Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/shytobuy/domains/shytobuy.fi/public_html/product.php on line 1138
U-Visage Laite & Voide Kombo | Kasvot ja kaula | ShytoBuy
 • klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

U-Visage Laite & Voide Kombo

2 Part Combo
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Nuorekkaan näköinen iho on kautta aikojen ollut kauneuden merkki! Aktiivisten ainesosien ja innovatiivisen teknologian ansiosta U-Visage Laite & Voide Kombo on ratkaiseva askel taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan, sekä ihon kimmoisuuden parantamisessa. Huolellisesti luotu U-Visage Laite & Voide Kombo sopii käytettäväksi kasvojen ja kaulan alueella päivittäin, ja tarjoaa iholle sen ansaitsemaa huolenpitoa. U-Visagen nykyaikainen design, helppokäyttöisyys sekä ergonomisuus ovat täydellinen yhdistelmä kasvojen ja kaulan hoitoon silloin, kun kyseessä on ikääntyvä iho.

 • Ikääntyvän ihon hoito
 • Kasvojen & kaulan alueelle
 • Kiinteyttää & lisää ihon kimmoisuutta
 • Kosteuttaa & suojaa ihoa
 • Laitteesta löytyy 3 eri asetusta
 • Voide sisältää Bio-Marine -kollageenia
 • GMP
 • ISO
 • Kliinisesti todistettu

Anti age -ihonhoito kotona

Vuosien myötä iho menettää kimmoisuuttaan, ja vaikka tähän pulmaan löytyy monenlaista apua, on myönnettävä että harva tahtoo sijoittaa suuria summia, tai uskaltautua tehokkaisiin toimenpiteisiin! Kotona ihonhoito sujuu anti age -tuotteiden tai ihoa kiinteyttävien laitteiden avulla helposti ja mukavasti, ja hellävarainen stimulointi auttaa kasvojen lihasten sekä ihon hoidossa kohti nuorekkaampaa ulkonäköä. Ja kun laitetta käytetään yhdessä voiteen kanssa, pääsevät hyödylliset ainesosat paremmin vaikuttamaan ihon syvempiin kerroksiin. Laite auttaa kiinteyttämään ja siloittamaan ihoa, ja tuloksena on vähemmän ryppyinen sekä heleämpi iho. Todellinen kasvojen kohotus ilman leikkausta!

U-Visage Laite & Voide Kombo

Kun kyseessä on ikääntyvän ihon hoito, on tarkoituksena palauttaa kasvoille nuoruuden viehätysvoimaa. Tämä ihon kotihoitoon sopiva tuotekaksikko toimii tehokkaasti yhdessä, jotta voit tuntea olosi itsevarmaksi ilmeistä tinkimättä. U-Visage on päivittäinen tarpeellinen - ja ennen kaikkea nautinnollinen - kasvojen kotihoito!

Voide
Voide sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia, joista erityisesti kaksi ovat avainasemassa. Bio-Marine -kollageeni tarjoaa iholle tärkeää proteiinia, piristäen ihon ulkonäköä. Bio-Marine -elastiini palauttaa ihon kimmoisuutta. Kevyt U-Visage -voide imeytyy helposti, virkistää sekä heleyttää ihoa, ja on täydellinen apukeino ryppyjä sekä uurteita vastaan.

Laite
U-Visage -laitteen kolme asetusta tarjoavat rentouttavaa ja samalla stimuloivaa hierontaa, joka kiinteyttää ja vahvistaa kasvojasi hellävaraisesti. Kevyen laitteen mikrovärähtely yhdessä lämpöominaisuuden kanssa nuorentavat ihoa päivittäin. Laitteen ominaisuudet virkistävät ihoa ja tehostavat voiteen vaikutusta. Nauti laadukkaasta ihonhoidosta joka päivä.

Voide - Ainesosat

Vesi, Coco-glyseridit, Dikapryylikarbonaatti, Skvalaani, Liukeneva kollageeni, Setearyylialkoholi, Plukenetia Volubilis (Öljymaniköynnös) -siemenöljy, Metyylipropaanidiolin, Salvia Hispanica (Chia) -siemenöljy, Propyleeniglykooli, Magnesiumalumiinisilikaatti, Palmitiini-/Steariini Triglyseridi, Setearyyliglukosidi, Kapryyliglykoli, Dinatrium EDTA, Alkoholi, Hydrolysoitu elastiini, Tokoferyyliasetaatti, Ksantaanikumi, Fenoksietanoli, Hesperidin-metyylikalkoni, Fenyylipropanoli, Hajuste, Aesculus Hippocastanum (Hevoskastanja) -siemenuute, Arnica Montana (Etelänarnikki) -kukkauute, Hamamelis Virginiana (Amerikantaikapähkinä) -lehtiuute, Malva Sylvestris (Kiiltomalva) -uute, Ruscus Aculeatus (Pikkuruskus) -juuriuute, Sorbiinihappo, Bentsyylisalisylaatti, Butyylifenyyli-metyylipropioni, Limoneeni.

U-Visage Laite & Voide - Käyttöohje

Voide: Puhdista iho huolellisesti ennen käyttöä. Levitä tuotetta tasaisesti kasvojen ja kaulan alueelle, mielellään iltaisin, ja hiero voide ihoon sormenpäilläsi pyöriviä liikkeitä käyttäen.

Laite:

1. vaihe: Levitä U-Visage -voide tasaisesti ennen laitteen käyttöä. Voit halutessasi jättää tämän vaiheen välistä, ja käyttää laitetta yksistään ilman voidetta.

2. vaihe: Liikuta laitetta kasvoillasi ylhäältä alaspäin yhdeksänkymmenen sekunnin ajan, käyden läpi kasvojen alueen kauttaaltaan.

3. vaihe: Toista samat vaiheet kaulan alueelle kuudenkymmenen sekunnin ajan.

U-Visage Laite & Voide - Käyttösuositus:

Suosittelemme sinua seuraamaan ohjeita ja lukemaan ainesosalistan ennen tuotteiden käyttöönottoa. Saat parhaimman mahdollisen tuloksen käyttämällä sekä voidetta että laitetta. Ethän käytä laitetta vakavasti vaurioituneella tai tulehtuneella iholla, tai toipuessasi leikkauksesta.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 5

100% pohjautuen 3 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Toimii myös kuivalle iholle

  H Heidi small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Olen käyttänyt tuotetta jo muutaman viikon tulokset näkyvät jo, en malta odottaa miltä ihoni näyttää seuraavien käyttöviikkojen jälkeen !!

  E Elli small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Lopputulos on mahtava!

  M Marja small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.