Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Viper PRO Kapselia 10 Kapselia | Mieskuntoa kohentava ravintolisä

Viaman™

34.95€

Näytä lisää

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Stressi, uusi partneri, halu olla parempi kumppani ja moni muu asia ovat saaneet miehet etsimään apua intiimisuoritustensa parantamiseen. Viaman on tutkinut jo vuosien ajan miehiä ja heidän erityistarpeitaan ja kehittänyt näiden tutkimusten pohjalta luonnollisen Viaman Viper Pro -ravintolisän, joka antaa puhtia intiimielämään.

 • Kehitetty mieskunnon kohentamiseen
 • Sisältää seleeniä ja sinkkiä
 • 100% luonnolliset raaka-aineet
 • Reseptivapaa
 • Huomaamaton ja helppo kuljettaa mukana
 • Vain yksi kapseli 30 minuuttia ennen intiimihetkeä

Luonnollisten raaka-aineiden ja monien hyödyllisten vitamiinien yhdistelmästä koostuva Viaman Viper Pro on luonnollinen vaihtoehto niille, jotka kaipaavat lisää pontta lakanoiden väliin. Säästyt epämiellyttävältä lääkärikäynniltä, koska ravintolisän nauttimiseen ei tarvita reseptiä. Yksi kapseli päivässä ennen intiimihetkeä riittää, ja se on helppo nauttia kenenkään huomaamatta.

Lue lisää

Miehinen suorituskyky

Miehinen suorituskyky riippuu monista muistakin asioista kuin pelkistä makuuhuonetaidoista. Kykyyn tyydyttää omat ja kumppanin tarpeet voivat vaikuttaa monet erilaiset tekijät. Näitä tekijöitä ovat esimerkiksi seuraavat:

 • Unenpuute
 • Stressi
 • Huono mieliala
 • Tietyt lääkkeet
 • Uusi kumppani
 • Ikä
 • Epäterveellinen ruokavalio
 • Tupakointi ja alkoholi

Joitain näistä intiimielämäämme vaikuttavista asioista voimme yrittää itsekin muuttaa, mutta moniin niistä emme pysty vaikuttamaan. Niinpä monet miehet etsivät keinoja mieskuntonsa kohentamiseen. Useilla tarkoitukseen kehitetyillä reseptilääkkeillä on kuitenkin epämiellyttäviä sivuvaikutuksia, jotka ovat saaneet käyttäjänsä kääntymään luonnollisten vaihtoehtojen puoleen.

Viaman Viper Pro

Alkuperäinen Viaman Viper tuli markkinoille vuonna 2015, mutta koska asiakkaamme toivoivat valmisteelta vielä enemmän tehoa ja energiaa, olemme kehittäneet Viaman Viper Pro -valmisteen vastaamaan tähän tarpeeseen. Viper Pro -tuotteessa on 6 luonnollista vaikuttavaa ainetta, ja se on edeltäjäänsä askeleen verran edellä tehokkuudessa. Luonnollisen ravintolisän paranneltu resepti hyödyntää alkuperäisen Viper-valmisteen sisältämää vitamiiniyhdistelmää, mutta antaa siihen lisäannoksen energiaa.

Viaman Viper Pro on pakattu 10 kapselin pakkauksiin, joita on helppo kuljettaa mukana myös reissussa. Kapselit sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille. Läpipainolevy varmistaa, että kapselit pysyvät tuoreina. Viaman Viper Pro on ihanteellinen valinta miehille, jotka etsivät luonnollista vaihtoehtoa mieskunnon ja itseluottamuksensa kohottamiseen.

Raaka-aineet

Yksi Viaman Viper Pro -tuotteen parhaista puolista on sen luonnollisuus seksuaalista suorituskykyä tehostavien valmisteiden joukossa. Kapselien vaikuttavat aineet on valittu huolellisesti ja terveysvaikutustensa perusteella.

Kofeiini
Kofeiini
Kofeiini, aamukahvisi tuttu aineosa, antaa muutakin kuin pelkkää energiaa. Kofeiinin luonnollisesta vaikutuksesta fyysiseen ja henkiseen suorituskykyyn on tehty paljon tutkimuksia. Lisätietoa asiasta saat klikkaamalla tästä.
Seleeni
Seleeni
Seleeniä saa tietyistä ruoka-aineista, mutta usein kehomme ei silti saa tätä kivennäisainetta riittävästi. Seleeni tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja siittiötuotantoa, minkä vuoksi se on suosittu ainesosa miehille tarkoitetuissa luonnontuotteissa.
Sinkki
Sinkki
Toinen keholle hyödyllinen kivennäisaine, sinkki, tukee normaalia kognitiivista toimintaa. Siksi se auttaa keskittymisessä varsinkin silloin, kun sitä eniten tarvitaan. Lisäksi se auttaa ylläpitämään normaaleja mieshormonitasoja sekä hedelmällisyyttä, joten se on tärkeä ravintolisä avuksi miesten erityistarpeisiin.
B5-vitamiini
B5-vitamiini
Myös pantoteenihappona tunnettu B5-vitamiini on yksi kahdeksasta B-vitamiinista. B-vitamiinit auttavat kehoa muuntamaan ravintoa energiaksi. Siksi B-vitamiini ylläpitää normaaleja henkisiä toimintoja ja lievittää väsymystä, joten siitä on hyötyä myös suorituskyvyn parantamisessa.
b12-vitamiini
B12-vitamiini
B5-vitamiinin tavoin myös B12-vitamiini auttaa kehoa energiantuotannossa ja lievittää väsymystä. Tätä vitamiinia tarvitaan normaaliin psyykkiseen toimintaan. Siksi sitä käytetään lisäravintona antamassa keskittymiskykyä ja henkistä suorituskykyä.

Käyttöohjeet

Viaman Viper Pro on helppo ja huomaamaton käyttää. Ota yksi kapseli 30-40 minuuttia ennen intiimihetkeä. Ravintolisä on tarkoitettu yli 18-vuotiaille miehille. Suosittelemme tarkistamaan raaka-aineluettelon mahdollisten allergioiden varalta.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi