ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Vaihdevuodet

Lähes kaikki naiset kokevat vaihdevuosioireita jossain elämänsä vaiheessa. Suomalaisella naisella vaihdevuodet tulevat keskimäärin 52-vuotiaana. Vaikka menopaussi on naisen elämänkaaren luonnollinen ja asiaankuuluva osa, voivat elimistön hormonaaliset muutokset aiheuttaa epämiellyttäviltä tuntuvia vaivoja ja vaikeuttaa päivittäistä elämää. Yleisimpiä vaihdevuosiin liitettyjä ongelmia ovat esimerkiksi yöhikoilu, kuumat aallot, alentunut mieliala, keskittymiskyvyn ja muistin häiriöt, vähentyneet seksihalut ja emättimen kuivuminen. Onneksi markkinoilta löytyy runsaasti helpotusta näihin vaivoihin, ja erilaisia tuotteita on tarjolla joka lähtöön.

Vaihdevuosioireiden moninaisuus, ja niiden kesto sekä voimakkuus ovat todella yksilöllisiä, sillä ne voivat vaihdella todella laidasta laitaan. Olivatpa sinua vaivaavat oireet mitä tahansa, voit kokeilla monenlaisia ratkaisuja niiden hoitamista sekä lievittämistä varten. Tutustu valikoimaamme, ja valitse juuri sinulle parhaiten sopivat tuotteet!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Vaihdevuodet eli menopaussi on normaali osa naisen ikääntymistä, tämä elämänvaihe on seurausta kehossa tapahtuvista normaaleista hormonaalisista muutoksista. Tämä on normaali osa elämää, mutta oireet voivat olla ei haluttuja ja ne voivat haitata päivittäistä elämää. Oireina voivat olla kuumat aallot, yöhikoilu, kuiva emätin ja ongelmat yhdynnässä, univaikeudet, alentunut mieliala, ahdistus, vähentyneet seksihalut ja ongelmat muistin sekä keskittymisen kanssa. Vuosisatojen ajan naiset ovat kokeilleet erilaisia luontaistuotteita näiden huolien ja murheiden hoitamiseen. Viime aikoina tuotteita on kehitetty erityisesti naisille ja tarjolla on paljon tuotteita naisten normaalin terveyden ylläpitoon.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.