Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Viaman Delay Wipes

6 Pyyhettä | Viivästyspyyhkeet miehille

Yhteenveto

Pieni lisäkestävyys makuhuoneen puolella voisi olla ajoittain paikallaan. Viaman™ tuotteet on kehitetty lisäämään sinun kestävyyttä, nämä viivästyspyyhkeet on suunniteltu helposti mukana kulkeviksi ja huomaamattomaksi käyttää. Pyyhkeet sisältää tunnettuja ainesosia joiden tiedetään taatusti parantavan kestävyyttä vällyjen välissä!

 • Helposti mukana kulkeva pakkauskoko
 • Huomaamaton ja helppokäyttöinen
 • Tunnettu ja luotettava brändituote
 • Ei sisällä hajusteita tai ihoärsytystä aiheuttavia ainesosia
 • Itsehoitotuote: et tarvitse reseptiä tai käyntiä lääkärille
 • Kätevä 6 kappaleen pakkaus

Katkaiseeko ennenaikainen laukeaminen kiihkeät hetket? Näiden korkealuokkaisten Viaman pyyhkeiden avulla voit sanoa hyvästi moisille ongelmille. Nämä pyyhkeet sisältävät tarkasti valittuja ainesosia, joiden avulla voidaan hellävaraisesti puuduttaa ihoa, näin halutut alueet pysyy pirteässä juhlakunnossa pidempään.

 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Vegetaarinen
 • Osta 1 9.35€ 10.39€
 • Osta 2 16.82€ 18.70€ Säästät 10%
 • Osta 3 22.44€ 28.05€ Säästät 20%

Mitä Viaman pyyhkeet on?

Nämä viivästyspyyhkeet ovat tarkan ja huolellisen tuotekehityksen lopputulos. Tavoitteena oli saada miehille lisäkestoa makuuhuoneen puolelle ilman kovia lääkeaineita tai kemikaaleja. Viaman™ viivästyspyyhkeet on suunniteltu helppokäyttöisiksi, turvallisiksi ja nopeiksi käyttää. Viivästyspyyhkeet toimivat samalla tavalla kuin kosteuspyyhe, ja näin niiden käyttö on todellakin lähes huomaamatonta.

Miten Viaman viivästyspyyhket auttavat miehiä?

Viaman™ pyyhkeiden tarkoin valitut aktiiviset aineosat auttavat pitämään juhlakunnon kondiksessa ja ne auttavat maksimoimaan suorituksen keston. Pyyhkeet sisältää mm. mäkikuismaa joka on tunnettu tulehdusta lievittävistä vaikutuksista, se auttaa ehkäisemään ihoärsytystä ja kuivuutta. Ainutlaatuisen seoksen tärkein vaikuttava ainesosa on minttu-uute, joka on lievästi puuduttava pitäen kuitenkin yllä juhlakuntoa. Juuri näiden ominaisuuksien ansiosta sitä käytetään usein mieskuntoa parantavissa tuotteissa.

Miten Viaman™ viivästyspyyhkeitä käytetään?

Viaman™ viivästyspyyhkeiden käyttö on todella nopeaa ja vaivatonta. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi seuraa näitä ohjeita:

 • Avaa pakkaus ja avaa pyyhe. Pyyhkäise haluttua aluetta hellästi, jotta vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään halutulle alueelle.
 • Käytä 20 minuuttia ennen intiimiä kanssakäymistä.
 • Valmiste on täysin luonnollinen ja turvallinen, on toki hyvä kokeilla miten ihosi reagoi tuotteeseen. Suosittelemme kokeilemaan tuotetta ensin käsivarteen, jotta voit välttää mahdolliset allergiset reaktiot.
 • Käytetään tarvittaessa.

Miksi valita Viaman?

image of control

Kontrolli
Ainutlaatuinen yhdistelmä aktiivisia ainesosia takaavat Viaman tuotteiden toiminnan. Minttu-uute ja mäkikuisma ovat tunnettuja monista vaikutuksista, joiden avulla sinä voit kestää pidempään.

image of safety

Turvallinen
Kauranversouute ja glyseroli auttavat pitämään intiimit alueet kosteina ja tarpeeksi liukkaina, estäen näin ihoärsytystä ja taaten nautinnon molemmille osapuolille. Tämä hajustamaton pyyhe auttaa sinua huomaamattomasti saavuttamaan pidempikestoiset hellät hetket täysin turvallisesti.

image of discretion

Huomaamaton
Nämä helppokäyttöiset yksittäispakatut pyyhkeet kulkevat helposti mukana mm. taskussa ja lompakossa. Voit ottaa ne mukaan kenenkään huomaamatta. Pyyhkeet on helppo hävittää ja ne eivät eroa ulkonäöltä muista kosteuspyyhkeistä.

Aktiiviset ainesosat

Viaman™ viivästyspyyhkeet eivät olisi menestys ilman näitä aktiivisia ainesosia. Alla voit nähdä tarkan kuvauksen kaikista tärkeimmistä ainesosista:

image of mint
Mentyylilaktaatti
On peräisin minttu-uutteesta ja sen vaikutus toimii kahdella tavalla: se puuduttaa kevyesti viilentämällä samalla ihoa. Tämä saa aikaan nautinnollista kihelmöintiä, joka parantaa myös kovuutta. Lievästi puuduttava ei kuitenkaan vie kaikkea tuntoa pois, voit nauttia hetkestä ja kontrolloida laukeamis hetkeä entistä paremmin. Viaman™ on tutkinut tarkasti millainen määrä takaa vielä nautinnon, viemättä pois kaikkea tuntoa- tämä on Viamanin™ edistynein tuotesarja.
image of st johns wort
Mäkikuisma
Tunnetaan sen terveyshyödyistä, sen hento vaikutus ehkäisee erityisesti ihoärsytystä erityisesti intiimialueella. Ainesosa rauhoittaa ihoa erityisesti herkillä iho alueilla, joten se takaa pidemmät hellät hetket kahden kesken. Mäkikuismalla on todettu olevan myös lievästi tulehdusta lievittävä vaikutus, jota voi ilmetä intiimissä kanssakäymisessä.
image of glycerin
Glyseroli
On luonnollinen kosteuden sitoja ja siitä syystä kiva liukaste, sitä käytetään laajasti ihonhoitotuotteissa sen kosteuttavan ja rauhoittavan vaikutuksen takia. Glyserolin avulla viivästyspyyhkeiden aktiiviset aineosat imeytyvät syvälle ihohuokosiin ja takaavat maksimaalisen nautinnon sekä sinulle että hänelle.

Alla täydellinen luettelo Viaman™ viivästyspyyhkeiden ainesosista:

Vesi, glyseroli, Laureth-9, kauranversouute, mäkikuisma, mentyylilaktaatti, denataroitu alkoholi, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20.

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(8)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

76.36% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Toimii odotusten mukaisesti

B Ben
Verified Purchase

Toimii todella!

O Oliver
Verified Purchase

Parantaa kestävyyttä eikä tunnu epämiellyttävältä.

F Frank
Verified Purchase

Erinomaista, vaimokin tykkää.

N N
Verified Purchase

Sain emännältä synttärilahjaksi ja parempaa lahjaa ei kyllä voisi toimia!

R Risto
Verified Purchase

Kiitos!

N Nimetön
Verified Purchase

Ei valittamista.

N N
Verified Purchase

Sain synttärilahjaksi ja parempaa lahjaa ei kyllä boisi toimia, kohtahan tässä ollaan jo varsin lihaksikkaita!!

N Nimetön
Verified Purchase

Sain synttärilahjaksi ja parempaa lahjaa ei kyllä boisi toimia, kohtahan tässä ollaan jo varsin lihaksikkaita!!

H Hannele
Verified Purchase

Sain synttärilahjaksi ja parempaa lahjaa ei kyllä boisi toimia, kohtahan tässä ollaan jo varsin lihaksikkaita!!

A Anneli

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä