Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

VigRX Oil ™ Erektioöljy

Tuotemerkki Leading Edge Health

39.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

VigRX Oil sisältää sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän seksuaalista suorituskykyä ja nautintoa kohottavia luonnon ainesosia, joita on jo vuosia käytetty perinteisessä lääketieteessä. Tehokas yhdistelmä kasviuutteita, vitamiineja ja antioksidantteja, jotka imeytyvät nopeasti iholle. Öljyn tieteellisesti tutkitun tekniikan ansiosta voit kokea tuloksia nopeasti.

  • Ainutlaatuinen yhdistelmä luonnon omia potenssivalmisteita
  • Huomaamaton ja helppokäyttöinen
  • Siisti ja tahraamaton
  • Sopii käytettäväksi kondomin kanssa
  • Nopeavaikutteinen - imeytyy lähes välittömästi peniskudokseen

VigRX Oil -erektioöljyn uusin läpimurto on sen ihon lähes välittömästi läpäisevä koostumus, imeytyen peniskudokseen nopeasti, ilman tahroja tai jäämiä, joten voit nauttia sen uskomattomista eduista lähes välittömästi.

Lue lisää

Mikä on VigRX Oil?

VigRx Oil on paikallisesti levitettävä stimuloiva erektioöljy, jonka luonnonmukainen, ihon nopeasti läpäisevä koostumus takaa tuloksia lähes välittömästi. Levitettyäsi tuotetta siittimellesi, voit huomata, että sinun tarvitsee ainoastaan käyttää tuotetta hetki ennen seksiä. Se on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan vahvemman ja kestävämmän erektion pienellä vaivalla.

Kuinka käytän VigRX-öljyä?

VigRX Oil on suunniteltu mukavuutta ajatellen. Se on uskomattoman helppo ja huomaamaton käyttää. Parhaimman hyödyn saadkasesi, levitä kaksi tippaa erektioöljyä peniksellesi ennen yhdyntää. Pidä huoli, että öljy on levitettynyt koko penikselle ja hiero aluetta, kunnes alat tuntea sen vaikutuksen. Voimakkaan erektion lisäksi voit myös odottaa kokevasi miellyttävän lämmön tunteen samalla, kun tuote imeytyy peniskudokseesi. Tämä on osa prosessia, ja kertoo, että tuote alkaa vaikuttamaan.

Kuinka kauan kestää ennen kuin öljy alkaa vaikuttamaan?

Erektiota parantavien pillerien sijaan, erektioöljy on kehitetty tuottamaan välittömiä tuloksia. Tuotteen voimakasvaikutteiset ainesosat imeytyvät suoraan peniskudokseesi nopeuttaen vaikutusta. Tämän lisäksi, toisin kuin monet muut markkinoilla olevat vastaava tuotteet, VigRX Oil sisältää vain ainesosia kaavaa, jotka eivät jätä sotkuisia ja öljymäisiä jäännöksiä.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

VigRX Oil -erektioöljy sisältää luonnollisia ainesosia, joita on käytetty jo vuosia käytetty perinteisissä lääkkeissä ilman raportoituja sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin, että keskustelet lääkärisi kanssa ja tarkastat valmisteen sisältämät ainesosat, jos epäilet olevasi allerginen tuotteelle.

Mitä aineita tuote sisältää?

VigRX Oil on täysin 100% luonnontuote, eikä sisällä hajusteita, keinotekoisia värejä tai synteettisia kemikaaleja. Soveltuu myös oraaliyhdyntään.

Ainesosat: Aloe Vera geeli, sheavoi, oliiviöljy skvalaani, aprikoosiöljy, kasvis glyseriini, L-arginiini HCl, biosomit - E Complex, C-vitamiini, luonnollinen säilöntäaine.

Miten voin tilata VigRX Oil -tuotteen ShytoBuy.fi:stä?

Tuotteen tilaaminen ShytoBuylta ei voisi olla helpompaa. Tarjoamme erilaisia ​​toimitus- ja maksutapoja sinun tarpeisiisi. Kaikki tuotteet saapuvat tunnistamattomissa pakkauksissa taaten täydellisen huomaamattomuuden ja hienovaraisuuden. Klikkaa vain "Lisää ostoskoriin" -painiketta, ja aloita ostoksesi jo tänään!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (86.67% pohjautuen 3 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Nopeatehoinen ja helppo käyttää. Suosittelen!
  • * Toimii hyvin liukasteen sijaan ja auttaa paremmin kestävyydessä
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi