Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Viaman

60 kpl | Viaman kapselit parempi mieskunto

Yhteenveto

Viaman kapselit on vuosien pitkäjänteisen tuotekehityksen tulos Viamanilta. Huolellisen tuotekehityksen ansiosta tarjolla on nyt ainutlaatuinen kapseli, joka on täynnä turvallisia ja luonnollisia ainesosia kun tavoitteena on mieskunnon parantaminen. Vuosien tuotekehitys ja testaus kulminoituu näihin ainutlaatuisiin kapseleihin, joista on tullut suosittuja ympäri maailman.

Vaikuttavina ainesosina toimivat sinkki ja maca-juuri. Molempia ainesosia käytetään yleisesti mieskunnon kohentamiseen ja ne auttavat ylläpitämään luonnollista testosteronitasoa. Nämä ainesosat yhdistetään usein myös korkean libidon ylläpitoon. Viaman-kapselit on pakattu kompaktiin, helposti mukana kulkevaan pakkaukseen. Kätevä 60 kapselin pakkaus mahtuu taskuun ja kulkee helposti mukanasi.

 • Luonnollinen mieskuntoa kohottava kapseli
 • Ilman sivuvaikutuksia
 • Ilman reseptiä
 • Vain 1 kapseli päivässä
 • Palkittu brändi
 • 60 kapselia riittävät 2 kuukauden annoksiin
 • GMP
 • Miehille valmistettu
 • Osta 1 19.19€ 23.99€
 • Osta 2 34.54€ 38.38€ Säästät 10%
 • Osta 3 46.05€ 57.57€ Säästät 20%

Koolla on merkitystä

Onko koolla oikeasti merkitystä? Tämä kysymys askaruttaa miehiä usein ja miehisten mittojen riittävyys huolestuttaa usein miehiä. Lontoossa toimiva King’s College- yliopisto tutki millä tavalla miehisten mittojen murehtiminen voi jopa vaikeuttaa intiimejä hetkiä ja aiheuttaa tarpeettomia suorituspaineita.

Usein huoli varustuksen koosta ohitetaan olankohautuksella. Kokohuolista olisi kuitenkin syytä pystyä puhumaan, erityisesti silloin kun huoli varustuksen koosta vaikuttaa itsetuntoon ja luo suorituspaineita. Huomattava osa miehistä miettii onko oma varustus riittävä, vaiva on verrattaen yleinen ja ongelman käsittelyyn olisi syytä paneutua.

Näin Viaman kapselit saivat alkusysäyksen

Viaman tuotteiden avain menestykseen on huolellinen tutkimustyö, josta vastaa kokenut tuotekehitystiimi. Turvalliset ja täysin luonnolliset Viaman kapselit on vuosien kokeilun ja testauksen lopputulos. Kapselit yhdistää voimakkaiden ainesosien parhaat puolet.

Maca on yksi näistä ainesosista ja siihen kohdistuu paljon tutkimusta, sillä sen oletetaan kasvattavan seksuaalista halukkuutta miehillä. Tutkimuksia tuotteen vaikutuksista on käynnissä useita. Tämä ikivanha Perulainen kasvi viihtyy erityisesti Andien vuorenrinteillä ja nyt voit saada kaikki sen terveyshyödyt Viaman kapseleiden avulla.

Avainainesosat

Viaman ™ luottaa laadukkaisiin ainesosiin ja niiden yhdistelmiin. Huolella valitut ainesosat tukevat Macan vaikutuksia.

Sinkki

Sinkki
Sinkki ei ainoastaan auta suojaamaan soluja hapettumiselta, vaan auttaa lisäksi ylläpitämään veren normaalia testosteronipitoisuutta. On todettu, että terve testosteronitaso edistää miesten seksuaalista halua ja suorituskykyä. Lue lisää täältä.

L-Argiini

L-Argiini
Tämä ainesosa on yleisesti käytetty mieskuntoa kohentavissa tuotteissa, ja se tunnetaan parhaiten välttämättömänä aminohappona, joka tukee verenkiertojärjestelmän toimintaa. Nykyään on yleisesti hyväksytty, että verenkierron toiminnalla on merkittävä rooli suorituskyvyn edistämisessä. Arginiini on valittu tuotteeseen myös sen muita ainesosia tehostavan vaikutuksensa ansiosta.

Sarviapila

Sarviapila
Sekä miehet että naiset ympäri maailmaa ovat käyttäneet sarviapilaa jo vuosia sen laajalti tunnettujen terveyshyötyjen ansiosta. Kuitenkin yleisimmin sarviapilaa on käytetty lisäämään seksuaalista halua ja kohentamaan mieskuntoa, ja viimeaikaiset tutkimukset ovatkin lisänneet painoarvoa näille olettamuksille. Tämä tekee siitä erinomaisen luonnollisen ainesosan Viaman kapseleissa. Tutustu tutkimukseen: täällä

Käyttöohje ja tietoja

Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi nauti 1 Viaman™ kapseli päivässä, ennen ruokailua veden kanssa. Tuote toimii tehokkaimmin, kun käyttö on systemaattista, ja käyttöä jatketaan vähintään 3 kuukauden ajan. Jokainen pakkaus sisältää kahden kuukauden annokset, eli 60 kapselia. Tuote on valmistettu luonnollisista ainesosista eikä sillä ole tiedettyjä sivuvaikutuksia. Jos sinulla on vakituinen lääkitys, konsultoi lääkäriltäsi tuotteen yhteensopivuus kuurisi kanssa.

Ainesosat

L - Arginiini, Lysiini, Asetyylil L-karnitiini, Rohtosarviapilauute 4:1, Maca-uute 4:1, L-sitrulliini 2:1, Sinkki (Sinkkisitraatti), Paakkuuntumisenestoaineet: Piidioksidi ja Magnesiumstearaatti, Kapselin kuori: Gelatiini (Nauta & Sika)

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(10)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

83.00% pohjautuen 19 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Kiitos ShytoBuy! Paketti tuli nopeasti ja pelkistetyssä pakkauksessa. Ei edes tyttöystävä arvannut mitä olin tilannut.

M Mikko
Verified Purchase

Suosittelisin kavereille jos kehtaisin

m minä
Verified Purchase

Olen tilannut näitä kapseleita ulkomailla asuessani. Oli iloinen yllätys nähdä, että tilattavissa myös Suomeen!

K Kristopher
Verified Purchase

ihan hyvä

J J
Verified Purchase

Miehekkäästä purkista lisäpisteitä

K Kari
Verified Purchase

Viiden tähden tuote

J Jonttu
Verified Purchase

Toimiva

a alpo, 42
Verified Purchase

Hinta vastaa kyllä laatua. Suosittelen!!!

A Atte
Verified Purchase

Auttoi mun erektiossa. Positiivinen kokemus kaikinpuolin

R Rauli
Verified Purchase

Suosittelen. Antaa myös lisää pituutta erektioon

R Riku
Verified Purchase

Ei sivuvaikutuksia

- -75
Verified Purchase

Olen syönyt näitä 1,5 kk ja penikseni tuntuu paksummalta

p patu
Verified Purchase

ostan uudestaankin

L Leif
Verified Purchase

Ei valittamista

P Pauli
Verified Purchase

Erittäin hyvä. Olen kasvanut miehistä koko jo varmaan pari senttiä. Olen syönyt näitä muutaman kuukauden säännöllisesti.

R Roni
Verified Purchase

Erinomainen tuote. Olen tyytyväinen. Toimii hyvin!!!!

V Veli-Matti, Turku
Verified Purchase

Olen käyttänyt niitä vain vähän aikaa joten en ole huomannut täyttä tehoa, mutta odotan sitä innolla.

S Sean
Verified Purchase

Toimii hyvin! Kapselit ovat osaa aamurutiininia eivätkä unohdu

N Nathan
Verified Purchase

kohottaa kuntoa

O Oliver

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä