Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Ainutlaatuinen koostumus

VigRX Delay

50 ml Spray | Viivästyssuihke miehille

Yhteenveto

Me kaikki haluamme mielihyvän kestävän pidempään, mutta monelle meistä hetki voi silti olla valitettavan lyhyt. Suunniteltu erityisesti niihin intiimeihin hetkiin, kun haluat jatkaa makuuhuoneessa hieman pidempään. VigRX viivästyssuihke on luonnollinen valinta kun haluat jatkaa hieman pidempään. Kätevä 50ml pullo on helppo sujauttaa taskuun ja ottaa mukaan, milloin ikinä sitä tarvitsetkin. Vältä turhautuminen makuuhuonessa ja leiki hieman pidempään VigRx Delay Sprayn avulla.

  • Auttaa intiimejä hetkiä kestämään pidempään
  • Maailmanlaajuisesti luotettu viivytyssuihke erektioon
  • Täydellinen spontaaneihin kohtaamisiin
  • Imeytyy nopeasti ja on helppo käyttää
  • Noin 500 suihkautusta
  • Kätevä 50ml pakkaus kulkee kivasti mukana

VigRX Suihke Erektion viivytykseen on valmistettu luonnollisten aineiden sekoituksesta. Tuhannet miehet ympäri maailman luottavat VigRX Plus suihkeeseen. Se uudistaa miehistä itsevarmuutta makuuhuoneessa ja antaa sinun nauttia kyydistä entistäkin pidempään. Turvallisen ja luonnollisen koostumuksensa vuoksi, voit käyttää suihketta milloin ikinä tunnet tarvitsevasi sitä, joko sinun tai kumppanisi täydellisen nautinnon saavuttamiseen.

  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen

Eikö suorituskykysi kestä tarpeeksi pitkään?

Vaikka kyse ei ole kilpajuoksusta, moni mies on huolestunut siitä kuinka kauan suorituskyky kestää. Miesten keskiverto suorituskyky on noin 5.5 minuuttia, ja tämä voidaan nähdä joko saavutuksena tai pettymyksenä. Monille miehistä aika ei ole tarpeeksi pitkä ja etenkin, kun ideaali aika naiselle on 23 minuuttia. Tämän tuloksena monet miehistä toivovat, että he kestäisivät makuuhuoneessa pidempään ja ovat siitä syystä ottaneet avukseen VigRX suihkeen täyttääkseen itsensä sekä kumppaninsa odotukset.

VigRX Delay Spray viivästyttävä suihke

VigRX on ollut parhaiten myyvä viivästyttävä suihke miehille Yhdysvalloissa vuosikymmenen ajan. VigRX viivytyssuihke on luonnollinen ratkaisu auttamaan miehiä pidentämään nautinnollisia hetkiä. Valmistettu ainutlaatuisesta sekoituksesta erilaisia yrtti- ja kasviuutteita. VigRX Delay spray auttaa viivästyttämään nautinnollista hetkeä, se on turvallinen käyttää ja tuhannet miehet ympäri maailman luottavat siihen. Kirsikkaisella aromilla varustettu suihke on hellävarainen ja turvallinen käyttää. Sen nopean imeytyviskyvyn sekä tahraamattoman ominaisuuden ansiosta se on helppokäyttöinen ja hellävarainen käyttää. Suunniteltu pidentämään niin sinun kuin kumppanisi mielihyvää.

Suihkeen kirsikkainen aromi hyväilee kumppanisi aisteja. Saat tuotteen elegantisti suunnitellussa 50ml pullossa, joka sisältää noin 500 sumutekertaa – se on tarpeeksi lukuisiin intiimeihin kohtaamisiin. Voit käyttää suihketta yhdessä muiden mieskuntoa parantavien tuotteiden kanssa ja matkakokonsa vuoksi tuote on ideaali kuljettaa mukana antamaan sinulle boostia miehiseen suorituskykyyn milloin ikinä sitä tarvitsetkaan.

Käyttö

VigRX Delay Spray -viivästyssuihke on helppokäyttöinen ja se on lisäksi kätevä kuljettaa mukana. Käyttö: Suihkauta peniksen 1-3 suihkautusta ja hiero kauttaaltaan terskan ympärille. Suositellaan laitettavaksi noin 10 minuuttia ennen intiimejä hetkiä. Ennen suuseksiä, pese pois huolellisesti. Älä käytä rikkoutuneelle tai ärsyyntyneelle iholle.

VigRX Delay spray -viivästyssuihkeen koostumus

VigRX Suihkeen suosio ja menestys tulee sen luonnollisista ainesosista sekä ainutlaatuisesta koostumuksesta. Ensinnäkin, tämä sumute sisältää Ethyl Aminobenzoatea, joka on usein käytetty viivästyttävissä tuotteissa johtuen sen miedosta, luonnollisesta sekä turvallisesti kiihottavasta ominaisuudesta.

Lisäksi VigRX viivästyttävä suihke sisältää runsaasti erilaisia yrttiuutteita joiden tiedetään parantavan mieskuntoa kuten esimerkiksi Panax Ginseng juuriuute ja Ginkgo Biloba juuriuute. Näiden molempien uutteiden tiedetään auttavan vahvistamaan sekä kiinteyttämään myös ihoa.

Turvallinen koostumus

VigRX viivästyssuihke on valmistettu käyttäen luonnollisia ainesosia joilla ei tiedetä olevan sivuvaikutuksia. Käytettäessä suihketta, vältä kontaktia silmiin ja huuhtele runsaalla vedellä mikäli tuotetta joutuu silmiin. Viivästyttävä suihke on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Aloitettaessa uuden tuotteen käytön, suosittelemme ainesosaluettelon huolellista lukemista mahdollisten allergisoivien aineiden varalta.

Ostetaan usein yhdessä

Viaman Delay Spray
Viaman Delay Spray

40 ml Spray | Viivästyssuihke miehille

21.99€

+
MaxSize Voide
MaxSize Voide

150 ml Voide | Miehistä mittaa ja erektiota tukeva voide

35.99€

1 Tuote(tta)

21.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

83.64% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Vähän kallis, mutta toimiva. Suosittelen!

D Denis S
Verified Purchase

Postin jakeluongleman vuoksi tilauksen saapuminen venyi. tuote on kuitenkin erittäin hyvä ja toimiva. Joten kyllä tämän kanssa kestää myös.

J Jaakko
Verified Purchase

Suihke puuduttaa mutta ei vie tuntoa. Toimi erinomaisesti ainakin minulla

t t.l
Verified Purchase

Olen aiemmin käyttänyt stud100 suihketta mutta myynti loppui. Kokeilin tätä ja sama vaikutus!

K Karri-85
Verified Purchase

Vigrxn tuotteet on hyviä!

T Toni
Verified Purchase

Ehkä paras viivästyspray mitä olen kokeillut. Ei vie liikaa tuntoa ja imeytyy nopeasti. Kohtuullisen riittoisa myös.

M Mika
Verified Purchase

Vaimon sanoin tämä toimii! Sessiohin saatiin kivasti lisäkestoa ja vaimo nauttii.

N Niilo
Verified Purchase

Tehokas tuote joka toimii.

E Eveliina
Verified Purchase

Kiitos, olen tyytyväinen.

H Helena
Verified Purchase

Tehokas spay. Suosittelen.

R Raisa

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä