ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Viisi kysymystä eturauhasen hieronnasta

Olemme listanneet viisi usein mieltä askarruttavaa kysymystä vastauksineen eturauhasen hieromisesta ja sen tuomista hyödyistä.

Elämme maailmassa, jossa usein joudutaan uhraamaan terveyttä nautinnon ja huvin vuoksi ja päinvastoin. Harvoissa tapauksissa todellinen terveys ja perimmäinen mielihyvä voidaan yhdistää samaksi aktiviteetiksi. Tässä tapauksessa yksi näistä harvoista tapauksista on eturauhasen stimulointi eturauhasen hieronnalla, mikä voi olla sekä nautinnollisen häkellyttävä kokemus että edistää miehen aistillista terveyttä. Mitä tulee aistilliseen terveyteen, miehet saattavat arastella eturauhasen hierontaan liittyvää aihetta, mutta sen hyödyt puhuvat kuitenkin puolestaan.

Olemme listanneet viisi usein mieltä askarruttavaa kysymystä eturauhasen hieromisesta:

1. Mikä oikeastaan on eturauhanen?

Eturauhanen on saksanpähkinän kokoinen, siemennestettä tallentava rauhanen, joka sijaitsee peniksen juuressa, aivan virtsarakon alapuolella. Kun sitä hierotaan, pysähtynyt siemenneste vapautuu ja eturauhanen puhdistuu. Kun eturauhanen jätetään omaan rauhaansa, siemenneste pysyy eturauhasessa luoden bakteerikertymiä ja siten mahdollisesti aiheuttaen turvotusta.

2. Miten hieronta hyödyttää minua?

Eturauhasen säännöllinen hieronta vähentää eturauhasvaivojen, kuten eturauhastulehduksen, eturauhassyövän, sukuelinten kivun, erektiohäiriöiden ja yövirtsaamisen riskiä. Lisäksi se parantaa yleistä erektiota sekä lisää siemennesteen määrää ja liikkuvuutta. Vaikka hieronnan terveyshyödyt voivat ottaa aikansa, saatat yllättyä sen muista positiivisista vaikutuksista.

3. Se ei siis satu?

Kun se tehdään oikein, se on oikeastaan päinvastaista. Monet miehet kokevat intensiivisempiä, pidempikestoisia ja jopa useampia orgasmeja sekä voimakkaampia siemensyöksyjä, kun heidän eturauhastaan hierotaan. Vaikka monet miehet keskittyvät pelkästään ulkoisiin nautintopisteisiin, miehen biologian paras seksuaalinen salaisuus piilee syvemmällä, toisin sanoen ”siellä, minne aurinko ei paista”.

4. Hetkinen…Tulen enemmänkin nauttimaan eturauhasen hieronnasta?

Olettaen, että pidät tajuntaa räjäyttävästä seksistä, kyllä. Miesten on aika lopettaa kadehtiminen naisten kyvystä saavuttaa intensiivisiä ja pitkäkestoisia orgasmeja. Eturauhanen on miehen versio naisen G-pisteestä, ja kun sitä stimuloidaan, voi mies saavuttaa jopa 33% intensiivisempiä orgasmeja, joita ei pelkän penikseen kohdistuvan kitkan avulla voida saavuttaa.

5. Okei, sait huomioni. Miten siis teen sen?

Eturauhasen hierominen vaatii aikaa ja totuttelua, mutta hyviä ohjeita seuraamalla se voi luonnistua varsin mutkattomasti. Voit käyttää hierontaan sormeasi, mutta ensin sinun täytyy löytää eturauhasesi, jonka jälkeen voit manuaalisesti stimuloida sitä liikuttamalla sormeasi edestakaisin. Tämä voi alkuun olla hieman hankalaa tehdä käsin, joten tarjoamme valikoiman täydellisesti suunniteltuja ja laadukkaita Nexus eturauhasen hierojia.

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa