Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Viaher

Ravintolisä naisen seksuaaliseen hyvinvointiin

Yhteenveto

Turha väittää, ettei nykynaisen elämässä olisi paljon haasteita. Meidän pitää hoitaa niin työkuviot kuin lapsetkin ja ylläpitää samalla sosiaalisia suhteita. Saamme kenties tämän kaiken näyttämään helpolta, mutta välillä kiireinen elämäntapa imee jokaisesta mehut. Meidän pitäisi osata pitää huolta myös itsestämme ja muistettava, että meilläkin on tarpeet. Viaherin ainutlaatuinen resepti auttaa naisia pitämään kiinni intiimeistä hetkistä kiireisen arjen pyörteissä. Viaher antaa lisäannoksen voimaa ja energiaa, kun seksuaalinen haluttomuus vaivaa.

  • Lisää vireyttä, energiaa ja halukkuutta
  • Hyödyllinen yhdistelmä kasviuutteista, vitamiineista ja kivennäisaineista
  • Suunniteltu erityisesti naisille
  • B6-vitamiinilisällä on tasapainottava ja mielialaa kohottava vaikutus
  • Valmistettu laadukkaista ja turvallisista ainesosista
  • 2 kätevän kapselin päiväannos on nopea nauttia kiireisinäkin päivinä

Tämä luonnollinen, erityisesti naisille suunniteltu ravintolisä on helppo ja nopea nauttia kiireen keskellä, sillä sitä tarvitaan vain 2 kapselia päivässä. Viaher tarjoaa lisäannoksen energiaa ja intoa ansaitsemiisi eroottisiin hetkiin.

  • Vegaaninen
  • GMP
  • Vegetaarinen

Etsimäsi tuote ei ole enää saatavilla, valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista.

Hektinen elämäntapa vaikuttaa joka hetkeen

Nainen nauraa sängyllä

Elämä ei ole enää samanlaista kuin vanhempiemme tai isovanhempiemme aikoina. Työelämä on entistä stressaavampaa. Vaikkemme olisi edes töissä, ympärillämme tapahtuu jatkuvasti asioita, jotka vaativat huomiotamme – siksi meidän on välillä vaikea virittäytyä romanttiseen tunnelmaan, vaikka kuinka haluaisimme!

Kuinka paljon stressi sitten vaikuttaa meihin tilastojen valossa? Vuonna 2013 tehty kyselytutukimus paljastaa, että naisilla stressi vaikuttaa 49%:n todennäköisyydellä säännöllisesti seksielämään, kun taas miehillä vaikutus on pienempi. Kiireinen elämäntapa ei vaikuta pelkästään fyysiseen jaksamiseen, vaan kuluttaa myös henkisiä voimavaroja ja vähentää seksuaalista halukkuutta. Tämä voi vaikuttaa tuntuvasti romanttisiin suhteisiin, ja mikä vielä tärkeämpää, myös meihin itseemme. Siksi on tärkeää löytää ajankäytön suhteen sopiva tasapaino kaikkien eri elämänalueiden välille.

Viaherin luonnollinen resepti

Viamanin määrätietoisesti kehittämä, nimenomaan naisille suunnattu ja huippulaadukkaista aineksista koostuva ravintolisä pohjautuu laajaan, naisten tarpeita koskevaan tutkimukseen. Valmis resepti koostuu laadukkaista raaka-aineista, jotka tunnetaan energiaa antavista vaikutuksistaan ja kyvystään tuoda lisää hehkua hyvin ansaittuihin eroottisiin hetkiin.

Yksi Viaherin tärkeistä raaka-aineista on korealainen, punainen ginseng. Sitä on perinteisesti käytetty energialähteenä ja muistin ja kognitiivisten kykyjen tehostamiseen – näistä tekijöistä saattaa olla apua luontaisen vireyden ylläpitämisessä ja keskittymisessä tärkeinä hetkinä. Korealaisen, punaisen ginsengjuuren vaikutusta seksuaaliseen kiihottuneisuuteen on tutkittu jonkin verran, ja vaikka sen vaikutus onkin rajallinen, on se tutkimusten mukaan myönteinen. Jokainen nainen on tietysti yksilö, mutta moni tarvitsee ikävuosien karttuessa apua ylläpitääkseen tai palauttaakseen nuoruuden innon ja tunteet, jotka odottavat jossakin pinnan alla tilaisuutta pulpahtaa taas esiin. Lue lisää täältä

Tärkeimmät raaka-aineet

Korealaisen, punaisen ginsengjuuren täydennyksenä käytetään vitamiineja, kasviaineksia ja kivennäisaineita, joista osa tunnetaan mielialaa parantavien ja tasapainottavien vaikutustensa ansiosta. Raskaan päivän jälkeen uupumus on ajettava tiehensä, jotta nainen voi rauhassa keskittyä ansaitsemaansa intohimoon ja nautintoon.

Sinkki
Sinkki
Tämä kivennäisaine on tärkeä osa reseptiä. Sen tiedetään edistävän hedelmällisyyttä, minkä lisäksi sitä tarvitaan normaalien kognitiivisten toimintojen ylläpitoon. Sinkkiä käytetään myös siksi, että se suojaa soluja hapettumiselta .
Ginko Biloba
Ginko biloba
Seksuaalisen halun psykologista perustaa aliarvioidaan usein, vaikka se on yhtä tärkeä kuin fyysisetkin tekijät. Ginko biloba on ollut tutkimusten kohteena ja kasvattanut jo vuosien ajan suosiotaan, koska sen uskotaan vahvistavan niin kehoa kuin mieltäkin. Se voi olla hyväksi muistille, keskittymiskyvylle ja verenkierrolle.
b6 vitamiini
B6-vitamiini
Tämä vitamiini on tärkeä osa Viaher-reseptiä, koska se tukee serotoniinituotantoa, mikä on mielialan kannalta erittäin tärkeää. Lisäksi se säätelee hormonitoimintaa ja lievittää väsymystä, mitkä ovat oleellisia tekijöitä otolliseen tunnelmaan virittäytyessä

Käyttöohjeet

Kaksi kapselia päivässä riittää tarjoamaan optimaalisen annoksen vaikuttavia aineita. Kapselit nautitaan veden kanssa joko ennen aamiasta, lounasta tai päivällistä. Huomaa, että tuotetta suositellaan käytettäväksi säännöllisesti vähintään 3 kuukauden ajan parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi. Jokainen pullo sisältää 60 kapselia, mikä vastaa yhden kuukauden annosta. Pulloissa on sinetti.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

68.00% pohjautuen 4 Tuotearvostelut

Verified Purchase

En ollut ihan varma tämän toimivuudesta alussa, mutta nyt huomaan eron

V Veronica
Verified Purchase

Erinomainen tuote! Suosittelen kaikille naisille!!

A Ava
Verified Purchase

Saan tästä enemmän energiaa, joten tuotteella on ainakin vähän vaikutusta

C Charlotte
Verified Purchase

En vielä tiedä jos se toimii, mutta odotan innolla tuloksia. Tuotteesta on paljon hyvää palautetta.

F Frieda

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä