ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Vimax

30 kpl | Luonnollinen mieskuntoa kohentava ravintolisä

Haluatko parantaa miehistä suorituskykyäsi? Vimax-ravintolisä on täynnä luonnon tarjoamia, hyödyllisiä aineksia ja saattaa olla juuri toivomasi apu. Suorituskyky, koko ja tyytyväisyys makuuhuoneen puolella on monille miehille tärkeää, eikä pienen boostauksen hakemisessa ole mitään hävettävää.

  • Piristysruiske mieskunnolle
  • Auttaa itseluottamuksen, energisyyden ja seksuaalivietin palauttamisessa
  • Tehty luonnollisista raaka-aineista
  • Sisältää Panax ginseng -uutetta
  • Et tarvitse reseptiä
  • Helppo käyttää huomaamattomasti

Vimax-kapselit sisältävät yhdeksää tehokasta raaka-ainetta, jotka auttavat monipuolisesti miehisissä tarpeissa. Tarvitset vain yhden kapselin päivässä, ja sen nauttiminen sujuu niin helposti ja huomaamattomasti, ettei kenenkään tarvitse tietää asiasta. Vimax tarjoaa kauan kaivatun, luonnollisen vaihtoehdon, kun haluat kohentaa mieskuntoasi ja itseluottamustasi ja nauttia vielä tyydyttävämmistä hetkistä.

  • Maidoton
  • Laktoositon
41.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Verenkierron tärkeys

Peniksessä on kaksi osiota, joita kutsutaan latinalaisella nimellä Corpus cavernosa. Kyse on hiukan sienimäisestä kudoksesta, joka täyttyy erektion aikana kokonaisuudessaan. Corpus cavernosa -kudosta ympäröi Tunica albuginea, jolla tarkoitetaan kalvoa, jonka tehtävänä on auttaa verta pysymään Corpus cavernosa -paisuvaiskudoksessa. Verenkierto peniksen alueella ja sen pääsy erityisesti Corpora cavernosa -kudoksiin on erittäin tärkeää. Kun veri virtaa kunnolla, paisuvaiskudoksessa muodostuu uusia soluja. Verenkierto voi kuitenkin häiriintyä monista eri syistä, mikä saa ihmiset kääntymään luonnollisten apukeinojen puoleen. Verenkierto on avainasemassa kudoksen laajenemisen eli koon ja mieskunnon kannalta, mikä kannattaa pitää mielessä, kun valitset sopivaa valmistetta suorituskykysi kohentamiseen.

Vimax-ravintolisä mieskunnon kohentamiseen

Nämä innovatiiviset kapselit ovat mieskunnon parantamiseen tarkoitettu ravintolisä, joka koostuu kokonaisuudessaan luonnonaineksista, joita on käytetty jo vuosisatojen ajan miehisen kyvykkyyden tukena. Vimax-kapselit antavat miehille kaivattua itseluottamusta ja suorituskykyä makuuhuoneessa juuri silloin, kun sitä eniten tarvitaan. Kapselit on helppo nauttia niin huomaamattomasti, ettei edes kumppanisi tarvitse tietää.

Ravintolisän salaisuus piilee Vimax-reseptin ainutlaatuisessa yrttiyhdistelmässä. Jokainen ainesosa on valittu sen perusteella, miten se voi auttaa miehisissä tarpeissa. Jos etsit luonnollista apua mieskunnon kohentamiseen ja lisänautinnon saamiseen, Vimax saattaa olla juuri oikea tuote.

Vimax-kapselit ovat luonnollisuutensa ansiosta niin turvallisia ja helppokäyttöisiä, ettet tarvitse lääkärin suosituksia niiden käyttämiseen. Monipuolinen ja luonnollinen raaka-ainevalikoima tekee Vimaxista valmisteen, jota miehet voivat huoletta kehua, sillä se antaa itseluottamista ja nautintoa lakanoiden väliin ilman pelkoa mahdollisista sivuvaikutuksista.

Vimax-kapselien tärkeimmät raaka-aineet

Jokainen luonnollisen Vimax-ravintolisän vaikuttavista aineista on valittu sen perusteella, että sillä on sekä mainetta että vaikutusta mieskunnon kohottajana.

Panax Ginseng
Panax Ginseng Tämä raaka-aine on tunnettu ja suosittu aines mieskuntoa kohentavissa valmisteissa. Sen vaikutusta miesten hormonitasoihin on tutkittu paljon. Osalla mieshormoneista saattaa olla vaikutusta itseluottamukseen makuuhuoneen puolella, mikä on johtanut ginsengin käyttöön miesten virilitettiä lisäävissä valmisteissa. Lue lisää täältä:
Panax Ginseng
Ginkgo Biloba Ginkgo biloba on eräs vanhimmista yhä maapalollamme kasvavista puulajeista, ja tiedemiehet ovat löytäneet siitä yli 40 erilaista ainesosaa. Laboratoriotutkimukset ovat osoittaneet, että ginkgo saattaa parantaa verenkiertoa laajentamalla verisuonia ja tekemällä verestä vähemmän tahmeaa. Lue lisää täältä:
Cayenne Pepper
Cayennepippuri Jalapenon ja paprikan sukulainen, cayennepippuri, tunnetaan tulisesta maustaan. Maun taustalla on kapsaisiini, pippurin sisältämä aktiivinen yhdiste. Kapsaisiinin terveysvaikutuksia on tutkittu paljon, erityisesti sen stimuloivaa vaikutusta suorituskykyyn ja kiihottuneisuuteen. Lue lisää täältä and täältä.

Raaka-aineluettelo kokonaisuudessaan: E-vitamiini 185 ky, Ginkgo biloba -lehtijauho, Panax ginseng, cayennepippuri, orapihlajauute, Tribulus 40% -saponiinit, sahapalmu, heinäkaurauute.

Muut raaka-aineet: liivate, mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, vesi.

Kenelle Vimax sopii?

Vimax-kapseleita voi käyttää jokainen vähintään 18-vuotias mies riippumatta siitä, onko mieskunnon kanssa ongelmia vai ei. Vimax sopii kaikille, jotka haluavat piristystä suorituskyvylleen.

Annostelu

Tarvitset vain yhden kapselin päivässä runsaan veden kanssa nautittuna. Nauti kapseli mieluiten 30 minuuttia ennen intiimihetkeä, mikäli suunnitteleminen on mahdollista. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi, nauti yksi Vimax-kapseli päivittäin, äläkä ylitä ohjeannosta.

Turvallinen käyttää

Ravintolisään käytetään vain laadukkaita, eri puolilta maailmaa saatuja aineksia. Sillä ei tiedetä olevan sivuvaikutuksia, ja se sopii kaikille yli 18-vuotiaille miehille. Lue raaka-aineluettelo kuitenkin huolellisesti läpi varmistaaksesi, ettet ole allerginen millekään tuotteen ainesosista.

Miksi juuri Vimax?

Koska tämä luonnollinen ravintolisä on turvallinen, ja sitä voi käyttää myös ilman lääkärin suositusta. Laadukkaista raaka-aineista koostuvan Vimaxin ansiosta voit taas olla ylpeä intiimielämäsi uudesta kukoistuksesta ja unohtaa tietyt, miehille tyypilliset huolet. Tilaa tuote netistä ja toimitamme sen sinulla huomiota herättämättömässä pakkauksessa, jotta olet mahdollisimman tyytyväinen ostokseesi.

Lue lisää
Vimax 30 kpl | Luonnollinen mieskuntoa kohentava ravintolisä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

65.00% pohjautuen 4 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Olen käyttänyt Vimaxia vasta parin viikon ajan ja huomaan jo tuloksia!

M MattiP
Verified Purchase

Nopea ja luotettava toimitus. Suosittelen lämpimästi.

J J.H.
Verified Purchase

Parantaa kestävyyttä! Tyttöystäväni on tyytyväinen

H Henri
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös