Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

VigRX

60 kpl | Miehistä mittaa parantavat kapselit

Yhteenveto

VigRX on ravintolisä mieskunnon kohottamiseen. Se kehitettiin yli 15 vuotta sitten ja on siitä lähtien ollut yksi maailman myydyimmistä ja aikansa suosituimmista tuotteista. Ainesosat kuten aasialainen ginseng ja neidonhiuspuu-uute takaavat tuotteen tehon. Se sisältää lisäksi kuutta muuta ravintoainetta, jotka yhdessä tekevät koostumuksesta ainutlaatuisen. Siksi niin monet ovat tilanneet tuotetta yhä uudestaan ja uudestaan, ja suosionsa ansiosta se on nykyään itsestäänselvä valinta useimmille miehille.

  • Maailman suosituin ravintolisä mieskuntoon
  • Aito ja alkuperäinen – edelleen paras valinta
  • Yksinoikeudella valmistettu sekoitus maailman parhaimmista ainesosista
  • Kaksi kapselia päivässä riittää
  • Yhden purkin sisältö riittää 30 päivän tarpeisin
  • 100 % alkuperäinen tuote (pakkaus sisältää sarjanumeron ja hologrammin)

Useimpien tutkimusten mukaan peniksen pituus on keskimäärin n. 9-10 cm, ja erektion aikana se on keskimäärin 3-4 cm pidempi. On olemassa useita tekniikoita, joilla pituutta voi ainakin näennäisesti lisätä, tosin murrosiän ohittaneiden miesten voi olla vaikeaa saavuttaa muutoksia tässä asiassa. Tämä johtuu tutkimusten mukaan siitä, että testosteronitasot laskevat ikääntymisen myötä.

  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Halal
  • Kosher

Ratkaiseeko koko?

Kysymys “onko koolla väliä?” on usein tapetilla, mikä voi ajaa monen miehen pohtimaan, onko heidän peniksensä riittävän suuri. Noin yksi viidestä miehestä tuntee itsensä tyytymättömäksi peniksensä kokoon, mikä voi vaikuttaa sukupuolielämän laatuun alentuneen itseluottamuksen ja saavuttamattoman seksuaalisen tyydytyksen kautta. Niille, jotka eivät ole tyytyväisiä peniksensä kokoon, on olemassa paljon vaihtoehtoja. Näihin kuuluvat esimerkiksi plastiikkakirurgia, jonka avulla voidaan lisätä pituutta tai paksuutta, tai erilaiset laitteet, joita on ilmestynyt markkinoille viimeisen kymmenen vuoden aikana. Ravintolisät eivät vaikuta kokoon, mutta niillä voi olla posiitivinen vaikutus mieskuntoon – niitä säännöllisesti käyttävät miehet ovat todella tyytyväisiä. Markkinoilla on monia erilaisia tuotemerkkejä, mutta on aina paras luottaa niihin merkkeihin, jotka ovat olleet markkinoilla pisimpään ja joilla on hyvä maine kuluttajien keskuudessa.

Voiko VigRX auttaa minua?

On tärkeää pitää mielessä, että VigRX on ravintolisä – se ei ole parannuskeino eikä lääke. Sen sisältämät yrtit ja mikroravintoaineet on valittu huolella miesten hyötyä ajatellen. Vaikka emme voikaan sanoa, että VigRX voi auttaa lisäämään kokoa, on silti huomattavaa, että tuotetta ostaneet miehet ovat jatkaneet sen käyttöä pitkään. Vaikka ravintolisän käytön tulokset voivatkin olla yksilöllisiä, niin näihin tuloksiin ollaan tyytyväisiä ja asiakkaat ostavat tuotetta yhä uudestaan ja uudestaan.

Käyttöohjeet

Ota kaksi kapselia päivässä veden kanssa, mieluiten yksi aamulla ennen aamiaista ja yksi juuri ennen päivällistä tai sen jälkeen. Jokainen purkki VigRX –ravintolisää sisältää 60 kapselia, joten se riittää yhdeksi kuukaudeksi. Suosittelemme, että käytät kapseleita säännöllisesti noin kolmen kuukauden ajan voidaksesi parhaiten arvioida sen tehoa.

Tärkeimmät ainesosat

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(9)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

86.15% pohjautuen 12 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Toimii! :)

T Tyytyväinen A
Verified Purchase

Tuote kyllä toimii jotenkin!

T The B
Verified Purchase

En ole ennen täältä tilannut, mutta hyvin tuli tuote perille... ja toimiikin vielä

H Harri55
Verified Purchase

Tilasin saman tein 3 kuukauden satsin kun halvemmalla sai. Tilaan uudestaankin.

j jari k
Verified Purchase

Ei se ehkä kokoa suurentanut mutta vaimo huomasi erektion olevan kovempi kuin ennen

B Björn
Verified Purchase

Tehokas, suosittelen kaikille.

O O
Verified Purchase

Tehokas jauhe. Kymppi!

L Liisa
Verified Purchase

Ei valittamista.

N Nimetön
Verified Purchase

Tulen tilaamaan lisää kun spray loppuu.

J Jarkko
Verified Purchase

Tehokas jauhe. Kymppi!

N Nimetön

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä