ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

U-Visage Combo Crema e Dispositivo | Cura Viso e Collo | ShytoBuy
U-Visage Combo Crema e Dispositivo | Cura Viso e Collo | ShytoBuy

U-Visage Laite & Voide Kombo

2 Part Combo

Yhteenveto

Nuorekkaan näköinen iho on kautta aikojen ollut kauneuden merkki! Aktiivisten ainesosien ja innovatiivisen teknologian ansiosta U-Visage Laite & Voide Kombo on ratkaiseva askel taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan, sekä ihon kimmoisuuden parantamisessa. Huolellisesti luotu U-Visage Laite & Voide Kombo sopii käytettäväksi kasvojen ja kaulan alueella päivittäin, ja tarjoaa iholle sen ansaitsemaa huolenpitoa. U-Visagen nykyaikainen design, helppokäyttöisyys sekä ergonomisuus ovat täydellinen yhdistelmä kasvojen ja kaulan hoitoon silloin, kun kyseessä on ikääntyvä iho.

  • Ikääntyvän ihon hoito
  • Kasvojen & kaulan alueelle
  • Kiinteyttää & lisää ihon kimmoisuutta
  • Kosteuttaa & suojaa ihoa
  • Laitteesta löytyy 3 eri asetusta
  • Voide sisältää Bio-Marine -kollageenia
  • GMP
  • ISO
  • Kliinisesti todistettu

Anti age -ihonhoito kotona

Vuosien myötä iho menettää kimmoisuuttaan, ja vaikka tähän pulmaan löytyy monenlaista apua, on myönnettävä että harva tahtoo sijoittaa suuria summia, tai uskaltautua tehokkaisiin toimenpiteisiin! Kotona ihonhoito sujuu anti age -tuotteiden tai ihoa kiinteyttävien laitteiden avulla helposti ja mukavasti, ja hellävarainen stimulointi auttaa kasvojen lihasten sekä ihon hoidossa kohti nuorekkaampaa ulkonäköä. Ja kun laitetta käytetään yhdessä voiteen kanssa, pääsevät hyödylliset ainesosat paremmin vaikuttamaan ihon syvempiin kerroksiin. Laite auttaa kiinteyttämään ja siloittamaan ihoa, ja tuloksena on vähemmän ryppyinen sekä heleämpi iho. Todellinen kasvojen kohotus ilman leikkausta!

U-Visage Laite & Voide Kombo

Kun kyseessä on ikääntyvän ihon hoito, on tarkoituksena palauttaa kasvoille nuoruuden viehätysvoimaa. Tämä ihon kotihoitoon sopiva tuotekaksikko toimii tehokkaasti yhdessä, jotta voit tuntea olosi itsevarmaksi ilmeistä tinkimättä. U-Visage on päivittäinen tarpeellinen - ja ennen kaikkea nautinnollinen - kasvojen kotihoito!

Voide
Voide sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia, joista erityisesti kaksi ovat avainasemassa. Bio-Marine -kollageeni tarjoaa iholle tärkeää proteiinia, piristäen ihon ulkonäköä. Bio-Marine -elastiini palauttaa ihon kimmoisuutta. Kevyt U-Visage -voide imeytyy helposti, virkistää sekä heleyttää ihoa, ja on täydellinen apukeino ryppyjä sekä uurteita vastaan.

Laite
U-Visage -laitteen kolme asetusta tarjoavat rentouttavaa ja samalla stimuloivaa hierontaa, joka kiinteyttää ja vahvistaa kasvojasi hellävaraisesti. Kevyen laitteen mikrovärähtely yhdessä lämpöominaisuuden kanssa nuorentavat ihoa päivittäin. Laitteen ominaisuudet virkistävät ihoa ja tehostavat voiteen vaikutusta. Nauti laadukkaasta ihonhoidosta joka päivä.

Voide - Ainesosat

Vesi, Coco-glyseridit, Dikapryylikarbonaatti, Skvalaani, Liukeneva kollageeni, Setearyylialkoholi, Plukenetia Volubilis (Öljymaniköynnös) -siemenöljy, Metyylipropaanidiolin, Salvia Hispanica (Chia) -siemenöljy, Propyleeniglykooli, Magnesiumalumiinisilikaatti, Palmitiini-/Steariini Triglyseridi, Setearyyliglukosidi, Kapryyliglykoli, Dinatrium EDTA, Alkoholi, Hydrolysoitu elastiini, Tokoferyyliasetaatti, Ksantaanikumi, Fenoksietanoli, Hesperidin-metyylikalkoni, Fenyylipropanoli, Hajuste, Aesculus Hippocastanum (Hevoskastanja) -siemenuute, Arnica Montana (Etelänarnikki) -kukkauute, Hamamelis Virginiana (Amerikantaikapähkinä) -lehtiuute, Malva Sylvestris (Kiiltomalva) -uute, Ruscus Aculeatus (Pikkuruskus) -juuriuute, Sorbiinihappo, Bentsyylisalisylaatti, Butyylifenyyli-metyylipropioni, Limoneeni.

U-Visage Laite & Voide - Käyttöohje

Voide: Puhdista iho huolellisesti ennen käyttöä. Levitä tuotetta tasaisesti kasvojen ja kaulan alueelle, mielellään iltaisin, ja hiero voide ihoon sormenpäilläsi pyöriviä liikkeitä käyttäen.

Laite:

1. vaihe: Levitä U-Visage -voide tasaisesti ennen laitteen käyttöä. Voit halutessasi jättää tämän vaiheen välistä, ja käyttää laitetta yksistään ilman voidetta.

2. vaihe: Liikuta laitetta kasvoillasi ylhäältä alaspäin yhdeksänkymmenen sekunnin ajan, käyden läpi kasvojen alueen kauttaaltaan.

3. vaihe: Toista samat vaiheet kaulan alueelle kuudenkymmenen sekunnin ajan.

U-Visage Laite & Voide - Käyttösuositus:

Suosittelemme sinua seuraamaan ohjeita ja lukemaan ainesosalistan ennen tuotteiden käyttöönottoa. Saat parhaimman mahdollisen tuloksen käyttämällä sekä voidetta että laitetta. Ethän käytä laitetta vakavasti vaurioituneella tai tulehtuneella iholla, tai toipuessasi leikkauksesta.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(26)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

94.67% pohjautuen 29 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Toimii myös kuivalle iholle

H Heidi
Verified Purchase

Olen käyttänyt tuotetta jo muutaman viikon tulokset näkyvät jo, en malta odottaa miltä ihoni näyttää seuraavien käyttöviikkojen jälkeen !!

E Elli
Verified Purchase

Lopputulos on mahtava!

M Marja
Verified Purchase

It works great on my dry skin

H Hannah
Verified Purchase

Simply one of the best face creams I've used! Surpasses many products at several times higher prices!

M Marbie
Verified Purchase

I use this product regularly and I love it. Moisturises the skin perfectly and provides a soft and radiant skin.

E Emillie
Verified Purchase

Es funktioniert auf meiner trockenen Haut einwandfrei

H Hannah
Verified Purchase

Einfach eine der besten Gesichtscremes, die ich je benutzt habe! Übertrifft viele Produkte zu mehrfach höheren Preisen!

M Marbie
Verified Purchase

Ich benutze dieses Produkt regelmäßig und ich liebe es. Befeuchtet die Haut perfekt und sorgt für eine weiche und strahlende Haut.

E Emillie
Verified Purchase

Me funciona bastante bien en mi piel

J Jana

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä