Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Viper PRO

10 kpl | Mieskuntoa kohentava ravintolisä

Yhteenveto

Stressi, uusi partneri, halu olla parempi kumppani ja moni muu asia ovat saaneet miehet etsimään apua intiimisuoritustensa parantamiseen. Viaman on tutkinut jo vuosien ajan miehiä ja heidän erityistarpeitaan ja kehittänyt näiden tutkimusten pohjalta luonnollisen Viaman Viper Pro -ravintolisän, joka antaa puhtia intiimielämään. Luonnollisten raaka-aineiden ja monien hyödyllisten vitamiinien yhdistelmästä koostuva Viaman Viper Pro on luonnollinen vaihtoehto kun tavoitteena on miesekunnon parantaminen. Säästyt epämiellyttävältä lääkärikäynniltä, koska ravintolisän nauttimiseen ei tarvita reseptiä. Yksi kapseli päivässä ennen intiimihetkeä riittää, ja se on helppo nauttia kenenkään huomaamatta.

 • Kehitetty mieskunnon kohentamiseen
 • Sisältää seleeniä ja sinkkiä
 • 100% luonnolliset raaka-aineet
 • Reseptivapaa
 • Vain yksi kapseli 30 minuuttia ennen intiimihetkeä
 • Vegetaarinen
 • Gluteeniton
 • Miehille valmistettu
 • Laktoositon
 • Osta 1 23.19€ 28.99€
 • Osta 2 41.74€ 46.38€ Säästät 10%
 • Osta 3 55.65€ 69.57€ Säästät 20%
  • Ilmainen toimitus

Miehinen suorituskyky

Miehinen suorituskyky riippuu monista muistakin asioista kuin pelkistä makuuhuonetaidoista. Kykyyn tyydyttää omat ja kumppanin tarpeet voivat vaikuttaa monet erilaiset tekijät. Näitä tekijöitä ovat esimerkiksi seuraavat:

 • Unenpuute
 • Stressi
 • Huono mieliala
 • Tietyt lääkkeet
 • Uusi kumppani
 • Ikä
 • Epäterveellinen ruokavalio
 • Tupakointi ja alkoholi

Joitain näistä intiimielämäämme vaikuttavista asioista voimme yrittää itsekin muuttaa, mutta moniin niistä emme pysty vaikuttamaan. Niinpä monet miehet etsivät keinoja mieskuntonsa kohentamiseen. Useilla tarkoitukseen kehitetyillä reseptilääkkeillä on kuitenkin epämiellyttäviä sivuvaikutuksia, jotka ovat saaneet käyttäjänsä kääntymään luonnollisten vaihtoehtojen puoleen.

Viaman Viper Pro

Alkuperäinen Viaman Viper tuli markkinoille vuonna 2015, mutta koska asiakkaamme toivoivat valmisteelta vielä enemmän tehoa ja energiaa, olemme kehittäneet Viaman Viper Pro -valmisteen vastaamaan tähän tarpeeseen. Viper Pro -tuotteessa on 6 luonnollista vaikuttavaa ainetta, ja se on edeltäjäänsä askeleen verran edellä tehokkuudessa. Luonnollisen ravintolisän paranneltu resepti hyödyntää alkuperäisen Viper-valmisteen sisältämää vitamiiniyhdistelmää, mutta antaa siihen lisäannoksen energiaa.

Viaman Viper Pro on pakattu 10 kapselin pakkauksiin, joita on helppo kuljettaa mukana myös reissussa. Kapselit sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille. Läpipainolevy varmistaa, että kapselit pysyvät tuoreina. Viaman Viper Pro on ihanteellinen valinta miehille, jotka etsivät luonnollista vaihtoehtoa mieskunnon ja itseluottamuksensa kohottamiseen.

Raaka-aineet

Yksi Viaman Viper Pro -tuotteen parhaista puolista on sen luonnollisuus seksuaalista suorituskykyä tehostavien valmisteiden joukossa. Kapselien vaikuttavat aineet on valittu huolellisesti ja terveysvaikutustensa perusteella.

Kofeiini
Kofeiini
Kofeiini, aamukahvisi tuttu aineosa, antaa muutakin kuin pelkkää energiaa. Kofeiinin luonnollisesta vaikutuksesta fyysiseen ja henkiseen suorituskykyyn on tehty paljon tutkimuksia. Lisätietoa asiasta saat klikkaamalla tästä.
Seleeni
Seleeni
Seleeniä saa tietyistä ruoka-aineista, mutta usein kehomme ei silti saa tätä kivennäisainetta riittävästi. Seleeni tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja siittiötuotantoa, minkä vuoksi se on suosittu ainesosa miehille tarkoitetuissa luonnontuotteissa.
Sinkki
Sinkki
Toinen keholle hyödyllinen kivennäisaine, sinkki, tukee normaalia kognitiivista toimintaa. Siksi se auttaa keskittymisessä varsinkin silloin, kun sitä eniten tarvitaan. Lisäksi se auttaa ylläpitämään normaaleja mieshormonitasoja sekä hedelmällisyyttä, joten se on tärkeä ravintolisä avuksi miesten erityistarpeisiin.
B5-vitamiini
B5-vitamiini
Myös pantoteenihappona tunnettu B5-vitamiini on yksi kahdeksasta B-vitamiinista. B-vitamiinit auttavat kehoa muuntamaan ravintoa energiaksi. Siksi B-vitamiini ylläpitää normaaleja henkisiä toimintoja ja lievittää väsymystä, joten siitä on hyötyä myös suorituskyvyn parantamisessa.
b12-vitamiini
B12-vitamiini
B5-vitamiinin tavoin myös B12-vitamiini auttaa kehoa energiantuotannossa ja lievittää väsymystä. Tätä vitamiinia tarvitaan normaaliin psyykkiseen toimintaan. Siksi sitä käytetään lisäravintona antamassa keskittymiskykyä ja henkistä suorituskykyä.

Käyttöohjeet

Viaman Viper Pro on helppo ja huomaamaton käyttää. Ota yksi kapseli 30-40 minuuttia ennen intiimihetkeä. Ravintolisä on tarkoitettu yli 18-vuotiaille miehille. Suosittelemme tarkistamaan raaka-aineluettelon mahdollisten allergioiden varalta.

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

81.82% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Tuote vastaa odotuksia. Saatan jatkaa tuotteen käyttöä.

L Lasse U
Verified Purchase

Toimii odotusten mukaisesti ja tyttöystäväni on myös huomannut eron

S Sam
Verified Purchase

Erinomainen tuote, eikä tyttöystäväni ole huomannut mitään

S Steve
Verified Purchase

Toimii hyvin!!

B Brandon
Verified Purchase

Toimii erinomaisesti!

E Evan
Verified Purchase

Tyttöystävä on tykännyt kyllä, pitää ostaa lisää

J Jani
Verified Purchase

Homma toimii nykyään tilanteessa kuin tilanteessa. Kiitos shytobuy!

T Teemu
Verified Purchase

Sain tyttöystävältä lahjaksi ja aluksi olin järkyttynyt mutta kyllä näissä jotain voimaa on kieltämättä

S Shane
Verified Purchase

Kaveri suositteli näitä ja tuli itsekin kokeiltua. Tehoa kyllä löytyy, ainut miinus on että pitää tietää koska intiimi hetki on tulossa että ottaa ajoissa annoksen.

D Daniel
Verified Purchase

Iso suositus!

R Robert

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä