Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Varesil Voide 60ml Voide | Suonikohjuvoide

29.95€

Varesil on ihanteellinen tuote suonikohjujen nopeaan ja tehokkaaseen hoitoon. Voide sopii hyvin sekä miehille että naisille. Sen ainutlaatuisten ainesosien ansiosta voit nyt ennaltaehkäistä ja lievittää jopa kivuliaimpien suonikohjujen oireita, sekä vähentää niiden aiheuttamien terveyshaittojen riskiä.

  • Lievittää suonikohjujen aiheuttamia oireita
  • 100 % luonnollinen, nopea ja tehokas apu
  • Lievittää kipua ja tulehdusta
  • Edistää ihosolujen uudistumista
  • Uudistaa ja elvyttää
  • Ehkäisee uusien suonikohjujen syntymistä
  • Vahvistaa kudoksia ja ehkäisee verenvuotoa

Varesil-voide on suunniteltu hoitamaan suonikohjuja tehokkaasti, ja suojelemaan samalla ihoa kudosvaurioilta. Voiteen ainesosat imeytyvät ihoon nopeasti, joten säännöllisellä käytöllä voidaan jo lyhyessä ajassa saavuttaa palauttava ja parantava vaikutus.

Lue lisää

Mitä suonikohjut ovat?

Suonikohjut jaloissa

Suonikohjut johtuvat verenkierron häiriöistä ja niitä muodostuu yleisimmin iän myötä. Laskimoissa on monia pieniä venttiilejä, jotka avautuvat ja sulkeutuvat verenkiertoa käsitellessään. Näiden pienten ”ovien” toiminnan häiriö voi johtaa laskimoiden laajentumiseen ja veren kerääntymiseen niissä, mikä puolestaan voi johtaa suonikohjujen muodostumiseen.

Suonikohju on verisuonten poikkeava muodostuma, joita voi ilmetä kaikkialla kehossa, joskin niitä esiintyy useimmiten jaloissa. Suonikohjut koostuvat pysyvästi laajentuneista verisuonista, ja nämä muodostelmat voivat näyttää epätasaisilta ja sinertäviltä ihon alla. Varesil-voide voidaan ottaa avuksi jopa lievimpiin suonikohjuihin tukemaan verisuonten normaalia hyvinvointia ja ennaltaehkäisemään suonikohjujen laajenemista. Suonikohjut eivät ole vain esteettinen ongelma, vaan erityisesti vaikeista suonikohjuista voi ajan myötä muodostua terveyshaitta. Suurimmalla osalla suonikohjuista kärsivillä esiintyy ihon kutinaa, turvotusta ja normaalia enemmän ulkoisia ihomuutoksia, sekä arpien paraneminen voi kestää kauemmin. Suonikohjuista kärsivät sekä miehet että naiset, vaikkakin naisilla ne ovat yleisempiä.

Mikä on Varesil-voide?

Varesil on ainutlaatuinen tuote suonikohjuja vastaan. Voide on auttanut monia miehiä ja naisia ehkäisemään suonikohjuja, lievittämään niiden oireita sekä vähentämään turvotusta ja raskasta tunnetta jaloissa. Ensimmäisiä näkyviä vaikutuksia voi havaita jo muutaman viikon jälkeen käytön aloittamisesta.

Varesil auttaa taistelemaan suonikohjuja vastaan kohdistamalla vaikutuksen suoraan ongelman ytimeen, ilman haitallisia kemikaaleja tai terveysriskejä. Varesil-voiteen tehokkaat ainesosat auttavat elvyttämään verenkiertoa.

Varesil-voiteen ainesosat

Eteerinen appelsiiniöljy
Eteerinen appelsiiniöljy
appelsiiniöljy tuoksuu erittäin hyvältä, mutta sillä on myös myönteisiä vaikutuksia terveyteen. Öljy voi sekä vähentää lihaskouristuksia että vaikuttaa kiinteyttävästi soluihin.
Varesil sisältää sheavoita
Sheavoi
sheavoi parantaa iho-ongelmia. Sen rauhoittava ja kosteuttava vaikutus auttaa vähentämään arpeutumista ja tasoittaa ihoa.
tuore laventeli - laventelihydrolaatti
Laventelihydrolaatti
laventelihydrolaatilla on puhdistava ja rauhoittava vaikutus ihon haavaumien parantumisessa.
viinirypäleöljy - viiniköynnös
Viinirypäleöljy
tässä öljyssä on runsaasti ravintoaineita, vitamiineja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja. Se on tunnettu antioksidanttisista ominaisuuksistaan, ja sillä on ihoa uudistava ja korjaava vaikutus.
pomeranssiöljy - bitter orange
Pomeranssiöljy
elvyttää verenkiertoa ja kiinteyttää ihoa – tämä öljy on ihanteellinen suonikohjujen hoitoon.
sinkki molekyyli
Sinkki
sinkki on erityisen tärkeä haavojen parantumisprosessissa, sillä se edistää nopeaa parantumista. Se tukee solujen ja kudosten elpymistä ja tervehtymistä.

Kuinka Varesil-suonikohjuvoidetta käytetään?

Parhaiden tulosten saamiseksi, suosittelemme käyttämään suonikohjujen hoitoon sekä Varesil-voidetta että Varesil-tabletteja. Levitä Varesil-voidetta oirehtivalle alueelle 3-4 kertaa päivässä. Parhaat tulokset saavutat tuotteen säännöllisellä käytöllä.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi