ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Alennusmyynti

Potenssipilleri Viaman Plus

800 mg 60 Kapselia | Voit kokea olevasi energinen ja uudistunut kun tavoitteena on erektion parantaminen

Yhteenveto

Johtuen sen ainutlaatuisesta luonnollisesta koostumuksesta, Viaman on ollut markkinajohtaja EU-alueella aina lanseerauksesta saakka vuodesta 2014, ja on nyt tituleerattu yhdeksi markkinoiden parhaimmista miehisyyttä lisäävistä brändeistä. Alkuperäisten kapseleiden suosion jälkeen ja tarkemman syventymisen jälkeen miesten fysiikkaan ja miesten erityisiin tarpeisiin, markkinajohtaja kehitti innovatiivisen ravintolisän Viaman Plus, joka on sekoitus premium-tason kasviuutteita ja erilaisia mineraaleja mukaan lukien Korean Ginseng.

 • Innovatiiviset miehisyyttä lisäävät ravintolisäkapselit
 • Palkintoja voittanut brändi Viaman
 • Edistynyt luonnollinen koostumus
 • Sisältää Korean Ginsengiä
 • Sinkki normaalin testosteronitason ylläpitoon
 • Sopii kasvissyöjille, gluteeniton

Mitä tuli eliittisarjan ravintolisän luomiseen, mielessä pidettiin näkymättömyys ja helppokäyttöisyys. Tyylikkään suunnittelun ansiosta Viaman Plus sopii täydellisesti kenen tahansa miehen elämäntyyliin ja sinun tarvitsee vain ottaa päivittäin 2 helposti nieltävää kapselia. Viaman Plus avulla voit pian kokea olevasi energinen ja uudistunut kun tavoitteena on erektion parantaminen.

 • GMP
 • Miehille valmistettu
 • Asiantunteva resepti
 • Korkea vahvuus

Miesten viriiliys ja itsevarmuus

Mikä saa modernin miehen tuntemaan itsensä viriiliksi? Sosiaaliset paineet voivat saada miehet tuntemaan, että viriiliys on voimaa, kestävyyttä ja kykyä uudistua sekä pitää yllä vauhtia aamusta iltaan. Totuus on, että stressi syö itsetuntoa ja kaikki tämä voi vaikuttaa myös makuuhuoneen puolella. Nykyisin lukuisat miehet kokevat kestävyyden heikentyneen. Onneksi, kehitys tieteessä ja teknologiassa on aktiivisesti apuna saavuttamaan viriilin tason uudelleen.

Viaman Kapselit: Viaman Plus Sisältö

Viaman tunnetaan panoksestaan huippuosaamiseen, joka brändinä etsii aina uusia tapoja parantaa tuotteitaan, jotka tarjoavat asiakkailleen vain parasta. Vastauksena kasvaneeseen tarpeeseen miehistä suorituskykyä parantaviin tuotteisiin, Viaman panosti lukuisiin tutkimuksiin mielessä halu tuoda markkinoille entistä parempi tuote. He tiesivät heillä olevan voittaja-ainekset Viaman kapseleissa, mutta silti he tahtoivat keskittää osaamisen lukuisiin tieteellisiin tutkimuksiin ja löytää mullistavat raaka-aineet vieden tuotteen täysin uudelle tasolle. Tutkimusten kirjo kulminoitui yhteen, jonka tuloksena kehitettiin Viaman Plus, uusi miehistä tehokkuutta lisäävä tuote, joka saa miehisen energian kukoistamaan.

Miksi Korean Ginseng?

Tunnettu myös nimellä Panax tai todellinen Ginseng, tämä suosittu raaka-aine on usein käytetty miesten suorituskykyä boostaavissa tuotteissa sen lukuisten hyötyjen vuoksi. Historiassa, Korean Ginsengiä on käytetty lisäämään energiaa, keskittymistä sekä elinvoimaa. Äskettäin, tutkimukset ovat osoittaneet tällä ainesosalla olevan vaikutusta myös testosteronitasoihin, joka yhdistetään erityisesti miehiseen suorituskykyyn. Eräs tutkimus osoittaa tämän boostaavan fyysistä aktiiviutta.

Avainainesosat

Gorean Ginseng ei pelkästään ole ainesosa, jota Viaman Plus Kapselit sisältävät. Kapseleihin on pakattu lukuisia elintärkeitä raaka-aineita jotka ovat kerätty ympäri maailman ja sekoitettu huolellisesti ensiluokkaiseen ravintolisään.

Täydellinen ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat: Korean Ginseng Extract 10:1 (20% Ginsenosides), Fenugreek Extract, Ginkgo Biloba Extract (24% Ginkgo Flavone Glycosides), Punajuuri, Saw Palmetto Extract (Sahapalmu) (40% Fatty Acids), Maca, L-Arginiini, Seleeni ( Selenomethionine), Sinkki (Zinc Gluconate).

Muut ainesosat: HydroxyPropyl MethylCellulose (Kapselin kuori), Silicon Dioxide and Magnesiumstearaatti (Anti-Caking Agents).

Käyttö

Viaman Plus Kapselit ovat suunniteltu olemaan täydellinen lisä jokaisen miehen ravintolisäarsenaalia ja, jonka voi helposti sisällyttää päivittäisiin rutiineihin. Ota 2 kapselia päivittäin veden kanssa mielellään ennen aamiaista, lounasta tai päivällistä. On kiinni sinusta mihin aikaan päivästä kapselit otat, mutta suosittelemme ottamaan kapselit aina samaan aikaan päivästä. Parhaan hyödyn saat käyttämällä vähintään 3 kuukauden ajan ja investoimaan pidempikestoiseen käyttöön.

Neuvoja

Nämä korkealuokkaiset miehistä viriiliyttä lisäävät kapselit ovat kehitetty parhaista luonnollisista raaka-aineista eikä näillä tiedetä olevan sivuvaikutuksia. Ennen ensimmäistä käyttökertaa, kuten mitä tahansa uutta ravintolisää käytettäessä, suosittelemme lukemaan täydellisen ainesosaluettelon mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta. Tämä ravintolisä ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Ostetaan usein yhdessä

Alennusmyynti Potenssipilleri Viaman Plus
Potenssipilleri Viaman Plus

800 mg 60 Kapselia | Voit kokea olevasi energinen ja uudistunut kun tavoitteena on erektion parantaminen

22.49€ 29.99€

+
Mieskunnon Kohottaja Viaman
Mieskunnon Kohottaja Viaman

90 Kapselia | Sinkkiä ja maca-juurta sisältävä ravintolisä mieskunnon ja libidon kohentamiseen

21.99€

+
Erektiopilleri Viaman Viper Pro
Erektiopilleri Viaman Viper Pro

15 Kapselia | Seleeniä ja sinkkiä sisältävä luonnollinen ravintolisä mieskunnon parantamiseen

25.99€

1 Tuote(tta)

22.49€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(96)
4 Tähteä
(35)
3 Tähteä
(4)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

92.94% pohjautuen 135 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Ostin tämän hetken mielijohteesta mutta nyt minulla on jo toinen paketti käytössä

E Elijah
Verified Purchase

Helppokäyttöiset kapselit ilman sivuvaikutuksia

J Javier
Verified Purchase

Hyvä tuote joka sopii myös kasvissyöjille

A Axel
Verified Purchase

ISO peukku!

N N
Verified Purchase

Voimaa vällyjen väliin.

O Olli
Verified Purchase

Kiitos!

N Nimetön
Verified Purchase

Sain lahjaksi siskolta ja olen todella tyytyväinen, mikä lahja.

N N
Verified Purchase

Peukku täältä!

N Nimetön
Verified Purchase

Peukku täältä!

R Riitta
Verified Purchase

Tyytyväinen asiakas kiittelee!

L Liisa

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä