Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Viisi vinkkiä laukeamisen viivästyttämiseen

Useimmat miehet haluaisivat pystyä viivästyttämään laukeamistaan makuuhuoneen puolella. Näillä viidellä yksinkertaisella vinkillä viivästytät laukeamista ja kestät pitempään seksiaktin aikana. Olipa kyseessä vakituinen seksipartneri tai uusi tuttavuus, näillä vinkeillä pidät huolen ettei suorituspaineet pilaa petipuuhia.

Kukapa ei haluaisi kestää sängyssä pidempään! Keskimääräinen akti kestää kokonaisuudessan noin kymmenen minuuttia, mutta liian aikainen laukeaminen voi pilata hyvin alkaneen illan tai jopa uuden parisuhteen. Onneki siemensyöksyä pystyy viivästyttämään monella tapaa, on olemassa useita erilaisia tekniikoita siemensyöksyn viivästyttämiseen. Tässä käymmä läpi viisi toimivaa vinkkiä, joita voit hyödyntää yhdynnän aikana.

1 Päästä irti suorituspaineista

Aivot ovat seksin kannalta se tärkein osa, liiallinen oman tulemisen jännittäminen voi edesauttaa laukeamista. On tärkeää oppia pääsemään irti omista suorituspaineistaan. Tärkeintä on oppi rentoutumaan ja vapautumaan seksin ajaksi.

Voit kokeilla erilaisia rentoutumis- ja hengitystekniikoita joiden avulla kehosi rentoutuu. Kehon rentous ja rauhallisuus näkyy lopulta sinun itsetunnossa, jos uskot että pystyt hallitsemaan kehoasi ja laukeamista sitä pitempään kestät sängyssä. Juttele asiasta ja suorituspaineista kumppanisi kanssa ennen vaatteiden riisumista, niin voitte yhdessä miettiä miten seksiaktin aikana tulee toimia, jos laukeaminen alkaa olla lähellä. Pieni tauko aktin aikana ei pilaa herkkää hetkeä, jos sen avulla kestät pitempään.

2 Laukeamisen viivästyttäminen itsetyydytyksen aikana

Sanotaan että harjoitus tekee mestarin. Sama pätee myös seksiin ja kaikista helpoin tapa harjoitella laukeamisen viivästämistä on masturbointi. Opettel itsesi kanssa milloin laukeamine alkaa olla lähellä ja pysäytä maturbointi kun laukeamisen pystyy vielä estämään. Tämän oppimisessa voi mennä jonkin aikaa, mutta tuntuu luontevalta kun sen oppii. Pidä pieni tauko ja jatka masturbointia, voit toistaa tätä usemman kerran ajan ja huomaat kuinka orgasmia pystyy todella kontrolloimaan. Vaikeinta tässä tekniikassa on oppia lopettamaan masturbointi ajoissa. Kokeile miten kauan pystyt kestämään ja huomaat pian että tämä tekniikka todella toimii.

3 Vaihda asentoa

Seksiasennon vaihtaminen on hyvä keino pidättää orgasmia, jos tuntuu että laukeaminen alkaa olla lähellä. Asennon vaihdon aikana stimulaatio penikseen loppuu ja voit kiusoitella kumppaniasi lähemmäksi kliimaksia kielellä tai sormillasi ennen aktin jatkamista. Myös tietyt seksiasennot stimuloivat penistä vähemmän, kokeilemisen arvoisia on esimerkiksi ratasastus asento jossa stimulaatio penikseen on pienempää- haittapuolena on että kumppanisi kontrolloi rytmiä. Sano hänelle avoimesti kun kliimaksi on lähellä ja voitte pysäyttä yhdynnän hetken ajaksi.

4 Kondomien käyttö

Kondomin avulla penikseen kohdistuvaa ärsytystä voidaan vähentää. On olemassa myös laukeamisa viivästyttäviä kondomeja, joiden tehoa voit kokeilla helposti. Penistä puuduttavat kondomit auttavat sinua kestämään pidempään niissä olevan penistä puuduttavien ainesosien avulla.

5 Viivästyssprayn, -geelien ja pyyhkeiden käyttö

Yksi tehokkaimmista tavoista ennenaikaisen siemensyöksyn ehkäisyyn on laukeamista viivästyttävien tuotteiden käyttä. Näiden tuotteiden avulla laukeamista on helppo pitkittää.Meiltä löydät myös viivästysgeelit, viivästysruiskeet ja viivästyspyyhkeet. Asiakkailta saamamme palautteen perusteella nämä tuotteet todella auttavat viivästyttämään laukeamista. Erittäin suosittuja tuotteita ovat olleet luotettava VigRX viivästyssuihke ennenaikaiseen siemensyöksyyn ja todella mahtava uutuustuote Viaman laukeamista viivästyttävä suihke. Tutustu ja tilaa tuotteet netistä!

Seksin on tarkoitus olla kivaa ja näiden tuotteiden avulla voit sanoa hyvästi suorituspaineille. Seksiaktin kesto kasvaa myös kokemuksen avulla, mitä enemmän harjoittelit sitä helpommin osaat hallita hetkeä jolloin laukeaminen on lähellä. Orgasmin viivästyttäminen voi myös tuottaa huimemman orgasmin aktin loppuvaiheessa.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa