• klarna
    Luotettavat maksutavat

    Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

  • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

    Luotettavat ja nopeat toimitustavat

  • Asiakkan tietoturva

    Tietosi ovat meillä turvassa

Vastuuvapauslauseke

Tuotevalikoimamme sisältää vain huolella valittuja luontaistuotteita, jotka ei sisällä keinotekoisia lisäaineita. Valtaosa tuotevalikoimastamme on luontaistuotteita ja ravintolisiä; joten FIMEA, MHRA tai FDA ei ole arvioinut tuotteitamme. Sivuston informaation ei ole tarkoitus korvata lääketieteellistä lausuntoa, diagnoosia tai hoitoa.

ShytoBuy on tarjonnut hyvinvointi, terveys- ja kauneusalan tuotteita Euroopassa vuodesta 2005 lähtien, suomenkielinen verkkokauppamme avautui vuonna 2015. Pyrimme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita ja asiakaspalvelua kaikille asiakkaillemme. Toimimme jatkuvassa yhteistyössä tavarantoimittajien ja asiakkaidamme kanssa, jotta voisimme tarjota markkinoiden parhaita hyvinvointia ja terveyttä lisääviä tuotteita. Huomaa kuitenkin ettei sivuston informaation ole tarkoitus korvata lääketieteellistä lausuntoa, diagnoosia tai hoitoa. Suosittelemme että tarvittaessa haet lääketieteellistä hoitoa.

Pyrimme tarjoamaan sivustomme käyttäjille mahdollisimman paljon tietoa tarjoamistamme tuotteista. Ystävällinen suomenkielinen asiakaspalvelulle vastaa tarvittaessa kysymyksiin ja antaa tarvittaessa sinulle lisätietoja tuotteistamme ja palvelustamme. Suositteleemme että neuvottelet lääkärisi kanssa tuotteidemme käyttämisestä, jos epäilet tuotteen soveltuvuutta itsellesi. Tämä on suositeltavaa erityisesti silloin, kun käytät lääkkeitä tai sinulla on todettu allergisia reaktioita.