Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

U-Tonic Muscle Stimulator Lihasstimulaattori

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

U-Tonic on lihasstimulaattori, joka kiinteyttää lihaksia käyttäen sähköstimulaatiota. Kehittynyttä teknologiaansa hyödyntämällä, tämä laite auttaa rentouttamaan ja kiinteyttämään lihaksiasi auttaen sinua saavuttamaan unelmavartalosi. Se on mukavakäyttöinen moderni laite, joka on suunniteltu erityisesti kehon kiinteyttämiseen. Tämä ergonomisesti muotoiltu laite viidellä hierontatasolla voi olla ratkaisu ongelmiisi.

 • Kiinteyttää lihaksia
 • Kiinteyttää roikkuvaa ihoa
 • Lievittää lihasten jäykkyyttä
 • Auttaa kasvattamaan lihasmassaa
 • Kiinteyttää käsivarsia, pakaroita ja vatsaa
 • Parantaa verenkiertoa
 • Se auttaa vähentämään stressiä ja lihasjännitystä
 • Kannettava ja helppokäyttöinen
 • 2-vuoden takuu, voimassa ostopäivästä

U-Tonic on kehitetty erityisesti lisäämään lihasmassaa sekä vähentämään stressiä ja lihasten jäykkyyttä. Tämä lihasten kiinteyttämislaite on helppokäyttöinen ja voi auttaa sinua saavuttamaan ihannevartalosi. Teknologiansa ansiosta se kiinteyttää lihaksia tehokkaasti. Laitteen LCD-näyttö ja neljä värähtelevää yksikköä voivat auttaa sinua saavuttamaan ennennäkemättömiä tuloksia.

Lue lisää

Mikä on U Tonic lihasstimulaattori?

U-Tonic on laite, joka lähettää matalataajuisia pulsseja. Se on suunniteltu uusimpien teknisten standardien mukaisesti ja se hyödyntää kehittynyttä tietokonetekniikkaa, LCD-näyttöä ja neljä värisevää yksikköä, jotka on kytketty laitteeseen kahdella johdolla. Sen hyödyntämien matalataajuisten pulssien avulla tämä lihaksia kiinteyttävä laite voi auttaa vahvistamaan käsivarsien, pakaroiden ja vatsan seudun lihaksia.

Miten se toimii?

U-Tonic on hyvin varustettu lihasten kiinteyttämislaite, josta voi tulla liittolaisesi halutessasi saavuttaa ihanteellisen vartalon. Sen matalataajuiset sähköimpulssit auttavat hieromaan ja kiinteyttämään lihaksiasi tuoden sinulle kiinteämmän ja tasaisemman ihon. Tämä lihasstimulaattori auttaa lisäämään verenkiertoa, mikä tuo aikaan näkyviä tuloksia.

Tämän lihasten kiinteyttämislaite toimii kahdella johdolla, jotka on kytketty neljään värisevään laastariin. U-Tonic sisältää 16 eri intesiteettitasoa, joista on helppo löytää itsellesi sopivin ja mukavin asetus.

Tämä laite on myös varustettu viidellä eri hieronta-asetuksella, joista voit valita tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan sopivimman.

 • Automaattiasetus
 • Kiinteyttävä asetus
 • Stimulaatioasetus
 • Värisevä asetus
 • Sykeasetus

Mitä etuja U Tonic laitteen tuomat edut?

U-Tonic käyttää innovatiivista teknologiaa, joka voi auttaa sinua saavuttamaan huomattavia tuloksia lihasten kiinteytyksessä hyödyntämällä viittä eri hierontatasoa. Tämän lihasstimulaattorin säännöllinen käyttö voi tarjota merkittäviä etuja, kuten:

 • Parantaa ihon ulkonäköä. Laitteen sähköstimulaatio auttaa vahvistamaan ja kiinteyttämään ihoa.
 • Parantaa verenkiertoa. U-Tonic auttaa lisäämään verenkiertoa mikä vastaavasti kiinteyttää ja vahvistaa ihoa.
 • Rentouttaa lihaksia. Se tajoaa tehokkaan hoidon lihasvammoihin, kouristuksiin ja väsyneisiin jalkoihin.
 • Parempi suorituskyky. Päivittäinen käyttö voi auttaa sinua saamaan vahvemmat lihaksen ja paremman suorituskyvyn.

U Tonic lihasstimulaattorin käyttäminen

Jos haluat parantaa ulkonäköäsi ja kiinteyttää lihaksia, U-Tonic voi olla avuksesi. Helppokäyttöinen ja kannettava lihasstimulaattori kiinteyttää lihaksiasi kotona tai missä tahansa. Lihasmassan rakentaminen on helppoa U-Tonic lihastenkiinteytyslaitteen avulla.

Sinun tarvitsee vain asettaa laastarit hoidettavalle alueelle, käynnistää ja laite ja valita haluamasi hieronta-asetus ja -voimakkuus. Tämä laite on erittäin helppo käyttää. Sen LCD-näytöstä voit tarkastella vaihtoehtoja sekä nähdä intensiteettitason ja jäljellä olevan akun määrän keskeyttämättä hoitojasi.

Onko siinä mitään rajoituksia?

Kuten kaikki sähkölaitteet, U-Tonic lihasstimulaattoria ei tulisi koskaan käyttää kylvyssä tai olla muutenkaan kosketuksissa nesteiden kanssa. Tällä laitteella ei ole kuitenkaan todettu olevan mitään haitallisia sivuvaikutuksia. Se käyttää kehittynyttä teknologiaa, joka on ammattilaisten testaama.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (100% pohjautuen 1 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Tämä laite vaikuttaa todella tehokkaalta. Olen tosin käyttänyt vasta viikon, mutta tähän asti ollut tyytyväinen. Stimulaation todella tuntee.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi