ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Viisi vinkkiä orgasmiin

Ei ole epätavallista kohdata vaikeuksia yrittäessään saada orgasmia, oli se sitten ensimmäinen kerta tai keskellä laskukautta. Koska pelkkä jatkuva yrittäminen harvoin auttaa, olemme koonneet todellisia neuvoja orgasmin saavuttamiseen masturboinnilla.

Ei ole epätavallista kohdata vaikeuksia yrittäessään saada orgasmia, oli se sitten ensimmäinen kerta tai keskellä laskukautta. Voi olla monia syitä siihen, miksi kliimaksin saavuttaminen ei onnistu, mutta jos turhaudut siitä, ei se asia varmasti parane. Koska pelkkä jatkuva yrittäminen harvoin auttaa, olemme koonneet todellisia neuvoja orgasmin saavuttamiseen masturboinnilla.

1. Ota asentosi

Tämä saattaa tulla yllätyksenä, mutta kuten olemassa on satoja asentoja kahden ihmisen väliseen yhdyntään, myös masturbointiasentoja on valittavana enemmän kuin yksi. Jotkut naiset, jotka ovat aloittaneet itsetyydytyksen nuorena jo nuorena ja voivat jo hallita kaikki eri tekniikat. Kun taas jotkut, jotka ovat tulleet enemmän tutuksi masturboinnin teorian kuin käytännön kanssa, saattavat tuntea vain yhden tavan tehdä sitä. Toimi se sitten sinulla vai ei, voi olla hyvä poiketa vanhoista rutiineista löytääkseen uusia tuntemuksia. Jos esimerkiksi olet aina masturboinut selällesi maaten, voit huomata, että orgasmi saattaa tulla jopa helpommin seisovaltaan. Voit maata sängylläsi, voit olla polvillasi pitäen kiinni sängyn päädystä tai voit jopa polvistua eteenpäin, kuten ”koira-asennossa”. On vain kaksi asiaa, jotka merkitsevät asentoa valitessa: se, että asento on tarpeeksi mukava pysyäksesi siinä tietyn aikaa ja se että voit stimuloida itsesi haluamallasi tavalla.

2. Aseta oikea tunnelma

Seksuaalinen halukkuus on asia, josta monet naiset stressaavat. Onko sitä liikaa? Onko sitä tarpeeksi? Seksuaalisten halujen taso voi riippua monista asioista. Monesti puhutaan tietyistä libidoa lisäävistä lisäravinteista ja ruoka-aineista, mutta harvoin puhutaan siitä, miksi halumme voivat vaihdella niin paljon ja mitä voimme tehdä saadaksemme itsemme oikeaan tunnelmaan.

On muun muassa ehdotettu, että ihmisen seksuaalinen asema ei ole puhtaasti lineaarinen, eli ”korkea tai matala seksuaalinen halukkuus” -malli, kuten on aiemmin luultu. Sen sijaan meillä on eritasoisia spontaaneja ja reagoivia haluja. Spontaani halu on halu tai tarve harrastaa seksiä, joka syntyy yllättäen kuin tyhjästä ja tuntuu nälältä, joka vaatii ruokkimista, Reagoiva halu, jota monet ihmiset erehtyvät luulemaan matalaksi seksuaaliseksi halukkuudeksi, tarkoittaa, että tulet todennäköisesti kokemaan seksuaalista halukkuutta eroottisessa yhteydessä, eli useimmiten silloin, kun seksuaalinen toiminta on ehtinyt alkaa.

Jos sinusta kuitenkin tuntuu, että et koskaan tunne itseäsi tarpeeksi kiimaiseksi ryhtyäksesi tyydyttämään itseäsi, kannattaa keskittyä siihen ihan omana toimintanaan. Ehkä tarvitset vain hieman eroottista stimulaatiota nostaaksesi himojasi. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi kylvyn ottamista kynttilän valossa tai vaikka eroottisen kirjan lukemista. Tämän tyyppiset aktiviteetit voivat auttaa sinua löytämään omat fantasiasi ja ajatuksesi, jotka todella saavat sinut syttymään.

3. Kokeile uusia sensaatioita

Jopa orgasmi-konkarit voivat jämähtää yhden ja ainoan kaltaiseen stimulointiin. Ehkä klitoriksen hieronta yksistään on saattanut toimia (tai sitten ei), mutta miksi et silti kokeilisi jotain uutta? Kun olet ottamassa aikaa itsellesi, sen sijaan, että keskittyisit G-pisteen hieromiseen, miksi et kokeilisi vibraattorin käyttöä myös muualla kehossasi? Jos et koe kliimaksia G-pisteen stimuloinnilla, ei se tarkoita, että et pitäisi tästä. Ehkä vain kaipaat lisäksi tunnetta nännien hieromisesta tai sormen liukumisesta sisäreidellä. Eri estrogeenisia alueita stimuloimalla voit saavuttaa orgasmin, joka tuottaa kaksi kertaa enemmän iloa kuin aiemmat orgasmisi.

4. Käytä (hyvää) liukuvoidetta

Seksuaalinen sivistäminen harvoin kattaa masturboinnin hienouksia, muuta kuin sen, että se on täysin normaalia, ja usein unohdetaan myös mainita liukuvoiteen käytöstä itsetyydytyksen apuna. Itse asiassa, monet ihmiset olettavat, että liukuvoidetta tarvitaan vain anaaliyhdyntään tai silloin, jos vagina ei itse pysty tuottamaan tarpeeksi kosteutta seksiin tai masturbointiin ja silloin on jotain itsessään vikana. Tämä ei todellakaan pidä paikkansa. Monet asiat, kuten hormonaalinen ehkäisy, ikä tai yksilöllinen fysiologia voivat vaikuttaa luonnolliseen vaginan kosteuttamiseen. Hyvä vesipohjainen liukuvoide, mikä ei ole liian nestemäistä tai liian paksua, voi saada itsetyydytyksen sujumaan paljon luonnikkaammin.

5. Unohda masturboinnin "ohjeet"

Suhteemme masturbointiin ja orgasmiin voivat olla hyvin erilaiset. Jotkut saavuttavat kliimaksin helposti, kun taas toiset eivät pääse siihen millään. Itsetyydyttämisessä on kyse itsensä stimuloimisesta niin, että se tuntuu hyvältä. Ehkä se tarkoittaa suihkussa seisomista vedenkestävän hierontasauvan kanssa tai ehkä alapään hieromista eroottista kirjaa lukiessa. Mikä ikinä toimii sinulla, se on oikea tapa.

Lue myös nämä