Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Vein Away Plus

100 ml Voide | Ihovoide pinnalliset ja katkenneet verisuonet

Yhteenveto

Vein Away Plus on mullistava tuote, joka vähentää pinnallisia verisuonia, hiussuonia sekä katkenneita verisuonia, ja sinä voit nauttia terveestä, pehmeästä ihosta jo muutamassa viikossa!

  • Vähentää pinnallisia verisuonia, hiussuonia sekä katkenneita verisuonia
  • Kätevä ja helppo käyttää
  • Kosteuttaa ihon pintaa
  • Edistää kasvojen verisuonten elastisuutta ja terveyttä

Kosmetiikkajätti Skin Doctorsin Vein Away Plus auttaa ihoasi tunkeutumalla orvasketeen ja korjaamalla vahingoittuneita verisuonia ihosi alla. Tällä mahtavalla tuotteella on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä, jotka ovat kertoneet pinnallisten ja katkenneiden verisuonten sekä hiussuonten vähentyneen merkittävästi tuotteen käytön seurauksena.

Mikä Skin Doctorsin Vein Away Plus on?

Skin Doctorsin Vein Away Plus -voiteen luonnolliset ainesosat tunkeutuvat ihosi orvasketeen ja korjaavat verisuonten vaurioituneita seinämiä. Tuote sisältää luonnollisia öljyjä, joita on käytetty kosmetiikkateollisuudessa jo useita vuosia auttamaan vaurioituneiden verisuonten korjaamisessa ja niiden elastisuuden palauttamisessa. Ainesosat auttavat myös poistamaan kuivunutta verta ympäröivistä verisuonista, ja sinä saavutat tasaisemman, pehmeämmän ihon!

Skin Doctorsin Vein Away Plus on tunnettu nopeavaikutteisesta koostumuksestaan, ja monet käyttäjät ovatkin raportoineet ihonsa parantuneen selvästi jo muutaman päivän käytön jälkeen. Kun ihon kauneusvirheet ovat kadonneet, tuotetta voidaan käyttää ehkäisemään uusien pinnallisten ja rikkoontuneiden verisuonten ilmestymistä. Voit siis nauttia tuotteen vaikutuksista pitkään!

Miten tuotetta käytetään?

Tämä Skin Doctorsin tuote on suunniteltu helppokäyttöiseksi, ja sitä se onkin. Käytä voidetta kostutetulle iholle, mieluiten suihkun tai kylvyn jälkeen. Tällä varmistat tuotteen tehokkaan imeytymisen. Hiero voidetta hellävaraisesti ihollesi mahdollisimman tasaisesti, siten varmistat parhaan mahdollisen tuloksen. Tuote imeytyy ihoosi kokonaan. Vaikka tuote on tarkoitettu kasvoille, voit käyttää sitä myös kehollesi.

Miten nopeasti tulokset näkyvät?

Tämä Skin Doctorsin voide vähentää pinnallisia verisuonia. Tulosten saavuttaminen on yksilöllistä, ja se riippuu useista eri tekijöistä, esimerkiksi ihotyypistä, ihon paksuudesta ja pH-tasapainosta. Monet käyttäjät ovat kuitenkin raportoineet ihonsa kunnon parantuneen merkittävästi 6–8 viikon säännöllisen käytön jälkeen. Parhaat tulokset on saavutettu käyttämällä voidetta kaksi kertaa päivässä.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Tämä Skin Doctorsin tuote ei sovellu henkilöille, jotka käyttävät verenohennuslääkkeitä, kuten varfariinia tai aspiriinia. Tuotetta ei tule käyttää nenään tai rikkinäiselle iholle. Vältä tuotteen joutumista silmiin ja suuhun. Jos tuotetta joutuu silmiin tai suuhun, huuhtele alue huolellisesti lämpimällä vedellä.

Mitä ainesosia tuote sisältää?

Skin Doctors Vein Away Plus sisältää seuraavia ainesosia:

  • Fyllokinoni – tämä konsentroiduista luonnollisista uutteista valmistettu ainesosa on runsasravintoinen, ja se auttaa vahvistamaan verisuonten seinämiä. Fyllokinonin on kliinisesti todistettu parantavan verenkiertoa keskimäärin 26 % neljässä viikossa. Kolmen viikon käytön jälkeen tuotteen on havaittu vähentävän punaisuutta huomattavasti ja suonenulkoista verenvuotoa 25 %.
  • Aloe vera -geeli – Aloe-kasvin lehdistä uutettu aine tunkeutuu ihon syvempiin kerroksiin, ja ravitsee ja kosteuttaa uusia ihosoluja sekä edistää ihon kollageenin ja elastiinin muodostumista.
  • C-vitamiini – Paikallisesti käytettynä tämä vesiliukoinen ainesosa tunkeutuu ihon sisään, edistää bioflavonoidien toimintaa ja parantaa kollageenin tuotantoa. C-vitamiini on myös erinomainen antioksidantti, joka suojelee ihoa vaarallisilta vapailta radikaaleilta.

Miten tilaan tuotteen?

Tuotteen tilaaminen ei voisi olla helpompaa! Tarjoamme lukuisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Lisää tuote ostoskoriin ja aloita tilaaminen.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(9)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

77.14% pohjautuen 13 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Alku näyttää lupaavalle, suonet vaalentuneet jonkin verran.

T Tuomainen
Verified Purchase

Erinomainen

P Piia
Verified Purchase

Häivyttää verisuonet ja saa ihon tasaisemmaksi. Suosittelen

V V
Verified Purchase

Verisuonet on muisto vaan 2kk käytön jälkeen.

L Leena
Verified Purchase

Kiitos!

N Nimetön
Verified Purchase

Huipputuote.

V V
Verified Purchase

Elinvoimaisempi olo jo viikon käytön jälkeen. Makukin kohdillaan.

N Nimetön
Verified Purchase

Elinvoimaisempi olo jo viikon käytön jälkeen. Makukin kohdillaan.

L Liisa
Verified Purchase

Mainio palvelu.

A Anna
Verified Purchase

Hyvä ja kosteuttava voide

I Iina

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä