Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Viaman T Boost

180 kpl | Mieskuntoa tukeva ravintolisä

Yhteenveto

Miehiseen suorituskykyyn liittyvät ongelmat makuuhuoneen puolella voivat vaikuttaa itsetuntoa heikentävällä tavalla. Erektiohäiriö saattaa johtaa intiimihetken keskeytymiseen ja lisätä jännitystä seuraaville hetkille. Viaman T Boost voi auttaa ottamaan tilanteen haltuun ja parantamaan mieskuntoa. Vuosia jatkuneiden laboratoriokokeiden tuloksena Viaman on luonut täysin luonnollisen ravintolisän, joka tarjoaa hyvän vaihtoehdon reseptilääkkeille. Jokainen Viaman T Boost -kapseli on pakattu täyteen ainesosia, joiden tiedetään tukevan suorituskykyä sekä auttavan ylläpitämään kehon normaaleja testosteronitasoja. Tue itseluottamustasi intiimihetkien aikana Viaman T Boostin avulla jo tänään.

  • Luonnolliset kapselit mieskunnon tukemiseksi
  • Sinkki auttaa ylläpitämään normaaleja testosteronitasoja
  • Turvallinen koostumus valikoituja ainesosia
  • Ei aiheuta sivuvaikutuksia, toisin kuin jotkut reseptilääkkeet
  • 180 kapselia - 3 kuukauden annokset
  • Gluteeniton
  • Vegetaarinen
  • Osta 1 $19.37
  • Osta 2 $34.86 $38.74 Säästät 10%
  • Osta 3 $46.50 $58.11 Säästät 20%

Mikä on Viaman T Boost?

Viaman T Boost on luonnollinen ravintolisä, joka auttaa tukemaan miehistä suorituskykyä ja viriliteettiä. Sinkki ja Seleeni ovat luonnollisia ainesosia, joita käytetään usein siemennesteen ja testosteronin tuottamisen lisääntymisessä, ja lisäksi ne hyödyttävät kehon luonnollista viriliteettiä. Ikääntyminen ja erilaiset sairaudet voivat aiheuttaa testosteronitasojen laskua, jolloin tämä ravintolisä voi auttaa ylläpitämään testosteronin normaalia tasoa.

Mitkä ovat sen tärkeimmät hyödyt & ainesosat?

Sinkki

Sinkki auttaa ylläpitämään veren normaaleja testosteronitasoja. Tiedetään, että terveellinen määrä testosteronia auttaa mieskunnon ja seksuaalisen viriliteetin tukemisessa. Koska testosteronitasot saattavat pienentyä useista eri syistä, kannattaa niitä tukea säännöllisesti.

Rohtosarviapila

Jo vuosisatojen ajan rohtosarviapilaa on käytetty sen kehoa hyödyttävien ominaisuuksien vuoksi. Joka maailmankolkassa tunnettu rohtosarviapila on käytössä erityisesti libidoa tukevien ominaisuuksiensa ansiosta sekä miehillä että naisilla. Ja vihdoin viimein myös tiedemaailma on kiinnostunut tästä holistisen lääketieteen tuntemasta ainesosasta.

L-Arginiini

L-Arginiini on suosittu ainesosa miehistä suorituskykyä tukevien tuotteiden listalla. Tämä välttämätön aminohappo osallistuu verenkiertoelimistön toimintaan - ja juuri tämä auttaa parantamaan verenkiertoa tärkeälle alueelle silloin, kun miehellä on näytön paikka. Tämä ei kaivanne lisäselityksiä!

Maca-juuri

Maca-juurta on käytetty tukemaan seksuaalista halua ja suorituskykyä jo sukupolvien ajan. Perusta kotoisin oleva maca sisältää huikean määrän proteiinia, vitamiineja ja muita keholle tärkeitä ravinteita, joiden tiedetään parantavan kestävyyttä sekä mieskuntoa.

Kenelle Viaman T Boost on tarkoitettu?

Yksikään mies ei halua tuntea itseään heikommaksi lakanoiden välissä. Silti useat tekijät ahdistuksesta aina väsyneeseen oloon tai elimistön puutetiloihin voivat aiheuttaa suorituskyvyn heikentymistä. Eivätkä kaikki tahdo puhua asiasta lääkärille. Viaman T Boost on erinomainen luonnollinen vaihtoehto, jonka avulla voit parantaa itsetuntoasi ja mieskuntoa.

Tuote on tarkoitettu yli 18-vuotiaille miehille.

Käyttöohje

Ota 2 kapselia päivässä mieluiten veden kera, jotta voit tukea kehosi normaalia testosteronitasoa.

Ainesosat

A-vitamiini, D-vitamiini, K-vitamiini, B6-vitamiini, Foolihappo, B12-vitamiini, Pantoteenihappo, Magnesium, Sinkki, Seleeni, Asparagiinihappo, Maca-juuri (Lepidium meyenii) (15:1), Fenkolinsiemen (Foeniculum vulgare) (10:1), Rohtosarviapila (Trigonella foenum-gra cum), Piidioksidi, Magnesiumstearaatti, Mikrokiteinen selluloosa.

Viaman T Boost 180 kpl | Mieskuntoa tukeva ravintolisä

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä