Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Viaman Volume

60 kpl | Normaalia siittöiden tuotantoa tukevat kapselit

Yhteenveto

Viaman ™ Volume on turvallinen ja luonnollinen tapa ylläpitää normaalia siittiöiden tuotantoa. Pitkäjänteinen tutkimus johti ainutlaatuisen koostumuksen kehittämiseen, tässä kehitystyössä käytettiin vain parhaita ainesosia. Viaman pyrkii tarjoamaan miehille laadukkaita tuotteita, joiden avulla voit nauttia intiimeistä hetkistä entistä enemmän. Viaman Volumen ainesosista tärkeimmät ovat sinkki ja seleeni, joita käytetään usein mieskuntoa parantavissa tuotteissa. Viaman ei ole tässä poikkeus, sillä nämä ainesosat auttavat ylläpitämään normaaleja mieshormonitasoja, seksuaalista halua ja siittiöiden tuotantoa.

  • Sinkki auttaa pitämään hedelmällisyyden ja lisääntymiskyvyn normaalina
  • Seleeni edistää normaalia spermatogeneesia
  • Turvallinen ja luonnollinen koostumus
  • Ei tarvetta reseptille tai lääkärikäynnille
  • Siemennesteen määrän lisäys
  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Asiantunteva resepti
  • GMO Free

Miehen seksuaalinen nautinto

Miehen nautinto on usein suurempi, jos laukeaminen kestää pidempään ja tämä on usein yhteydessä juuri “sen” määrään. Suurempi määrä yhdistetään usein myös korkeampaan viriliteettin ja hedelmällisyyteen. Miehen nautinto on usean tekijän summa, johon voi vaikuttaa monet tekijät. Työhuolet, stressi ja jännitys voi latistaa nautintoa ja saada tunnelman lopahtamaan. Usein näiden ongelmien ratkaisemiseen ei ole suoraviivaista ratkaisua. Viaman pyrkii kehittämään ratkaisuja näihin miesten kokemiin ongelmiin.

Viaman Volumen kehitystyö

Yhä useampi haluaa tietää, mikä on avain Viamanin menestykseen? Totuus on se, että salaisuus piilee tarkasti valituissa ainesosissa. Viaman Volume on kehitetty huolellisen tutkimustyön tuloksena, kokeneen kehitystiimin toimesta, mikä takaa turvalliset ja tehokkaat ainesosat. Tuotteeseen on valittu vain luonnollisia ainesosia, jotka on kerätty ympäri maailmaa.

Kaksi tuotteen tärkeintä ainesosaa ovat sinkki ja seleeni. Sinkki ei ainoastaan edistä normaalia mieshormonituotantoa, vaan auttaa lisäksi pitämään hedelmällisyyden ja lisääntymiskyvyn normaalina. Seleeni puolestaan edistää normaalia spermatogeneesiä sekä auttaa suojaamaan soluja hapetusstressiltä, joka voi osaltaan rajoittaa suoriutumista makuuhuoneessa.

Avainainesosat

Viaman ™ Volume on tehokas sekoitus sinkkiä ja seleeniä, täydennettynä muilla tärkeillä ainesosilla, jotka kaikki tunnetaan niiden luonnollisesta ominaisuudesta tukea mieskuntoa ja suorituskykyä makuuhuoneessa.

Miten käytän Viaman ™ Volumea?

Vain kaksi kapselia päivässä tarjoaa optimaalisen määrän Viaman Volumen avainainesosia. Nauti kapselit veden kanssa ennen aamupalaa, lounasta tai päivällistä. Huomioi, että avain parhaisiin lopputuloksiin on johdonmukaisuus tuotteen käytössä. On suositeltavaa, että jatkat tuotteen käyttöä vähintään 3 kuukauden ajan saadaksesi tuotteesta parhaan hyödyn irti. Jokainen pakkaus sisältää kuukauden annoksen eli 60 kapselia. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Mikäli käytät muita ravintolisiä, suosittelemme tarkistamaan ainesosat ennen käyttöä mahdollisten allergioiden vuoksi. Semenax on luonnollinen ravintolisä ja on siitä syystä turvallinen käyttää eikä sillä tiedetä olevan sivuvaikutuksia. Jos kärsit pitkäaikaisista sairauksista tai käytät lääkitystä konsultoi lääkäriäsi ennen tuotteen käyttöä

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(5)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

81.54% pohjautuen 12 Tuotearvostelut

Verified Purchase

En ole guomannut luvattua vaikurusta,tosin kuuri on vasta alussa,täytyy seurata tilannetta kun kuuri etenee.

T Timo P
Verified Purchase

Ei tämä taida ihan humpuukituote olla, "blue balls"-efekti tuli jo 5 päivän käytön jälkeen :o hintaa kun sais aavistuksen alaspäin nii avot :)

I Ilkka K
Verified Purchase

Näyttää toimivan joten aion jatkaa niiden käyttöä toistaiseksi.

O Ovie
Verified Purchase

Tosi hyvä, mutta aika kallis

D Darren
Verified Purchase

Helppo käyttää eikä aiheuta sivuvaikutuksia

A Aaron
Verified Purchase

Helppo niellä

D Davin
Verified Purchase

Omasta mielestä koin että siemennesteen määrä on lisääntynyt. Kannattaa kokeilla ainakin kun ei hintakaan ole niin paha

V Vesku
Verified Purchase

Tyttöystävä on tykännyt hehheh :p

J Jukka
Verified Purchase

Halvalla sai huomattavia tuloksia. Kiitos Viaman!

T Teemu
Verified Purchase

Tykkään huolehtia omasta hedelmällisyydestä joten nämä ovat nyt kokeilussa toista kuukautta. Määrääkin vaikuttaisi olevan enemmän

J Jari

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä