Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

VigRX ™ Spray - Ennenaikaiseen Siemensyöksyyn

Tuotemerkki Leading Edge Health

49.95€

Näytä lisää

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

vigrx

Meillä on ilo esitellä uusi ja vallankumouksellinen viivästyssuihke tunnetulta tuotemerkiltä, VigRX ™! Tämä on lievästi puuduttava suihke, jota voidaan käyttää hoitamaan ennenaikaista siemensyöksyä, joten voit saada paremman hallinnan makuuhuoneessa. VigRX ™ Spray ei tarjoa sinulle vain mahdollisuuden saavuttaa paremman itseluottamuksen sängyssä, vaan saat sen myös maailmanlaajuisesti tunnetulta tuotemerkiltä, joka on ollut miesten etusijalla jo yli 15 vuotta! Tilaa VigRX™ suihke tänään!

  • Säästä 10% osto 3 suihkeet ja saat ilmaisen toimituksen!
  • VigRX™ Spray on 100% huomaamaton, mauton ja helppo käyttää
  • Tuhansien miehien käyttämä ympäri maailman
  • Auttaa kestämään pidempään sängyssä
  • Toimii alle 10 minuutissa
  • Tarjoaa optimaalisen hallinnan seksielämästäsi

Joissain tapauksissa ei ole aina parasta tulla ensimmäisenä - ja makuuhuone on yksi niistä. VigRX™ Spray auttaa voittamaan tämän turhauttavan ongelman. Tämä suihke sisältää korkean pitoisuuden bentsokaania, joka on osoittanut pystyvänsä viivästyttämään siemensyöksyä turvallisesti ja tehokkaasti. Liity niiden tuhansien miesten joukkoon ympäri maailman, jotka ovat ottaneet ohjat takaisin VigRX™ suihkeen avulla.

Lue lisää

Mikä on VigRX ™ Spray?

VigRX™ Spray on viivästyssuihke, joka voi tehokkaasti auttaa kestämään pidempään sängyssä ja yllättämään kumppanisi. Bentsokaiini, joka toimii tärkeimpänä ainesosana tässä suihkeessa, antaa sinulle kaikki keinot voittaa ennenaikaisen siemensyöksyn, mikä on merkittävä ongelma monilla suomalaisilla miehillä. Itse asiassa on arvioitu, että 35-45% kaikista suomalaisista miehistä tulevat liian aikaisin. VigRX™ suihkeen tehokkaiden ja 100% luonnollisten ainesosien avulla saat ohjat takaisin makuuhuoneessa ja voit nauttia paremmasta ja pitkäkestoisemmasta yhdynnästä kumppanisi kanssa.

Tämän suihkeen valmistaja on jo yli 15 vuoden ajan ollut seksuaalisten lisäravinteiden markkinajohtaja, jonka tutkimus- ja kehitystyö tämän suihkeen takana on ollut yksi perusteellisimmista maailmassa. Tämä tuote oli jo 2 viikon kuluttua markkinoille tulosta yksi myydyimmistä viivästyssuihkeista.

Miten VigRX ™ Spray toimii?

Tämä hajuton ja mauton viivästyssuihke yhdistää erilaisia tunnettuja ja voimakkaita ainesosia, joita on jo useiden vuosien ajan käytetty auttamaan miesten ennenaikaista siemensyöksyä. Suihkuta vain 1-3 kertaa penikseen noin 5-10 minuuttia ennen yhdyntää ja nauti bentsokaiinin vaikutuksesta. Bentsokaiinia on jo pitkään käytetty muun muassa ennenaikaista siemensyöksyä ehkäisevissä kondomeissa, minkä vuoksi VigRX™ Spray sopii käytettäväksi myös kondomin kanssa. Ja mikä parasta? Kumppanisi ei tarvitse tietää.

Mitä etuja saan by VigRX ™ suihkeella?

Tarjoaa lisää kestävyyttä 10 minuutin kuluessa suihkutuksesta

Tunnetulta ja luotettavalta VigRX-tuotemerkiltä. Markkinoiden myydyimpiä tuotteita jo 15 vuoden ajan.

Huomaamaton käyttää - ei hajua tai makua, ei puuduta kumppanin tuntoaistia.

50 ml pullo tarjoaa noin 500 suihkausta - Alle 10 snt per suihkaus!

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Voimme sanoa, että VigRX™ Spray sisältää 100% luonnollisia ainesosia, ja sen vuoksi se ei aiheuta mitään sivuvaikutuksia, muuta kuin pitkittyneen yhdynnän ja hämmästyneen kumppanin.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (85% pohjautuen 4 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Suihke puuduttaa mutta ei vie tuntoa. Toimi erinomaisesti ainakin minulla
  • * Olen aiemmin käyttänyt stud100 suihketta mutta myynti loppui. Kokeilin tätä ja sama vaikutus!
  • * Vigrxn tuotteet on hyviä!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi