien solujen kasvun korjaamaan repeytymiä. Samoin tapahtuu lihaskudosten rakentuminen muualla kehossa. Tämä uusien solujen kasvu peniksessä merkitsee lisääntyvää peniksen pituutta ja ympärysmittaa.

Peniksen pidennys harjoitukset

Peniksen pidennys harjoitukset ovat luonnollinen keino peniksen pidentämiseen. Harjoituksia voi tehdä esimerkiksi lihaksia venyttämällä tai vahvistamalla tai pakottamalla ravintorikkaampaa verenvirtausta penikseen. Peniksen harjoitukset eivät vaadi erityisiä lisälaitteita, vain aikaa ja hyvän paikan tehdä harjoituksia.

Peniksen vahvistaminen tapahtuu lantionpohjalihasten harjoittelulla, joka on alunperin naisille tarkoitettu harjoitusmuoto, mutta soveltuu myös hyvin miehille. Vahvistaminen onnistuu tunnistamalla lantionpohjan lihakset, supista niitä hetken aikaa ja vapauta. Toista tämä useita kertoja ja säännöllisesti.

Peniksen venyttäminen luo kudoksiin mikro-repeytymiä, jotka täyttyvät uusilla soluilla kasvattaen peniksen kokoa. Tarkoitus ei ole venyttää niin, että se aiheuttaa kipua, vaan venyttää penistä vähitellen. Penistä voidaan venyttää useisiin suuntiin: suoraan poispäin kehosta (hyvä peniksen pidentämiseen), oikealle tai vasemmalle (sopii käyrälle penikselle), ylöspäin tai alaspäin sekä kaikkiin eri suuntiin.

Penistä "lypsämällä" pakotat ravinteikasta verta virtaamaan penikseesi, samalla venyttäen sitä ja kasvattaen sen kokoa. Lypsäminen onnistuu muodostamalla rinkulan etusormen ja peukalon kanssa. Aloita hieman erektiossa olevan peniksen juuresta ja liu’utua rinkulaa penistä pitkin hellästi puristamalla ja pysäytä juuri ennen terskaa. Toista tätä liikettä.

Peniksen pidennyslaitteet

Yleisimmät peniksen pidennyslaitteet ovat erilaiset pidentäjät, penispumput ja painot. Peniksen pidentäjät ovat yksinkertaisia vetolaitteita, jonka periaatteena on peniksen hellävarainen, mutta pitkäaikainen venyttäminen luoden mikro-repeämiä kudoksiin. Älä anna pidentäjien ulkoasun pelästyttää sinua. Yleensä nämä laitteet ovat miellyttävä ja huomaamaton käyttää vaatteiden alla vaikka koko päivän.

Penispumput hyödyntävät alipainetta peniksen työstämiseen. Markkinoilla on tarjolla monenlaisia malleja, mutta jokainen näistä sisältää sylinterin, jonka avulla muodostetaan tyhjiö peniksen ympärille. Tämä lisää verenkiertoa penikseen suurentaen sitä. Penispumppuja voidaan käyttää myös erektiohäiriön hoitamiseen. Yksi suosituimmista penispumpuista, Bathmate, sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa.

Penishenkarit- ja painot ovat myös venytykseen perustuvia laitteita. Sen sijaan, että itse laite itse muodostaisi pidon ja venytyksen, venytys tapahtuu ripustamalla painot penikseen. Fysiologinen prosessi on kuitenkin sama kuin peniksen pidentäjissä.

Leikkaus

Peniksen kirurginen leikkaus on rajuin tapa lisätä kokoa penikseen. Tämä on kuitenkin nopein tapa pysyviin lopputuloksiin. Ero peniksen pituudessa on huomattavampi kuin penis on levossa, joten erektion koko ei välttämättä ole kasvanut samoja lukemia. Lisäksi leikkaukseen liittyy paljon riskejä, kuten erektion menettäminen, hermovauriot ja muut komplikaatiot.

Peniksen pidennysleikkaus liittyy peniksen lääketieteellisiin muutoksiin. Peniksen pidentäminen tapahtuu leikkaamalla sisäistä penistä ja peniksen luuta yhdistävä side, jolloin sisempi penis liukuu eteenpäin. Peniksen paksuntaminen tapahtuu ruiskuttamalla rasvaa ihon alle.

Lisäravinteet

Idän lääketieteen ammattilaiset ovat jo kauan tienneet eri yrttien arvon peniksen pidentämisessä, joten ei ole ihme, että markkinoilla on olemassa erilaisia rohdosvalmisteita peniksen koon kasvattamiseen. Tietyt yrtit edistävät hetkellisesti peniksen verenkiertoa, mikä on tärkeä komponentti peniksen kasvuun.

Yleisimmät ja suosituimmat peniksen pidennys lisäravinteet sisältävät joitain näistä yrteistä: L-Arginiini, Omega3 rasvahapot, Horny Goat Weed, Yohimbe, Vitamiinit A, B, C ja E. Eräs suosittu penistä kasvattava ravintolisä on SizeGain Plus kapselit, joka kasvattaa myös erektion kestävyyttä ja kovuutta. On kuitenkin harvinaista, että lisäravinteet yksinään antaisivat samanlaisia tuloksia kuin edellä mainitut menetelmät.

Peniksen pidennysmenetelmien yhdistäminen

On syynsä, miksi useimmat peniksen pidennystuotteet eivät toimi odotetulla tavalla. Tämä johtuu siitä, että useimmat miehet kokeilevat vain yhtä menetelmää kerrallaan. Menetelmästä toiseen hyppiminen ei tuota pysyviä tuloksia ja tuhlaa vain aikaa ja rahaa. Lähes poikkeuksetta ne, jotka käyttävät ainakin kolmea menetelmää, saavat suurempia tuloksia. Eri tapojen yhdistelemisen lisäetuna on helppous. Kiireisessä elämäntavassa on vaikea pitää kiinni säännöllisistä harjoitusrutiineista. Hyödyntämällä useita menetelmiä säännöllisesti, voit vaihdella harjoitusta eri päivinä sinulle parhaimmalla aikataululla.

Parhaimpien tulosten aikaansaamiseksi, useimmat miehet ovat saaneet hyviä tuloksia aikaan yhdistelmällä veto-tekniikkaa, lantionpohjan lihasten harjoittelua ja ainakin yhtä peniksen pidennysharjoitusta (venytys, vahvistaminen, lypsäminen) sekä parantamalla tuloksia vielä lisäravinteen kanssa. Tämä perus-yhdistelmä on toiminut useimmilla, jotka ovat sen omaksuneet. On kuitenkin myös muita menetelmiä, kuten penispumpun ja lisäravinteen yhdistelmä. Kaikki eri peniksen pidennysmenetelmät on yhdistettävissä sinulle parhaimmaksi rutiiniksi.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa