• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Viaman Plus 60 kpl

800mg 60 Kapselia | Kapselit mieskunnon kohentamiseen

Viaman

52.95€

Näytä lisää

Viaman on ollut ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta markkinajohtaja EU:ssa siitä saakka, kun se tuli myyntiin vuonna 2014. Sittemmin se on vakiinnuttanut asemansa yhtenä suosituimmista mieskuntoa kohottavista valmisteista. Alkuperäisten kapselien menestyksen ja miesten erityistarpeita koskevien tarkempien tutkimusten jälkeen valmistaja on tuonut markkinoille Viaman Plus -kapselit, jotka ovat innovatiivinen sekoitus laadukkaista mineraaleista ja kasveista, kuten esimerkiksi hyvin tunnettu, korealainen ginseng. Luonnollisen koostumuksensa ansiosta tämä innovatiivinen ravintolisä on erinomainen vaihtoehto koville lääkkeille, joita markkinoilla on usein tarjolla.

 • Innovatiivisia kapseleita mieskunnon kohottamiseen
 • Kehittyneempi versio alkuperäisistä Viaman-kapseleista
 • Sisältää korealaista ginsengjuurta
 • Ei aiheuta sivuvaikutuksia, kuten lääkkeet
 • Sopii kasvissyöjille, gluteeniton
 • Huomiota herättämätön pakkaus ja toimitus
 • Palkittu tuotemerkki

Valmistaja suosittelee nauttimaan 2 kapselia päivässä vähintään 3 kuukauden ajan, mieluiten ennen ruokailua vesilasillisen kanssa, jotta vaikuttavat aineet imeytyvät mahdollisimman tehokkaasti. Jokainen pullo sisältää 60 kapselia, mikä vastaa yhden kuukauden annosta. Tarjolla on erilaisia useamman pakkauksen paketteja, jotta ostosten tekeminen on mahdollisimman helppoa ja voimme vastata asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.

Lue lisää

Viriliteettiä ja itseluottamusta miehille

Mitä miehet pitävät nykyään viriliteetin merkkeinä? Yhteiskunnan paineet saavat miehet ajattelemaan, että viriliteetti merkitsee voimakkuutta, valtaa, suvunjatkamiskykyä ja mahdollisimman korkeaa seksuaaliviettiä. Monenlainen stressi kuitenkin syö itsetuntoa, millä on vaikutuksensa myös makuuhuoneen puolella. Yhä useampi mies kärsii niin heikentyneistä seksihaluista kuin vallan ja jaksamisen puutteestakin. Onneksi moderni teknologia ja tieteen kehittämät apukeinot luonnollisen viriliteetin vahvistamiseksi ovat entistä helpommin saatavilla.

Viaman-kapseleista harppaus eteenpäin: Viaman Plus –kapselien synty

Viaman tunnetaan kunnianhimoisesta työstään. Tuotemerkin tuotteita kehitellään jatkuvasti, joten asiakkaat tietävät odottaa siltä vain parasta. Miesten viriliteettiä lisäävien tuotteiden kysyntä kasvaa kaiken aikaa, joten Viaman on tehnyt laajalti miesten tarpeisiin kohdistuvia tutkimuksia voidakseen vastata tähän kysyntään mahdollisimman kattavasti. Viamanilla oli jo ennestään hallussaan markkinoiden hittituote, Viaman-kapselit, mutta uusien tieteellisten tutkimustulosten ja uusien raaka-aineiden myötä reseptistä haluttiin kehittää seuraavan sukupolven versio. Tuloksena syntyi Viaman Plus, uusi, miesten viriliteettiä kasvattava ravintolisä, joka vaikuttaa entistä kattavammin.

Miksi korealaista ginsengjuurta?

Myös Panax ginsenginä tai kiinanginsenginä suomeksi tunnettu kasvi on suosittu raaka-aine miesten viriliteettiä lisäävissä valmisteissa, sillä kasvilla on monipuolisesti hyödyllisiä terveysvaikutuksia. Ginsengjuurta on perinteisesti käytetty energiaa, keskittymiskykyä ja vireyttä antamaan. Viimeaikaisissa tutkimuksissa on perehdytty siihen, miten ginsengjuuri vaikuttaa mieshormoni tasoihin, jonka tiedetään vaikuttavan ratkaisevasti miehen suorituskykyyn. Eräässä tutkimuksessa saatiin myös lupaavia tuloksia ginsengin vahvistavasta vaikutuksesta miesten seksuaaliviettiin. Lue lisää täältä.

Tärkeimmät raaka-aineet

Korealainen ginseng ei ole ainoa aines, joka antaa Viamanin uuteen ja mielenkiintoiseen ravintolisään potkua. Reseptiä on täydennetty muilla tärkeillä raaka-aineilla, joita on koottu eri puolilta maailmaa ja lisätty huolellisesti ainutlaatuiseen sekoitukseen.

sinkki
Sinkki: Tämä kivennäisaine on yksi Viaman Plus -kapselien tärkeimmistä aineksista, koska sen tiedetään ylläpitävän normaalia mieshormonitasoa veressä. Sinkillä on myönteinen vaikutus myös hedelmällisyyteen. Näillä tekijöillä tiedetään olevan tärkeä vaikutus miehen viriliteettiin.
Ginko biloba
Ginko biloba: Eräs planeettamme vanhimmista puulajeista. Vanhin, yhä elossa oleva puu kasvaa Kiinassa, ja sen iäksi on laskettu 3500 vuotta. Näitä puita on ollut pallollamme jo jurakaudella, ja niistä eristettyä uutetta on perinteisesti käytetty muistin, keskittymiskyvyn ja verenkierron parantamiseen. Nykyisin sen vaikutusta tutkitaan tieteen keinoin
Maca juuri
Maca: Tämä raaka-aine kerätään korkealta Andien vuoristosta, ja sen käyttö mieskuntoa parantavissa valmisteissa kasvattaa suosiotaan. Viimeaikaisissa tutkimuksissa on perehdytty Maca-uutteen monipuolisiin vaikutuksiin, sillä sitä on perinteisesti käytetty sukuvietin luonnolliseen kiihottamiseen ja viime aikoina myös suorituskyvyn kasvattamiseen. Lue lisää täältä
L-argiini jauhe
L-Arginiini: Viimeinen, mutta ei vähäisin pääraaka-aineista. Tämä ravintolisävalmisteissa suosittu aminohappo muuttuu kehossa typpioksidiksi, joka parantaa verenkiertoa. Toimiva verenkierto on ehdoton tekijä hyvän ja terveen suorituskyvyn kannalta.

Käyttöohjeet

Kaksi Viaman Plus -kapselia päivässä riittää tarjoamaan optimaalisen annoksen vaikuttavia aineita. Kapselit nautitaan mieluiten veden kanssa joko ennen aamiaista, lounasta tai päivällistä. Huomaa, että saat parhaan mahdollisen vaikutuksen käyttämällä tuotetta säännöllisesti vähintään 3 kuukauden ajan. Jokainen pakkaus sisältää 60 kapselia, mikä vastaa yhden kuukauden annosta. Pakkauksissa on sinetti.