Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

ViaHer Pro

10 kpl | Naisten ravintolisä intensiivisiä intiimejä hetkiä varten

Yhteenveto

Monet naiset huomaavat ajan kuluessa seksuaalisen halun vähenevän väsymyksen, vanhemmuuden sekä uran tuomien haasteiden myötä. Onneksi yhä useammat tahtovat ratkaista ongelman, sillä seksuaalisuus on tärkeä elämän osa-alue - ja ViaHer on tähän erinomainen apu! Suosittua alkuperäistä reseptiä on nyt päivitetty ja paranneltu entisestään, ja ViaHer Pro -kapselit ovat ihanteellinen ja kätevä tapa kun seksuaalinen haluttomuus iskee. Kapseli nautitaan juuri ennen h-hetkeä, joten sen hyödyt voi tuntea heti!

 • Luotu naisia ajatellen
 • Kasviainesosat, vitamiinit & aminot
 • Ginkgo Biloba, inkivääri ja humala
 • B2-vitamiini vähentää väsymystä ja uupumusta
 • Sinkki suojaa oksidatiiviselta stressiltä
 • Yksi kapseli puoli tuntia ennen intiimihetkeä
 • Asiantunteva resepti
 • Korkea vahvuus
 • Osta 1 19.99€ 24.99€
 • Osta 2 35.98€ 39.98€ Säästät 10%
 • Osta 3 47.97€ 59.97€ Säästät 20%

ViaHer Pro

Jos on olemassa yksi yritys, joka ymmärtää naisen kehon tarpeita perusteellisesti, se on ViaHer! Yritys päätti ottaa ja päivittää alkuperäistä loistokonseptiaan, ja tarjota kasvipohjaisen tuotteen kehosi tarpeita varten - entistä uudemmassa ja paremmassa muodossa! Ota vain yksi kapseli puoli tuntia ennen intiimiä hetkeä, ja olet valmis.

Passion Fruit
Passionhedelmä
Tämä makean herkullinen ja ravinteikas hedelmä löytyy erilaisista coctaileista ympäri maailman, ja sisältää runsaasti piceatannolia, joka tunnetaan sen virkistävistä sekä stressin aiheuttamien ikääntymisen vaikutuksen estävistä ominaisuuksista. Lisäksi jotkut passionhedelmän sisältämistä polyfenoleista, erityisesti luteoliini, on yhdistetty verisuonten laajentumiseen.
Zinc
Sinkki
Tämä keholle erittäin hyödyllisellä mineraalilla on kehoa vahvistavia vaikutuksia. Sinkki osallistuu normaalien kognitiivisten toimintojen ylläpitämiseen, ja ylläpitää intiimialueiden terveyttä sekä suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.
Ginkgo Biloba Extract
Ginkgo Biloba -uute
Tämän kasvin uutteen tiedetään ylläpitävän terveyttä ja elinvoimaa, ja lisäävän elinikää. Tämän vuoksi sitä käytetään kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseksi, sekä parantamaan kognitiivisia ominaisuuksia, muistia sekä verenkiertoa.
CO-Q10
B2-vitamiini
Tämä erinomainen yhdiste tunnetaan myös nimellä riboflaviini, ja se osallistuu normaalin energia-aineenvaihdunnan, hermojärjestelmän ja limakalvojen ylläpitoon sekä väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseen. Kaiken kaikkiaan se hyödyttää siis koko kehoa.
L-Arginine
L-Arginiini
Tätä tärkeää aminohappoa käytetään fyysisten toimintojen tehostamiseen, ja se tunnetaan elinvoiman lisääjänä. Se oli avainasemassa vuoden 1998 lääketieteen Nobel-palkinnossa, sillä se yhdistetään läheisesti kehosta löytyvään typpioksidiin, ja tukee verenkiertoa rentouttamalla verisuonten seinämiä.
Ginger Root
Inkiväärinjuuri
Tämä ainesosa löytyy sekä useista keittiöistä, että perinteisen lääketieteen harjoittajien varusteista ympäri maailman, ja sitä käytetään monenlaisiin kehoa tehostaviin tarkoituksiin kuten kehon ja mielen stimulointiin, vahvistamiseen sekä elinvoimaisuuden lisäämiseksi. Viimeaikaisten tutkimusten mukaan ovat liittäneet sen myös intiimiterveyden ylläpitoon.
Hops
Humala
Tämä usein miehiseen juomaan yhdistetty kasvi tunnetaan sen naisen kehoa hyödyttävistä vaikutuksista jo vuosisatojen ajan. Humalaa on käytetty perinteisesti muinaiskiinalaisessa, kreikkalaisessa ja roomalaisessa kulttuurissa. Tutkimukset ovat lisäksi osoittaneet sen liittyvän läheisesti estrogeenisiin komponentteihin.

Ainesosat

Aktiiviset: Passionhedelmä, Ginkgo Biloba -uute (24% Ginkgo Flavoniglykosidit), Parsakaalin itu-uute (0.5% Sulforaphane), L-Arginiini, Lakritsinjuuriuute (vastaa 250mg koko kasvia), Inkiväärinjuuri, Humala 5:1, Sinkki (Sinkkiglysinaatti), A-vitamiini (Retinoliasetaatti), B2-vitamiini (Riboflaviini).

ViaHer Pro Käyttöohje

Tämä ravintolisä on tarkoitettu mielihyvää vahvistavaksi ja nautintoa lisääväksi intiimielämän tueksi. Ota yksi kapseli 30-40 minuuttia ennen intiimihetkiä. Lue ainesosalista mahdollisten allergeenien varalta.

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(5)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

81.82% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Tämä toi hyvin piristystä makuuhuoneen puolelle, eikä väsymys ole enää esteenä.

E Emma
Verified Purchase

Hieman epäilin tuotteen toimivuutta, mutta huomasin kyllä selvän eron omassa halussa - suosittelen!

T Tuija
Verified Purchase

Pidin myös alkuperäisestä Viaheristä, mutta tämä on vielä parempi!

D Daniella
Verified Purchase

Toimii hyvin, sekä minä että poikaystäväni olemme tyytyväisiä

A Anna
Verified Purchase

Mukavaa että valikoimaanne kuuluu myös tuotteita jotka lisäävät naisten haluja. Plussaa siitä että se on täysin luonnollinen!

R Ruth
Verified Purchase

Erinomainen!

M Maja
Verified Purchase

Kokeiltiin miehen kanssa tätä ja tuntuu kyllä nautinnollisemmalta hetket nyt

J Jonna
Verified Purchase

Päätin ostaa vaimolle kun seksielämässä alkoi esiintymään hiipumisen merkkejä ja nyt taas kulkee paremmin

K Kai
Verified Purchase

Toimii kyllä, mutta on vaikea ottaa kun ei ole varma koska tarkalleen intiimihetki on tulossa tai sitten unohtaa ottaa.

P Pia
Verified Purchase

Kaikennäköistä humpuukkia ollaan vaimon kanssa kokeiltu ennenkö löydettiin tämä tuote joka oikeasti toimi.

O Olli

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä