Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

VigRX

60 ml öljy | Normaalia erektiota tukeva erektioöljy

Yhteenveto

VigRX Öljy on maailmanlaajuisesti parhaiten myyty öljy joka on valmistettu ulkoiseen käyttöön heille, jotka etsivät boostia suorituskykyynsä. Avainkomponenttina tässä suositussa tuotteessa ovat luonnolliset ainesosat. VigRX Öljy sisältää muun muassa suosittua korealaista Punaista Ginsengiä sekä Ginkgo Bilobaa. Lisäksi tuote sisältää myös muita aktiivisesti toimivia kasviuutteita, jotka auttavat sinua saavuttamaan parhaan miehisen suorituskyvyn.

 • Maailmanlaajuinen suosio jo vuodesta 2001 lähtien
 • Ulkoinen lisä mieskunnon parantamiseen
 • Nopeavaikutteinen
 • Nopeasti imeytyvä koostumus joka ei tahmaa
 • Vesipohjainen öljy on turvallinen myös kondomien kanssa
 • Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai petroleumia
 • Huomaamaton pakkaus ja toimitus

Transdermaalisen jakelujärjestelmän vuoksi, VigRX Öljy imeytyy nopeasti peniksen kudoksiin nopeaa ja helppoa käyttöä varten. Mikä parasta, tuotteesta ei jää näkyviä jälkiä joten voit käyttää sitä ilman, että kukaan edes huomaa käyttäväsi sitä. Lisäksi kompakti 60ml tuubi on helppo ja kätevä kuljettaa mukana. Tuotetta voi käyttää missä tahansa.

 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Halal
 • Kosher

VigRX Öljy

VigRX tunnetaan parhaana tuotemerkkinä mitä tulee miesten suorituskyvyn parantamiseen, eikä VigRX Öljy poikkea laadusta. Tutkittuaan miesten tarpeita VigRX kehitystiimi ymmärsi, että suurin osa mieskuntoon vaikuttavista tuotteista olivat suun kautta otettavien ravintolisien muodossa. Monet suosivat ravintolisiä, mutta useat miehistä toivoivat myös vaihtoehtoista ratkaisua pillereille. Lisäksi miehet halusivat nopeampaa tapaa joka todella toimii. Nämä tekijät vaikuttivat VigRX öljyn kehitykseen.

VigRX Öljy koostuu seoksesta luonnollisia yrttejä ja kasviuutteita, jotka ovat valittu huolellisesti niiden erityisten ominaisuuksiensa vuoksi. Yhdistämällä perinteisten kasvien käytön moderniin teknologiaan, VigRX Öljystä on saatu ainutlaatuinen miehisen suorituskyvyn tehostaja. Tuotteen menestyksen salaisuus ei ole vain spesiaali sekoitus luonnollisia ainesosia vaan myös toimintatapa ja kuinka se tarjoilee oikeat ainesosat suoraan penikseen. Sen sijaan, että tuote olisi suun kautta otettavan tabletin muodossa, on tämä nopeasti imeytyvä öljy joka transdermaalisen toimintaperiaatteen avulla on nopeasti hyödynnettävissä. Silkkisen, sileän ja geelimäisen koostumuksen ansiosta tuote on miellyttävä käyttää eikä se tahraa tai jätä muita näkyviä käytön jälkiä. Nämä ominaisuudet yhdessä tekevät öljystä täydellisen niin kotona kuin matkoilla.

Mikä on transdermaalinen jakelusysteemi?

Syy miksi monet miehet suosivat VigRX Öljyä, on sen transdermaalinen toimintatapa. Transdermaalisesta toiminnasta puhutaan silloin, kuin öljy, geeli tai laastari on levitetty iholle. Tällöin vaikuttava aine vaikuttaa suoraan ihon läpi tunkeutuen syvälle ihon kudoksiin. Heille, jotka eivät pidä pillereiden nielemisestä, öljy on yksinkertainen ja nopea verraten pillereiden käyttämään imeytymisaikaan. Transdermaalinen toimintatapa sopii kasviperäisille tuotteille, sillä se voimistaa ainesosien vaikutusta. Kasviperäiset tuotteet suun kautta otettuna menettävät tehoansa vatsahappojen heikentävän vaikutuksen vuoksi.

Käyttö

VigRX Öljy on suunniteltu pitäen mielessä miellyttävyys; öljy on helppokäyttöinen ja se voidaan levittää huomaamattomasti ilman, että kumppanisi huomaa sitä. Käytä vain muutama tippa VigRX Öljyä peniksen päähän sekä koko pituuteen juuri ennen intiimiä kanssakäymistä. Huomioithan, että ainesosien imeydyttyä saatat tuntea lämmön tunteen – tästä ei tarvitse huolestua sillä lämmön tunne on osa prosessia ja on merkkinä siitä, että tuote toimii.

VigRX Öljy Ainesosat

VigRX tuotemerkki tunnetaan sen korkealuokkaisista ainesosista, huolellisesti valmistetusta koostumuksesta sekä viimeisimmistä tutkimuksista perustuen miehiseen suorituskykyyn. Käyttäen vain luonnollisia ainesosia ympäri maailmaa niin Kiinasta, Euroopasta kuin Etelä-Amerikastakin, VigRX öljy on suunniteltu parhaaksi.

VigRX Öljyn luonnolliset ainesosat voidaan jakaa kahteen osaan. Ensinnäkin on olemassa niitä, jotka ovat valittu ominaisuuksien mukaan auttamaan miehisissä tarpeissa kuten Ginkgo Biloba, korealainen punainen Ginseng sekä L-arginiini. Toiseksi tuotteeseen on valittu ainesosia, jotka ovat hyödyllisiä iholle. Yhtenä valintaperusteena ovat olleet ainesosat, jotka hyödyntävät transdermaalista toimintatapaa. Lisäksi kaikki ainesosat auttavat pitämään intiimialueen ravittuna ja terveenä, valmiina mielihyvälle. Tuote sisältää muun muassa Aloe Veraa, Sheavoita ja Aprikoosin ydintä (joka antaa luonnollisen värin).

VigRX Öljyn täydellinen ainesosaluettelo: Puhdistettu vesi, Aloe vera -geeli, Sheavoi, Olive squalane, Aprikoosin ydin, Kasviglyseriini, Hyaluronihappo, L-arginiini HCI, Biosomes A&E complex, C-Vitamiini, Luonnolliset säilöntäaineet (sorbiinihappo), Kasviuutteet: korealainen punainen Ginseng, Pihlajanmarja, Ginkgo Biloba, Muira pauma, Catuaban kuori, Cuscuta siemenet, Epimedium.

Turvallinen ja luonnollinen sisältö

VigRX Öljy ei sisällä keinotekoisia väriaineita, makuja tai synteettisiä kemikaaleja. Öljy soveltuu jokaisen iholle ja on turvallinen käyttää myös kondomien kanssa sekä suuseksin aikana. Kuten aina uutta tuotetta käytettäessä, suosittelemme tarkistamaan ainesosaluettelon mahdollisten allergisoivien aineiden varalta.

Ostetaan usein yhdessä

VigRX
VigRX

60 ml öljy | Normaalia erektiota tukeva erektioöljy

35.99€

+
MaxSize Voide
MaxSize Voide

150 ml Voide | Miehistä mittaa ja erektiota tukeva voide

35.99€

+
SizeGain Plus
SizeGain Plus

30 kpl | Miehistä mittaa parantavat kapselit

37.99€

1 Tuote(tta)

35.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.00% pohjautuen 11 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Tuoksu hyvä .Tuotetietoa en saanut selvitettyä

A Antero S
Verified Purchase

Tuote toimii erinomaisesti.

C Christer H
Verified Purchase

Olen kokeillut VIGRX kapseleita ennen ja ovat tuottaneet tuloksia. Öljy on hyvä vaihtoehto, jos ei halua tabletteja

s ss
Verified Purchase

Toimii hyvin liukasteen sijaan ja auttaa paremmin kestävyydessä

J Juuso
Verified Purchase

Ihan ok

K Kari
Verified Purchase

Tuote yllätti positiivisella tavalla.

N Niko
Verified Purchase

Sain huomattavaa hyötyä tästä tuotteesta. Kaiken lisäksi se on tosi helppo käyttää, ehkä enempi geeli kuin öljy.

P Pete
Verified Purchase

Hyvä ja tehokas öljy.

E Emilia
Verified Purchase

Vautsivau mikä öljy, kiitos.

M Mikko
Verified Purchase

Vähän vaihtia ja kovuutta vällyjen väliin, kyllä emäntäkin tykkää. Ja minä etenkin.

K Kerttu

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä