Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Viisi parasta asentoa anaaliseksiin

Kama Sutran satojen eri seksiasentojen ja niiden suosion vuoksi ei ole ihme, ei ole mikään uutinen, että ihmiset ovat aina kiinnostuneita kokeilemaan uusia tapoja harrastaa seksiä. On kuitenkin yllättävää, miten harva ihminen ajattelee kuitenkaan eri tapoja harrastaa anaaliyhdyntää.

Oikeastaan mikä tahansa asento voi olla anaaliseksiin sopiva, mutta mitkä asennot ovat parhaita etenkin, jos olet vasta aloittamassa tutkimusmatkaasi anaaliseksiin. Tutustu listaamme alla.

1. Cowgirl

Tämä on yksi nautinnollisimmista asennoista naisille, sillä sen avulla nainen voi hallita työntöjen nopeutta ja syvyyttä. Tämä voisi olla erinomainen asento ensikertalaisille.

Tämän asennon ei pitäisi olla kovinkaan hankala etenkin, jos nainen on suhteellisen pitkä mieheen verrattuna. Nainen istuu hajareisin miehen päälle tukien jalat alustaan. Näin nainen voi määrätä nopeuden itse. Jos asennosta halutaan intiimimpi, voi mies istua sängyn päätyyn nojaten, jolloin kasvot ovat lähellä toisiaan ja mies voi avustaa liikettä nostamalla naisen takapuolta. Nainen voi myös kietoa jalkansa kokonaan miehen ympärille.

2. Lusikka

Ei ole melkein mitään niin nautinnollista, kuin kääntää aamuinen halailu hitaaksi ja intiimiksi seksiksi. Tämä asento sisältää takaapäin sisään tulon, mikä toimii erinomaisesti intiimimpään anaaliseksikokemukseen. Olette tarpeeksi lähellä suudellaksenne, mutta lisäksi kätenne ovat vapaat stimuloimaan vartalonne muista herkkiä alueita vaikka seksilelulla.

Lisätäksenne vaikutusvaltaa, voi mies nostaa päällimmäisen jalkansa naisen jalan päälle. Mikäli nainen on tarpeeksi notkea, voi myös hän taittaa jalkansa taaksepäin miehen päällimmäisen jalan päälle. Jos tämä tuntuu liian monimutkaiselta, voi nainen maata mahallaan ja mies työntyä sisään kevyesti naisen päällä maaten.

3. Sivuttain (Sarvikalkkarokäärme)

Tähän asentoon voi olla vaikea päästä, mutta se on erinomainen hitaaseen ja syvään työntelyyn. Nainen makaa selällään jalat levitettyinä. Mies polvistuu hajareisin naisen toisen reiden päälle ja nostaa toisen jalan olkapäänsä päälle. Toisin sanoen, nainen tuo vasemman jalkansa miehen vasemmalle olkapäälle ja jättää sen sinne tai taivuttaa lantion ympärille.

Kun jalat on löytäneet asentonsa, nainen kääntyy kyljelleen antaen miehelle mahdollisuuden stimuloida estrogeenisiä alueita sekä etu- että takapuolelta samalla, kun hän työskentelee polviensa varassa. Ei huolta, vaikka ette löydä täysin samanlaista asentoa. Ihmisten erilaiset anatomia vaativat erilaiset asennot. Pääasia, että löydätte itsellenne sopivimman ja mukavimman asennon hitaaseen ja rauhalliseen seksikokemukseen.

4. Doggystyle

Anaaliseksiasentojen lista ei olisi täydellinen ilman tätä asentoa. Itse asiassa, tämä on asento, josta useimmat aloittavat anaalikokemuksena. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättä asennoista se helpoin, etenkään miehelle, jonka tulee säilyttää asento ja samalla hallita työntöjen tahtia ja syvyyttä. Tämä takaa-tulo-asento laittaa naisen asentoon, joka on sekä mukava että eläimellinen. Siitä huolimatta monet ovat kohdanneet jopa kipua, kun kumppani on työntynyt takaapäin liian syvälle, liian nopeaan. Kommunikaatio on siis keskeisessä roolissa tässä asennossa.

5. Lähetyssaarnaaja

Jotkut saattavat pitää ”lähetyssaarnaajaa” tylsänä tai liian tavanomaisena mutta parilla muutoksella se voi olla erinomainen anaaliyhdyntään.

Ensinnäkin, lisätkää tukevia tyynyjä naisen lantion alle saadaksenne paremman kulman. Naisen toisen jalan nostaminen ja taivuttaminen miehen rinnalle tai hartian yli, voivat auttaa oikean kulman löytymisessä. Hitaalla rytmillä ja toistenne vartaloja hieromalla, tämä asento voi olla erittäin intiimi ja sensuelli.

Kaikki eri asennot, oli se sitten anaaliseksissä tai muussa, toimivat toisilla pareilla eri tavalla kuin toisilla. Tämä johtuu siitä, että meidän elimemme ovat kaikki erilaisia samoin kuin mieltymyksemme. Ajan kanssa löydätte varmasti teille sopivimman tavan aloittaa seksielämän uudet tuulet.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi