Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Vimax Erektiolaastarit Laastarit erektionn

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Vimax-erektiolaastarit tarjoavat täysin luonnollisen ja tehokkaan keinon parantaa seksuaalista suorituskykyäsi mukavasti omassa kodissasi. Voit kiinnittää tämän huomaamattoman laastarin mihin kohtaan tahansa ihollasi ja nauttia kestävämmistä erektioista ilman lääkärikäyntiä. Laastarit on suunniteltu mukaviksi käyttää – ne on helppo asettaa paikoilleen, ja jokainen pakkaus sisältää 10 laastaria, jotka riittävät yhdeksi kuukaudeksi.

  • Helppo asettaa paikoilleen ja mukava käyttää
  • Kovemmat ja kestävämmät erektiot
  • 100 % luonnollisia, korkealuokkaisia ainesosia
  • Pakkaus sisältää 10 laastaria, jotka riittävät kuukaudeksi

Erektiolaastarien käyttäjät voivat saavuttaa kovemmat ja kestävämmät erektiot kätevällä, huomaamattomalla ja turvallisella tavalla. Tuote on auttanut jo tuhansia miehiä impotenssin ja erektio-ongelmien aiheuttaman häpeän tunteen lievittämisessä. Jos itseluottamuksesi on kokenut kolauksen heikosta seksuaalisesta suoriutumisesta johtuen, sinun ei tarvitse enää kärsiä hiljaisuudessa!

Lue lisää

Mitä Vimax-erektiolaastarit ovat?

Vimax-laastarit auttavat käyttäjää turvallisesti ja huomaamattomasti parantamaan miehisyyttään ja seksuaalista suorituskykyään. Tuotteen luonnolliset ainesosat lisäävät verenkiertoa peniksessä, mikä tekee erektiostasi kovemman ja kestävämmän, ja seksuaalinen mielihyväsi ja suorituskykysi lisääntyvät! Jokaista laastaria tulee käyttää kolmen päivän ajan. Jokaisessa pakkauksessa on kymmenen laastaria, jotka riittävät kuukaudeksi.

Miten nopeasti tulokset näkyvät?

Eräs Vimax-laastareiden hyvistä puolista on, että ne tarjoavat tuloksia sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Lyhyen aikavälin tuloksia ovat kovemmat ja kestävämmät erektiot, ja pitkäaikaisesti käytettynä erektiolaastarit parantavat sekä seksuaalista halukkuutta että seksuaalista suorituskykyä. Kuten muidenkin miehistä suorituskykyä parantavien tuotteiden tapauksessa, myös erektiolaastarien tarjoamat tulokset vaihtelevat käyttäjästä toiseen. Useimmat käyttäjät raportoivat saavuttaneensa merkittäviä tuloksia kolmen kuukauden säännöllisen käytön jälkeen.

Miten tuotetta käytetään?

Vimax-erektiolaastarit on suunniteltu helppokäyttöisiksi – laastarien asettaminen on helppoa ja voit pitää niitä täysin huomaamattomasti vaatteidesi alla. Puhdista ja kuivaa aluksi valittu ihoalue huolellisesti. Kiinnitä sen jälkeen laastari paikoilleen. Käytä laastaria kolme päivää, ja vaihda se sitten uuteen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme kiinnittämään laastarin jokaisella kerralla eri kohtaan ihoa.

Mitä ainesosia tuote sisältää?

Vimax-erektiolaastarien ainesosat on valittu huolella niiden mieskuntoa parantavien ominaisuuksiensa vuoksi. Tuotteen jokainen ainesosa on korkealuokkainen, laajasti tutkittu ja kliinisesti testattu.

Vimax-erektiolaastarien ainesosat: ginseng, damiana, fo-ti, gotu kola, sahapalmu ja mentoli.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Vimax-erektiolaastarit sisältävät vain luonnollisia ainesosia eikä niillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Muista kuitenkin, että parhaan tuloksen saavuttamiseksi laastareita tulee käyttää yhdessä terveellisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan kanssa.

Miten tilaan tuotteen?

Vimax-erektiolaastareiden tilaaminen ShytoBuysta on helppoa, nopeaa ja turvallista. Tarjoamme monia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja, ja toimitamme kaikki tuotteet huomaamattomasti pakattuina.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (86.67% pohjautuen 3 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Juuri se mitä tarvitsin...
  • * Toimii melko hitaasti, mutta toimii!!!
  • * Helppo ja huomaamaton!!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi