ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Hiustenlähtö

Epäpuhdas iho, huonot kynnet tai kulahtanut kuontalo?

Me kaikki haaveilemme kauniista ja kiiltävistä hiuksista, vahvoista kynsistä ja nuorekkaasta ihosta. Nämä ovat yleisiä ihmisten unelmia, varsinkin kun otetaan huomioon nykyinen kauneus ihanne, jota näemme kaikkialla instagramissa, muotilehdissä ja telkkarissa. Some on täynnä vaikuttajia ja malleja, jotka esiintyvät jumalallisen kauniilla ulkonäöllään, usein vielä muutaman filtterin avulla.

Tämä suuri keskittyminen kauneuden ihanteisiin voi myös johtaa häpeään. Harmittaa kun sinulla ei ole niin kauniit hiukset, tai niin täydellinen iho. Tai sitten sinulla on kuluneen näköiset kynnet, halkeilevat tai rasvaiset hiukset. Vaikka ei tarvitse olla täydellinen, niin aina voi silti parantaa ja hakea apua näihin ongelmiin. Usein saat itsellesi parhaat olosuhteet ulkonäön kannalta syömällä oikeita vitamiineja joko terveellisellä ruokavaliolla tai ravintolisien muodossa.

Lyhyesti sanottuna, on paljon mitä voit tehdä huolehtiakseen sinun omasta ulkonäöstäsi luonnollisella tavalla, jotta sinun ei tarvitsisi hävetä epäpuhtaasta ihosta, vaurioituneista hiuksista tai rumista kynsistä.

Tässä artikkelissa annamme sinulle perusteellisen kuvan siitä, mitä vitamiineja sinun tulisi käyttää nostaaksesi sinun hiusten, kynsien ja ihon hoidon aivan uudelle tasolle.

Syö vitamiinipitoisia ruokia pitääksesi ihon, kynsien ja hiusten paremmin huolta sisällä ulos.

Syö itsellesi terveemmät hiukset, vahvemmat kynnet ja kauniin ihon

Vaikka voit mennä pitkälle oikeiden ihonhoitotuotteiden, shampooiden ja hoitoaineiden valinnassa tai käyttämällä erikoistuotteita vahvempien kynsien saamiseksi, monissa tapauksissa on itse asiassa parempi varmistaa, että käytät oikeat vitamiinit. Vitamiinipuutos voi johtaa vaurioituneisiin hiuksiin, hiustenlähtöön, kynsien kulumiseen ja epäpuhtaalle iholle, ja siksi on tärkeää syödä terveellisesti ja monipuolisesti.

Joitakin ruokia, joita sinun tulisi syödä enemmän, jos haluat antaa itsellesi hyvät olosuhteet saada terveemmät hiukset, vahvemmat kynnet ja kauniimpi iho, ovat:

  • Munankeltuainen
  • Sisälmykset
  • Pähkinät, kuten mantelit, maapähkinät, pekaanipähkinät ja saksanpähkinät
  • Soijapavut ja muut palkokasvit
  • Täysjyvävilja
  • kukkakaali
  • Kaikille

edellä mainituille elintarvikkeille yhteistä on, että ne sisältävät runsaasti biotiinia, jota kutsutaan myös B7-vitamiiniksi.

Biotiini on tärkeä B-vitamiini, jota elimistö käyttää rasvojen, hiilihydraattien ja aminohappojen aineenvaihduntaan, ja kaikki kehon solut tarvitsevat biotiinia toimiakseen optimaalisesti. Koska biotiini auttaa kehoa parantamaan kykyään saada energiaa ja ravintoaineita syömistäsi ruoista ja auttaa siten hiuksiasi, päänahkaa, kynsiä ja ihoa saamaan tarvitsemansa ravintoaineet. Hiustenlähtöön, vaurioituneiden hiusten, likaisen ihon ja kuluneiden kynsien tapauksessa on todella hyvä idea kuluttaa enemmän biotiinia päivittäin. Koska biotiinin puute voi johtaa huonoon kudosten muodostumiseen, mikä on tärkeä edellytys kauniille, kiiltäville hiuksille, vahvoille kynsille ja puhtaalle iholle.

Mutta stressaavassa ja hektisessä arjessa voi tuntua ylivoimaiselta ajatella päivittäistä biotiinin saantia, kun kävelet ruokakaupassa ostamassa ruokaa illalliseksi. Voit siis pitää huolta hiuksistasi, ihostasi ja kynsistäsi ilman, että sinun tarvitsee stressata siitä, mikä sisältää biotiinia vai ei. Voit siis käyttää biotiini-lisää, joka on erityisesti kehitetty viemään kauneutesi uudelle tasolle. Hyvä vaihtoehto biotiinilisäaineille on Biotin Gummies, jonka päivittäinen saanti on korkea; 5000 µg/mcg biotiinia. Tämä jotta voisit luoda itsellesi parhaat olosuhteet saamaan täyteläisemmät hiukset, vahvat kynnet ja nuorekkaamman ihon, josta olet aina haaveillut.

ihmiset haaveilevat täyteläisistä hiuksista, puhtaasta ihosta ja vahvoista kynsistä ja täällä biotiinista voi auttaa viemään kauneusrutiinisi uudelle tasolle.

Kauneusviinikumi vai tavalliset kapselit?

Lyhyen googletuksen jälkeen olet luultavasti jo nähnyt, että erilaisia ??biotiinituotteita on yllin kyllin. Kaikkea biotiinivoiteista, biotiinijauheista, biotiinikumeista tavallisiin biotiinipillereihin. Mutta mikä sinun pitäisi valita hoitaaksesi hiuksiasi, ihoasi ja kynsiäsi parhaalla mahdollisella tavalla?

Hyvä nyrkkisääntö on valita biotiinituote, joka on räätälöity tarpeisiisi. Biotiinivoiteet ja biotiinijauhe voivat olla hieman vaikeita annostella, ja siksi suosittelemme suoraan joko nallekarkkien muodossa tai biotiinilisää kapseleina. Se, kannattaako valita biotiinipillerit vai biotiinikumit, riippuu täysin henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Kauneuskumien selvä etu on kuitenkin se, että ne voivat tuntua pieneltä palkinnolta raskaan ja stressaavan päivän jälkeen, joten odotat innolla päivittäistä biotiinilisää. Valinta on tietysti sinun, ja sinun tarvitsee vain valita sinulle parhaiten sopiva biotiinilisä, jotta voit täydentää biotiinitasosi ja antaa itsellesi parhaat olosuhteet hoitaa ihoasi, hiuksiasi ja kynsiäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Ole tyytyväinen itseesi - sinulla ei ole mitään hävettävää!

Vaikka on luonnollista, että haluat näyttää paremmalta, älä anna kauneuden ihanteen sanella itseäsi. Tärkeintä on, että olet tyytyväinen ulkonäköösi, joten sinun tarvitsee vain huolehtia hiuksistasi, kynsistäsi tai ihostasi, jos haluat. Älä anna painostusta Instagramin vaikuttajilta tai muotilehtien malleilta, joiden valokuvat on usein photoshopattu, tai heillä on käytettävissä koko joukko ammattimaisia ??hius- ja meikkitaiteilijoita, jotta he voivat ottaa täydellisiä kuvia. Pidä huolta hiuksista, ihosta ja kynsistä, jos se antaa sinulle luottamusta tai itsetuntoa.

Hiusten, ihon ja kynsien hoitamisessa oikeilla vitamiineilla ja ravintolisillä voi kuitenkin olla muitakin etuja kuin kauneus. Epäpuhtaalle iholle kuluneet kynnet ja vaurioituneet hiukset voivat olla oireita oikeiden vitamiinien puutteesta - joten älä ota kauneusvitamiineja ulkonäkösi vuoksi, ota niitä terveytesi vuoksi. Keskity siis terveytesi - ja nauti myös lisäravinteiden, kuten biotiinikumin, kauneuseduista.

Lue myös nämä