• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

TRX2

90 kpl | Hiusravinne
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Jos harvenevat hiukset vaikuttavat itseluottamukseesi ja olet kyllästynyt eri hiustenhoitotuotteisiin, jotka lupaavat tuloksia, mutta eivät tuota niitä, TRX2 hiuskapselit on tarkoitettu juuri sinulle! Tämä hiusravinne on luonnollinen, turvallinen ja huomaamaton ratkaisu hiustenlähtöön, se on kehitetty vaikuttamaan molekyylitasolla. Hiusravinteen eri aineosien on havaittu vähitellen hidastavan kaljuuntumista ja hiustenlähtöä tarjoten sinulle mahdollisuuden palauttaa itseluottamuksesi ja ylpeyden tuuheista hiuksistasi.

 • Tehokas lisäravinne hiuksille on suunniteltu erityisesti hiustenlähdön hoitoon
 • Moni on saavuttanut näkyvästi paksummat hiukset jo 12 viikossa
 • 87% asiakkaista näki tuloksia käytettyään hiusravinteita
 • Edistää terveiden hiusten uudelleen kasvua molekyylitasolla
 • Tukee välttämättömiä ravintoaineita parantaen hiusten terveyttä
 • Ravintolisä hiuksille: Elintärkeät vitamiinit hiustenlähtöön yhdessä kapselissa
 • Miellyttävä, huomaamaton ja helppo käyttää
 • Hiuskapselit ei sisällä gluteiinia, keinotekoisia ainesosia tai säilöntäaineita – sopii kasvissyöjille

Oxfordin Biolab –tutkijoiden asiantuntemuksella luotu TRX2 hiusravinne on kehittänyt itselleen erinomaisen maineen auttaen sekä miehiä että naisia ylläpitämään paksut ja terveet hiukset. Tuote koostuu laadukkaista ainesosista, jotka yhdessä vaikuttavat nopeasti hiusten putoamiseen. TRX2 on kliinisesti testattu ravintolisä hiuksille varmistaen, että voit kasvattaa itseluottamustasi parantamalla hiustesi ulkonäköä, yksi hius kerrallaan. Aloita hiustenlähdön hoitaminen nyt, ja tilaa TRX2.

 • Cruelty-Free

Ravintolisä hiuksille - mikä on TRX2 hiusravinne?

TRX2 on luonnollinen ravintolisä hiuksille tarjoten kliinisesti todistettua tukea kaikille, jotka kärsivät harvenevista hiuksista - ja on erityisen hyödyllinen miestyyppiseen eli androgeeniseen kaljuuntumiseen, mikä on yleisin syy harveneville hiuksille. Ajan myötä hiukset ohenevat luonnostaan, kun karvatupen kasvu alkaa hidastua – kunnes lopulta lopettavat kasvun kokonaan. Tämä prosessi voi olla täysin normaalia ja luonnollista, mutta se ei tarkoita, että sinun pitäisi sitä sietää. TRX2 voi ylläpitää tervettä hiusten kasvua auttamalla ravitsemaan harvenevia hiuksia sekä tukemaan luonnollista ja tervettä karvatupen toimintaa. Vain kolme TRX2-kapselia joka päivä on auttanut monia estämään hiusten harvenemisen ja pitkällä aikavälillä kannustamaan uusien hiusten kasvua. Voit saavuttaa paksummat ja terveemmät hiukset jopa jo kolmessa kuukaudessa!

Miten TRX2 hiuskapselit vaikuttaa hiustenlähtöön?

Hiustenlähtö voi johtua useista eri tekijöistä, kuten geeneistä, hormoneista ja ruokavaliosta. TRX2 hiusravinne toimii antamalla hiuksillesi elintärkeitä ravintoaineita, joita tarvitaan terveiden ja vahvojen hiusten ylläpitämiseen käyttämällä kliinisesti testattuja ainesosia.

Jokainen karvatuppi sisältää kaliumkanavia, jossa kalium ja muut elintärkeät ravintoaineet kulkeutuvat karvatupen kalvoon. Ajan kuluessa, sekä naisilla että miehillä, kaliumkanavat alkavat kulua loppuun, ehkäissen ravintoaineiden pääsyn karvatupen kalvoon ja siten johtaen näkyvästi harveneviin hiuksiin. TRX2 elvyttää väsyneitä ja hidastuneita kaliumkanavia ainutlaatuisella puhdistetulla seoksellaan L-karnitiinia, nikotiinihappoa ja kaliumia, jotka yhdessä ylläpitävät hiusten kasvua molekyylitasolla.

Kuinka nopeasti voin odottaa näkeväni tuloksia?

Kuten kaikissa hiustenlähtöön liittyvissä ravintolisissä, tulokset vaihtelevat henkilöittäin. Monet käyttäjät ovat kuitenkin raportoineet näkyvänsä tuloksia jo 12 viikossa käytettäessään TRX2 hiusravinnetta. Valtaosa käyttäjistä on huomannut merkittäviä parannuksia viimeistään 8 - 12 kuukauden kuluttua käytön aloittamisesta, mutta yleensä tuloksia ilmenee noin 6 kuukaudessa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme tuotteen pitkäaikaista ja säännöllistä käyttöä. Lyhytaikainen tai epäjohdonmukainen käyttö voi rajoittaa kapseleiden tehokkuutta.

Kliinisesti todistettu vaikutus

Oxford Biolabs esittelee yhtiön alustavia kliinisen tutkimuksen tuloksia TRX2:n tehosta. TRX2 on patentoitu ravintolisä hiuksille, joka sisältää ainesosia, jotka auttavat ylläpitämään normaalia terveiden hiusten kasvua.

Tutkimustulokset osoittivat lisäravinteen tehon ja turvallisuuden. 9 kuukauden käytön jälkeen asiakkaiden, jotka käyttivät TRX2:sta, hiukset kasvoivat 35,1%, hiusten paksuus 22,5% ja pään hiusten muutos (haituvista haivenista ei-haiveniin) 23,2%. Kun taas 18 kuukauden kuluttua nämä prosenttiluvut kasvoivat vastaavasti 49,2; 38,7 ja 36,4 prosenttiin.

Helppo ottaa

Yksi TRX2:n parhaimmista puolista, sen tehokkuutta lukuunottamatta, on sen käyttömukavuus. Tämä tuote on uskomattoman helppo ottaa osaksi päivittäistä rutiinia, joten voit nauttia paksummista ja täyteläisimmistä hiuksista vain pienellä vaivalla. Yksinkertaisesti ota vain kolme kapselia joka päivä ruokailun yhteydessä. Voit ottaa hiuskapselit joko erikseen päivän aikana tai vaikka kaikki kerralla.

Ainesosat

Kaikki TRX2 ravintolisän ainesosat ovat luonnollisesti muotoiltu sisällyttäen niiden hiusten kasvua edistävät ominaisuudet. Ainesosia ovat L-karnitiini tartraatti, kasvikapseli, kaliumkloridi, L-leusiini, isoleusiini, valiini, nikotiinihappo, sinkki, magnesiumstearaatti, biotiini ja seleeni.

Turvallinen käyttää?

TRX2 sisältää täysin luonnollisia ainesosia, joten sinun ei tarvitse huolehtia ikävistä sivuvaikutuksista. Kaikki tuotteen ainesosat on huolellisesti valittu niiden korkean laatu ja tehokkuuden vuoksi. Jotkut käyttäjät voivat huomata, että puhdistettu nikotiinihappo voi johtaa ihon punoitukseen, varsinkin herkkäihoisilla (sen vuoksi ei kuitenkaan tarvitse huolestua, sillä tämä on normaalia).

Miten voin ostaa TRX2 hiusravinteita ShytoBuysta?

TRX2-kapseleiden ostaminen ShytoBuysta ei voisi olla helpompaa. Tarjoamme erilaisia maksu- ja toimitustapoja sinun tarpeisiisi. Klikkaa vain "Lisää ostoskoriin" ja aloita hiustenlähdön hoitaminen nyt.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(15)
4 Tähteä
(5)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

93.33% pohjautuen 21 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Erinomainen tuote!

  PR Peppi R trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • erinomainen ystävällinen asiakaspalvelu. Nopea toimitus myös. Kiitos shytoBuy

  H Hannu small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • täältä sai parhaimpaan hintaa. myös toimitus sujui nopsaan. hyvä

  jk jaakko korhonen small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tämä on osoittautunut hyväksi ostokseksi. Olen käyttänyt kuukauden ja huomaan hiusteni olevan paksummat. Päänahka ei loista läpi kuten aiemmin.

  II Irja, Itä-Suomesta small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Hiukseni ovat alkaneet harvenemaan homronaalisista syistä. Sain aikamoisen paniikin, kun harjaan tarttui kasa hiuksia. Luin näistä kapseleista itseasiassa Finnairin omassa lehdessä lomalta palatessani. Onneksi löysin. noin 4 viikkoa takana ja harjaan ei tartu enää smanalaista kasaa. Päänahkaa hieroessani tunnen hiusteni olevan tuuheammat kuin ennen. Jatkan käyttöä vielä jonkin aikaa

  JH Jaana H, Salo small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Suosittelemme... sopii naisille ja miehille

  mp meidän perhe small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Loistava palvelu!!!! Kiitos nopeasta toimituksesta

  S Soile small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Ostin ensin pari kuukautta. Toimi niin hyvin, että tilasin kuusi lisää. LOISTAVA TUOTE!

  Mk Melkein kalju small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Syön joka päivä. on auttanut minulla

  T Tiinamari small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.