Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Viaman T-Boost

180 kpl | Mieskuntoa tukeva ravintolisä

Yhteenveto

Haluatko tarjota kehollesi miehisen testosteroniboostin? Viaman T Boost auttaa sinua ylläpitämään kehosi testosteronipitoisuuksia. Iän myötä laskevilla testosteronipitoisuuksilla on myös vaikutus viriiliyteen ja luuston, lihaksiston ja hiuksien terveyteen, joten miksipä et kokeilisi tätä ravintolisää jo tänään?

  • Luonnolliset kapselit mieskunnon tukemiseksi
  • Sinkki auttaa ylläpitämään normaaleja testosteronitasoja
  • Turvallinen koostumus valikoituja ainesosia
  • Ei aiheuta sivuvaikutuksia, toisin kuin jotkut reseptilääkkeet
  • 180 kapselia - 3 kuukauden annokset
  • Gluteeniton
  • GMP
  • Miehille valmistettu
  • GMO Free

Mikä on Viaman T Boost?

Viaman T Boost on luonnollinen ravintolisä, joka auttaa ylläpitämään kehosi testosteronipitoisuuksia. Sinkki ja seleeni ovat luonnollisia ainesosia, joita keho käyttää muun muassa siemennesteen ja testosteronin tuottamiseen. Tämän lisäksi ne tukevat kehosi luonnollista viriliteettiä.

Ikääntyminen ja erilaiset sairaudet voivat aiheuttaa testosteronitasojen laskua. Testosteronipitoisuuksien lasku voi johtaa lihasmassan ja luuston surkastumiseen, ja jopa libidon menettämiseen. Tämä ravintolisä voi auttaa ylläpitämään testosteronin normaalia tasoa.

Mitkä ovat sen tärkeimmät hyödyt & ainesosat?

Alhaisilla testosteronitasoilla voi olla negatiivinen vaikutus kehomme toimintoihin. Testosteroni auttaa tuottamaan happea koko kehon eri osiin kuljettavia punasoluja. Tämä voi myös auttaa painonhallinnassa, koska riittävä punasolujen ja hapen määrä parantaa energiatasoja ja auttaa näin jaksamaan pidempään. Se voi myös parantaa mielialaasi ja vahvistaa luustoasi. Jos olet huolissasi kehosi testosteronitasoista, kokeile tätä ravintolisää jo tänään.

Sinkki

Sinkki auttaa ylläpitämään veren normaaleja testosteronitasoja. Tiedetään, että terveellinen määrä testosteronia auttaa mieskunnon ja seksuaalisen viriliteetin tukemisessa. Koska testosteronitasot saattavat pienentyä useista eri syistä, kannattaa niitä tukea säännöllisesti.

Rohtosarviapila

Jo vuosisatojen ajan rohtosarviapilaa on käytetty sen kehoa hyödyttävien ominaisuuksien vuoksi. Joka maailmankolkassa tunnettu rohtosarviapila on käytössä erityisesti libidoa tukevien ominaisuuksiensa ansiosta sekä miehillä että naisilla. Ja vihdoin viimein myös tiedemaailma on kiinnostunut tästä holistisen lääketieteen tuntemasta ainesosasta.

L-Arginiini

L-Arginiini on suosittu ainesosa miehistä suorituskykyä tukevien tuotteiden listalla. Tämä välttämätön aminohappo osallistuu verenkiertoelimistön toimintaan - ja juuri tämä auttaa parantamaan verenkiertoa tärkeälle alueelle silloin, kun miehellä on näytön paikka. Tämä ei kaivanne lisäselityksiä!

Maca-juuri

Maca-juurta on käytetty tukemaan seksuaalista halua ja suorituskykyä jo sukupolvien ajan. Perusta kotoisin oleva maca sisältää huikean määrän proteiinia, vitamiineja ja muita keholle tärkeitä ravinteita, joiden tiedetään parantavan kestävyyttä sekä mieskuntoa.

Kenelle Viaman T Boost on tarkoitettu?

Viaman T Boost on luonnollinen vaihtoehto, jonka avulla voit parantaa itsetuntoasi, mieskuntoasi ja suorituskykyäsi.

Tuote on tarkoitettu yli 18-vuotiaille miehille.

Käyttöohje

Ota 2 kapselia päivässä mieluiten veden kera, jotta voit tukea kehosi normaalia testosteronitasoa.

Ainesosat

A-vitamiini, D-vitamiini, K-vitamiini, B6-vitamiini, Foolihappo, B12-vitamiini, Pantoteenihappo, Magnesium, Sinkki, Seleeni, Asparagiinihappo, Maca-juuri (Lepidium meyenii) (15:1), Fenkolinsiemen (Foeniculum vulgare) (10:1), Rohtosarviapila (Trigonella foenum-gra cum), Piidioksidi, Magnesiumstearaatti, Mikrokiteinen selluloosa.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

SizeGain Plus
SizeGain Plus

30 kpl | Miehistä mittaa parantavat kapselit

37.99€

+
Viaman Volume
Viaman Volume

60 kpl | Siemennesteen määrää tukevat kapselit

25.99€

1 Tuote(tta)

37.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

50.00% pohjautuen 1 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Erinomainen tuote tämäkin

J Juha R

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä