Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Viaman Extendor

Laite | Elektroninen penispumppu

Yhteenveto

Yhdeltä maailman johtavalta mieskunnon kohentamiseen erikoistuneelta tuotemerkiltä esitellään uutuutena vallankumouksellinen Viaman Extendor - korkealaatuinen elektroninen penispumppu, joka on luotu erityisesti miesten tarpeisiin. Elektronista tyhjiöteknologiaa ja ainutlaatuisen paineensäätömekanismin kattavaa muotoilua hyödyntävää penispumppua pidetään yhtenä palkitun Viaman-brändin korkealaatuisimpana tuotteena. Luottomme tuotteen toimivuuteen on niin korkea, että tarjoamme sille rahat takaisin -takuun, jonka ansiosta voit lähettää sen meille takaisin täyttä hyvitystä vastaan, ellet ole tyytyväinen laitteen tuomiin tuloksiin 90 päivän kuluessa. Laajan tutkimustyön tuloksena Viaman Extendor on suunniteltu yksinomaan huippulaatuiseksi pumpuksi laatunsa, mukavuutensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta. Se sisältää jopa ainutlaatuisen USB-portin nopeaa ja helppoa latausta varten, joten sinun ei enää tarvitse koheltaa paristojen kanssa, kuten tavanomaisia pumppuja käyttäessä.

 • Automaattinen elektroninen penispumppu
 • Täsmällinen mitta-asteikko tarkkaa mittausta varten
 • Säädettävä paine soveltumaan eri tarpeisiin
 • 6 elektronista ohjaustasoa räätälöityä käyttöä varten
 • 3 kuukauden “rahat takaisin” -takuu
 • 2 vuoden valmistajan takuu
 • CE-sertifioitu
 • RoHS-sertifioitu

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Koko - Pituus ja ympärysmitta

Vuoden 2014 British Sex Surveyin mukaan joka viidennen miehen uskotaan olevan tyytymätön miehiseen kokoonsa. On yleistä, että miehet ovat ahdistuneita miehuutensa suhteen; raportoitu määrä miehiä, jotka ovat kooltaan jopa keskivertoja, tapaavat murehtia koostaan yhä enemmän. Nämä tunteet voivat johtaa jopa alhaiseen itsetuntoon tai vaikuttaa parisuhteisiin. Tästä syystä on yleistä, että miehet kääntyvät mieskuntoa ja varustustaan kohentavien metodien, kuten leikkausten, lisäravinteiden ja laitteiden puoleen.

Miehisen varustuksen kohentamisessa tyhjiöpumpuista on tullut yhä suositumpi vaihtoehto; ne eivät ole ainoastaan vähemmän invasiivinen vaihtoehto, mutta monet pitävät niitä myös edullisempana ja turvallisempana kuin muita tarjolla olevia vaihtoehtoja. Näihin laitteisiin kuuluu tavallisesti sylinterimäinen pumppu, joka muodostaa tyhjiövoiman miespuolisen elimen ympärille ja alipainetta hyödyntäen edistävät verenkiertoa alueella. Laitteiden käytön yhteydessä muodostuneen paineen tiedetään harjoittavan lihaskudosta, mikä voi johtaa pituuden ja ympärysmitan kasvuun.

Viaman Extendor

Maailmanlaajuisesti myydyistä tuotteistaan ??tunnettu Viaman on brändi, johon miehet luottavat. Halutessaan tarjota uuden vaihtoehdon mieskunnon kohentamiseen, Viaman keksi tuotteen, joka tarjoaa aiempien tuotteiden tapaan korkean laadun, mutta tyylikkään ja suoraviivaisen laitteen muodossa. Tyhjiöteknologiaan perustuva Viaman Extendor on kätevä, helppokäyttöinen elektroninen penispumppu, joka on tehty auttamaan miehiä varustuksen kohentamis tarpeissaan.

Laitteessa on useita ominaisuuksia, jotka lisäävät erityisesti sen helppokäyttöisyyttä. Siinä on kaksi eri asteikkoa; täsmällinen mittataulukko takaamaan tarkan mittaustarkkuuden ja mittaristo 0-50 kilopascalin vaihteluvälillä, helpottamaan paineen säätämistä. Siinä on myös 6 sähköistä ohjaustasoa, joten sitä voidaan käyttää yksilön tarpeiden mukaisesti. Pumppu on lisäksi suunniteltu tiettyjen mittojen mukaan ja se sisältää irrotettavia osia, jotta se olisi helppo asettaa käyttäjälle sopivaksi.

Rahat takaisin takuu

Olemme niin vakuuttuneita tuotteen suunnittelun ja valmistuksen korkeasta laadusta, että tarjoamme tuotteelle 2 vuoden valmistajan takuun. Tarjoamme lisäksi 3 kuukauden “rahat takaisin” -takuun, joten mikäli et ole tyytyväinen tuloksiin 90 päivän kuluttua, voit lähettää tuotteen meille takaisin täyttä hyvitystä vastaan.

Viaman Extendor -tuotepakkaus sisältää

Shyfi Foligain Range Info Female
 • 1Akun suojakuori
 • 2ON virtapainike ja painike paineen nostoon
 • 3Vakuumiputki
 • 4Mitta-asteikko
 • 5Painemittari
 • 6Latausportti
 • 7OFF virtapainike ja painike paineen laskuun
 • 8Paineen vapautuspainike
 • 9Silikonirengas
 • 10TPR rengas

Kuinka käytän tuotetta?

1Lisää liukastetta

1200 Needles

Aloita levittämällä hieman liukastetta pumpun paikalleen asettamisen helpottamiseksi.

2Luo ilmatiivis tyhjiö

600 Needles

Ota pumppu ja rullaa silikonirengas peniksen ympärille ja varmista ilmatiivis sopivuus.

3Kytke laite päälle

180 Needles

Kun olet asettanut pumpun mukavasti, paina “+” painiketta käynnistääksesi laitteen; sininen merkkivalo kertoo, että virta on päällä.

4Säädä paine sopivaksi

1200 Needles

Paina “+” painiketta nostaaksesi ilmanpainetta asteittain. “-” painiketta voidaan käyttää säätämään painetta tasolle, jonka koet sopivaksi.

5Vapauta paine

600 Needles

Kun olet valmis, paina “VALVE” painiketta vapauttaaksesi paine.

6Suositeltava maksimi käyttöaika 40 minuuttia

180 Needles

Ohjeistamme, että pyrit välttämään laitteen käyttöä veden lähettyvillä ja käyttämään sitä kahdesti viikossa, maksimissaan 40 minuuttia kerrallaan. Tarkempaa ohjeistusta varten löydät käyttöohjeet pakkauksen sisältä.

Viaman Extendor Laite | Elektroninen penispumppu

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(7)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.45% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Thank you, it’s working good

R Rabih A
Verified Purchase

Olin hieman skeptinen skeptinen tämän ostoksen suhteen, mutta hinta houkutteli ostamaan. Laite on tosi helppo käyttää ja istuu käteen ja heppiin passelisti. Antaa ihan kivat imutehot!

J Janne
Verified Purchase

Todella loistava erektiopumppu ja nopea toimitus. Tällä saa kyllä kivasti lisää vipinää makuuhuoneeseen, vaimo ylistää laitetta. Tuntee kuulemma eron aktin aikana.

A Antti
Verified Purchase

todella hyvin toiniva, ei mene monta hetkeä kunon letku letkeä mukava käteen helppo käyttää ainoa miinus on tiiviste , joka voisi olla paksumpaa materialia

K Karipappa60v
Verified Purchase

Toimiva laite sopivaan hintaan. Mukava ja helppokäyttöinen.

R Ryan
Verified Purchase

Kohtuuhinnalla tosi laadukas laite, kokemuksella voin sanoa että voittaa muut aika mennen tullen, niin paljon ominaisuuksia

P Pauli
Verified Purchase

Ei tarvitse käyttää rahat takaisin takuuta, tämä homma toimii ihan hyvin, omaa kasvamista voi seurata mukavasti

J Joonas
Verified Purchase

Tätä tuotetta suositeltiin jossain nettisivulla ja shytobuy oli ainut suomalainen toimittaja jonka löysin. Kiitos siitä!

A Aaro
Verified Purchase

Rahoille saa todellakin vastiketta tällä tuotteella. Niin paljon ominaisuuksia.

V Vesa
Verified Purchase

Kelpotuote!!!

P Pekka

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä