Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

VariGo Combo (Voide & Kapselit)

Yhdistelmäpakkaus | Voide + kapselit suonikohjuille

Yhteenveto

VariGo on kaksitehoinen tuote suonikohjujen hoitoon. Yhdistelmäpakkaus sisältää suonikohjuja ehkäiseviä kapseleita sekä tehokkaan voiteen olemassa olevien oireiden lievittämiseen. Yhdessä ne auttavat tehokkaasti parantamaan laskimoverenkiertoa ehkäisten uusien suonikohjujen kehittymistä ja hoitaen jo olemassa olevia suonikohjuja. Voit ostaa voiteen ja tabletit myös erikseen.

 • Kaksitehoinen tuote suonikohjujen hoitoon
 • Lievittää suonikohjuihin liittyvää väsymystä, kipua ja jalkojen raskautta
 • Estää uusien suonikohjujen puhkeamista
 • Auttanut tuhansia miehiä ja naisia
 • Parantaa ja nuorentaa ihoa
 • Tulokset nähtävissä jo 30 päivässä

VariGo-voide ehkäisee uusien suonikohjujen ilmaantumista sekä lievittää jo syntyneitä oireita, samalla kun VariGo-kapselit auttavat parantamaan ihon alaisia kudoksia. VariGo lievittää tehokkaasti kutinaa ja kipua sekä auttaa hajottamaan verenhyytymiä.

 • Osta 1 39.98€ 49.98€
 • Osta 2 71.96€ 79.96€ Säästät 10%
  • Ilmainen toimitus
 • Osta 3 95.94€ 119.94€ Säästät 20%
  • Ilmainen toimitus

Mikä on VariGo?

VariGo on ainutlaatuinen hoitotuote suonikohjujen hoitoon, joka on auttanut tuhansia naisia ja miehiä poistamaan suonikohjujen oireet jo 30 päivän käytön jälkeen. Tähän mennessä leikkaus on ollut ainoa vaihtoehto poistaa tai vähentää näkyviä suonikohjuja. VariGo tarjoaa nyt kaksiosaisen järjestelmän, joka voi tehokkaasti ehkäistä ja hoitaa kiusallisia suonikohjuja.

VariGo-yhdistelmäpakkaus suonikohjujen hoitoon on kaksitehoinen tuote, joka on kehitetty hoitamaan suonikohjujen oireita ja estämään niiden uudelleenpuhkeamisen. Tuotepakkaus sisältää suonikohjujen muodostumista estäviä kapseleita sekä tehokkaan voiteen oireiden lievittämiseen. Molemmat osat on valmistettu luonnollisista ainesosista , joiden avulla ne voivat edistää ihosolujen uusiutumista, häivyttää ihon pigmenttiä sekä lievittää kipua ja kutinaa.

Miten VariGo suonikohjujen hoito toimii?

VariGo kapseleiden sisältämiä luonnonuutteita on jo vuosien ajan käytetty verenkierron edistämiseen, mikä vahvistaa verisuonien seinämiä ja hiussuonia. Tämä estää veren kasaantumisen ja takaisinvirtaamisen, joka lopulta johtaa suonikohjujen syntymiseen. Se myös estää uusien suonikohjujen kehittymisen ja ilmaantumisen ihollesi.

VariGo-voide puolestaa uudistaa ihoa, ja on erityisesti suunniteltu estämään verenvuotoa, tulehduksia ja kipua. Se estää verisuonien laajentumisen, joka aiheuttaa suonikohjujen kohoutuneen ja epämiellyttävän ulkonäön. Suonikohjujen hoito vaatii aikaa, mutta VariGo tekee siitä huomattavasti helpompaa.

*Koska kehomme ovat kaikki erilaisia, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen.

Ohjeita

Sinun tulisi käyttää sekä voidetta että kapseleita yhdessä optimaalisten tulosten aikaansaamiseksi. Ota kaksi VariGo-kapselia kerran päivässä ruokailun yhteydessä. Pese kätesi ennen voiteen käyttämistä ja levitä voidetta hoidettavalle alueelle 3-4 kertaa päivässä. Koska VariGo käyttää vain luonnollisia ainesosia, ei sinun tulisi kokea mitään haitallisia sivuvaikutuksia sen käytöstä. Suosittelemme kuitenkin, että luet tuotteen valmisteselosteen läpi ennen käyttöä mahdollisten allergisten reaktioiden välttämiseksi.

Miten nopeasti VariGo alkaa vaikuttamaan?

Jokainen keho reagoi eri tavalla hoitoon, mutta useimmat käyttäjät ovat huomanneet tuloksia 30 päivää käytön aloittamisesta. Tulokset riippuvat myös siitä, kuinka vakavia suonikohjusi ovat hoidon aloittaessa.

Mitä VariGo sisältää?

VariGo -voide sisältää: puhdistettua vettä, kapryyli / kapriinihapon triglyseridiä, propyleeniglykoli, glyseriini, aloe yohju Matsu ekisu, makea appelsiini öljy, hydrattu sypäleen siemenöljy, sheavoi öljy, syklometikoni, setearyyli-alkoholi, PEG-60 sorbitaanimono-stearaatti, matricaria -kukkaöljy, natrium caproyl laktylaatti, steariinihappo, sorbitaanimono-stearaatti, dimetikonia PEG-8 mehiläisvaha, dimetikonia, niacinamide, kitkerä appelsiiniöljy, sinkki hydrolysoitu kollageeni, tokoferyyliasetaatti, tinaoksidi, pantenoli, trietanoliamiini, hajusteet, dmdm hydantoiini, karbomeeri, kalium-metyyliparabeeni, allantoiini ja propyyliparabeeni.

VariGo-kapselit sisältävät: hevoskastanja, pikkuruskus (Ruscus Aculeatus), hesperidiini, rosmariiniuute (Rosmarinus officinali), männyn kuoren uute (Pinus maritima) ja Bioperiini.

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(5)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

81.82% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Viikon jälkeen iho vaaleamman näköinen. Aion jatkossakin käyttää ainakin voidetta.

a anne L
Verified Purchase

Erittäin hyvä tuote. Suosittelen kaikille!

K Kaija Suominen
Verified Purchase

Jos vain pystyn välttämään leikkaukset niin olen tyytyväinen

I Irja
Verified Purchase

Paketti vastaanotettu ja tuotetta kokeiltu. Kiitos ShytoBuy. Tilaan uudestaankin:)

M Maijuska
Verified Purchase

Olen tilannut varesilia muualta aikaisemminkin ja ollut tyytyväinen. Nyt päätin kokeilla tätä sivua, kun sai ilmaisen toimituksen. Edelleen olen tyytyväinen

R Riitta-57
Verified Purchase

Ensikertalaisia varesilin käytössä. Vaikuttaa hyvältä ja tehokkaalta tavaralta.

M Markku Mäki
Verified Purchase

Muutama päivä hoitopa takana ja suonikohjut ovat selvästi haalentuneet eikä kipu ole yhtä voimakas. Ostaisin uudestaankin

S Seija
Verified Purchase

Suosittelen kaikille suonikohjuista kärsiville kanssaihmisille

L Laura
Verified Purchase

Suosittelen muillekin.

J Johanna
Verified Purchase

Helppo nielaista ja tehokas tuote. Ostan kohta lisää.

A Anneli

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä