Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Viisi parasta asentoa nautinnolliseen peppuseksiin

Useat miehet haaveilevat anaaliseksistä, joka voi kummastuttaa monia naisia. Peppuseksistä on kuitenkin tullut entistä suositumpaa ja yhä useampi on sitä valmis kokeilemaan. Ihmiset ovat aina kiinnostuneita kokeilemaan uusia tapoja harrastaa seksiä, tästä kertoo jo Kama Sutran satojen eri seksiasentojen kirja. On kuitenkin yllättävää, miten harva ihminen ajattelee kuitenkaan eri tapoja harrastaa anaaliyhdyntää tai miten tehdä peppuseksistä nautinnollista molemmille osapuolille? Peppuseksiin liittyy monta myyttiä, mutta muutamalla pienellä niksillä ja asennolla voit kokeilla saatko siitä nautintoa.

Naiselle anaaliseksi voi olla hyvinkin nautinnollista, sillä pepun lähellä on samoja hermo alueita kuin emättimessä. Onnistunut peppuseksi vaatii kuitenkin riittävää valmistautumista ja rentoutumista. Se miltä anaaliseksi tuntuu on pitkälti kiinni valmistautumisesta ja toisen kehon kuuntelusta. Peppupano voi sattua ja tuntua epämiellyttävältä, jos siihen ryhtyy liian nopeasti. Millainen asento on sitten paras nautinnolliseen anaalipanoon?

Oikeastaan mikä tahansa asento voi olla anaaliseksiin sopiva! Mutta mitkä asennot ovat parhaita etenkin, jos olet vasta aloittamassa tutkimusmatkaa anaaliseksiin? Pieni asennon ja asenteen muutos voi tehdä peppuseksistä nautinnollista molemmille osapuolille. Voit lukea meidän oppaan nautinnolliseen peppupanoon. Suosittelemme lukemaan artikkelin ennen kuin ryhdyt kokeilemaan eri asentoja! Muista että peppuseksi vaatii riittävää rentoutumista ja molempien osapuolten suostumusta. Tässä ohjeet siihen missä asennosta peppuseksi on helpointa!

1. Nainen päällä eli Cowgirl asento antaa naisen kontrolloida peppuseksissä etenemistä

Tämä on yksi nautinnollisimmista asennoista naisille, sillä sen avulla nainen voi hallita työntöjen nopeutta ja syvyyttä. Tämä voisi olla erinomainen asento ensikertalaisille, sillä nainen pääsee säätelemään miten nopeasti penis työntyy peräaukkoon. Vaikka nainen säätelee etenemistä, muista silti käyttää riittävää määrää peppuseksiin soveltuvaa liukuvoidetta tässäkin asennossa.

Tämän anaaliyhdyntä asennon ei pitäisi olla kovinkaan hankala toteuttaa ja samalla partneri voi hieroa mm. naisen rintoja. Nainen istuu hajareisin miehen päälle tukien jalat alustaan. Näin nainen voi määrätä yhdynnän nopeuden itse. Jos asennosta halutaan intiimimpi, voi mies istua sängyn päätyyn nojaten, jolloin kasvot ovat lähellä toisiaan ja mies voi avustaa liikettä nostamalla naisen takapuolta. Nainen voi myös kietoa jalkansa kokonaan miehen ympärille, jolloin asennosta tulee todella intiimi.

Nainen päällä asento on hyvä asento anaaliseksiin, sillä nainen voi keskeyttää yhdynnän niin halutessaan.

2. Toimiiko lusikka asento anaaliyhdynnässä

Nainen cowboy asussa

Ei ole melkein mitään niin nautinnollista, kuin kääntää aamuinen halailu hitaaksi ja intiimiksi seksiksi. Tässä asennossa peppu on kivasti tarjolla ja miehen on helppo työntää penis naisen peräaukkoon, nainen on myös miestä lähellä ja kehonkieltä ja rentoutumisen astetta on helppo seurata. Olette tarpeeksi lähellä suutelemista varten ja miehen on helppo stimuloida myös naisen nännejä ja rintoja. Molempien kädet ovat myös vapaana ja ne voivat stimuloida vartalon muita herkkiä alueita, naisen on myös helppo hieroa klitoristaan mikä voi lisätä nautintoa entisestään.

Asentoa voi vaihdella esimerkiksi, mies voi nostaa päällimmäisen jalkansa naisen jalan päälle. Mikäli nainen on tarpeeksi notkea, voi myös hän taittaa jalkansa taaksepäin miehen päällimmäisen jalan päälle. Jos sivuttain asento tuntuu liian monimutkaiselta, voi nainen maata mahallaan ja mies työntyä peräaukkoon kevyesti naisen päällä maaten. Tämä on toimiva variaatio sivuttain asennosta peppuseksiin. Kokemuksen kautta anaaliseksiin löytyy toimiva asento, ensimmäiset kerrat kannattaa ottaa rauhallisesti ja kehoa kuunnellen. Riittävä rentoutuminen ja kiihottuminen on oleellinen osa nautinnollista anaaliyhdyntää.

Erinomainen asento intiimimpään anaaliseksikokemukseen, kun haluat turvallisen asennon jossa mies on takaapäin on lusikka asento turvallisempi kuin doggystyle eli mies takana asento.

3. Nainen sivuttain asento anaaliseksiin (sarvikalkkarokäärme)

Hetero pariskunta sängyllä

Tähän seksi asentoon voi olla vaikea päästä, mutta se on erinomainen hitaaseen ja syvään työntelyyn peräaukkoon. Nainen makaa selällään jalat levitettyinä. Mies polvistuu hajareisin naisen toisen reiden päälle ja nostaa toisen jalan olkapäänsä päälle. Toisin sanoen, nainen tuo vasemman jalkansa miehen vasemmalle olkapäälle ja jättää sen sinne tai taivuttaa lantion ympärille. Tässä asennossa miehen on helppo työntää penis peräaukkoon ja stimuloida samalla naisen klitorista kädellään.

Kuinka löydät oikean asennon, kun jalat on löytäneet asentonsa, nainen kääntyy kyljelleen antaen miehelle mahdollisuuden työntyä sisään. Samalla mies voi stimuloida naisen estrogeenisiä alueita, tässä asennossa mies määrää tahdin. Mutta ei huolta - nainen voi säädellä vauhtia jaloillaan ja estää näin miestä etenemästä liian nopeasti. Jos ette ole kokeilleet asentoa aiemmin, voi oikean asennon löytäminen viedä aikaa, myös anatomialla on vaikutusta ja asento ei välttämättä sovellu kaikille. Muistakaa pääasia on nautinto ja että löydätte sopivimman ja mukavamman asennon hitaaseen ja rauhalliseen peppuseksiin.

Tämä asento on helpompi miehelle, sillä naisen kehonkieltä on helppo lukea tässä asennossa. Yhteinen nautinto takaa molemmille, nautinnollisen anaaliseksi kokemuksen. Tässä asennossa nainen voi viestitttä tuntemuksiaan jaloilla ja käsillä. Tämä anaaliseksi asento mahdollistaa syvän penetraation, joka voi olla nautinnollista siitä pitäville.

4. Takaapäin eli doggystyle anaaliyhdynnässä

Lista anaaliseksi asennoista ei olisi täydellinen ilman tätä seksiasentoa! Tämä asento voi olla anaaliseksi kokemuksena ainutlaatuinen, tämä on se asento josta useimmat aloittavat anaaliseksi kokemuksena. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättä asennoista se helpoin ensikertalaiselle. Anatomisesti asento on täydellinen, mutta sekä miehelle ja naiselle tämä peppuseksi asento voi tarjota haasteita. Asennon haasteina ovat liian nopea eteneminen ja liian syvällä peräaukkoon työntyminen liian nopeasti. Kommunikaatio on oleellinen osa peppuseksiä ja siihen tämä asento ei ole paras mahdollinen. Tätä asentoa voidaan suositella anaaliseksin lämmittelyyn, yhdyntä voi alkaa vaginasta ja mies lämmittelee naisen peräaukkoa peppuseksiin stimuloimalla peppureikää sormilla ja riittävän liukuvoiteen käytöllä. Riitävän lämmittely peräaukkoa hiljalleen laajentamalla joko sormin tai anaalitapilla, on tarpeen ennen anaaliyhdyntää. Tämä asento onkin oivallinen itse lämmittelyyn ja peniksen työntäminen peräaukkoon voidaan tehdä jossakin toisessa asennossa.

Anaaliseksi voi sattua, etenkin jos se etenee liian nopeasti. Doggystyle anaaliseksi asento ei ole paras mahdollinen aloittelijalle, mutta se on ehkä paras asento rauhalliseen peppupanon lämmittelyyn joko sormin tai anaalitapin avulla. Molemmissa tapauksissa riittävä liukuvoiteen käyttö on suositeltavaa, muista lisätä liukuvoidetta aika ajoin sillä peräaukko ei kostu samalla tapaa kuin emätin.

5. Anaaliseksi lähetyssaarnaaja asennossa

Nainen nauttii seksistä takaapäin

Jotkut saattavat pitää ”lähetyssaarnaajaa” tylsänä tai liian tavanomaisena asentona yhdyntään. Mutta peppuseksiin se voi olla erittäin sensuelli asento. Anatomisesti se ei ole paras asento työntyä peräaukkoon, mutta mutta pienillä muutoksella sen saa sopimaan myös anaaliyhdyntään. Lantion kulman vuoksi asento on hankala ja anatomisesti usein erittäin hankala peppuseksiin, mutta asennosta saa huomattavasti paremman lisäämällä pari tukevaa tyynyä naisen lantion alle! Tämä mahdollistaa peppuseksiin paremmin soveltuvan yhdyntä kulman saavuttamisen miehelle. Naisen toisen jalan nostaminen ja taivuttaminen miehen rinnalle tai hartian yli, voi myös auttaa oikean kulman löytämisessä. Hitaalla rytmillä ja toisen vartalon liikkeitä kuuntelemalla ja lukemalla, tämä asento voi olla erittäin intiimi ja sensuelli asento ensimmäiseen peppuseksi kokemukseen.

Koska anaaliseksi voi sattua on toisen kehonkieltä syytä kuunnella ja kunnioittaa. Tätä asentoa voi suositella ensimmäiseen anaaliseksi kokemukseen, sillä naisen ilmeitä ja kehonkieltä on helppo lukea.

Anaaliseksi kokemuksen kautta nautintoon

Kaikki eri asennot, oli se sitten anaaliseksissä tai muussa, toimivat toisilla pareilla eri tavalla kuin toisilla. Asennon toimivuus on pitkälti kiinni kumppanien anatomiasta ja vartalon muodoista. Jos anaaliseksi kiinnosta on suositeltavaa aloittaa rauhallisesti. Liian nopea eteneminen ja liika jännitys voi tehdä ensimmäisestä peppuseksi kerrasta helposti kivuliaan. Hyvän asennon löytäminen ja riittävä valmistautuminen voivat tehdä anaaliseksistä hyvinkin nautinnollisen kokemuksen.

Anaaliseksissä kaikista tärkeintä on riittävä rentoutuminen. Liika jännittäminen voi pilata tunnelman ja se voi tehdä seksistä kivuliaan. Peräaukko on erittäin tuntoherkkä, joka voi tarjota huikeaa nautintoa. Toki kaikki eivät pidä peppuseksistä ja se on ihan normaalia - uskalla siis kieltäytyä jos se tuntuu sinusta vastentahtoisesta! Eka kerta kannattaa kokeilla luotettavan kumppanin kanssa, näin voit olla varma että hän kunnioittaa rajojasi ja ei mene liian pitkälle, jos päätät muuttaa mielesi seksin aikana.

Miehille peppuseksi on kiinnostavaa sillä peppu mielletään tiukemmaksi kuin emätin. Näin ei kuitenkaan aina edes ole ja kyseessä on vain miesten harhakuva. Anaaliseksissä tulisi noudattaa myös varovaisuutta, jos penis on iso. Pieni penis onkin parempi anaaliseksin kokeiluun.

Kunniota omia ja toisen rajoja anaaliseksissä

Koska peräaukko on erittäin tuntoherkkä on oleellista, että luotat kumppaniisi riittävästi. Penetraatiovaiheessa miehen tulisi noudattaa riittävää varovaisuutta ja työntyä sisään niin hitaasti kuin se tuntuu sinusta parhaalta.

Turvallisen tunnelman luominen on ensiarvoisen tärkeää anaaliseksiin, Anaaliseksi on tutkimusmatka molempien seksuaalisuuteen, jos olet kiinnostunut kokeile pepun stimulointi aluksi yksin ja ehdota sitä varovasti sitten kumppanillesi. Ja muista, peppuseksi ei vain ole naisten juttu. Myös monet miehet voivat nauttia peräaukon ja eturauhasen stimuloinnista hieromalle ja siitä voi olla jopa hyötyä miehen eturauhasen terveydelle.

Anaaliyhdynnän riskit ja vaarat

Dominoiva nainen pitelee pientä piiskaa

Koska peräaukko ei varsinaisesti ole suunniteltu yhdyntää varten liittyy anaaliseksiin tiettyjä vaaroja, jos riittävä valmistautumista ja rentoutumista ei ole noudatettu ennen seksiin ryhtymistä. Liika jännittäminen sulkee sulkijalihaksen ja työntyminen peräaukkoon voi olla tällöin erittäin kivuliasta. Peräaukon muoto vaikuttaa myös siihen missä kulmassa peppuseksiä tulisi harrastaa, peräsuoli ei ole suora putki vaan se muodostaa S-muotoisen mutkan, joka tulee ottaa huomioon kulmaaa valittaessa.

Myös kondomin käyttöä suositellaan sillä peppuseksissä tarttuvat samat sukupuolitaudit, kuin normaalissa yhdynnässä. Tämän lisäksi peräaukon mikrobit ovat erilaisia, kuin peniksessä ja emättimessä, onkin suositeltavaa ihan molempien kumppanien kannalta käyttää kondomia ja runsaasti laadukasta liukuvoidetta. Voit kokeilla myös puuduttavaa liukuvoidetta peppuseksiin, joka helpottaa sulkijalihaksen rentouttumista. Kondomin kanssa riittävä liukuvoiteen käyttö on aina suositeltavaa, tämä korostuu peppuseksissä vielä enemmän.

Nainen pitelee kahta kondomia

Peppuseksin ei välttämättä liity peniksen työntämistä peräaukkoon, myös sormen tai anaalitapin työntäminen peppuun voi tuntua kivalta. Tästä onkin hyvä lähteä liikkeelle ja kuunnella omia tuntemuksia, siitä haluaako jatkaa pidemmälle. Anaaliseksiin on suunniteltuja anaalitappeja on monen muotoisia ja niitä löytyy molemmille sukupuolille seksikaupoista. Millä tavoin peppuseksiin olisi sitten syytä varautua, jotta se olisi molemmille osapuolille miellyttävää?

Tästä ja monesta muusta peppuseksiin liittyvästä asiasta, voit lukea lisää toisessa anaaliseksiin liittyvässä artikkelistamme. Muista kokeile rauhassa ja etene omien tuntojesi mukaan, näin teet anaaliseksiin tutustumisesta miellyttävää itsellesi ja kumppanillesi. Muista myös ettei anaaliseksi sovi kaikille, joten siitä kieltäytymisen ei pitäisi olla kenellekään ongelma.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa