Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Ultra Hair Away

120 ml Spray | Suihke ei-toivotuille karvoille

Yhteenveto

Monet meistä noudattavat karvanpoistomenetelmiä, mutta suurin ongelma on, että karvat tulevat aina takaisin! Ultra Hair Away -suihke pyrkii auttamaan sinua viivästyttämään noita kalliita ja epämukavia käsittelyjä ehkäisemällä karvojen palaamista, ja se on ihanteellinen käytettäväksi karvojen näkymiseen millä tahansa kehon alueella. Voit nyt pidentää sileän, pehmeän ihon tunnettasi pidempään lisäämällä sen olemassaolevaan karvanpoistomenetelmääsi.

 • Ei-toivottujen karvojen näkymiseen
 • Voidaan käyttää sekä vartalolla että kasvoilla
 • Luonnollisesti kehitetty kasvientsyymeistä
 • Ihanteellinen miesten ja naisten tarpeisiin
 • Kevyt sumu nopeaa imeytymistä varten
 • Väritön, tuoksultaan mieto koostumus

Ultra Hair Away ottaa vallankumouksellisen lähestymistavan karvahuoliisi - sen sijaan, että se odottaisi karvojen ilmestymistä, se kohdistuu ennaltaehkäisevästi itse karvatuppeen, pyrkien vaikuttamaan tasaisesti karvojen toistuvaan kasvuun. Voit levittää tätä ainetta ihollesi yhdellä suihkauksella, keskittyen niihin alueisiin, jotka sinua huolestuttavat. Saatat olla yhden maagisen pullon päässä siitä satiinisesta tunteesta, jota etsit!

 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Halal
 • Kosher
Ilmoita minulle, kun tuotetta on varastossa

Etsimäsi tuote ei ole enää saatavilla, valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista.

Kauneus & kärsiminen - Välttämätön yhdistelmä?

Useimmat aikanamme elävät ihmiset eivät ole jossain vaiheessa poistaneet karvojaan - tapahtuipa se sitten pinseteillä, partakoneellta tai vahaliuskalla! Vaikka siitä saattaisi seurata kipeytymistä, ihottumaa tai punoitusta, yhä useammat meistä käyttävät näitä menetelmiä saavuttaakseen sileät, karvattomat kasvot tai haluamamme vartalon. Karvanpoiston muodostuessa yhä välttämättömämmäksi odotukseksi, ei ole yllättävää, että tutkijat etsivät vallankumouksellisia uusia menetelmiä, jotka eivät tuota mahdollista vahinkoa ihollemme tai vaadi aikaa ja vaivaa.

Entsyymi teknologia - Tulevaisuuden karvanpoisto!

Eikö olisikin hienoa löytää sellainen luonnollinen menetelmä vartalon ja kasvojen karvahuolien ratkaisemiseen, joka kohdistuu karvoihin ennen kuin ne edes ilmestyvät? Entsyymit voivat olla tämä menetelmä! Tutkimukset ovat osoittaneet, että niiden käyttö liittyy karvojen uudelleen kasvamisen viivästymiseen, ja tulokset ovat olleet lupaavia ja rohkaisevia. Tämä yllättävän yksinkertainen menetelmä valloittaa varmasti maailman!

Ultra Hair Away -suihke

Tällä vallankumouksellisella, innovatiivisella tuotteella on vain yksi tavoite - auttaa sinua vähentämään karvojen poistoa lopullisesti! Ultra Hair Away on yhdistellyt tätä varten entsyymejä eksoottisista hedelmistä, joissa on kosteuttavia ja suojaavia aineita, jotka pyrkivät ravitsemaan ihoasi ja säilyttämään tuon sileän, satiinisen tunteen. Glyseriiniä, joka tunnetaan myös glyserolina, on lisätty sen uskomattomien kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi, jotka ovat välttämättömiä kosteuden lisäämiseksi karvanpoistomenetelmien jälkeen, jotka voivat poistaa sitä. Samoin urean ymmärretään auttavan ihon suojaamisessa ja suojelemisessa ärsytykseltä ja kipeytymiseltä. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä on suunniteltu auttamaan sinua karvahuolissasi, jotta voit nauttia täydellisestä vartalon kauneudesta!

Karvanpoisto alueet

 • Kasvot
 • Selkä
 • Käsivarret
 • Bikiniraja
 • Rinta
 • Kainalot
 • Vatsa
 • Sääret

Ainesosaluettelo

Water, Polypropylene Glycol, Glycerol, Disaccharides, Urea, Dithiothreitol, Edta, Methyl Paraben, Propyl Paraben, Extracatable Fruit Derivatives.

Käyttöohjeita

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, käytä runsaasti kohteena olevalle ihoalueelle välittömästi poistettuasi karvat haluamallasi menetelmällä, ja hiero kevyesti. Anna ihosi imeyttää neste täysin, äläkä huuhtele. Voit sen jälkeen käyttää lempikosteusvoidettasi. Käytä kahdesti päivässä ensimmäisen viikon ajan, ja sen jälkeen vähintään kerran päivässä, kunnes olet tyytyväinen tuloksiin. Jatka käyttöä säännöllisesti muutaman kerran kuukaudessa tulosten ylläpitämiseksi.

Ohjeita

Ultra Hair Away pohjautuu luonnolliseen, entsyymejä käyttävään lähestymistapaan karvojen hallitsemiseksi, jotta voit ennaltaehkäistä niistä johtuvia huoliasi. Kuten minkä tahansa uuden ihonhoitotuotteen suhteen, varmista kuitenkin, että luet ainesosaluettelon huolellisesti henkilökohtaisten allergeenien varalta. Saatat myös haluta suorittaa ihoaluetestin 24 tuntia ennen ensimmäistä käyttöä varmuuden vuoksi.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.00% pohjautuen 11 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Uskoisin hyväksi tuotteeksi mutta olen käyttänyt vasta viikon joten en voi vielä se arvostella lopullisesti.

M Marja-Leena R
Verified Purchase

Vaikea sanoa, miten toimii, ollut käytössä niin vähän aikaa.

M Maarit K
Verified Purchase

Mahtava tuote!!!!!

M Marie
Verified Purchase

Selkä ja olkapääkarvat saivat kyytiä. Olen kyllästynyt ajelemaan niitä jatkuvasti, ja selkä on ollut jopa ihan mahdoton työstää itse. Tyttöystävän kanssa käytetään nyt vain tätä.

N Niilo
Verified Purchase

Toimi hyvin minulla

H Heidi
Verified Purchase

Suosittelen tätä tuotetta 100%sesti. Se on oikeasti hyvä!!!!

O Outi
Verified Purchase

Ultra hair away on pelastus. olen hyvin iloinen

k karvakasa
Verified Purchase

Voide toimii mielestäni hyvin. Ei tarvite jatkuvasti ajella... En myöskään pidä epilaattoreista, joten minulle ihan ehdoton. Ei polttanut tai aiheuttanut mitään oireita!

S Sari
Verified Purchase

Joo toimii ihan hyvin, käytin selkäkarvoihin ja tulokseen olen ihan tyytyväinen parin viikon käytön jälkeen.

M Mikko
Verified Purchase

Ihan kiva tuote, voisin ostaa toistekkin. Paketti tuli nopeasti perille, suosittelen lämpimästi.

J Julia

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä