Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

U-Neck

Niskahierontalaite

U-Neck

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

U-Neck Niskahierontalaite tarjoaa sinulle ihanan hetken puhdasta rentoutumista. Rentouta niskan lihaksiasi sähköstimulaation kautta sohvalla, töissä tai puutarhassa - voit nauttia hieronnasta missä tahansa. Hoida urheiluvammojen, toimistotyön tai huonojen yöunien aiheuttamaa lihasjännitystä käymättä fysioterapiassa.

 • U-Neck Niskahierontalaite käyttää uusinta teknologiaa
 • Voi auttaa sinua rentouttamaan niskan lihaksia
 • Parantaa niskan terveyttä ja rentoumista arjen keskellä
 • Voi lievittää niskan jäykkyyttä
 • Auttaa jännityksen aiheuttamaa päänsärkyä
 • Rauhoittaa lihaksia lämmitystoiminnon avulla
 • Käytä vain kaksi kertaa päivässä
 • 2-vuoden takuu, voimassa ostopäivästä

U-Neck rentouttaa stressin ja lihasjännityksen aiheuttamaa kipua ja kireyttä niskassasi. Sen lämmitystoiminto voi myös helpottaa jännityksen tuottamaa päänsärkyä. Tämän erinomaisen niskahierontalaitteen avulla voit päästä eroon kivuista ja tuntea itsesi taas liikkuvammaksi ja energisemmäksi.

Lue lisää

Mikä on U-Neck?

Jos kärsit niskakivusta, voit ottaa avuksesi uuden terapeuttisen hierojan. U-Neck on niskahierontalaite, joka käyttää uusinta teknologiaa niskan lihasten hieronnassa. Laitetta säädetään kaukosäätimellä, joka pitää sisällään myös ajastimen, jonka avulla voit säätää hieronnan viidestä kolmeenkymmeneen minuuttiin. Laitteessa on kuusi eri päätoimintoa, joten sinulla on vapaus valita itsellesi sopivin hieronnan tila ja intensiivisyys. Sisäänrakennettu lämmitystoiminto tuo poikkeuksen tavallisiin hierontalaitteisiin verrattuna, ja sen lämpötila voi kohota jopa 40-48 asteeseen. Laite on asetettu sopivaksi keskimääräiselle niskan koolle ja se on kevyt sekä helppokäyttöinen.

Kolme hierontatoimintoa ovat:

 1. Värinähieronta
 2. Sähköstimulaatio hieronta
 3. Infrapuna hieronta

Kolme hierontatoimintoa muodostavat kuusi eri vaihtoehtoa:

 1. Lämpö ja intensiteetti
 2. Värinä, lämpö ja intensiteetti
 3. Lämpö, Sähköstimulaatio ja intensiteetti
 4. Lämpö
 5. Värinä ja intensiteetti
 6. Sähköstimulaatio ja intensiteetti

Mitä hyötyä on U-Neck Niskahierontalaitteesta?

Se tarjoaa monia hierontatekniikoita auttaen sinua ja niskaasi pääsemään eroon jännityksestä, jäykkyydestä ja kivusta. Useimmissa tapauksissa ei tarvitse odottaa edes kauaa, ennen kuin voit tuntea laitteen tuoman vaikutuksen. Kokeile U-Neck hierontalaitetta ja hyödy sen ainutlaatuisesta, ammatillisesta teknologiasta, jota käytetään myös fysioterapiassa.

U-Neckin ominaisuudet lyhyesti

 • 6 eri hierontavaihtoehtoa
 • Matalataajuinen sähköstimulaatio
 • Eri lämpötasot syvää rentoutumista varten
 • Värinätoiminto, joka stimuloi verenkiertoa

U-Neck hyödyntää matalalaajuista sähköstimulaatiota. Mikä tarkoittaa, että niskan hermoja stimuloidaan sähköimpulssien avulla. Koska taajuus on hyvin alhainen, et tule huomaamaan näitä pulsseja vaan vain lempeää värähtelyä. Tämä saa sinut rentoutumaan hetkessä.

Miten U-Neck niskahierontalaite toimii?

Tunnetko jäykkyyttä tai epämiellyttävää jännitystä niskassasi? Siinä tapauksessa käytä U-Neck hierontalaitetta kahdesti päivässä 20 minuutin ajan. Aloita taputtelemalla niskaasi sekä metallilevyjä varovasti kostealla pyyhkeellä. Käynnistä ohjelma. Kaukosäätimen on aina oltava kohti laitteen infrapunaikkunaa. Paina virtapainiketta, ja valitse nuolinäppäimillä haluamasi hierontatoiminto. Voit sen jälkeen säätää hieronnan intensiteettiä.

Huom! Älä koskaan käytä laitetta suihkussa tai kylpyammeessa. Huomaa myös, että laitteen liiallinen käyttö voi johtaa lihasten kipeytymiseen entisestään. Muistathan, että lihakset tarvitsevat lepoa hoitojen välillä, joten käytä niskahierontalaitetta enintään kaksi kertaa päivässä.

Onko U-Neck laitetta turvallista käyttää?

Tämä hierontalaite toimii sähköisellä stimulaatiolla. Koska sen sähkötaajuus on hyvin alhainen, tämä tuote ei aiheuta kipua tai vahinkoa lihaksille tai hermoille. Tämä hierontalaite on suunniteltu erityisesti lihasten nopeaan vetristämiseen ja on siten täysin turvallinen käyttää. Valitse sinulle sopivin hierontataso ja hieronnan intensiivisyys, ja nauti laitteen tuomista ihanista eduista.

Helppo tilata

U-Neck niskahierontalaitteen tilaaminen ShytoBuylta on helppoa ja turvallista. Klikkaa vain ”Lisää ostoskoriin” -vaihtoehtoa, ja aloita ostaminen jo tänään.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (93.33% pohjautuen 9 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.91% pohjautuen 225 )

 • * Kokeilin kaverin laittetta kerran ja niska tuli heti kuntoon. Tilasin heti laitteen itselleni ja käytän sitä aina tarvittaessa, loistopeli.
 • * Ostin lahjaksi vaimolleni, ja hän on tykännyt siitä.
 • * u-neck on vähentänyt niskan jäykkyydestä johtuvia päänsärkyjä.
 • * Erinomainen!!!!! En ole käyttänyt kuin pari päivää, mutta huomaan jo vaikutuksen. TODELLAKIN HINTANSA ARVOINEN!!!!
 • * Olen lukenut hyviä juttuja tästä laitteesta, joten päätin kokeilla. Aluksi hieman jännitti, sillä laite metallilaattoineen on melko karun näköinen ja näyttää aivan niskatuelta, mutta täytyy sanoa, että laite tekee tehtävänsä. Huomaisin heti niskan ja yläselän olevan notkeampi ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Jään odottamaan siis miten hyviä tuloksia se tuo pidemmällä käytöllä.
 • * Melko tiukka, mutta se on varmasti tarkoituskin. Kovin paksuniskaiselle ei tosin varmaan sovi, mutta omassa niskassani tuntuu tukevalta. Laitteen siivet joustavat melko paljon joten ei tunnu epämukavalta. Kaukosäädin on todella kätevä. Saa säädettyä lämpöä matalaksi, jos tuntuu liian kuumalta niskassa. Myös hyvä, että värinän voimakkuutta saa muokattua. Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni.
 • * Hyvä laite. Pidän tätä töissä, sillä työskentelen koneen ääressä päivät pitkät. Työkaveritkin ovat innokkaina lainaamassa
 • * Käytän päivittäin, kaksi kertaa päivässä. Tämä on auttanut niskan ja jopa selän jäykkyydessä.
 • * Rentoudun tämän kanssa iltaisin televisiota katsellessa. :)
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi