Ultra Hair Away

120ml Spray | Karvan kasvun hidastaminen
39.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Ultra Hair Away –voide sopii sekä naisille että miehille, ja sitä voi käyttää ihokarvojen kasvun estämiseen useimmille kehonosille, kuten käsivarsiin, säärille, kasvoille, selälle, bikinirajaan, kainaloihin, olkapäille ja rintakehään.

  • Estää tehokkaasti ihokarvojen kasvun
  • Takaisin kasvaneet ihokarvat ovat hennompia ja ohuempia
  • Vähentää karvanpoistohoitojen tarpeen määrää
  • Kirkas, hajuton ja helposti levittyvä koostumus
  • Jättää ihon pehmeäksi, sileäksi ja kosteaksi

Ultra Hair Away –voide hidastaa ihokarvojen kasvua, mikä vähentää tehokkaasti esim. vahauksen tai ajelun tarpeen määrää. Takaisin kasvanut karvoitus on hennompaa ja ohuempaa.

Lue lisää

Mikä on Ultra Hair Away?

Useimmat pysyvään ihokarvojen poistoon suunnatut menetelmät ovat aikaa vieviä, kalliita,eivätkä niillä saavutetut tulokset valitettavasti ole kovin pitkäkestoisia. Ultra Hair Away –voide hidastaa kasvojesi tai kehosi karvoituksen kasvua, vähentäen vahaukseen tai ajelun tarvetta. Takaisin kasvanut karvoitus myös näyttää kevyemmältä, ohuemmalta ja huomaamattomammalta.Tulokset kuitenkin vaihtelevat yksilöittäin, riippuen karvoituksen väristä ja laadusta.

Miten Ultra Hair Away –suihke toimii?

Ultra Hair Away tunkeutuu ihosi karvatuppiin, estäen karvoituksen kasvusta vastaavien solujen toiminnan. Se myös muuttaa karvatuppien rakennetta tekemällä takaisin kasvaneesta karvoituksesta kevyempää, ohuempaa ja huomaamattomampaa.

Miten käytän Ultra Hair Away –suihketta?

Ensimmäisen käyttöviikon aikana, suihkuta uotetta haluamallesi alueelle kahdesti päivässä. Hiero voidetta ihollesi, kunnes se on täysin imeytynyt. Alä huuhtele. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi, suihkuta tuotatta iholle välittömästi karvanpoistokäsittelyn jälkeen.

Ensimmäisen käyttöviikon jälkeen sinun tarvitsee enää käyttää suihketta kerran päivässä. Jatka käsittelyä, kunnes olet saavuttanut haluamasi tuloksen. Säilyttääksesi haluamasi alueen karvattomana, jatka suihkeen käyttämistä kahdesti kuukaudessa.

Milloin voin odottaa näkeväni tuloksia?

Tulokset riippuvat ihokarvojesi laadusta, tyypistä ja suihkeen käyttömäärästä. Useimmat käyttäjät huomaavat näkyviä eroja noin 4-5 viikon säännöllisen käytön jälkeen. Mitä paksumpaa karvoituksesi on, sitä kauemmin sen poistaminen kestää. Lepotilassa olevien ihokarvojen poistoon voi myös kulua hieman pidempi aika.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Ultra Hair Away on suunniteltu turvalliseksi käyttää, eikä sillä ole tunnettuja haitallisia sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistat tuotteen sisältämät ainesosat ennen käyttöä allergisten reaktioiden välttämiseksi. Voit myös testata tuotteen soveltuvuuden itsellesi levittämällä pienen määrän tuotetta käsivarrellesi. Älä käytä tuotetta, jos ihollasi ilmenee punoitusta tai ärsytystä 24 tunnin sisällä tuotteen levittämisestä.

Mitä tuote sisältää?

vesi, hedelmäuute, polypropyleeniglykoli, glyseroli, disakkaridit, urea, ditiotreitoli, EDTA, metyyli parabeeni ja propyyliparabeeni.