ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Vadelmaketonin edut painonhallinnassa

Viimeisimmät tutkimukset ovat osoittaneet, miten vadelmaketoni voi olla avuksi rasvanpolton lisäämisessä. Mikä tekee vadelmaketonista niin tehokkaan, ja miten se voisi hyödyntää sinua kamppailussa lisäkiloja vastaan?

Mitä oikeastaan ovat vadelmaketonit?

Vadelmaketonit ovat vadelman osa, joka on vastuussa muun muassa niiden hajusta. Niiden makean ja aromaattisen luonteen vuoksi, niitä on käytetty lisäaineena monissa tuotteissa, kuten elintarvikkeissa, kosmetiikassa ja hajusteissa. Muiden elintarvikkeiden samanlaiset yhdisteet ovat osoittaneet rasvan polttoon liittyviä etuja, ja vasta viimeisimmät tutkimukset ovat osoittaneet vadelmaketonin voimakkaat vaikutukset rasvasoluihin.

Vadelmaketonin edut laihdutuksessa

Ravintolisän muodossa sinun on mahdollista saada riittävä määrä vadelmaketonia saavuttaaksesi sen tuomat edut painonhallinnassa ja rasvanpoltossa. Mitkä siis ovat vadelmaketonin tuomat edut laihdutuksen apuna?

Nopeuttaa aineenvaihduntaa

Aineenvaihdunnan nopeus kertoo, kuinka nopeasti elimistö kuluttaa kaloreita. Jos päivän lopussa olet kuluttanut enemmän kaloreita kuin olet niitä saanut, pudotat painoasi. Normaalisti olemme sitä mieltä, että aina tapa kuluttaa enemmän kaloreita on liikkua enemmän, mutta tutkimukset ovat osoittaneet, että on mahdollista lisätä kehon aineenvaihduntaa luonnollisesti lisäravinteiden avulla, näistä esimerkkinä on vadelmaketoni. On todettu, että vadelmaketonin käyttäminen ja aineenvaihdunnan vilkastuttaminen auttaa polttamaan enemmän kaloreita ilman ylimääräistä liikuntaa.

Lisää rasvanpolttoa

Aineenvaihdunnan vilkastuttamisen lisäksi, vadelmaketoni voi myös tehostaa elimistön kykyä käyttää tai polttaa rasvaa polttoaineenaan. Tämä tapahtuu reaktiona, jota kutsutaan lipolyysiksi, ja joka muuntaa rasvan helpommin energiaksi, jolloin keho todella käyttää sitä. Normaalisti rasvanpoltto edellyttää tiettyjä ehtoja ja prosesseja toimiakseen. Vadelmaketoni pystyy aiheuttamaan rasvasolujen hajoamisen tehokkaammin auttaen elimistöä käyttämään rasvaa polttoaineenaan. Lopputuloksena on yksinkertaisesti rasvan palaminen nopeammin ja tehokkaammin.

Säätelee rasvaa polttavia proteiineja

Vadelmaketonin on osoitettu säätelevän olennaisesti laihtumista edistävää proteiinia, jota kutsutaan adipodectiniksi. Adiponectin -proteiinilla on keskeinen rooli monissa laihtumiseen liittyvissä toiminnoissa, kuten aineenvaihdunnassa, glukoosin sääntelyssä ja rasvan muuntamisessa energiaksi. Laihtumisen kannalta olennaisten ja tärkeiden proteiinien, kuten adiponectinin, sääntely ja optimaalinen toiminta voivat pelata tärkeää roolia rasvan polttamisessa niillä henkilöillä, jotka kamppailevat laihduttamisen kanssa. Jos nämä taustalla toimivat prosessit eivät ole kunnossa, laihduttaminen voi olla todellinen taistelu sillä elimet eivät toimi kunnolla tai optimaalisesti edistääkseen painonpudotusta.

Vadelmaketoni ja rasvasolut

Uudet tutkimukset ovat osoittaneet, että vadelmaketoni todella auttaa kutistamaan rasvasoluja. Siis nimenomaan kutistamaan rasvasoluja. Tämä on erittäin tärkeä konsepti ymmärtää, jos haluat saavuttaa ihanteellisen vartalon. Se tulee muuntamaan ajatuksesi painon pudotuksesta. Kun ihmiset puhuvat rasvanpoltosta, he kuvittelevat menettävänsä rasvasoluja. Vaikka kuinka haluaisimme niin uskoa, me emme menetä rasvasoluja. Ne rasvasolut, joita meillä on, säilyy meillä koko elämämme ajan. Tämän vuoksi tavoitteena ei ole menettää rasvasoluja vaan kutistaa niitä ja tehdä niistä pienemmät. Mitä pienemmät rasvasolut meillä on, sitä hoikemmat meidän reidet, vyötärömme, lantiomme ja vatsamme on. Vadelmaketoni voi olla juuri se mitä tarvitset, saavuttaaksesi tämän.

Voinko saada samat hyödyt vain syömällä vadelmia?

Vadelmat sisältävät vain hyvin pienen määrän vadelmaketonia. On siis mahdotonta mahdotonta syödä sama määrä kokonaisia vadelmia saavuttaakseen vadelmaketonin hyödyt painonhallinnassa. Tämä vuoksi apunasi on vadelmaketoni kapselit.

Jaa