Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Viaman Delay Spray

40 ml Spray | Viivästyssuihke miehille

Yhteenveto

Tuntuuko sinusta siltä että hellät hetket makuuhuoneessa päättyy liian nopeasti? Jos etsit nopeaa ja helppokäyttöistä tuotetta tähän vaivaan, niin voit lopettaa etsinnän. Viaman Spray on tehokas yhdistelmä luontaisia ainesosia, joiden avulla saat lisää voimaa, kestoa ja kontrollia silloin kun sitä tarvitset. Tämä taskukokoinen spray kulkee helposti mukana. Suihkauta 20 minuuttia ennen toiminnan alkua ja saavutat maaliviivan taatusti oikealla hetkellä. Viaman™ viivästyssuihke ei pelkästään auta pidentämään nautintoa auringonlaskun ja nousun välillä, mutta voi myös auttaa nostattamaan itseluottamustasi ja suorituskykyäsi makuuhuoneessa.

 • Läpinäkyvä ja huomaamaton viivästyssuihke
 • Luonnolliset, aktiiviset ainesosat
 • Helppo ja nopea annostelu, nopea imeytyminen
 • Ei hajusteita tai ärsytystä aiheuttavia ainesosia
 • Helposti mukana kulkeva pakkaus
 • Mukana ilmainen Viaman™ Viivästyspyyhe näytekappale
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Vegetaarinen
 • Osta 1 15.99€ 19.99€
 • Osta 2 28.78€ 31.98€ Säästät 10%
 • Osta 3 38.37€ 47.97€ Säästät 20%

Mikä on Viaman Spray?

Viaman™ viivästyssuihke on suunniteltu auttamaan erityisesti miehiä pidentämään seksuaalista mielihyvää ilman reseptilääkkeitä tai mahdollisia harmillisia ainesosia. Viaman™ on huomannut, että miehet etsivät huomaamatonta ja hajusteetonta suihketta lisäämään itseluottamusta, kestävyyttä ja suorituskykyä nopeasti ennen intiimiä hetkeä. Spray on hellävarainen ja turvallinen, ja sen tehokkaat ainesosat auttavat sinua saavuttamaan haluamasi tulokset ja pidemmän nautinnon.

Miten voin hyötyä Viaman™ Spraysta?

Tämä innovatiivinen resepti hyödyntää tehokkaita ja aktiivisia ainesosia, jotka antavat sinulle lisää kestoa ja itseluottamusta tehdäksesi makuuhuoneen hellistä hetkistä unohtumattomia. Viaman Sprayn resepti nojaa minttu-uutteeseen, joka tunnetaan hellävaraisesti puuduttavasta ja vahvistavasta ominaisuudesta, ja jota käytetään yhä enemmän ainesosana mieskuntoa parantavissa tuotteissa. Sen viilentävä vaikutus voi auttaa sinua säilyttämään energian ja kontrollin, jotta sinä ja kumppanisi voisitte nauttia intiimeistä hetkistä pidempään. Yksi tärkeimmistä vaikuttavista ainesosista on lisäksi mäkikuismauute, joka auttaa ehkäisemään ihoärsytystä herkillä alueilla ja auttaa sinua nauttimaan intiimeistä hetkistä mahdollisimman pitkään.

Kuinka käytän Viaman Sprayta?

Viaman™ Suihkeen käyttö ei voisi olla nopeampaa tai yksinkertaisempaa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi seuraa vain näitä yksinkertaisia ohjeita:

 • 20 minuuttia ennen intiimiä kanssakäymistä, suihkauta sprayta halutulle alueelle ja hiero kevyesti kunnes spray on täysin imeytynyt.
 • Spray on täysin luonnollinen ja turvallinen käyttää, mutta on aina suositeltavaa kokeilla tuotetta ensin pieni määrä kyynärvarteen tarkistaaksesi mahdolliset allergiset vaikutukset.
 • Kompaktin kokoinen pakkaus, voidaan käyttää missä ja milloin tahansa.
 • Käytetään tarvittaessa.

Miksi valita Viaman?

image of control

Hallinta
Ainesosien tarkka suhde on todellinen syy siihen, miksi Viaman™ Spray on palkittu brändi. Mintun puuduttava ja vahvistava vaikutus voi tarjota avun säilyttääksesi paremman hallinnan ja keston intiimeissä hetkissä.

image of safety

Turvallinen
Viaman™ Sprayn toinen salaisuus on se, että tuote on kehitetty tutkitusti turvallisista ainesosista. Muun muassa kaurauute ja glyseriini auttavat sinua säilyttämään intiimialueen kosteuden ja liukkauden, ärsytyksen ja epämiellyttävien haittavaikutusten ehkäisemiseksi.

image of discretion

Huomaamaton
Pakkaus on kompakti ja taskukokoinen, jotta voit ottaa sen kätevästi mukaasi minne ja milloin tahansa. Viaman™ on tuottanut tämän taskurakettikokoisen viivästyssuihkeen, jotta voit käyttää sitä tarvittaessa huomaamattomasti ja hienovaraisesti.

Ainesosat

Menestys Viaman™ Sprayn taustalla juontaa juurensa yhdistelmästä tarkasti valittuja ainesosia. Tärkeimmät ainesosat ovat seuraavat:

image of mint
Menthyl Lactate
Minttu-uutteesta saatava ainesosa tunnetaan sen ominaisuudesta kiinteyttää ja tasoittaa, mutta myös sen miedosti puuduttavasta ja viilentävästä ominaisuudesta. Hellävarainen puuduttava vaikutus voi auttaa säilyttämään kontrollin pidempään. Spray ei kuitenkaan turruta liikaa, joten voit silti nauttia kokemuksesta alusta loppuun. Useiden vuosien tutkimustyön jälkeen Viaman™ on löytänyt reseptin, jossa ainesosia on täydellisessä suhteessa, taatakseen käyttäjälle nautinnollisen, pitkäkestoisemman kokemuksen.
image of st john's wort
Mäkikuismauute
Mäkikuisma tunnetaan sen terveydellisistä hyödyistä, sen rauhoittava ominaisuus voi auttaa ehkäisemään ihoärsytystä erityisesti herkillä alueilla. Tämä ainesosa rauhoittaa intiimialueiden ihoa ja varmistaa, ettei iho ärsyynny sprayn käytöstä. Mäkikuisma voi myös ehkäistä yhdynnästä aiheutuvaa tulehdusta, jolloin pidennetyt kohtaamiset ovat nautinnollisempia.
image of glycerin
Glyseriini
Tämä luonnollinen tuote auttaa kosteuttamaan ihoa. Sitä käytetään laajalti ihonhoitotuotteissa sen rauhoittavan ja kosteuttavan ominaisuuden ansiosta. Glyseriinin tarjoama kosteuttava ominaisuus on täydellinen herkkien ihoalueiden liukastamiseen. Glyseriini on tärkeä ainesosa, sillä se tehostaa sprayn muiden ainesosien vaikutusta.

Alta löydät tarkan listauksen Viaman™ Sprayn sisältämistä ainesosista:

Aqua, Glycerin, Laureth-9, Avena Sativa (Oat) Extract, Hypericum Perforatum (St John’s Wort) Extract, Menthyl Lactate, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Alcohol Denat.

Viaman Delay Spray 40 ml Spray | Viivästyssuihke miehille

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(7)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

81.54% pohjautuen 12 Tuotearvostelut

Verified Purchase

En kestä yhtä pitkään sängyssä kuin ennen. Tämän suihkeen avulla olen saanut uutta virtaa ja kestän pidempään kuin koskaan ennen

M Markku
Verified Purchase

Sprayn suihkuttainen penikseen tuntui aluksi vähän hassulta. Se on kuitenkin helpompaa kuin uskoin. Toimii todella nopeasti. Nopeammin kuin pillerit. Hyvä ratkaisu tilapäisiin ongelmiin.

J JiiPee
Verified Purchase

Ensimmäisellä kerralla en tainnut suihkuttaa tarpeeksi paljon tai tarpeeksi tasaisesti sillä ei toiminut kovin hyvin. Toisella kerralla toimi jo paljon paremmin

V Vesa
Verified Purchase

Pidän tästä suihkeesta. Helppo käyttää!!!! Parasta on , että se ei haise, joten sitä ei todella huomaa.

K Karri
Verified Purchase

Tämä on yllättävän hyvä

f faghbg
Verified Purchase

toimiva

s sampo
Verified Purchase

toimiva

s sampo
Verified Purchase

Tilasin saman tien kaksi... sai edullisemmin. :D Luotan siihen että suihke toimii minulla yhtä hyvin kuin muilla käyttäjillä

E Eerik
Verified Purchase

Helppokäyttöinen tuote ja sopivan kokoinen purkki

A Aaron
Verified Purchase

Helpoo ja nopea käyttää, eikä tunnu epämiellyttävältä

E Evan
Verified Purchase

Toimii mulle

T Tobias
Verified Purchase

Kyllä toimii!

E Evan

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä