• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Brändiltä, joka osti maailman parhaiten myyvän ravintolisän, Vimax, on tullut markkinoille uusi tuote Ultra Vimax Plus, jonka avulla saat vietyä miehisyyden täysin uudelle tasolle. Miten tiedät valitsevasi oikean tuotteen, valitessasi ravintolisää miehisyyden boostaamiseen? Valitset yksinkertaisesti ravintolisän, joka koostuu laadukkaista sekä luonnollisista ainesosista ja joita jo tuhannet miehet käyttävät ympäri maailman. Ultra Vimax Plus on tätä kaikkea. Lisäksi, se sisältää sivistyneen yhdistelmän kasvipohjaisia uutteita ja mikroravintoaineita.

 • Miehisen suorituskyvyn edistämiseen
 • Miesten ravintolisien bestseller ympäri maailman
 • Sis. ensiluokkaista Ginkgo Biloba-uutetta
 • Sis. magnesiumia energiaan ja haluun
 • Vain 1 kapseli päivässä
 • Ei keinotekoisia väriaineita, säilöntäaineita tai makuja

Vain yksi helposti nieltävä kapseli päivässä, ja Ultra Vimax Plus tarjoaa täsmällisen määrän jokaista ainesosaa auttaakseen miehiä suorituskyvyn boostaamisessa sekä saavuttamaan ennenkokemattoman nautinnon makuuhuoneessa. Useilla miehillä ympäri maailman on ongelmia, mitä tulee makuuhuoneessa tapahtuvaan intiimiin toimintaan. Useat miehet ovat tästä syystä kääntyneet luonnollisen ravintolisän puoleen saadakseen apua lakanoiden väliin ja viemään nautinnon uudelle tasolle.

Verenkierto ja miesten viriiliys

Mitä tulee miehiseen suorituskykyyn ja viriiliyteen, yksi avaintekijä on verenkierto. Intiimialueen verenkierto on suuressa roolissa miesten suorituskyvyssä ja tästä syystä on tärkeää varmistaa, että intiimialueen verenkierto on hyvä. Monet tekijät voivat toki vaikuttaa intiimialueen verenkiertoon, kuten stressi ja ruokavalio, joten näin ollen on tärkeää kiinnittää huomio harjoitteluun sekä ruokavalioon ja syödä ruoka-aineita, jotka vahvistavat verenkiertoa, kuten tuliset chilit ja lehtivihreät vihannekset, sillä ne sisältävät runsaasti magnesiumia. Mikäli etsit silti lisäapua, kannattaa kokeilla luonnollista ravintolisää, joka on suunniteltu auttamaan lisäämään verenkiertoa ja edistämään suorituskykyä.

Ultra Vimax Plus

Mitä tulee valitessasi itsellesi ravintolisää miehisyyden edistämiseen, haluat toki parhaan. Ultra Vimax Plus tarjoaa parhaan ja lisäksi kaikki tarvittavat ainesosat ovat pakattu sopivassa suhteessa päivittäin helpostinieltävään kapseliin. Tiedät täsmälleen mitä kehoosi pistät, eikä sinun tarvitse huolehtia vahingollisista kemikaaleista tai myrkyistä, sillä ravintolisä sisältää ainoastaan hienoimpia yrtti- ja kasvipohjaisia ainesosia, joihin voit luottaa. Työryhmä Vimax:in takana halusi tehdä ravintolisästä yksinkertaisen ja tästä syystä he poistivat sisällöstä kaiken ylimääräisen, jättäen jäljelle vain parhaat ainesosat joiden hyödyt on tunnustettu jo vuosisatojen ajan. Tämä on tehnyt Ultra Vimax Plus ravintolisästä suositun tuhansien miesten keskuudessa ympäri maailman ja näin ollen tuote on nykyisin bestseller.

Käyttöohje

Ultra Vimax Plus ravintolisän yksi parhaista puolista on, että se on helppo sisällyttää päivittäisiin rutiineihin; ota vain yksi kapseli päivässä noin 30 minuuttia ruokailun jälkeen. Voit itse päättää minkä ruokailun jälkeen kapselin otat. Suosittelemme kuitenkin kapselin otettavaksi aina samaan aikaan. Jokainen purkki sisältää 30 kapselia ja kestää käytössä noin 1 kuukauden (30 päivää). Jotta saat ravintolisästä kaiken hyödyn, suosittelemme käyttämään vähintään 3 kuukauden ajan.

Aktiiviset ainesosat

Tribulus hedelmäuute
Perinteinen Ayurvedinen yritti. Tribulus Terrestris kasvaa ympäri maailman esimerkiksi Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Afrikassa, Aasiassa, Australiassa sekä Lähi-Idässä, jossa se on perinteisesti käytetty lisäämään miesten viriiliyttä sekä halua. Hiljattain tämän historiallisen yritin hyötyjä on tutkittu tarkemmin ja siitä on saatu esille mielenkiintoisia tuloksia. Lue lisää täältä.
Ginkgo Biloba-uute
Tunnettu nimellä Maidenhair-puu, Ginkgo Biloba, on yleisesti käytetty ainesosa miehisyyttä vahvistavissa ravintolisissä sen lukuisten luonnollisten hyötyjen vuoksi. Tutkimukset osoittavat kasvin sisältävän yli 40 erilaista yhdistettä sisältäen Terpenoideja, Ginkgolideja sekä Flavonoideja. Lisäksi Ginkgon on todettu tukevan verenkiertoa.
Cayennepippuri
Rakastettujen Jalapenojen, Chilin ja Paprikan sukulainen. Cayennepippuri tunnetaan mausteena. Cayennepippurin tulisuudesta vastaa sen sisältämä ainesosa, Kapsaisiini, ja sen on sanottu omaavan monia terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia. Lisäksi tutkimukset osoittavat Kapsaisiinin ja sen hyötyjen olevan yhteydessä suorituskykyyn sekä stimulaatioon. Lue lisää täältä.
Magnesium
Magnesium on yksi ihmiskehon tärkeimmistä mineraaleista. Magnesium vähentää uupumusta ja väsynyttä olotilaa. Lisäksi, se edistää normaaleja psykologisia toimintoja. Molemmat edellä mainituista ovat yhtäläisen tärkeitä ominaisuuksia, kun ajatellaan makuuhuoneessa tapahtuvaa suorituskykyä. Magnesiumin vaikutusta miesten testosteronitasoihin on myös tutkittu. Lue lisää täältä.

Täydellinen ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat: Tribulus hedelmäuute (from Tribulus Terrestris, L.), Ginkgo Biloba, Cayennepippuri.

Muut ainesosat: Gelatiini, Mikrokiteet, Selluloosa, Magnesium stearaatti, Vesi.

Luonnollinen ravintolisä

Ultra Vimax Plus on ollut suosittu tuhansien miesten käytössä ympäri maailman ja kiitokset ravintolisän luonnollisen koostumuksen, ei sillä tiedetä olevan sivuvaikutuksia ja se on näin ollen turvallinen käyttää. Tuote ei sisällä hiivaa, gluteenia, maissia, maitotuotteita, suolaa, sokeria keinotekoisia värejä, lisäaineita tai makeutusaineita. Koska tuote sisältää gelatiinia, ei se näin ollen sovellu vegaaneille tai kasvissyöjille. Kuten mitä tahansa uutta ravintolisää käytettäessä, suosittelemme lukemaan huolellisesti läpi täydellisen ainesosaluettelon mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden vuoksi. Tämä ravintolisä ei sovellu alle 18-vuotiaille.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä 4

84% pohjautuen 5 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Todella toimiva koostumus. Suosittelen.

  J

 • Ihan ok

  K

 • Tuntuu ihan toimivalta.

  L

 • Toimii tosi hyvin, ennen ei ottanut oikein eteen. Näiden aloittamisen jälkeen ei ole ollut vastaavaa ongelmaa.

  P

 • Ihan hyvin toimii. Ainoa miinuspuoli, että on kalliimpi kun alkuperäinen. Mutta parempi koostumus on kyllä lisähinnan arvoinen.

  A

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.