Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Peniksen pidennys - Peniksen pidentäjän valinta ja käyttö

Saatat olla hankkimassa ensimmäistä peniksen pidentäjääsi tai päivittämässä vanhaa uuteen, mutta pohdit eri vaihtoehtojen välillä. Olitpa sitten kokenut käyttäjä tai vasta-alkaja, olemme varmoja, että sinun kannattaa lukea vinkkimme peniksen pidentäjien valinnasta ja käytöstä.

1. Osta laadukas peniksenkehitin

Peniksen pidentäjää ostaessa ei ole kannattavaa kitsastella. Parhaat peniksen pidentäjät, kuten Jes Extender, tarjoaa enemmän kuin monet muut merkit ja voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Ostamasi peniksen pidentäjän ei tulisi ruostua eikä aiheuttaa sinulle ihottumaa. Sen osat tulee olla valmistettu lääketieteellisistä materiaaleista ja asianmukaisesti päällystetty säilyäkseen käyttökuntoisena niin kauan kuin on tarve. Peniksen pidentäjän tulisi olla tarpeeksi vankka ja kestävä ilman, että se taipuu käytön aikana. Halvat merkit eivät yleensä kestä käytössä niin kauan, että halutut tulokset olisi saavutettu.

Toinen hyvä syy hankkia hyvä peniksen pidentäjä on se, että niillä on enemmän ominaisuuksia ja ovat paremmin säädettävissä. Halvat versiot eivät yleensä istu kunnolla, ja ne eivät sisällä tarvittavia lisäosia, jotka auttavat niitä toimimaan oikein. Edullisemmat pidentäjät eivät myöskään tarjoa tarvittavaa kireyttä, vaan niissä on monesti joko liikaa tai liian vähän kireyttä. Peniksen pidennys ei ole yksinkertainen asia ja suuremman peniksen saaminen on monen miehen sekä myös monen naisen haaveissa.

2. Muista käyttömukavuus kun pidennät penistä

Mies mittaa peniksen kokoa

Peniksen vetolaitteen on istuttava penikseen niin tiukasti, että se voi vetää penistäsi pituussuunnassa tuntikausia yli peniksen normaalin erektiopituuden. Jos sen hihna on liian löysä, penis voi lopulta luisua pois. Jos se taas on liian tiukka, voi laite tuntua epämiellyttävältä käyttää ja peniksen pidennys jää haaveeksi.

Merkistä ja mallista riippuen voi olla enemmän kuin yksi tapa käyttää peniksen pidentäjää. Toiset mallit tulevat hihnalla ja toiset hihnalla ja silmukalla. Muita mahdollisia tarvikkeita ovat muun muassa pehmusteet, sideharso, kumihihna tai -tyyny.

Kuinka siis asetan peniksen pidentäjän paikalleen. Yleinen menetelmä on:

 • Työnnä penis pohjarenkaan läpi
 • Aseta penis laitteeseen ja kiinnitä terska laitteeseen käyttäen sen mukana tulevaa menetelmää. Terskan pään pitäisi työntyä ulos niin, että se estää vetolaitteen liukumista pois
 • Vedä penistä ulospäin ja aseta pohjarenkaan pidennystangot peniksen kärjessä olevaan rinkulaan

Tarranauhalla kiinnitettävä hihna tulee joidenkin tuotteiden mukana, mutta on ehdottomasti hankkimisen arvoinen, sillä se tekee laitteen kiinnittämisestä ja irrottamisesta nopeampaa ja se tarjoaa myös paremman otteen peniksestä kuin tavallinen kumisilmukka.

Peniksen on aina oltava täysin veltto, kun se asetetaan pidentäjään. Jos penis on erektiossa laitteen päälle laiton aikana, luiskahtaa penis veltostuessaan pois. Pidentäjän ei pidä koskaan tuottaa kipua. Laitteen tarkoituksena on venyttää penistä niin pitkälle kuin se on mahdollista ilman kipua tai vammoja. Moni kokee yleensä epämukavuutta, kun hihna kiristetään penikseen kiinni, mutta tämä johtuu siitä, että hihna on liian kireällä tai vetovoima on liian suuri. Tuloksena on, että virtsaputki ja sen ympäröivät kudokset ärtyvät ja voivat aiheuttaa epänormaalia virtsaamisen tarvetta.

Ajele häpykarvat ennen vetolaitteen kiinnittämistä, sillä karvat voivat aiheuttaa kipua jäädessään laitteen ja peniksen väliin säätäessäsi laitetta. Muista myös ottaa laite pois tai löysätä sitä kokonaan ennen virtsaamista. Vetolaitteen puristusvoima voi muutoin tehdä virtsaamisesta kivuliasta ja lähes mahdotonta.

3. Säädä peniksen venytyslaite sopivaksi

Kun aloitat peniksen pidentäjän käytön, kannattaa sinun asettaa sen venytys pituus vastaamaan peniksesi pituutta erektiossa. Lisää tai poista tankojen segmenttejä saadaksesi sopivan lähtöpituuden. Kahden ensimmäisen viikon jälkeen voit kokeilla lisätä segmenttejä venytystankoon saadaksesi enemmän jännitystä ja venytystä.

Useimmat peniksen pidentäjät käyttävät ruuveja säätääkseen vetotankojen vetovoimakkuutta. Aloita tankojen lyhyimmästä säädöksestä, käännä ruuvia yhdellä kädellä samalla, kun pidät tangosta toisella. Kun tämä on tehty oikein, huomaat, että tanko ja ruuvi kiristyvät samaan aikaan mahdollistaen nopeamman ja tehokkaamman säädön. Käännä molemman puoleisia säätimiä muutaman kierroksen vuorotellen, kunnes haluttu vetovoima on saavutettu. Jotkin laitteet mahdollistat molempien vetotankojen kiristyksen samanaikaisesti.

4. Tulosten saavuttaminen peniksen suurantamisessa

Ensimmäisen viikon ajan venytä velttoa penistäsi samaan pituuteen kuin peniksesi erektiossa. Tämä auttaa penistäsi sopeutumaan venytysprosessiin. Älä venytä penistäsi tätä pidemmälle, vaikka mieli tekisikin, sillä se voi aiheuttaa kipua tai epämukavuuden tunnetta, ja sinun täytyy aloittaa prosessi alusta päivän tai parin kuluttua. Muista että peniksen pidennys vie aikaa.

Miten löydät sopivan alkupituuden? Mittaa peniksesi rektiossa häpyluusta peniksen kärkeen. Säädä vetolaite vastaamaan tätä mittaa ottaen huomioon peniksen kärjen, joka jää vetolaitteen ulkopuolelle. Lisää tai vähennä pituutta käyttämällä ruuveja tai tankojen segmenttejä riippuen laitteen mallista. Alla aikataulu jonka avulla peniksen pidennys tulisi viedä läpi:

Viikko 1: Aseta laite erektion pituuteen ja pidä ylläsi 1-2 tunti päivässä joka päivä. Käytä viikon 1 aikana vain lähtöpituutta saavuttaaksesi asian

Viikko 2: Säädä laite 600 - 900 g, ja pidä ylläsi 2-3 tuntia päivässä. Voima venyttää penistäsi nopeasti alkuperäisestä mitastaan. Sinua saattaa houkuttaa säätää sitä vieläkin pidemmäksi, mutta se ei kuitenkaan ole suositeltavaa. Kun laite on säädetty oikeaan mittaan, jätä se rauhaan.

Viikko 6: Aseta laite 900 - 1200 grammaan ja pidä 3-6 tuntia päivässä. Anna pidentäjälle aikaa tehdä tehtävänsä. Jos et ole valmis antamaan laitteelle useita viikkoja tulosten aikaansaamiseksi, saattaa olla että et ole tosissasi pidemmän peniksen suhteen. Peniksen pidentäjät ovat tehokkaita laitteita, jotka tuovat hyviä tuloksia, kun niille annetaan aikaa. Sinun tulee pitää sitä ylläsi yli tunnin joka päivä useiden kuukausien ajan.

Varoitukset:

 • Muista aina aloittaa maltillisesti ja lisätä voimakkuutta ajan mittaan
 • Poista laite 1-2 tunnin välein pitääksesi lepotauon
 • Lopeta käyttö, jos saat mustelmia
 • Useimmat pidentäjät tarjoavat jonkinlaisen keinon mitata venytysvoimakkuutta käyttämällä esimerkiksi lovia tai muita merkintöjä

5. Peniksen pidentäjän huolto

Voitelu: Pidentäjän ruuveja ja tankoja voi joutua silloin tällöin öljyämään pitäen ne moitteettomassa kunnossa. Pieni tippa kevyttä voiteluöljyä riittää. Laite, joka sisältää jousia, tulisi öljytä kerran kuukaudessa pitääkseen jouset joustavina.

Puhdistus: Koska laitetta pidetään peniksen päällä joka päivä tuntikausia, on hyvä pestä sitä viikoittain. Et varmasti halua saada ihoärsytystä tai infektioita likaisen peniksen pidentäjän käytöstä. Pese siis laitteesi vähintään kerran viikossa saippualla ja kuumalla vedellä. Nestemäinen astianpesuaine toimii myös hyvin ja voi auttaa poistamaan kertyneitä bakteereita ja kehon rasvoja.

Vaihto- ja lisäosat: Ajan myötä jotkut osat voivat kulua tai rikkoutua. Klassisia esimerkkejä ovat hihnat ja pehmusteet. Saatat myös huomata, että pidentäjääsi on ostettavissa lisäosia, jotka tekevät siitä entistä tehokkaamman tai miellyttävämmän käyttää. Oli tilanne mikä tahansa, useimmat valmistajat tarjoavat vara- ja lisäosia verkossa.

6. Turvallisuusvinkkejä peniksenkehittäjän käyttöön

On joitain turvallisuuteen liittyviä vinkkejä, jotka on hyvä muistaa ja joita on hyvä noudattaa peniksen pidentäjää käyttäessä.

Älä käytä peniksen vetolaitetta seuraavissa tilanteissa:

 • Ulostaminen
 • Raskaan liikunnan tai työn aikana
 • Alkoholin kulutuksen tai kipulääkkeiden jälkeen
 • Jos peniksessä on jonkin näköinen haava tai infektio
 • Nukkuessasi

Tarkkaile peniksen verenkiertoa. Jos peniksen pää tulee tunnottomaksi ja sinipunaisen väriseksi, tai se näyttää kalpealta tai tuntuu kylmältä, irrota laite välittömästi palauttaaksesi verenkierron.

Tarkista penis puolen tunnin välein vetolaitteen käytön aikana varmistaaksesi, että kaikki on kunnossa. Peniksen pään pitäisi säilyttää luonnollinen värinsä koko pidennysprosessin ajan.

On myös suositeltavaa poistaa laite parin tunnin välein ja antaa penikselle taukoa ennen venytyksen jatkamista.

Lue myös nämä